Ο διευθυντής του ΠΟΥ ανακοίνωσε την υιοθέτηση παγκόσμιων διαβατηρίων υγείας, για τον περιορισμό ταξιδιών για τους ανεμβολιαστους (βίντεο)

Ο διευθυντής του ΠΟΥ ανακοίνωσε την υιοθέτηση παγκόσμιων διαβατηρίων υγείας, για τον περιορισμό ταξιδιών για τους ανεμβολιαστους (βίντεο)

Πολλές φορές ακούμε τα εμβόλια τέλος, βρείτε με κάτι άλλο να ασχοληθείτε. Η απάντηση μας σε αυτό είναι πως τίποτα δεν τελείωσε – μα κι αν ακόμα τελειώσει… έχουμε δηλώσει πως δεν θα ησυχάσουμε αν δεν βρεθούν οι υπεύθυνοι ενώπιων της δικαιοσύνης.

Καθώς τα κράτη μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) ετοιμάζονται να διαπραγματευτούν τους τελικούς όρους της συμφωνίας που θα δώσει στον ΠΟΥ την απόλυτη εξουσία επί της πολιτικής των ΗΠΑ και κατ επέκταση 194 κρατών μέλη της δύσης. Ο διευθυντής του ΠΟΥ με μια ανακοινωσή του μας δίνει μια ιδέα για το τι έχουν σκοπό να κάνουν.

Ο διευθυντής του ΠΟΥ χθες ανακοίνωσε την υιοθέτηση παγκόσμιων διαβατηρίων υγείας, για τον περιορισμό των διεθνών ταξιδιών στους ανεμβολιαστους. Αυτή την εβδομάδα η Βόρεια Κορέα εντάχθηκε στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΠΟΥ… πολύ λογικό…

Πρόσφατα, ο Δρ Γκεμπρεγέσους προειδοποίησε τον κόσμο για μια πολύ πιο σοβαρή πανδημία που ακόμα δεν υπάρχει αλλα θα την βρουν. Πως σας φαίνονται όλα αυτα φυσιολογικά; Ναι, αν αποδεχτούμε το γεγονός πως οι επικυρίαρχοι έχουν μια ατζέντα να φέρουν εις πέρας και δε θα σταματήσουν αν δεν την ολοκληρώσουν.

Δείτε το βίντεο


Δείτε ακόμα: Έρχεται: Ποιο θα είναι το νέο χρήμα CBDC και πως θα επηρεάσει τις ζωές μας (βίντεο)

πηγή:
https://anazitiseis.gr/o-diefthyntis-tou-pou-anakoinose-tin-yiothetisi-pagkosmion-diavatirion-ygeias-gia-ton-periorismo-taxidion-gia-tous-anemvoliastous-vinteo.



dioskourosnews.com          
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.