Διευθυντής κηδειών μιλάει για ινώδεις θρόμβους που βρέθηκαν σε νεκρό που είχε κάνει τις ενέσεις

  Διευθυντής κηδειών μιλάει για ινώδεις θρόμβους που βρέθηκαν σε νεκρό που είχε κάνει τις ενέσεις

Το National Citizen’s Inquiry, μια πρωτοβουλία που ηγείται και χρηματοδοτείται από τους πολίτες, διεξάγεται στον Καναδά για τη διερεύνηση των πολιτικών των κυβερνήσεων για τον κορωνοϊό… προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια του τι πραγματικά συμβαίνει.

Το NCI έχει ακούσει από Καναδούς πολίτες και ειδικούς, συμπεριλαμβανομένης της Laura Jeffery, μιας 27χρονης αδειοδοτημένης διευθύντριας κηδειών.

Στην κατάθεσή της στο NCI (δείτε το παρακάτω βίντεο) η Jeffery εξήγησε τι είχε δει κατά τη διαδικασία ταρίχευσης νεκρών ατόμων που είχαν κάνει το «εμβόλιο» κατά του Covid.

Είπε ότι από την Άνοιξη του 2021 είχε δει πράγματα που δεν είχε ξαναδεί όλα τα χρόνια της στον κλάδο.



Η Jeffery ισχυρίστηκε ότι είχε βρει θρόμβους που «μοιάζουν με παράσιτα» στα νεκρά σώματα που δεν είχε δει πριν από την κυκλοφορία του τρυπήματος.

Υποστήριξε επίσης ότι υπήρξε κυβερνητική κάλυψη για να κρύψει όλα τα νεκρά μωρά, δηλώνοντας ότι τα πτώματα δεν φτάνουν πλέον στα γραφεία τελετών στις μεγάλες πόλεις και στις μικρές κοινότητες ο αριθμός εκτοξεύεται στα ύψη.

newspunch

https://korakas-news.gr



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Θα μας βρείτε στο Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.