«Έκανε σχέδια να ταξιδέψει στον κόσμο η 26χρονη» ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ έσκασε η καρδιά της επάνω στον δείπνο με τους γονείς της

 «Έκανε σχέδια να ταξιδέψει στον κόσμο η 26χρονη» ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ έσκασε η καρδιά της επάνω στον δείπνο με τους γονείς της

Προσέξτε πιο κάτω τι γράφουν οι εγκληματίες δολοφόνοι για τον θρόμβο που δημιουργήθηκε σε μια 26χρονη (προκαλεί αηδία) που ακολούθησε την εγχείρηση στο σπάσιμο του ποδιού της. Η σέκτα είχε κάνει πολλά πειράματα σε ζώα και γνωρίζει πότε και πως θα δολοφονήσουν όλους τους εμβολιασμένους αλλά με διαφορετικούς τρόπους, μια είναι οι θρόμβοι απο το τζελ που ελέγχετε απο πολλούς παράγοντες όπως είναι το κρύο/ζέστη (δείτε αυτους που σκάνε οι καρδιές τους στις παραλίες), γενετική θεραπεία μέσα απο το κύτταρο για αυτοάνοσες με αποτέλεσμα καρκίνους, μέσα απο το 5G και επιθέσεις που πιέζουν την σκανδάλη μέσα απο το κινητό και όπου σε βρουν.

Γνωρίζουν την τοποθεσία του μελλοθάνατου, την χρήση κινητού και τον κάτοχο του καλύτερα απο τους ίδιους. “Παραγγελία δολοφονία” μέσα απο το ίντερνετ. Οι επιθέσεις τους πρέπει να οργανώνονται ανάλογα τον χώρο, την περιοχή, την χώρα, την ηλικία.. Η κοπέλα έσκασε επάνω στο δείπνο για να γνωρίζετε τι περιμένει τους τρυπημένους…

«Έκανε σχέδια να ταξιδέψει στον κόσμο η 26χρονη»: Η γυναίκα από το Μπρίσμπεϊν, Dani Duchatel, πέθανε μπροστά στα μάτια των γονιών της κατά τη διάρκεια του δείπνου

Μια νεαρή γυναίκα από το Μπρίσμπεϊν που είχε «σχέδια να ταξιδέψει στον κόσμο» πέθανε τραγικά μπροστά στα μάτια των γονιών της κατά τη διάρκεια του οικογενειακού δείπνου.

Η Dani Duchatel, 26, υπέστη καρδιακή ανακοπή λίγο μετά τις 22:00 την Κυριακή 21 Μαΐου, ενώ δείπνησε και έπαιζε χαρτιά με τους γονείς της στο σπίτι τους στο Moreton Bay.

Η κρατική υπάλληλος είχε σπάσει πρόσφατα το πόδι της και έμενε με τους γονείς της ενώ ανάρρωνε από το χειρουργείο. Οι γιατροί πιστεύουν ότι λόγω της χειρουργικής επέμβασης είχε σχηματιστεί θρόμβος αίματος και προκάλεσε πνευμονική εμβολή, αν και ακόμη αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Η μητέρα της, Kay Duchatel, επιχείρησε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά η κυρία Duchatel δεν μπόρεσε να σωθεί.

Η κυρία Duchatel ανακοίνωσε τον τραγικό θάνατο της κόρης της μέσω Facebook την Τρίτη.

«Με τη μεγαλύτερη θλίψη σας ανακοινώνω ότι η κόρη μας Daniella Jade Duchatel πέθανε ειρηνικά χθες το βράδυ», έγραψε.

«Θα σας ενημερώσουμε όλους με λεπτομέρειες της κηδείας τις επόμενες ημέρες. Παρακαλώ δώστε μας λίγο χρόνο για να συμφιλιωθούμε με την απώλειά μας».

Η οικογενειακή φίλη Chantelle Lay ξεκίνησε ένα GoFundMe, το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 15.000 $ από τον στόχο $20.000.

«Η οικογένειά της θα εκτιμούσε την οικονομική στήριξή σας αυτή τη στιγμή», έγραψε η κ. Lay.

«Τους επιτρέπει να είναι στο σπίτι, να αφιερώνουν χρόνο για να θρηνήσουν την απώλεια της κόρης τους και να βοηθήσουν να πληρώσουν τα έξοδα που σχετίζονται με την κηδεία του Dani. Οποιαδήποτε βοήθεια μεγάλη ή μικρή θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας αυτή τη στιγμή.”


πηγή:

https://korakas-news.gr/2023/06/ekane-schedia-na-taxidepsei-ston-kosmo-i-26chroni-xafnika-kai-aifnidia-eskase-i-kardia-tis-epano-ston-deipno-me-toys-goneis-tis.html.





dioskourosnews.com          
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter



POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.