ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το τέλος της παγκόσμιας έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία Covid-19

ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το τέλος της παγκόσμιας έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία Covid-19

 8 Μαΐου 2023 

WHO declares end to Covid-19 global public health emergency

Βασικά δεν ήταν ποτέ έκτακτη ανάγκη για την αρχή, καθώς ο Covid-19 ποτέ δεν απομονώθηκε ή δεν αποδείχθηκε ότι υπήρχε εκτός ανόητων μοντέλων και καρτούν εικόνων που δημιουργήθηκαν από υπολογιστή – ακριβώς όπως κάθε ιός που ισχυρίστηκε ποτέ η δόλια ψευδοεπιστήμη της ιολογίας.

Θυμηθείτε, κανένας ιός δεν έχει απομονωθεί ή αποδειχθεί ποτέ ότι υπάρχει. Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 215 ιδρύματα υγείας/επιστήμης σε 40 χώρες έχουν αποτύχει να παράσχουν μία απόδειξη απομόνωσης του ιού από οποιονδήποτε και οπουδήποτε!!!!

Ενώ όλο και περισσότεροι άνθρωποι ΒΛΕΠΟΥΝ μέσα από την απάτη που ήταν η σκηνοθετημένη πανδημία του κορωνοϊού, και την απάτη της ύπαρξης ιών και ασθένειες. Και γι’ αυτό παραμένει ως ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα του ΣΗΜΕΡΑ, καθώς τα πάντα στην “Υποχρεωτική ακριβή Υγεία” μέσα σπο το σκοτεινό “Φαρμακευτικό δηλητήριο” βασισμένο επάνω στα ψέματα ανθρώπους να μένουν σακάτες απο τα σκευάσματα γονιακής υποχρεωτικής υγείας ή να δολοφονούνται καθημερινά εξαιτίας αυτού.

Η αντινόηση είναι το βασικό μέρος της σάπιας εκπαίδευσης μιας επιστήμης τρόμου, επειδή βολεύει και ταϊζει όλους αυτούς τους επιστήμονες/δολοφόνους, εξασφαλίζοντας την ακριβή ζωή τους μέσα από την χλιδή των χιλιάρικων να γεμίζουν τον ασθενή με μια σακούλα φάρμακα, που απο τώρα θα είναι γεμάτη με mRNA για μεγαλύτερη προστασία και ανοσία. Σκεφτείτε ότι οι επιστημονάρες δεν έχουν μάθει ούτε λέξη όχι κεφάλαιο στα βιβλία της εκπαίδευσης τους για την έννοια σωστή ΔΙΑ-ΤΡΟΦΗ.

Ο ηλίθιος είναι αήττητος, ή αλλιώς όπως το λένε και οι εκπαιδευτές dead man walking.

Σε άλλο άρθρο θα συγκεντρωθούμε στα νούμερα του 5/5/2023.

πηγη:

https://korakas-news.gr/2023/05/antinoisi-o-poy-kiryssei-to-telos-tis-pagkosmias-ektaktis-anagkis-gia-ti-dimosia-ygeia-covid-19.html.



dioskourosnews.com          
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.