Θεοφάνης Μπαλατσούκας (Υπαστυνόμος ε.α.): “Κατέθεσα μηνύσεις για τα μέτρα της πανδημίας εδώ και δύο χρόνια”

 Θεοφάνης Μπαλατσούκας (Υπαστυνόμος ε.α.): “Κατέθεσα μηνύσεις για τα μέτρα της πανδημίας εδώ και δύο χρόνια”

Ο Καρδιτσιώτης Θεοφάνης Μπαλατσούκας Υπαστυνόμος Α’ εν αποστρατεία μίλησε στη σελίδα μας για τις μηνύσεις που έχει καταθέσει εδώ και δύο χρόνια οι οποίες αφορούν τα μέτρα περιορισμού στην περίοδο της πανδημίας, τα αντισυνταγματικά πρόστιμα και και όλα αυτά που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με σκοπό να κάμψει την αντίσταση των ανθρώπων και να τους βάλει να σηκώσουν το μανίκι εξαναγκάζοντας τους να κάνουν ένα πειραματικό σκεύασμα που έχει οδηγήσει σε χιλιάδες ξαφνικούς θανάτους.

Φάνη σε καλωσορίζουμε στη σελίδα μας και θα θέλαμε σαν πρώτη ερώτηση να μας αναφέρεις δύο λόγια για το βιογραφικό σου και ποτέ κατάλαβες ότι έπρεπε να κινηθείς νομικά για όλα αυτά που έχουν λάβει χώρα στην Ελλάδα από το ξεκίνημα της λεγόμενης ως “πανδημίας”

Ποιες ακριβώς μηνύσεις έχεις καταθέσει και ποια πρόσωπα αφορούν

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΩΣ ΜΗ ΧΡΗΖΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ  ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

Στη μεταξύ μας συνομιλία ανέφερες ότι έχεις καταθέσει μήνυση για τους βουλευτές του Νομού Καρδίτσας, θα ήθελες να μας πεις δυο λόγια τι αφορούν αυτές οι μηνύσεις

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 134 ΤΟΥ Π.Κ. ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Από ότι ανέφερες η εισαγγελία Τρικάλων αλλά και Καρδίτσης σε εγκαλεί για ψευδή καταμήνυση.
Αφού οι μηνύσεις βασίζονται πάνω σε άρθρα του Συντάγματος τα οποία καταπατώνται για ποιο λόγο σε εγκαλούν

ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ,ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Έχεις προχωρήσει σε μηνύσεις και κατά αστυνομικών του Τμήματος Τρικάλων και Καρδίτσης για τα πρόστιμα τα οποία φόρτωσαν τον κόσμο.

ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΑΛΕΣΣΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.

Πιστεύεις ότι είναι συνταγματικά, δηλαδή μία ΚΥΑ μπορεί να είναι παραπάνω από άρθρα του Συντάγματος.


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 87 ΚΑΙ 93 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΟΛΕΣ ΟΙ Κ.Υ.Α., ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ  Α  Ν  Τ  Ι  Σ  Υ  Ν  Τ  Α  Γ  Μ  Α  Τ  Ι  Κ  Ε  Σ  . ΟΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΑΡΘΤΟ 120 ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΔΗΛ. ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΡΘ.134 ΤΟΥ Π.Κ.

Αν δεν δικαιωθείς στα ελληνικά δικαστήρια υπάρχει το ενδεχόμενο να προχωρήσεις και στα ευρωπαϊκά.

ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΔΕΧΕΤΕ ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΙ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.