Μήπως η απάτη είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό που νομίζουμε;

Μήπως η απάτη είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό που νομίζουμε;

Μετά απο μια συζήτηση με Έλληνα του εξωτερικού μου δημιουργήθηκαν αρκετές απορίες και ανοίχτηκε μια ατραπός σε κάποια καινούρια στοιχεία που δεν μπορεί κανείς να προσπεράσει εύκολα και να πει πως δεν είναι άξια διερεύνησης. Αυτό αφορούσε την προέλευση των ιών και την παρασκευή των εμβολίων.

Το νόμισμα εχει δύο όψεις. Εσκεμμένα μας δείχνουν πάντα τη μία.

Όλο το εγχείρημα ήταν ύπουλο εν τη γενέσει του. Θα επισημάνω μόνο το εξής διότι με ειχε απασχολήσει χρόνια πριν… αυτό αφορά την προέλευση των “ιών” και την παρασκευή των εμβολίων. Ξέρω οτι εδώ στη Ελλάδα ειναι ενα κεφάλαιο που για τους γιατρούς και τους απλούς πολίτες ειναι ένα θέμα χωρίς αμφισβήτηση (πλην ελαχίστων “ψεκασμενων”)… Δεν το αγγίζουν καν, ειναι ιερή η θεωρία τους και αδιαπραγμάτευτη. Απόδειξη η μη ανταπόκριση σε σχετικά άρθρα… τα βλέπουν με καχυποψία οι αναγνώστες στην Ελλάδα σε σχέση πάντα με το εξωτερικό. Υπάρχει μια παρανόηση στο μυαλό για το τι ειναι ολο αυτο που εχουν πιστέψει κι αποδεχθεί εδω και 200 χρονια… και δυστυχώς αποτελεί τη βάση για τα σωτήρια εμβόλια ολων των κατηγοριών. Στο εξωτερικό απλοί πολίτες ειναι πιο υποψιασμένοι και δέχονται με καλή πρόθεση μια αλλη οπτική.

Ο κόσμος ειδικά εδώ στην Ελλάδα δεν γνωρίζει τίποτα. Ελάχιστοι εχουν ψάξει τι γίνεται με το παραμυθι των ιών. Μέχρι πριν λίγα χρόνια ειχα κι εγώ αυτη την πεποίθηση μέχρι που συνέβει κατι σε αγαπημένο μου πρόσωπο και μπηκα στη διαδικασία να το ψαξω. Χαίρομαι, που στο εξωτερικό η αντίληψη του απλού κοσμου είναι καλύτερη. Δείχνει τουλάχιστον διαθεση να ακούσει χωρίς να χλευάσει μια διαφορετική ιατρική τοποθέτηση. Εδώ όποιος παρεκλίνει από τα στερεότυπα της επιστήμης περιθωριοποιείται. Δε μπαίνουν στη διαδικασία να ψάξουν αν ο οποιοσδηποτε “ιος” ειναι καταρχήν εμβιο ον… γιατί δεν είναι. Συνεπώς ουτε πετάει ουτε τρωει ουτε αναπαράγεται. Ειναι ενα θεμα πολυ σημαντικο που αν αλλάξει η φιλοσοφία αντιληψης του κόσμου κ των ιατρων (που δεν εχουν μάθει να έχουν διακριση) θα ειχαν λυθει πολλα προβλήματα.

Δυστυχώς ο Παστέρ εκανε μεγάλη ζημιά και πισω απο αυτόν ηταν άλλοι… Είπε όμως μια αληθεια πριν ξεψυχήσει Terrain is everything (το έδαφος είναι το παν). Πολλοί συνακολουθοί μου απο το εξωτερικο πασχίζουν να δείξουν αυτη την πλευρά της επιστήμης. Έυχομαι να τα καταφέρουν κάποτε. Η υγεία δεν ειναι αυτό που θέλουν να μας επιβάλλουν καθε φορά.

Τότε θυμήθηκα ένα παλιότερο άρθρο που είχα ανεβάσει στο anazitiseis. Ο Παστέρ, ένας απο τους μεγαλύτερους επιστήμονες στην ιστορία, έλεγε ψέματα για τα εμβόλια!

Τι εννοούσε ο Παστέρ με τα τελευταία του λόγια λέγοντας: «Ο Μπερνάρ είχε δίκιο, το παθογόνο δεν είναι τίποτα, το έδαφος είναι τα πάντα».

Η «θεωρία των μικροβίων» του Λουί Παστέρ (ότι η ασθένεια έχει μικροβιακή προέλευση) άλλαξε την επικρατούσα άποψη για την αιτιολογία της νόσου τον 19ο αιώνα και ήταν μια σημαντική ανακάλυψη για το μέλλον της ιατρικής. Ο αντίπαλός του, Claude Bernard, πίστευε ωστόσο ότι το «έδαφος» ήταν πιο σημαντικό από το «παθογόνο», δηλαδή ότι ένας γιατρός πρέπει να επικεντρωθεί στο σώμα του για την καταπολέμηση της ασθένειας, αντί να σκοτώσει το παθογόνο.

Το «έδαφος» δηλαδή το σώμα μας, αποτελείται από διασυνδεδεμένα συστήματα: το ανοσοποιητικό σύστημα, το καρδιαγγειακό σύστημα, το νευρικό σύστημα, το έντερο, το γαστρεντερικό σύστημα… και αυτό καθεξής.

Ο εγκέφαλος μας είναι ένα όργανο που μέσα του – το μυαλό και το σώμα είναι ενσωματωμένα. Αυτά επηρεάζονται από το τι τρώμε (τη διατροφή μας), το πού ζούμε και εργαζόμαστε (το περιβάλλον μας), από τους γύρω μας (οι σχέσεις σας), τι σκεφτόμαστε (τα συναισθήματα οι σκέψεις μας) και φυσικά τα γονίδια μας. Όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορούν να τροποποιηθούν και να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές για καλύτερη υγεία. 

Ο καθηγητής Gerald Geison του Πρίνστον πέρασε 18 χρόνια διαβάζοντας περισσότερα από 100 σημειωματάρια του Παστέρ και δημοσιευμένα πειράματα. Διαπίστωσε ότι ο Παστέρ είχε διαπράξει επιστημονική απάτη ξανά και ξανά.

Η απάτη με τα τεστ pcr

Στο δείγμα για το pcr τεστ δεν υπάρχει κανένας ιός απομονωμένος. Το υλικό του δείγματος περιέχει και αλλα κυτταρικά στοιχεία. Τα κύτταρα αυτά στοιχεία περιέχουν πρωτείνες κ αλλα δομικά υλικά που κι αυτά περιέχουν αλληλουχίες αμινοξέων (κυτταρική μεμβράνη πυρήνας με το γενετικό υλικό, αμινοξέα δλδ). Όλη αυτη η σούπα μπαινει στο pcr και αναπαράγεται σε αντίγραφα. Ποιο απο όλες τις αλληλουχίες αμινοξέων-πρωτεϊνών-γονιδιακών τμημάτων ειναι ο ιός; Απλη απορια.

Με τον ίδιο τρόπο ο Μοντανιέ είπε πως βρήκε τον hiv, ο Κάρρυ Μούλις τον αμφισβήτησε εννοείται. Το νόμπελ το διεκδικούσαν 2 άτομα που πίσω τους ήταν ο Φάουτσι. το πήρε ο Μοντανιέ.. Οι ιολόγοι το ξερουν αλλα δε μιλούν (απο το βιβλίο του Κέννεντυ).

Δείτε το σοκαριστικό εξώφυλλο των times που είναι πέρα για πέρα αληθινό!

Ο ΠΟΥ έδωσε 50 εκατομμύρια εμβόλια κατά της ευλογιάς με AIDS .......

Περισσότερα:   

https://anazitiseis.gr/mipos-i-apati-einai-poly-megalyteri-apo-afto-pou-nomizoume.

Μήπως η απάτη είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό που νομίζουμε;



dioskourosnews.com          
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.