Η ΔΕΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ – Η ΥΠΑΚΟΗ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΙΣΜΟΣ


 Η ΔΕΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ – Η ΥΠΑΚΟΗ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΙΣΜΟΣ


4 Απριλίου 2023 

Στο θέμα μας ξανά διότι αν ο λέοντας που ζει στην σημερινή ζούγκλα δεν έχει δόντια να μασήσει, θα ψοφήσει μέσα σε λίγες ημέρες.

Γνωρίζεις πολλούς ανθρώπους που στην ερώτηση "είσαι δειλός;" Θα απαντούσαν με ΝΑΙ;

Οχι βέβαια. Διότι κανείς μας δεν θέλει να δηλώσει δειλία, ιδίως στον οικογενειακό του κύκλο ή στο γραφείο με τους άλλους λέοντες με μασέλα ή δίχως δόντια.

Ξέρετε γιατί ο δειλός δεν αναγνωρίζει την δειλία του;

Γιατί θα τον περιγελάσουν, μπροστά του ή πίσω του. Θα χαχανίσουν όταν αυτός δεν θα ακούει ή θα έχει παέι στην τουαλέτα. Μπορεί όλοι μας να αισθανόμαστε ήρωες αλλά από πίσω οι άλλοι να μας χλεύαζουν για την δειλία μας που δεν αντέχουμε να κοιτάξουμε στα μάτια.

Το παράφρων είναι ότι ο σημερινός δειλός, στις ημέρες μας είναι ο ήρωας! Όποιος κλείνει το στόμα του και συναινεί σε περιπτώσεις εγκληματικότητας, με την ίδια τη συμμετοχή σε εγκλήματα κατα συρροή επειδή δεν ανοίγει το στόμα του, γυρίζει το κεφάλι του αλλού και υπομένει ενώ γνωρίζει το ΕΓΚΛΗΜΑ!

3 χρόνια θαύμαζαν τον δειλό, που έκανε ότι του έλεγαν οι ανώμαλες εξουσίες, επειδή καθόταν στα αυγά του, επειδή δεν μπορούσε να σκεφτεί αυτόνομα αλλά εκτελούσε τις διαταγές των ανωτέρων του. Των ειδικών των χιλιαρίκων στην συνωμοσία εναντίον της ανθρώπινης ΥΓΕΙΑΣ, που ωχ πόσο εκπαιδεύτηκαν και υπερασπίστηκαν! Ηταν ηρωισμός να είσαι ένα λαμόγιο του κερατά επειδή θα έκανες την φόλα στον ώμο για να μην κολλήσεις τους άλλους κάτι αόρατο, άγνωστο, άοσμο και ανύπαρκτο! Η δειλία σου σε έκανε ήρωα απέναντι σε κάτι αόρατο που θα σε σκότωνε σύμφωνα με την επιστήμη που σε έχει εξεφτιλίσει μια ζωή και της φαρμακοβιομηχανίας των τρις σε δολάρια!!!

Σωστά;

Μετά τόσες χιλιάδες αποδείξεις ξαφνικών θανάτων νέων ανθρώπων, ο δειλός, που δεν τολμάει ακόμη να αποδεχθεί την δειλία του είναι ακόμη ήρωας, επειδή δεν μιλάει. Επειδή δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν γνωρίζει τι συμβαίνει με τους δίπλα του, σαν τενεκές χωρίς πάτο.

Ο δειλος είναι βλαμμένος και ο βλαμμένος από μόνος του, δεν μπορεί να αντιληφθεί ή να νιώσει πόσο ξεγάνωτος τενεκές είναι. Σε αυτή την κοινωνία ζούμε με αυτό το φρόνιμα, με δασκάλους που τρυπήθηκαν, που φορούσαν υποχρεωτικά μάσκες, αυτοί και τα παιδάκια στις τάξεις τους, σαν τα καλύτερα σκυλιά του συστήματος. Ή με ειδικούς που έβλεπαν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να φουντώνει απο τις χιλιαδες ενέσεις και τα υποχρεωτικά τέστ ανοησίας που έκαναν στην μάζα καθημερινά! Οι ειδικοί ιατροί πλούτισαν και έβαλαν την σφραγίδα τους στο θανατοχάρτι στις κολόνες που ο δειλός δεν τολμάει ακόμη να κοιτάξει και να αναρωτηθεί.

Αυτό ζούμε, αυτό είμαστε! Ενα δειλό χεσμένο ανθρωπάκι, ακατάλληλο να αισθανθεί την ανάγκη της δικαιοσύνης στην δολοπλοκία που έγινε το μεγάλο θύμα.

Ζούμε μια κοινωνία δειλών που εκπαίδευει τα παιδιά μας ότι ο ηρωισμός είναι η υπακοή σε ένα σύστημα κανιβάλων που σε δολοφονεί αθόρυβα μέσα απο τον φόβο της δειλίας.

Και για αυτό όσοι τρυπιούνται ή φοράνε μάσκες, ή χέζουν το βρακί τους απο φόβο, θα μαρτυρήσουν τον ηρωισμό τους στη μεγαλύτερη ΥΠΑΚΟΗ ποτέ να γίνουν κοπριά για λαχανα.

πηγη
https://korakas-news.gr/2023/04/i-deilia-einai-fronima-i-ypakoi-einai-iroismos.html



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Θα μας βρείτε στο Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.