Dr. Jordan Peterson Fights Back filing Judicial Review against College of Psychologists








dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

STRAIGHT OUT OF THE WEF'S MOUTHPIECE... JUSTIN TRUDEAU

 

STRAIGHT OUT OF THE WEF'S MOUTHPIECE... JUSTIN TRUDEAU


First published on January 5th, 2023.

video

https://www.bitchute.com/video/ew04issMk5Ph/.


source

Truth Provider

https://www.bitchute.com/channel/truth_provider/.



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Ετοιμάζουν νεα επίθεση στους πολίτες και μέτρα ..Το παιχνίδι ξανα ξεκίνησε απο Κίνα..

Ετοιμάζουν νεα επίθεση στους πολίτες και μέτρα ..Το παιχνίδι ξανα ξεκίνησε απο Κίνα..


Αρχίζουν την νεα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ επίθεση οι Νεοταξίτες..κατα του πληθυσμού…Εχουν λυσσάξει να μπολιάσουν ολο το κόσμο για να μετατραπούμε σε ελεγχόμενα εργαλεία τους ..

Για τον πλήρη ελεγχο και μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού…Μην τρωτε την παραμύθα τους…


Ξεκίνησαν απο Κίνα και ολες οι Χώρες με πρώτη το ΚΟΥΛΙΣΤΑΝ του Κρυφα-Κούλη εχει εντολή να προχωρήσει σε νεα Αντισυνταγματικα μέτρα κυκλοφορίας μάσκες κ.α

Διαβάστε πως το σερβίρουν στο Δημοσίευμα του Εθνους..Αν και αυτή τη φορα το φάτε το παραμύθι μεγιά σας..

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ του ΕΘΝΟΥΣ

Η Κίνα ζει, για άλλη μία φορά, πολύ δύσκολες καταστάσεις λόγω του νέου κύματος κορονοϊού που «σαρώνει» τη χώρα -η οποία έχει σφυροκοπηθεί ιδιαίτερα από τον ιό. Τα νοσοκομεία «πνίγονται», ενώ γραφεία τελετών και κρεματόρια έχουν «μπλοκάρει».

Η εικόνα αυτή έχει προκαλέσει αυξημένο συναγερμό στην Κίνα και τις αρμόδιες Αρχές, ενώ έντονη είναι η ανησυχία και στον υπόλοιπο κόσμο, με την Ευρωπαϊκή Ένωση να υιοθετεί μέτρα για τη θωράκισή της.

Μαραθώνια συνεδρίαση της Κομισιόν αλλά «κλείδωσαν» μέτρα

Χαρακτηριστικά, μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση του Μηχανισμού Αντιμετώπισης Κρίσεων της Κομισιόν στις Βρυξέλλες, τα κράτη – μέλη κατέληξαν σε ισχυρή σύσταση για τεστ κορονοϊού 48 ωρών στους ταξιδιώτες από την Κίνα, αλλά και μάσκα.

Συγκεκριμένα, οι σχετικές συζητήσεις, που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, κράτησαν περίπου έξι ώρες, με την ΕΕ να αναφέρει πως τα 27 κράτη – μέλη «ενθαρρύνονται έντονα» να επιβάλουν τεστ κορονοϊού προ της αναχώρησης των επιβατών από την Κίνα, όπως μεταδίδει το Associated Press.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί τα αποτελέσματα ποιων τεστ θα γίνονται αποδεκτά.

Αναλυτικά τι συμφώνησαν τα κράτη – μέλη:

-να συστήσουν σε όλους τους επιβάτες σε πτήσεις από και προς την Κίνα να φορούν ιατρική μάσκα (FFP2/N95/KN95)
-να παρέχουν συμβουλές σε εισερχόμενους και εξερχόμενους διεθνείς ταξιδιώτες που προέρχονται από ή έχουν προορισμό την Κίνα, καθώς και στο προσωπικό αεροσκαφών και αεροδρομίων, σχετικά με μέτρα προσωπικής υγιεινής και υγείας
-ενθαρρύνονται ενθέρμως για την εισαγωγή, για όλους τους επιβάτες που αναχωρούν από την Κίνα προς τα κράτη μέλη, απαίτησης αρνητικού τεστ COVID-19 που λαμβάνεται όχι περισσότερες από 48 ώρες πριν από την αναχώρηση από την Κίνα

Επίσης, τα κράτη μέλη ενθαρρύνονται να συμπληρώσουν αυτά τα μέτρα με:

-τυχαίους ελέγχους επιβατών που φτάνουν από την Κίνα κατά την άφιξή τους στα κράτη μέλη, ανάλογα με την περίπτωση, και αλληλουχία όλων των θετικών αποτελεσμάτων για την ενίσχυση της επιτήρησης της επιδημιολογικής κατάστασης.
-έλεγχο λυμάτων από αεροδρόμια με διεθνείς πτήσεις και αεροσκάφη που φτάνουν από την Κίνα
-συνέχιση της προώθησης της κοινής κατανομής εμβολίων και του εμβολιασμού, συμπεριλαμβανομένων των αναμνηστικών δόσεων, ιδιαίτερα μεταξύ των ευάλωτων ομάδων.

Η IPCR, με την υποστήριξη του ECDC και της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης -και λαμβάνοντας υπόψη την αξιολόγηση του ΠΟΥ- θα συνεχίσει να παρακολουθεί την επιδημιολογική κατάσταση στην ΕΕ και τις εξελίξεις στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου των δεδομένων που ανταλλάσσονται, με σκοπό τη διασφάλιση του συντονισμού της ΕΕ τυχόν μέτρα που κρίνονται απαραίτητα.

Τα κράτη – μέλη συμφωνούν να αξιολογήσουν την κατάσταση και να επανεξετάσουν τα μέτρα έως τα μέσα Ιανουαρίου 2023.

Το Βέλγιο έβαλε ήδη μέτρα

Το Βέλγιο θα απαιτεί αρνητικό τεστ πριν την αναχώρηση για τους ταξιδιώτες που φτάνουν στη χώρα με απευθείας πτήσεις από την Κίνα, γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας Φρανκ Βαντενμπρούκε λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις που ακολούθησαν μετά τη συνεδρίαση του μηχανισμού έκτακτης ανάγκης της ΕΕ.

Το βασιλικό διάταγμα θα μπορούσε να δημοσιευτεί το Σάββατο, οπότε και εκτιμάται ότι μπορεί να ξεκινήσει η εφαρμογή του μέτρου. Όπως επισημαίνει το δίκτυο rtl, είναι δυνατή η κλιμάκωση των μέτρων.

Επίσης, το Σάββατο είναι η πρώτη φορά που τα λύματα από μια πτήση από την Κίνα θα συλλέγονται ξεχωριστά για έρευνα για τον κορονοϊό.

Κι όμως, η Κίνα ανακοινώνει… έναν θάνατο σε 24 ώρες

Πάντως, το κινεζικό Κέντρο ελέγχου και πρόληψης ασθενειών ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη, ότι το τελευταίο 24ωρο διαπιστώθηκε… ένας θάνατος ασθενούς εξαιτίας της Covid-19, έναντι πέντε το προηγούμενο, με τον επίσημο απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη γιγαντιαία ασιατική χώρα των 1,41 δισεκ. κατοίκων να φθάνει τους 5.259 νεκρούς από τα τέλη του 2019.

Σημειώνεται σε αυτό το σημείο πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τόνισε την Τετάρτη πως δεν θεωρεί «αντιπροσωπευτικά» τα δεδομένα που ανακοινώνουν οι Αρχές στο Πεκίνο.

Πώς «βλέπει» η Ελλάδα την κατάσταση στην Κίνα

Υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα, παρότι αρχικά υγειονομικές Αρχές ήταν καθησυχαστικές σχετικά με την έξαρση του κορονοϊού στην Κίνα, πλέον υπάρχει ανησυχία σχετικά με το αν μπορεί ο ιός να ξεφύγει και πάλι στη Γηραιά Ήπειρο.

Για το ζήτημα συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Και μπορεί να μην υπάρχουν απευθείας πτήσεις από την Κίνα προς την Ελλάδα, όμως μέσω άλλων Ευρωπαϊκών χωρών ο ιός ή κάποια νέα μετάλλαξη του, μπορεί να καταγραφεί και στη χώρα μας. Γι’ αυτό και το υπουργείο Υγείας έχει θέσει σε συναγερμό όλες τις υγειονομικές αρχές αλλά και τον ΕΟΔΥ προκειμένου να παρακολουθείται στενά η εξέλιξη της πανδημίας και η κατάσταση που επικρατεί στην Κίνα.

Άλλωστε οι περισσότεροι επιστήμονες σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr έχουν εισηγηθεί στο υπουργείο Υγείας να υπάρχει επαγρύπνηση, καθώς τίποτα δεν αποκλείεται τις επόμενες εβδομάδες. Μάλιστα, η χώρα μας είναι ευάλωτη αυτή την περίοδο λόγω και των ελλείψεων φαρμάκων που παρατηρούνται στην ελληνική αγορά και ένα νέο πιθανό κύμα της πανδημίας θα προκαλούσε σοβαρά προβλήματα στον ελληνικό πληθυσμό.

πηγη

https://amazonios.net/.



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Με αρνητικά τεστ και μάσκες υψηλής προστασίας θα μπαίνουν στην χώρα οι ταξιδιώτες από την Κίνα – Έτσι αποφάσισαν οι “ειδικοί” στην απάτη

Με αρνητικά τεστ και μάσκες υψηλής προστασίας θα μπαίνουν στην χώρα οι ταξιδιώτες από την Κίνα – Έτσι αποφάσισαν οι “ειδικοί” στην απάτη

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την έξαρση του κορωνοϊού στην Κίνα και τις συστάσεις της ΕΕ για τους ταξιδιώτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να εφαρμοστούν οι συστάσεις της ΕΕ και θα ζητηθούν αρνητικά τεστ 48 ώρων πριν την αναχώρηση και χρήση μάσκας υψηλής προστασίας για τους ταξιδιώτες από την Κίνα.

Όπως και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, το 48ωρο τεστ θα απαιτείται από όσους έρχονται από την Κίνα είτε με απευθείας είτε με transit πτήσεις.

Δεν θα γίνεται δειγματοληπτικός έλεγχος στα δικά ελληνικά αεροδρόμια, καθώς κάτι τέτοιο έχει πολλές τεχνικές δυσκολίες (δεν υπάρχουν πια ξενοδοχεία καραντίνας, δεν υπάρχει σύστημα monitoring κ.λπ.) ενώ και στην στην Ιταλία που εφαρμόζεται το μέτρο, αποδεικνύεται ανεφάρμοστο στην πράξη.

Αναμένεται σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας.

DOCTORS AROUND THE WORLD ISSUE DIRE WARNING: DO NOT G@T THE COVID VAXXINE!!

 

DOCTORS AROUND THE WORLD ISSUE DIRE WARNING: DO NOT G@T THE COVID VAXXINE!!



First published on December 8th, 2020.

video

source





dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Will 2023 be a “Tsunami of Regret”? Dr. Sherri Tenpenny Predicts the Worst is Yet to Come with the Fallout from the COVID Shots

Will 2023 be a “Tsunami of Regret”? Dr. Sherri Tenpenny Predicts the Worst is Yet to Come with the Fallout from the COVID Shots


Comment by Brian Shilhavy

Editor, Health Impact News

Dr. Sherri Tenpenny is someone whose work we have featured here at Health Impact News for the past 11 years. She is a doctor of Osteopathy, and has been a fierce vaccine critic for decades now.

Sherri is not one of these talking head medical doctors who have risen to fame since the experimental COVID bioweapon shots were introduced at the end of 2020, simply because they have taken a political stand against some of the criminal aspects of the COVID shots.

Most of these new talking head doctors and other “experts” still promote all the other toxic and dangerous vaccines that the CDC recommends, and many of them also still recommend the COVID shots for certain age groups, while not recommending them for others.

Some of these new “experts,” have even publicly admitted they were fooled by the propaganda, and initially took a COVID shot before realizing how bad they were.

One of these new “experts” is Silicon Valley Billionaire Steve Kirsch, who has admitted he took a COVID shot when they came out.

Kirsch puts out some good information, no doubt about that, but he is a newcomer to this topic, and so it is good to critically evaluate everything he writes, especially when it comes to “solutions.”

For example, Kirsch recently published an article on his Substack page titled: Who were the first people to publicly demand a halt to the COVID vax program?

He states: “The people who called this early are the people that the authorities should be listening to now.”

He creates a list of 9 people he claims were the first ones to “call for a halt to the COVID vaccines,” starting on March 10, 2021 through July 20, 2021.

Kirsch was obviously not against the COVID shots prior to 2021, since he himself went out and got one. It seems he missed the HUNDREDS of doctors and scientists who bravely spoke out and warned people NOT to get a COVID shot in the first place, back in 2020, before the shots were even authorized.

And that includes one of his nine in 2021, Dr. Mike Yeadon who he lists 4th in May of 2021.

Dr. Yeadon, however, started warning the public back in 2020, before the shots were approved, and on December 1, 2020, the day before the European Medicines Agency issued emergency use authorization for the Pfizer COVID shot, Dr. Yeadon, together with Dr. Wolfgang Wodarg, filed an emergency STAY OF ACTION with the EMA to try and stop the shots before they even began injecting them into people. Dr. Yeadon was sounding the warning even before the shots came out, that they were going to make women infertile. See:

BREAKING! UK First to Approve Pfizer COVID Vaccine as Former Head of Pfizer Research Says Vaccine Can Make Females Infertile

So when Kirsch says “The people who called this early are the people that the authorities should be listening to now,” I fully agree with Dr. Yeadon being one of those, but not for the reason Kirsch gave as one of the first to “call a halt” to these deadly shots, but because he went public and and warned the public BEFORE the shots even came out.

And there are others, MANY others, who did the same thing.

I published a video on December 8, 2020, just a few days before President Trump forced the FDA to give emergency use authorization to the Pfizer shots, that someone else had produced and included dozens of doctors ALL warning the public NOT to take the shots. This video alone was viewed almost 1 million times just on the Health Impact News network. This is from our Bitchute channel.


video

https://www.bitchute.com/video/H9GyqoPMvfRa/.


Dr. Sherri Tenpenny was one of the doctors in this video.

But her opposition and warnings against the COVID injections went all the way back to earlier in 2020, and in May of 2020, both her and Dr. Judy Mikovits were interviewed by Brian Rose in the UK, where they predicted that the COVID shots would end up killing 50 million Americans.

I featured her testimony and Judy’s testimony from May 2020 in a video I produced in August of 2021, showing that this prediction was starting to come true, and that video has now been viewed over 11 million times on Rumble.


video :

https://rumble.com/vkmlux-in-memoriam-victims-of-covid-19-vaccines.html


So when it comes to “The people who called this early are the people that the authorities should be listening to now,” should we really be making lists of doctors and others who only woke up to the dangers of the COVID shots after they were unleashed onto the public, most of whom are all pro-vaccine and many of whom were fooled into taking a COVID shot when they came out? .........



Read More

https://healthimpactnews.com/2022/will-2023-be-a-tsunami-of-regret-dr-sherri-tenpenny-predicts-the-worst-is-yet-to-come-with-the-fallout-from-the-covid-shots/.



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Is Gov. DeSantis’ War On Pharma Real?

 

Is Gov. DeSantis’ War On Pharma Real?



Published December 16, 2022 

video


source




On today’s Dr. Jane Ruby Show, Dr Jane talks about the conflicting aspects of Gov DeSantis’ actions around the C19 bioweapon shots, his latest call for a Florida State Grand Jury after convening an “expert” panel. And Dr. Ben Marble, founder of myfreedoctor.com stops by to talk truth around controlled opposition. This is the Dr Jane Ruby Show and you’re about to enter Truth in Medicine.

Protect Dr Jane Freedom of Speech: Givesendgo.com/ProtectDrJane
Shedding Relief and Pure Air: Filterssuck.com (Promo Code RUBY for 10% off and free shipping)
MyPillow.com (Promo Code: Ruby)
The Tower Garden: Drjaneruby.towergarden.com
Earthing/Grounding: https://www.earthing.com/?rfsn=6528853.01597ca
Dr. Zelenko’s Protocol: Zstacklife.com (Promo Code: Ruby)
For YOUR Life Transformation: www.Rubysuperfoods.com
Protect Your Retirement Savings: https://link.goldco.com/djr
Cocoa Bliss!! https://shop.earthechofoods.com/dr-jane
Magnesium Breakthrough: magbreakthrough.com/ruby
CardioMiracle: MyPowerHeart.com
The Ruby Affidavit: https://drjaneruby.com/wp-content/uploads/2022/11/Affidavit-Executed.pdf






dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.