Μαζική μετανάστευση, εθνοκάθαρση και η Μεγάλη Επανεκκίνηση

Μαζική μετανάστευση, εθνοκάθαρση και η Μεγάλη Επανεκκίνηση


DR. JOSEPH SANSONE
15 ΔΕΚ 2023

Όταν πρόκειται για βιολογικά συστήματα, τα εντελώς ανοιχτά ή εντελώς κλειστά συστήματα πεθαίνουν. Αυτό ισχύει για ένα απλό κύτταρο. Ένα κύτταρο στο ανθρώπινο σώμα έχει μια ημιπερατή μεμβράνη. Έχει ένα όριο που επιτρέπει στα υλικά να μπαίνουν και να βγαίνουν, ωστόσο, δεν θα επιβίωνε αν ήταν εντελώς ανοιχτό ούτε τελείως κλειστό. Αυτό ισχύει και για τα έθνη. Ένα έθνος που είναι τελείως κλειστό γίνεται καταπιεστικό και μαραίνεται κάτω από αυτό το καταπιεστικό σύστημα. Αυτό θα συνέβαινε πιθανότατα πολιτικά, πολιτιστικά και πνευματικά. Εάν ένα έθνος δεν έχει σύνορα, θα πεθάνει επίσης. Ο πολιτισμός και ο λαός του θα εξαφανιστούν.

Οι Ινδιάνοι της Αμερικής ίσως είναι το τέλειο παράδειγμα αυτού του φαινομένου. Η ήπειρος της Βόρειας Αμερικής ήταν κατοικημένη από διάφορα έθνη Ινδιάνων. Οι Iroquois, οι Sioux, οι Cherokee και άλλα ινδιάνικα έθνη ή φυλές δεν υπάρχουν πλέον επειδή αντιμετώπισαν ένα πρόβλημα μαζικής μετανάστευσης που προήλθε από την Ευρώπη. Οι φυλές των Ινδιάνων ήταν θύματα μιας τεχνολογικά πιο προηγμένης κουλτούρας σε συνδυασμό με τεράστιους αριθμούς μεταναστών στους οποίους δεν μπορούσαν να αντιπαρατεθούν. Το αποτέλεσμα ήταν η γενοκτονία σε διάφορες μορφές και οι επιζώντες Ινδιάνοι είτε ωθήθηκαν σε νησίδες είτε αναμείχθηκαν γενετικά με ευρωπαϊκούς λαούς. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν η εθνοκάθαρση, αλλά αυτή η εθνοκάθαρση θα είχε συμβεί ακόμη και χωρίς τη βία, απλώς από την αποδυνάμωση του υπάρχοντος πληθυσμού και της κουλτούρας του.

Αυτή η διαδικασία λαμβάνει χώρα σήμερα στην Ιρλανδία. Σε αυτήν την πρόσφατη συνέντευξη με τον Steve Bannon στον Tucker Carlson συζητήθηκε λεπτομερώς το ζήτημα της μαζικής μετανάστευσης που επηρεάζει την Ιρλανδία. Ο Bannon εξηγεί στον Carlson ότι η Ιρλανδία έγινε στόχος 125.000 μεταναστών τον περασμένο χρόνο, που θα ισοδυναμούσε με τα 9 εκατομμύρια παράνομων αλλοδαπών που εισήλθαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο πλαστός πρόεδρος Biden, φτάνοντας στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα σε ένα χρόνο. Ο Bannon επισημαίνει ότι η πολιτική τάξη της Ιρλανδίας είναι εντελώς ξεπουλημένη. Ο Tucker Carlson επεσήμανε ότι αυτό φαίνεται να είναι μια μορφή φυλετικού μίσους ή τιμωρίας προς τους Ιρλανδούς από τους Βρετανούς. Σε εκατό χρόνια ο ιρλανδικός πληθυσμός θα εκτοπιστεί και θα γίνει μειονότητα στην Ιρλανδία, εάν συνεχιστεί η τάση.

Αυτό φυσικά έχει δημιουργήσει εχθρότητα στην Ιρλανδία και πρόσφατες ταραχές ξέσπασαν όταν ένας πολίτης Αλγερινής καταγωγής μαχαίρωσε ένα παιδί. Η ιρλανδική κυβέρνηση έχει ουσιαστικά καταστήσει έγκλημα την κριτική των μεταναστευτικών πολιτικών υπό το πρόσχημα της ρητορικής μίσους.

Τα 9 εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν εισβάλει στις Ηνωμένες Πολιτείες υπό τον πλαστό πρόεδρο Biden είναι πιθανό να γίνουν 15 εκατομμύρια μέχρι να έρθουν οι πλαστές εκλογές. Είναι διακριτικό, αλλά αν αντιλαμβάνεστε έναν ελαφρύ κυνισμό από την πλευρά μου που στρέφεται προς τις εκλογές υπολογιστή, θα είχατε δίκιο…

Αυτή η ασυγκράτητη μετανάστευση θα οδηγήσει ξεκάθαρα τους Αμερικανούς  ευρωπαϊκής καταγωγής να γίνουν μειονότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά σύντομα. Αυτό είναι μοναδικό γιατί είναι μια σκόπιμη προσπάθεια εκτόπισης ενός κυρίαρχου πληθυσμού. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μαρασμό του ίδιου του πολιτισμού.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Η εσκεμμένη πολιτική αποσταθεροποίησης μέσω της  μετανάστευσης έχει πολλαπλούς σκοπούς. Η πρωταρχική πρόθεση είναι να ανατραπούν οι Ηνωμένες Πολιτείες με την υπαγωγή τους σε μια παγκόσμια κυβέρνηση. Ο εκτοπισμός του σημερινού πληθυσμού είναι μέρος της διαδικασίας. Είναι μια σκόπιμη πρόθεση να κατακερματιστεί η κουλτούρα αρκετά ώστε να εξαλειφθεί μια αμερικανική ταυτότητα. Όταν η Αμερικανική Ταυτότητα διασπαστεί αρκετά, θα υπάρξει λιγότερη αντίσταση σε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση. Η κατανόηση και ο προσδιορισμός των ιδανικών της αμερικανικής δημοκρατίας και των αρχών της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας μπορούν εύκολα να υπονομευθούν καθώς αυτή η διαδικασία συνεχίζεται.

Η βίαιη απομάκρυνση ενός πληθυσμού και η μετεγκατάστασή του είναι μια μορφή εθνοκάθαρσης. Το ίδιο συμβαίνει και με τον βίαιο εκτοπισμό ενός πληθυσμού με μαζική μετανάστευση. Μην κάνετε λάθος, αυτό γίνεται με τη βία, αγνοώντας τη βούληση του λαού και το συνταγματικό καθήκον για προστασία των συνόρων, και μέσω της αναδιανομής του πλούτου.

Κατανοήστε ότι ακόμη και με τα ακραία επίπεδα μετανάστευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες από την υπογραφή της πράξης μετανάστευσης του 1965 και τη συνεχή ροή παράνομης μετανάστευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες από τότε, εξακολουθεί να υπάρχει μια διαδικασία αφομοίωσης. Οι Αμερικανοί δεύτερης και τρίτης γενιάς, ακόμη και μη ευρωπαϊκής καταγωγής, αφομοιώνουν και υιοθετούν την κυρίαρχη κουλτούρα, ενώ ταυτόχρονα αλλοιώνουν την ήδη ευεπηρέαστη δυτική κουλτούρα. Οι μετανάστες προσαρμόζονται στην κουλτούρα ενώ η κουλτούρα προσαρμόζεται στη συνεισφορά τους. Αυτό είναι προφανές καθώς πολλοί πρόσφατοι Αμερικανοί μη ευρωπαϊκής καταγωγής είναι εξίσου εξοργισμένοι από τον τεράστιο όγκο της παράνομης μετανάστευσης που συμβαίνει. Λόγω αυτής της διαδικασίας αφομοίωσης, η διαφημιστική εκστρατεία παράνομης μετανάστευσης έχει ενισχυθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια.

Η αμερικανική πολιτιστική ιστορία και η έννοια της ατομικής ελευθερίας πρέπει να διαγραφούν εντελώς. Με άλλα λόγια, η ροή της μετανάστευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να ξεπεράσει τη διαδικασία αφομοίωσης, διαφορετικά δεν θα συμβεί η καταστροφή αυτού που ονομάζουμε Ηνωμένες Πολιτείες και αμερικανική κουλτούρα. Αυτό συμβαίνει γιατί ο πολιτισμός δεν κληρονομείται μόνο, αλλά και υιοθετείται.

Η άγρα ψήφων είναι μέρος του σχεδίου δημιουργώντας μια αέναη κατώτερη τάξη. Το φτηνό εργατικό δυναμικό είναι φυσικά ένα δευτερεύον κέρδος για τις εταιρείες ώστε να υποστηρίξουν αυτήν την αυτοκαταστροφική εκστρατεία. Ωστόσο, για τον φορολογούμενο υπάρχουν οικονομικά βάρη που επιβαρύνουν την κυβέρνηση και τις υποδομές.  Σύμφωνα με το CSI:

«Το μέσο νοικοκυριό μεταναστών καταναλώνει 33 τοις εκατό περισσότερα χρήματα για πρόνοια, 57 τοις εκατό περισσότερη επισιτιστική βοήθεια και 44 τοις εκατό περισσότερα δολάρια για ιατρική περίθαλψη από το μέσο νοικοκυριό των γηγενών. Το κόστος στέγασης είναι περίπου το ίδιο και για τις δύο ομάδες».

Φαίνεται επίσης ότι η εξάρτηση από την κοινωνική πρόνοια σχετίζεται με τον τόπο καταγωγής.

«Το κόστος χρήσης της κοινωνικής πρόνοιας των μεταναστών ποικίλλει ανάλογα με  την περιοχή καταγωγής των μεταναστών. Το Σχήμα 2 δείχνει ότι τα νοικοκυριά με το υψηλότερο κόστος είναι αυτά οικογενειών μεταναστών από την Κεντρική Αμερική και το Μεξικό, που καταναλώνουν κατά μέσο όρο  $8.251 σε κοινωνικές δαπάνες. Τα νοικοκυριά οικογενειών μεταναστών από την Ευρώπη και την Ασία τείνουν να είναι λιγότερο δαπανηρά».

Ένα  σοκαριστικό 49,5 εκατομμύρια ή το 15% του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών είναι γεννημένοι στο εξωτερικό. Αυτό είναι το υψηλότερο που έχει σημειωθεί σε οποιαδήποτε κυβερνητική έρευνα ή απογραφή που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ. Σύμφωνα με το CIS:

«Ο πληθυσμός που γεννήθηκε στο εξωτερικό αυξήθηκε κατά μέσο όρο κατά 137.000 το μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου Biden, σε σύγκριση με 42.000 τον μήνα κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Trump πριν από το χτύπημα του Covid-19 και 68.000 το μήνα κατά τη διάρκεια των δύο θητειών του Προέδρου Obama».

Είναι αλήθεια ότι οι ίδιες οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα έθνος μεταναστών ή απογόνων μεταναστών. Αυτό είναι προφανές. Στην πραγματικότητα, κάθε έθνος είναι ένα έθνος μεταναστών ή των απογόνων τους. Οι άνθρωποι μεταναστεύουν σε όλο τον πλανήτη και εκτοπίζουν ο ένας τον άλλον από τότε που έμαθαν να περπατούν. Ωστόσο, αν και δεν συμβαίνει πάντα, αυτή η διαδικασία συχνά περιλάμβανε συγκρούσεις και πόλεμο.

Η πρόοδος στην τεχνολογική επικοινωνία και τις μεταφορές καθιστά αναπόφευκτη την ενισχυμένη μετανάστευση. Η διαφορά με την κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη ειδικά, είναι ότι γίνεται επίτηδες και συντονίζεται από τις δικές τους κυβερνήσεις σε συνεργασία με ένα παγκόσμιο βαθύ κράτος που είναι αποφασισμένο για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Ενώ ο πόλεμος και το κράτος πρόνοιας έχουν χρεοκοπήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες οικονομικά, η μαζική μετανάστευση στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει σχεδιαστεί για να τις κατακερματίσει πολιτιστικά και εθνοτικά. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να παραμείνουν υπερδύναμη. Πρέπει να υπάρξει ένας πολυπολικός κόσμος ούτως ώστε οι Ηνωμένες Πολιτείες να βυθιστούν  σε αυτήν την Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Τα σημερινά επίπεδα νόμιμης και παράνομης μετανάστευσης έχουν δημιουργήσει έναν βαθμό καταστροφής που υπερτερεί των συνεισφορών και των καινοτομιών που αναπόφευκτα προκύπτουν από κάθε κύμα μετανάστευσης. Ακριβώς όπως οι Ινδιάνοι της Αμερικής, η κουλτούρα τους και ο τρόπος ζωής τους εκτοπίστηκαν, η Αμερική και ο αμερικανικός τρόπος ζωής μπορεί να αντιμετωπίσουν παρόμοια μοίρα.

Η μαζική ανεμπόδιστη μετανάστευση είναι ένα κομμάτι του παζλ της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Το χάος και οι συγκρούσεις είναι μέρος του σχεδίου…

—————————-

Ο Dr. Joseph Sansone είναι ένας ψυχοθεραπευτής που αντιτίθεται στον ψυχοπαθητικό απολυταρχισμό.

josephsansone

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

https://www.seferou-maria.gr/%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-






ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.