VACCINE GENOCIDE – MRNA SPREADS TO ENTIRE BODY – STEW PETERS – DR. PAUL ALEXANDER

VACCINE GENOCIDE – MRNA SPREADS TO ENTIRE BODY – STEW PETERS – DR. PAUL ALEXANDER


First published on March 9th, 2023.

video

https://www.bitchute.com/video/TY9v0I9041NC/.


source

TRUTH MEDIA

https://www.bitchute.com/channel/truthmedia/.


Dr. Paul Alexander states that the CDC, FDA, and NIH, with foreknowledge, lied to the public. They knew that the C-19 injection would not be isolated to intramuscular tissue but spread throughout the body and cross the blood/brain barrier.




dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2

Δριμύ “Κατηγορώ” Του Αλ. Στεφανόπουλου Κατά Πάντων, Με Αφορμή Την Τραγωδία Των Τεμπών


Δριμύ “Κατηγορώ” του Αλ. Στεφανόπουλου κατά πάντων, με αφορμή την Τραγωδία των Τεμπών

Το σύστημα καταρρέει… Θέμα χρόνου. Σχεδιάζουν πολιτική αποσταθεροποίηση.


Το σύστημα καταρρέει… Είναι θέμα χρόνου… Το βλέπουν… Το ξέρουν…

Αυτό που έρχεται μετά την τριπλή εκλογική αναμέτρηση – ναι τρεις θα είναι συνολικά οι εκλογικές αναμετρήσεις με πολύ λίγο ενδιάμεσο χρόνο μεταξύ τους – θα το εξηγήσω και αναλύσω σε κάποια από τις επόμενες εκπομπές στο You Tube (αν οι συνθήκες το επιτρέπουν…)

– Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά αυτό που κοντοζυγώνει και ίσαμε σήμερα από το 2010 και εντεύθεν αποτρέπουν με διάφορες μεθόδους και τεχνικές… Πλέον μετά από 20 χρόνια δυστυχίας και πλαστής, ψεύτικης, επίπλαστης – τεχνητής φούσκας – πρόσκαιρης και λίαν προσωρινής ευημερίας, βλέπουν ότι αυτό που πλησιάζει, είναι τρομακτικό…

Ειδικά με τους συνεχείς ξαφνικούς καθημερινούς θανάτους (100άδων νέων παιδιών και ανθρώπων όλων των ηλικιών… 20άρηδες, 30άρηδες 40άρηδες, 50άρηδες, 60άρηδες… νήπια, ακόμα και βρέφη που οι γονείς τους δεν πρόσεξαν… πεθαίνουν) αυτό που έρχεται είναι αναπότρεπτο! Το βλέπουνε! Το γνωρίζουνε! Αυτό που έρχεται είναι τρομακτικό. Για την Ελλάδα της επόμενης ημέρας της ψεύτικης και ψευδεπίγραφης κάλπικης μεταπολίτευσης. Της μεταπολίτευσης που κεφαλαιοποίησαν και αποθησαύρισαν οι γνωστοί της Προόδου και της Αριστεράς…

Το σύστημα καταρρέει! Και προκειμένου να αποτρέψουν το αναπότρεπτο θα κάνουν τα πάντα! Είναι αποφασισμένο! Πάση θυσία! Πάση δυνάμει! Με κάθε τρόπο! Νόμιμο και έκνομο! Θα κάνουν τα πάντα. Ακόμα και περισσότεροι νεκροί χρειάζονται… προκειμένου να κρατηθούν στην εξουσία! Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Λαός γύρισε και γυρίζει την πλάτη σε όλους (τους). Ο Λαός και οι ενεργοί και αληθινά αφυπνισμένοι Πολίτες αποστρέφονται το ισχυρό, σάπιο και ανήθικο κομματικό σύστημά τους…

Το ξέρουν πάρα πολύ καλά! Όλες οι δημοσκοπήσεις τους το  λένε. Γι’ αυτό δεν λένε και δεν αποκαλύπτουν ποτέ (!) τα αληθινά “ευρήματα” των δημοσκοπικών ερευνών τους, όταν και όποτε οι πολίτες απαντούν στα ερωτήματα των δικών τους ελεγχόμενων και καλοπληρωμένων από αυτούς εταιρειών…

Είναι θέμα χρόνου η πτώση και η κατάρρευσή τους, γι’ αυτό σχεδιάζουν και τις κινήσεις για την επόμενη ημέρα… της επόμενης ημέρας…

Γνωρίζουν ότι οι βαθιά σκεπτόμενοι Έλληνες το Γένος και Ορθόδοξοι στην ψυχή και στο βίωμα Ενεργοί Πολίτες, της μεγάλης αθόρυβης σιωπηλής πλειοψηφίας έχουν γυρίσει τις πλάτες σε όλους και ειδικά στα πατριωτικά μπακάλικα, τρομάρα τους! Βγήκαν όλα τα αποκαΐδια και σκουπίδια του καταρρέοντος συστήματος και με θράσος ζητάνε ψήφο και εμπιστοσύνη από την μια, ενώ από την άλλη ο ένας ξεβρακώνει τον άλλο… Ντροπή και όνειδος. Και ακόμα δεν είδατε τίποτα! Οχετός, μπόχα και δυσωδία αναδύεται από όλα αυτά τα τσαντίρια που στήθηκαν έξω από το μεγάλο μαγαζί εκεί στην πλατεία Συντάγματος – κανονικά  μπακάλικα… Ψεύτες και κλέφτες! Απατεώνες στην καλύτερη! Χριστέμποροι και επιτηδευμένοι επιχειρηματίες που μετατρέπουν τον πόνο και την δυστυχία σε επιχείρηση.

Άλλος πουλάει βιβλία… Άλλος μαντζούνια… Άλλοι συνταξιούχοι βολεμένοι με δύο και τρεις συντάξεις βγήκαν και παριστάνουν τους πατριώτες! Βγήκανε πρώην ΠΑΣΟΚτζήδες αποτυχημένοι και ξεβρασμένοι από τους υπονόμους και τους βόθρους της Αριστεράς και όλα τα κομματικά παράσιτα της δεξιάς, απόστρατοι με παχυλές συντάξεις, βολεμένοι, καθηγητάδες…

Βγήκανε τώρα που τους ξέρασε το κομματικό και διεφθαρμένο σύστημα από το οποίο επί 60 χρόνια σιτίζονταν, τώρα ξύπνησαν και αυτοχρίστηκαν «Πατριώτες»! Τρομάρα τους!! Αυτοί είναι οι πιο βρώμικοι! Ανήθικοι! Ψεύτες! Τόσα χρόνια δεν έβλεπαν… δεν ήξεραν… δεν ακούγανε… Ρε ουστ! Ψεύτες! Αγύρτες! Λωποδύτες! Τρωγλοδύτες!

Τους άλλους του συστήματος της κομματικής και κρατικής διαφθοράς τουλάχιστον εδώ και 60 χρόνια τους γνωρίζετε! Τους ψηφίζετε! Αυτούς επιλέγετε να σας κυβερνούν και αυτοί να τρώνε στα σαλόνια και εσείς στα αλώνια να ψάχνετε τα ψίχουλα… Αυτοί είναι οι περισσότεροι – μεγάλη προσοχή, όχι όλοι! ΟΧΙ!

Υπάρχουν χιλιάδες κεράκια αναμμένα εκεί έξω, παντού!  Υπάρχουν χιλιάδες καθαρές ψυχές, παντού όπου υπάρχουν κανονικοί και μη διεφθαρμένοι στην ψυχή, άνθρωποι! Άνθρωποι κεράκια αναμμένα, στις πόλεις, στην ύπαιθρο, στα χωριά, στα ξωκλήσια, σε κελιά και μοναστήρια, που ουδείς τους γνωρίζει, σε ξεχασμένα και απόμερα μέρη. Ξεχασμένοι απ’ όλους μας. Και υπάρχουν διάσπαρτα στην Ελλάδα πολλά τέτοια μέρη… ΝΑΙ! Υπάρχουν και άνθρωποι!

Και έχω δει και έχω γνωρίσει δεκάδες τέτοιους… πολλούς ανάμεσα στον όχλο και την μάζα… Ανθρώπους της αγάπης, της προσευχής, της ανιδιοτελούς προσφοράς…  Ανθρώπους της συμπόνιας.  Ανθρώπους της αλήθειας και της αγάπης. Και όσο υπάρχουν τέτοιες ψυχές υπάρχει ζωντανή ελπίδα, υπάρχει Θεός! Ναι υπάρχει και είναι εδώ και μας μιλάει με κάθε τρόπο… Ο  Θεός πάντα μιλάει μέσα από τους ανθρώπους.

Ωστόσο δυστυχώς, η μεγάλη μάζα – γιατί αυτό είστε μάζα και όχλος όσοι αποστρέφεστε το Πρόσωπο Του Θεού – λυπάμαι που το διαπιστώνω, είστε ίδιοι με όλους αυτούς του σάπιου και ανήθικου κράτους και παρακράτους… Ίδιοι με Εκείνους που καθημερινά εδώ και 10ετιες – και μέσα από τις τηλεοράσεις ξεκάθαρα – βιάζουν, εκτός από τις γυναίκες ,τις αδελφές, τα παιδιά και τις ερωμένες σας, την λογική και τις ψυχές σας!

Τέτοιος λαός… τέτοιοι ηγέτες του πρέπουν…

Δυστυχώς η αλήθεια πονάει…

Εσείς τους ψηφίζετε 60 χρόνια τώρα… Αυτοί σας κλέβουν, σας εξαπατούν, σας ρίχνουν λίγα ψυχία για να μπορούν να λένε «μαζί τα φάγαμε» Ε ! όχι ρε χονδρό γουρούνι δεν τα φάγαμε μαζί. Μόνοι σας τα τρώτε και άμα τύχει για να μη σας εκβιάζουν ρίχνετε και κανένα ψίχουλο… κάτω από τ αχαμνά σας…

ΕΣΕΙΣ αυτός ο λαός – παρηκμασμένος, παραδομένος στην ανηθικότητα, την ανυποληψία, το ψέμα, την λήθη και την προδοσία της ιστορίας του, παραδομένοι στην διαστροφή, την διαβολή,  την ιστορική διαστροφή –  όταν κάποιοι δικοί σας φίλοι, συγγενείς, κοντινοί σας, συνάδελφοι σας, με Πίστη στον Θεό, Αγάπη στον Χριστό και ορθόδοξο ταπεινό φρόνημα, σας το υπενθυμίζουν και μιλούν για Ήθος (λέξη ανύπαρκτη στο λεξιλόγιό σας) αρχές, όπως Αξιοκρατία, Αριστεία, Ευγένεια, Δικαιοσύνη, Αληθινή κανονική Πολιτική με συμμετοχή και συνευθύνη, τους ειρωνεύεστε και τους διαπομπεύετε…

Όταν σας μιλούν για Αξίες και σας τα λένε, τους κόβετε και την καλημέρα! Εσχάτως τους στοχοποιείτε! Τους λέτε ψεκασμένους όπως ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας που μισείτε και οι μεν και οι δε… αλλά μεταξύ των δυο το μη χείρον βέλτιστο…..........

................

Αλέξανδρος Μ. Στεφανόπουλος

Δημοσιογράφος alexstefanopoulos@yahoo.com

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :

Συνεχίζουμε μαζί και όπου φτάσουμε… Πάμε με Οδηγό την Αλήθεια. Την έρευνα. Το ρεπορτάζ. Πάμε με πηδαλιούχο ΤΟΝ Τρισυπόστατο Θεό της Αγάπης. Συνεχίζουμε…

https://www.youtube.com/user/alexstefanos1966/videos


περισσότερα:

https://www.seferou-maria.gr/


https://www.youtube.com/user/alexstefanos1966/videos

πηγή: katohika.gr



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Θα μας βρείτε στο Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2

Watch: At the Covid origin subcommittee, Robert Redfield, former CDC Director from 2018-2021, testifies at the opening statements.

 

COVID ORIGINS HEARING: FORMER CDC DIRECTOR ROBERT REDFIELD'S OPENING STATEMENTS


First published on March 8th, 2023.

video

https://www.bitchute.com/video/p4sfUl7M4diK/.


source

Let’s Talk About It

https://www.bitchute.com/channel/lets-talk-about-it-covid19/.


"Based on my initial analysis of the data, I came to believe, and I still believe today, that it indicates that COVID-19 more likely was the result of an accidental lab leak than a result of a natural spillover event."

"It's my opinion that we should call for a moratorium on gain-of-function research until we have a broader debate."

Clip from the "Origins of the COVID-19 Pandemic" Select Committee on March 8th, 2023.

https://twitter.com/VigilantFox/status/1633482321557958663?s=20

https://t.me/VigilantFox


Watch: At the Covid origin subcommittee, Robert Redfield, former CDC Director from 2018-2021, testifies at the opening statements.

Redfield says, "Based on my initial analysis of the data, I came to believe, and I still believe today, that it indicates Covid-19 more likely was the result of an accidental lab leak than a result of a natural spillover event."

Redfield goes on to call for a stop to gain of function research saying. "It's my opinion that we should call for a moratorium on gain-of-function research until we have a broader debate."

https://substack.com/profile/104280065-the-canadian-independent


dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2

Freedom of information request with the Ontario Ministry of Health reveals pages and pages of deaths being reported after the Covid-19 vaccines.

 

Freedom of information request with the Ontario Ministry of Health reveals pages and pages of deaths being reported after the Covid-19 vaccines.


By :


Back in 2022, I filed a freedom of information request with the Ontario Ministry of Health requesting any and all internal communications that mention adverse events/injuries or death after the Covid-19 vaccines.

What you see in the PDF link below is just a fraction of what I’ve come across and what they have yet to release to me.


In the two images attached It shows a sudden myocarditis death after the Covid vaccine. Another shows a child died after the Covid vaccine.

I was provided with only some deaths that have been reported. None of the communications mentioned any adverse events like myocarditis, pericarditis, Guillain-Barré syndrome, strokes or any other well known adverse events.

After asking why no adverse events or injuries were included, I was advised that I would have to resubmit my request to the Ontario Public Health units.

I have since refiled that request with the Ontario Public Health units. This request should result in a large amount of reported adverse events/injuries and more deaths. I will provide an update on their response when I get it.

I have also filed a freedom of information request with The Public Health Agency of Canada asking for any and all internal communications with respects to adverse events/injuries and deaths reported Canada wide from Dec 2020 to Feb 2023.

So far, 18,000 pages have been flagged by the record holders with respects to my Public Health Agency of Canada FOI request. That's just from December 2020 to July 2022. I am told that the end result will likely be somewhere in the neighbourhood of 25K to 30K pages of documented communications.

When I get that info I will be sure to provide an update at that time as well.

See the PDF here.

source




dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.