Το «Leave the World Behind», είναι μια ταινία σε παραγωγή του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα στο Netflix, αφορά μια κυβερνοεπίθεση που δημιουργεί χάος σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το «Leave the World Behind», είναι μια ταινία σε παραγωγή του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα στο Netflix, αφορά μια κυβερνοεπίθεση που δημιουργεί χάος σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του, Μισέλ Ομπάμα, έχουν δημιουργήσει μια ταινία για την παγκοσμιοποιημένη πλοκή στο μέλλον και την εξάλειψη της ανθρωπότητας με τίτλο Leave the World Behind, η οποία κυκλοφορεί στο Netflix.

Το ομώνυμο βιβλίο του Ruman Alam χρησίμευσε ως βάση για την κινηματογραφική μεταφορά.

Η σύνοψη της ταινίας από το Netflix λέει: «Οι διακοπές μιας οικογένειας σε ένα πολυτελές ενοικιαζόμενο σπίτι παίρνει μια δυσοίωνη τροπή όταν μια κυβερνοεπίθεση χτυπά τις συσκευές τους – και δύο άγνωστοι εμφανίζονται στην πόρτα τους».

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ακούει την πρώην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα να κάνει σχόλια κατά τη διάρκεια μιας τελετής αποκάλυψης των επίσημων πορτρέτων τους στον Λευκό Οίκο στον Λευκό Οίκο στις 7 Σεπτεμβρίου 2022 στην Ουάσιγκτον, DC.

“Νομίζω ότι ο [Ομπάμα] θα έλεγε το ίδιο πράγμα”, είπε ο Esmail. «Και πάλι, ένα τροπάριο του είδους της καταστροφής είναι ότι έχεις μερικούς χαρακτήρες που είναι διχασμένοι και μετά ενώνονται και νικούν ή ξεπερνούν αυτό που συμβαίνει. Αλλά αυτό ακριβώς δεν ισχύει για την πραγματική ζωή. Άρα η δουλειά ξεκινά τώρα. Δεν είναι πραγματικά μια ταινία μηνυμάτων, είναι περισσότερο ένας προβληματισμός σχετικά με το πού βρισκόμαστε ως κοινωνία. Αλλά αν υπάρχει ένα μήνυμα, είναι αυτό πως πρέπει να είμαστε ενωμένοι.”

Μια συγκεκριμένη σκηνή τράβηξε την προσοχή επειδή ένας από τους χαρακτήρες κατήγγειλε τους Λευκούς σε περίπτωση που «ο κόσμος καταρρεύσει».

«Σας ζητώ να θυμάστε ότι αν ο κόσμος καταρρεύσει, η εμπιστοσύνη δεν πρέπει να χαρίζεται εύκολα σε κανέναν, ειδικά στους Λευκούς», λέει ένας χαρακτήρας της ταινίας στον σύντροφό της. 

Σύμφωνα με τον Esmail στο Vanity Fair, ο Ομπάμα πίστευε ότι το σενάριο αντικατόπτριζε πολλά από αυτά που θα συνέβαιναν στον σύγχρονο κόσμο, υποδεικνύοντας ότι «το έργο ξεκινά τώρα – δεν πρέπει να περιμένουμε μέχρι να συμβεί η καταστροφή»

Ο Esmail αποκάλυψε στο Vanity Fair ότι οι περισσότερες σημειώσεις του Μπαράκ Ομπάμα ήταν από τις παρατηρήσεις του σχετικά με την ανθρώπινη φύση.

«Είχε πολλές σημειώσεις για τους χαρακτήρες και την ενσυναίσθηση που θα είχαμε γι’ αυτούς», είπε ο Esmail. «Πρέπει να πω ότι είναι μεγάλος λάτρης του κινηματογράφου και δεν έδινε απλώς σημειώσεις για πράγματα που προέρχονταν από το παρελθόν του. Έδινε σημειώσεις ως θαυμαστής του βιβλίου και ήθελε να δει μια πολύ καλή ταινία». 

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.