Καύσωνας: Ανατροπή με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας

Καύσωνας: Ανατροπή με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας


To Antimedia τρολάρει:

Τελικά, δεν θα πεθάνουμε από ακραίο καύσωνα… «κουφάλα νεκροθάφτη»!

Ο διευθυντής της ΕΜΥ Αντώνης Λάλος το ξέρει;


Ανατροπή στον καύσωνα με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει ο παρουσιαστής καιρού Σάκης Αρναούτογλου. Ο καύσωνας βρίσκεται σε αποδρομή, σημειώνει, προσθέτοντας ότι έρχεται «μεγάλη διόρθωση της θερμοκρασίας προς τα κάτω». Έτσι, που θα φτάσει τελικά σε κανονικά για την εποχή επίπεδα στην Ελλάδα.

Αναλυτικότερα, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά σε νέα του ανάρτηση στο facebook: «Σε αποδρομή ο παρατεταμένος καύσωνας από τα μέσα της άλλης εβδομάδας με τη θερμοκρασία σε μεγάλη διόρθωση προς τα κάτω και σε κανονικά επιτέλους για τη χώρα μας για την περίοδο που διανύουμε επίπεδα!».

Επίσης, παραθέτει πίνακα με τις θερμοκρασίες έως και τις 31 Ιουλίου, στον οποίο καταγράφεται η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Όπως επισημαίνει ο ίδιος «για να υπολογίσετε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή που σας ενδιαφέρει, διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την επεξήγηση στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ, γιατί όπως είναι φυσικό ανάλογα με την περιοχή, το υψόμετρο και τη γειτνίαση στη θάλασσα οι θερμοκρασίες θα διαφέρουν!».

Ο διευθυντής της ΕΜΥ Αντώνης Λάλος το ξέρει;

“Το ρεκόρ που είχαμε το 1987 με τον καύσωνα όπου για 12-13 μέρες περίπου, οι θερμοκρασίες ήταν πάλι πολύ υψηλές, φαίνεται ότι θα σπάσει τώρα, καθώς η διάρκεια αυτή θα είναι πολύ μεγαλύτερη“, δήλωσε χαρακτηριστικά στο Πρώτο Πρόγραμμα.

“Φαίνεται ότι αυτό το θερμικό κύμα από την Αφρική εξακολουθεί να μας βασανίζει και θα συνεχίσει να μας βασανίζει τουλάχιστον μέχρι το άλλο Σαββατοκύριακο… Έχουμε αυτή τη στιγμή, σχεδόν, με εξαίρεση τις δύο-τρεις προηγούμενες ημέρες, απουσία σημαντική των μελτεμιών τον Ιούλιο που είναι στατιστικά ο μήνας με τα περισσότερα μελτέμια και επικράτηση πολύ υψηλών θερμοκρασιών, πρωτοφανείς μάλιστα θερμοκρασίες σε διάρκεια για τη χώρα μας”. […]

“Αφού η θερμοκρασία της Γης ανεβαίνει, ο καιρός γίνεται πιο χαοτικός. Δηλαδή ακόμα και τα μοντέλα θα δυσκολεύονται κάποια στιγμή να δουν τι ακριβώς καταιγίδες θα έχουμε, αν θα είναι πρωτοφανούς έντασης, αν θα έχουμε όλο και μεγαλύτερες εκτάσεις που θα μπορεί να χτυπήσουν. Τα καλοκαίρια μεγαλώνουν, οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν τα δάση αποκαΐδια. […] 

“Αν κάτι δεν αλλάξει προς το καλύτερο, σε βάθος 50 ετών συν πλην, μέχρι το 2100 θα αρχίσουμε να έχουμε προβλήματα στη Μεσόγειο και πληθυσμού, όπως έχουν και τα αφρικανικά κράτη τα οποία υποσιτίζονται, είναι και αυτά θύματα της κλιματικής αλλαγής διότι όντως έχουν μειωθεί οι βροχές και όλα τα σχετικά και θα αρχίσει σιγά σιγά ο κόσμος να μετακινείται βορειότερα”.

Tσάμπα πήγε η τρομοκρατία…

πηγή: https://antimedia.gr/.

Image by :  iEidiseis





dioskourosnews.com          
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.