Μπάιντεν και Κέρι μαζί σε «βρωμοδουλειές»! «Σεισμός» στις ΗΠΑ (video)

Μπάιντεν και Κέρι μαζί σε «βρωμοδουλειές»! «Σεισμός» στις ΗΠΑ (video)

  

 Ο Ντέβον Άρτσερ -πρώην επιχειρηματικός συνεργάτης του Χάντερ Μπάιντεν, γιού του Αμερικανού προέδρου-, για τον οποίο έχουν καταγγελθεί και κατατεθεί τα μύρια όσα (ΕΔΩ), μίλησε στην Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής, προσφέροντας λεπτομέρειες για τη δεκαετή σχέση του με τον Χάντερ Μπάιντεν!

Ο Archer και ο Hunter συνίδρυσαν την Rosemont Seneca Partners το 2009 μαζί με τον Christopher Heinz, θετό γιο του πρώην γερουσιαστή και υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι, ο οποίος διαδίδει ψέματα για την ανύπακρτη κλιματική κρίση!!! Η εταιρεία ήταν ένα όχημα για πολλές από τις επιχειρηματικές επιδιώξεις του μελλοντικού πρώτου γιου στο εξωτερικό.

Αυτές οι συναλλαγές υπόκεινται τώρα σε έντονο έλεγχο από τους Ρεπουμπλικάνους του Κογκρέσου, καθώς σε όλα αυτά φέρεται να εμπλέκεται και ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος έκανε επιχειρήσεις με ξένες κυβερνήσεις, ενώ ήταν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, κάτι που απαγορεύεται ρητώς!!!

Προκειμένου να φύγουν τα φώτα της δημοσιότητας από την οικογένεια Μπάιντεν και Κέρι, εφευρέθηκαν νέες κατηγορίες κατά του Ντόναλντ Τραμπ!!!

Ο Άρτσερ έδωσε συνέντευξη στον Τάκερ Κάρλσον, ο οποίος του είπε:

«Βρήκαμε αυτή την επιστολή! Είναι από τις 20 Ιανουαρίου 2011! Ήσασταν νεότερος τότε, 30 ετών!!!

Αυτό είναι από τον αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Joe Biden σε εσάς προσωπικά!

Ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών σας ευχαριστεί! Για ποιόν λόγο;;;

Εμπλεκόταν σε ξένες επιχειρήσεις με κυβερνήσεις!!! Ως αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν του επιτρέπεται  να εργάζεται επιχειρηματικά με ξένες κυβερνήσεις!!!».

Δείτε το βίντεο:

ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ;;; Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ!!!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA


πηγή:

https://www.el.gr/diethni/mpainten-kai-keri-mazi-se-vromodoyle/.

EL.gr





ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.