Ξέσπασμα παράνοιας το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής

Ξέσπασμα παράνοιας το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής

 

11 Ιουνίου 2023 https://www.seferou-maria.gr

Πρώην πρόεδρος της Green Peace Canada για κλιματική αλλαγή: «Αν μηδενιστούν οι ρύποι οι μισοί άνθρωποι θα πεθάνουν από πείνα και αρρώστιες»!

«Όλα αυτά συμβαίνουν υπό το πρόσχημα της σωτηρίας της γης» είπε.

Σε ένα ξέσπασμα παράνοιας έχουν επιδοθεί οι χώρες του δυτικού κόσμου υποστηρίζοντας το δήθεν αφήγημα της κλιματικής αλλαγής και επιδιώκοντας να μηδενίσουν τους ρύπους τους έως το 2050 προκαλώντας φτώχεια και εξαθλίωση στους πολίτες τους, ενώ ο πρώην πρόεδρος της Greenpeace Canada  Patrick Albert Moore, σε συνέντευξή του στο Biznews προειδοποιεί πως αν γίνει αυτό η μισή Ανθρωπότητα θα πεθάνει από την πείνα και τις ασθένειες!

«Αν όντως φτάσουμε στο καθαρό μηδέν, τουλάχιστον το 50 τοις εκατό του πληθυσμού θα πεθάνει από την πείνα και τις ασθένειες», προειδοποίησε.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό».

Ήδη σήμερα, περισσότερο από το ήμισυ του πληθυσμού εξαρτάται από τα αζωτούχα λιπάσματα, εξήγησε.

«Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν την απαγόρευση των λιπασμάτων», είπε ο Moore, ο οποίος επεσήμανε ότι ήδη γίνονται βήματα στη Σρι Λάνκα και στην Ολλανδία.

«Είναι μια μεταμφιεσμένη επιθυμία θανάτου», είπε και συνέχισε: «Όλα αυτά συμβαίνουν υπό το πρόσχημα της “σωτηρίας της γης”. Η γη δεν χρειάζεται να σωθεί».

πηγή:

pronews.gr

https://www.seferou-maria.gr/%ce%be%ce%ad%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%86%ce%ae%ce%b3%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%bb%ce%b9/.


dioskourosnews.com          
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.