Σύμφωνα με τον καθηγητή Norman Fenton, το Covid ήταν μόνο η αρχή για αποδεχτούμε τα κλιματικά lockdown και το δυστοπικό μέλλον που μας ετοιμάζουν.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Norman Fenton, το Covid ήταν μόνο η αρχή για αποδεχτούμε τα κλιματικά lockdown και το δυστοπικό μέλλον που μας ετοιμάζουν.

Το ξέρουμε, θα πείτε οι περισσότεροι που διάβαζετε αυτό εδώ το site. Mας το έχει πει άλλωστε και ο ίδιος Yuval Noah Harari: «Η ανοχή του κόσμου στα μέτρα Covid, μας κάνει ανοιχτούς σε ακραίες ιδέες σχετικά με την αντιμετώπιση της κλιματική αλλαγής». Έλα όμως που ο περισσότερος κόσμος εκεί έξω δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τι ακριβώς μας ετοιμάζουν…

Σύμφωνα με τον καθηγητή Norman Fenton διακεκριμένο στατιστικολόγο επιστήμονα, τα lockdown του Covid ήταν μόνο η αρχή για αποδεχτούμε πιο εύκολα τα κλιματικά lockdown που θα είναι τα επόμενα.

«Πριν από δύο ημέρες δημοσίευσα αυτό που πίστευα σχετικά με τις επιπτώσεις του στόχου της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για το «απόλυτο μηδέν» (στο αποτύπωμα άνθρακα) έως το 2050», έγραψε ο καθηγητής Norman Fenton στο Twitter.

(θυμηθείτε το «απόλυτο μηδέν» στα lockdown Covid απο την Κινεζική κυβέρνηση).

1. Συγκεκριμένα, έδειξα αυτό το γράφημα από το χρηματοδοτούμενο από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έργο FIRES  που συνόψιζε τη συνιστώμενη απαραίτητη στρατηγική τους για την επίτευξη του «απόλυτου μηδέν» έως το 2050 με βάση μόνο τις τεχνολογικές εξελίξεις (η  αναφορά  από την οποία προέρχεται υπάρχει από το 2021 και έχω δημοσιεύσει ακόμη και σχετικά πριν):

2. Τα τρόφιμα, η θέρμανση και η ενέργεια περιορίζονται στο 60% του σημερινού επιπέδου έως το 2050. Αυτό σημαίνει είτε ψυχρότερο, πιο πεινασμένο πληθυσμό είτε μαζική ερήμωση του πλυθησμού. Για όσους πιστεύουν ότι πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας, εδώ είναι το έγγραφο που εγκρίθηκε από την κυβέρνηση: https:// repository.cam.ac.uk/bitstream/hand le/1810/299414/REP_Absolute_Zero_V3_20200505.pdf

3. Φυσικά οι «πόλεις 15 λεπτών», που τις προωθούν όλοι και τώρα παντού είναι το κλειδί για όλα αυτά. Όπως είπα το 2020 τα lockdown για τον Covid ήταν πάντα ο πρόδρομος για τα κλιματικά lockdown

4. Είναι πολύ διασκεδαστικό το γεγονός ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν απαντήσει ήδη ότι αυτό είναι «όλα φτιαγμένο» και «έχει απομυθοποιηθεί πολλές φορές». Ο σύνδεσμος για το πραγματικό έγγραφο ήταν στο νήμα, αλλά θα το επαναλάβω: https:// repository.cam.ac.uk/bitstream/hand le/1810/299414/REP_Absolute_Zero_V3_20200505.pdf

5. Πολλοί καλά χρηματοδοτούμενοι οργανισμοί έχουν δεσμευτεί για την ίδια ανοησία του ΟΗΕ/WEF:

6. Το βιβλίο της Rosa Koire το 2011 αποκάλυψε ολόκληρη την απάτη της πράσινης ατζέντας. Όλα όσα συμβαίνουν τώρα, είχαν προβλεφθεί και εξηγηθεί εκεί.

7. Αυτή η σημαντική έκθεση του Michael J Kelly, εξηγεί γιατί η επίτευξη του «απόλυτου μηδέν» θα ξεκινήσει λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού, υλικών, χρημάτων και δημοφιλών αγορών. https:// thegwpf.org/content/upload s/2022/03/Kelly-Net-Zero-Progress-Report.pdf

8. Για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η ατζέντα του απόλυτου μηδενισμού δεν εντάσσεται στη σκέψη της κυβέρνησης, σημειώστε ότι διαφέρει από την επίσημη ατζέντα του «απόλυτου μηδέν» μόνο ως προς τους στόχους της για το 2030 (δηλαδή την ταχύτητα με την οποία πρέπει να συμβεί). Οι στόχοι του 2050 είναι οι ίδιοι.

(όπως και οι στόχοι της ατζέντας 2021).

9. Όπως καθιστά σαφές η κοινοπραξία FIRES, χωρίς νέες τεχνολογίες αφαίρεσης αερίων θερμοκηπίου, οι καθαρές μηδενικές εκπομπές μπορούν να επιτευχθούν μόνο με το απόλυτο μηδέν των εκπομπών θερμοκηπίου.

10. Η έκθεση του καθηγητή Michael Kelly δείχνει γιατί η στρατηγική του έργου FIRES που χρηματοδοτεί η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου απαιτεί διακοπή όλων των αεροπορικών ταξιδιών έως το 2050 για να επιτευχθεί ο στόχος της κυβέρνησης:

11. Με άλλα λόγια, η απάνθρωπη στρατηγική του έργου FIRES είναι απλώς μια πραγματικότητα για το τι απαιτείται για την επίτευξη του παρανοϊκού στόχου για το απόλυτο μηδέν το 2050 της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως κατοχυρώνεται στην τροπολογία του νόμου για την αλλαγή του κλίματος του 2019 (την οποία υποστήριξαν όλα τα κόμματα, αλλά κανείς δεν ψήφισε).

12. Οι ΗΠΑ έχουν επίσης δεσμευτεί για το καθαρό μηδέν έως το 2050, όπως επιβεβαιώνεται από αυτό το έγγραφο του State Dept “The Long-Term Strategy of the United States: Pathways to Net-Zero Emissions Gas Greenhouse by 2050” https: // whitehouse.gov/wp -content/upl oads/2021/10/US-Long-Term-Strategy.pdf

13. Η συνέντευξή μου στο Fox News σχετικά με αυτήν την αναφορά:

14. Και χθες το βράδυ το NTD News μου πήρε την ιστορία και μου πήρε συνέντευξη για τον ίδιο λόγο.

15. Αυτό το άρθρο εξηγεί γιατί οι μεταφορές είναι ιδιαίτερα δύσκολο να απελευθερωθούν από τις ανθρακούχες εκπομπές και οι τρέχουσες πολιτικές που επικεντρώνονται αποκλειστικά στα ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία δεν θα πετύχουν και δεν πρέπει να πετύχουν.

16. Και για όσους αμφιβάλλουν για την αλήθεια όλων αυτών, εδώ είναι το αρχικό νήμα στο twitter από το @UKFIRES πριν από 2 χρόνια επιβεβαιώνοντας όλα όσα είπα. Αυτοί οι άνθρωποι σοβαρολογούν. 5 εκατομμύρια λίρες πήραν απο την βρετανική κρατική χρηματοδότηση.

Πιστεύετε στα μάτια σας ή όχι; Οι μεγαλύτεροι καθηγητές στο κόσμο τρελάθηκαν και έγιναν ψεκασμένοι; Τα στοιχεία υπάρχουν και δυστυχώς για όλους μας…. οι “ψεκασμένοι” βγαίνουν σε όλα αληθινοί. Στείλτε αυτό το άρθρο σε όσους μιλούν ακόμα για θεωρίες συνομωσίας!

Δείτε ακόμα: Το WEF δεν είναι παρα μια τρομοκρατική-εγκληματική οργάνωση που έχει κηρύξει τον πόλεμο απέναντι στην ανθρωπότητα!

πηγη:

https://anazitiseis.gr/symfona-me-ton-kathigiti-norman-fenton-to-covid-


dioskourosnews.com          
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.