Ο ΠΟΥ αναθεωρεί τον “οδικό χάρτη” και συνιστά στους γονείς να μη κάνουν στα παιδιά το «εμβόλιο για τον COVID…»

Ο ΠΟΥ αναθεωρεί τον “οδικό χάρτη” και συνιστά στους γονείς να μη κάνουν στα παιδιά το «εμβόλιο για τον COVID…»

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) προτρέπει τους γονείς να κάνουν πλεόν στα παιδιά τους το «δυνητικά επικίνδυνο εμβολιασμό για τον COVID-19». Ναι, αυτό που μέχρι χθες παρουσίαζαν ως απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό…

Σε μια εκπληκτική ανατροπή, ο ΠΟΥ λέει ότι οι νέοι διατρέχουν σημαντικό κίνδυνο να αναπτύξουν καρδιακά προβλήματα εάν λάβουν το εμβόλιο mRNA:

Η αναθεώρηση των κατευθυντήριων γραμμών  παρουσιάστηκε αυτή την εβδομάδα  από τη Στρατηγική Συμβουλευτική Ομάδα Εμπειρογνωμόνων για την Ανοσοποίηση (SAGE) του ΠΟΥ – μια ομάδα επιστημόνων και αξιωματούχων που είπαν ότι  δεν συνιστούν πλέον το εμβόλιο Covid για «υγιή» παιδιά ηλικίας 6 ετών μηνών έως 17 ετών.

«Ο αντίκτυπος στη δημόσια υγεία του εμβολιασμού υγιών παιδιών και εφήβων είναι συγκριτικά πολύ χαμηλότερος από τα καθιερωμένα οφέλη των παραδοσιακών βασικών εμβολίων για παιδιά – όπως τα συζευγμένα εμβόλια ροταϊού, ιλαράς και πνευμονιόκοκκου», έγραψε η SAGE

Η νέα πολιτική προσδιορίζει τρεις ομάδες προτεραιότητας — υψηλή, μεσαία και χαμηλή — και τοποθετεί τα παιδιά και τους εφήβους στη χαμηλή κατηγορία. Οι ορισμοί αξιολογούν κατηγορίες για «κίνδυνο σοβαρής ασθένειας και θανάτου». Ο ΠΟΥ εξακολουθεί να συνιστά ότι «τα παιδιά που έχουν υποβαθμίσει το ανοσοποιητικό σύστημα ή τις υπάρχουσες συνθήκες υγείας θα πρέπει να κάνουν το εμβόλιο».

Η Πρόεδρος του SAGE, Δρ. Hanna Nohyn, δήλωσε εξηγώντας τις ενημερωμένες οδηγίες: «Ενημερωμένο ώστε να αντικατοπτρίζει ότι μεγάλο μέρος του πληθυσμού είτε έχει εμβολιαστεί είτε έχει μολυνθεί προηγουμένως με τον COVID-19 ή και τα δύο, ο αναθεωρημένος οδικός χάρτης τονίζει εκ νέου τη σημασία του εμβολιασμού όσων εξακολουθούν να κινδυνεύουν απο σοβαρή ασθένεια, κάτι που δεν αφορά τα παιδιά (ποτέ δεν τα αφορούσε…) αλλά ηλικιωμένους ενήλικες και εκείνους με υποκείμενες παθήσεις».

Το CDC των Ηνωμένων Πολιτειών συνιστά επί του παρόντος ακόμα τα εμβόλια Covid για παιδιά 6 μηνών και άνω …

Δεν είναι σαφές εάν το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) θα ακολουθήσει τον ΠΟΥ προσαρμόζοντας τις συστάσεις του σε αυτήν την αναθεωρημένη πολιτική, αλλά αυτό που είναι σαφές είναι ότι εκείνοι οι γονείς που παρέμειναν δύσπιστοι στο «Εξουσιοδοτημένο για Επείγουσα Χρήση» τα παιδιά τους δικαιώθηκαν … αυτό που απομένει είναι να δούμε είναι πότε θα καταλογιστούν και οι ευθύνες.

Newspunch.

Δείτε ακόμα: Μαζική αποχώρηση βουλευτών απο την Αυστριακή βουλή μόλις εμφανίστηκε ο Ζελένσκι.

πηγη

https://anazitiseis.gr/o-pou-anatheorei-ton-odiko



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Θα μας βρείτε στο Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.