"Και δεν θα φροντίζει για τις επιθυμίες των γυναικών".


"Και δεν θα φροντίζει για τις επιθυμίες των γυναικών".


Δανιήλ / Daniel

Κεφάλαιο: 11


36 Και ο βασιλιάς θα κάνει σύμφωνα με τη θέλησή του, και θα υψωθεί, και θα μεγαλυνθεί πιο πάνω από κάθε θεό, και θα μιλήσει αλαζονικά ενάντια στον Θεό των θεών, και θα ευημερεί, μέχρις ότου συντελεστεί η οργή· επειδή, το ορισμένο θα γίνει.
37 Και δεν θα φροντίζει για τους θεούς των πατέρων του ούτε για τις επιθυμίες των γυναικών ούτε θα φροντίζει για κανέναν θεό· επειδή, θα μεγαλυνθεί πιο πάνω απ' όλους.
38 Ενώ στον τόπο του θα δοξάσει τον θεό Μαουζείμ· και θα τιμήσει έναν θεό, με χρυσάφι και ασήμι, και με πολύτιμες πέτρες, και με επιθυμητά πράγματα, που οι πατέρες του δεν γνώρισαν.


---------------------------------------------------


Ο Δανιήλ προφητεύει για τον Καιρό του Τέλους, τον Παγκόσμιο Ηγέτη ( η Βίβλος τον ονομάζει Αντίχριστο ) και για τον τρόπο της εξουσίας του .

Εκείνο που προβληματίζει ως προς την ερμηνία του και έχει απασχολίσει πολλούς ερμηνευτές της Βίβλου είναι η φράση στην  παράγραφο 37 , κεφ. 11, "Και δεν θα φροντίζει .... ούτε για τις επιθυμίες των γυναικών".

Πολλοί έχουν αποφανθεί και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Παγκόσμιος Ηγέτης και το Πολιτικό του Συστημα θα διέπονται από ομοφυλοφιλικές τάσεις και ακόμα περισσότερο θα το έχουν "υπερηφάνεια".

Αν τα σημερινά δεδομένα σας λένε κάτι για την παγκόσμια διαφθορά που επιταχύνεται με γοργούς ρυθμούς , πολύ καλά το σκεφτήκατε.




dioskourosnews.com          
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.