ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ – ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΣΕΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ – ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΣΕΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ


korakasnews

Εαν δεν κατεβάσουμε άμεσα τον δικτάτορα Νέρωνα Γουρλομάτη θα μας διαλύσει τελειωτικά – το δίποδο αυτό μισεί την Ελλάδα και τους Έλληνες και το γράφουμε εδώ και 4 χρόνια. Διαβάστε την προσεκτικά γραμμένη είδηση απο το pronews που δεν γράφει πόσο ΠΡΟΔΟΤΗΣ και άκρα επικίνδυνος είναι ο Νερωνας της Ελλάδος. Κρίμα βέβαια γιατί όλοι μας κοιτάζουμε την καταστροφή μας και δεν ψάχνουμε για άμεσες λύσεις.

Ο ΕΣ στρατός είναι υπεύθυνος για την συμμετοχή στην τεράστια προδοσία της χώρας, στρατοδικείο και φυλάκιση για τους υψηλόβαθμους υπεύθυνους.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ αλλά θα το καταλάβετε σύντομα…

Η Τσεχία προσέφερε μονάδες πυρόσβεσης με εξειδίκευση για δασικές πυρκαγιές αλλά η κυβέρνηση είπε όχι!

Προβληματισμό και σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η άρνηση της Ελλάδας να δεχτεί βοήθεια από την Τσεχία για την κατάσβεση των πυρκαγιών που εδώ και πάνω από δέκα μέρες πλήττουν τη χώρα μας και έχουν κατακάψει 500.000 στρέμματα.

Μάλιστα κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτή την άρνηση (δεν μπορούμε να πούμε ότι πείθει η απάντηση της κυβέρνησης) όταν η τσεχική βοήθεια αφορά και ειδικά εκπαιδευμένους πυροσβέστες για δασικές πυρκαγιές με ειδικό εξοπλισμό, ειδικά όταν αυτή η προσφορά γίνονταν την στιγμή που φλέγονταν η Ρόδος.

Η τσεχική πλευρά, έπειτα από αίτημα της Ελλάδας για βοήθεια μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας και του προγράμματος rescEU, προσφέρθηκε να μπει στη μάχη και να βοηθήσει, ωστόσο, όπως υποστηρίζουν και οι Τσέχοι μέσω ανακοίνωσής τους, η Ελλάδα αρνήθηκε.

pronews

https://korakas-news.gr/2023/07/terma-ta-gkazia-apo-ton-goyrlomati-den-dechthike-voitheia-apo-tsechia-gia-tin-10-imeron-pyrini-lailapa.html.


ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.