Πάει και η 35χρονη Αλεξάνδρα Λούτση! ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ έσκασε το ανεύρυσμα στο κεφάλι της στην Καππαδοκία – ΜΟΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τις ενέσεις ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που δολοφονούν μαζικά τους Ελληνες!

 Πάει και η 35χρονη Αλεξάνδρα Λούτση! ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ έσκασε το ανεύρυσμα στο κεφάλι της στην Καππαδοκία – ΜΟΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τις ενέσεις ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που δολοφονούν μαζικά τους Ελληνες!

  

Ας δούμε ξανά την αντι-νόηση και την πολύ σάλτσα σε έναν απο τους δεκάδες χιλιάδες πρόωρους θανάτους Ελλήνων μετά τις ενέσεις Ελευθερίας και ανακύκλωσης. Πρέπει να αντιληφθείτε ότι έχετε να κάνετε με φοβισμένα ανθρωπάκια που δεν μπορούν να σκεφτούν αυτόνομα, αλλά μπορούν να επαναλαμβάνουν γραπτώς μόνο ότι τους υποδηλώσει ο αρχισυντάκτης που και αυτός σίγουρα είναι ΤΡΥΠΗΜΕΝΟΣ με τα υποχρεωτικά οφέλη.

Αυτό που έρχεται στις ελληνικές οικογένειες δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην ιστορία, ποτέ δεν έφευγαν νέοι άνθρωποι ΞΑΦΝΙΚΑ για τον Αι Πέτρο, ώστε να φεύγουν τώρα 2,5 χρόνια μετά τις υποχρεωτικές ενέσεις με φόλα.

Ετοιμαστείτε πνευματικά! ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΦΟΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!!!

Ότι σας γράφουν ή ότι σας δείχνουν οι εξουσίες ήταν και θα είναι ψέματα! Ποτέ δεν σας είπαν αλήθεια, μόνο εσείς μπορείτε να αλλάξετε το στόρυ που είναι πολύ πιο σάπιο απ΄ότι σας βολεύει και θέλετε να πιστεύετε. Το τέλος της σημερινής ανθρωπότητας είναι ΤΩΡΑ.

«Εφιάλτης» ο επαναπατρισμός της σορού της Αλεξάνδρας Λούτση – Πέθανε σε ταξίδι στην Καππαδοκία

Ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας περιγράφει τις δραματικές στιγμές που βίωσε, αφού έπρεπε να συνεννοηθεί με γιατρούς που δεν μιλούσαν παρά μόνο τουρκικά

Σε «θρίλερ» για γερά νεύρα παραλίγο να εξελιχθεί ο επαναπατρισμός της σορού της 35χρονης Αλεξάνδρας Λούτση, η οποία έφυγε από την ζωή χθες σε νοσοκομείο της Καππαδοκίας. Είχε φτάσει εκεί την περασμένη Πέμπτη μαζί με την σύζυγό της για 4ήμερο ταξίδι αναψυχής.

Όπως αναφέρει συγκλονισμένος στο protothema.gr o σύζυγος της 35χρονης και φωτογράφος, Τάσος Μπαλάσκας, η αντίστροφη μέτρηση για την ζωή της αγαπημένης του Αλεξάνδρας ξεκίνησε λίγες ώρες μετά την προσγείωση τους στην Καππαδοκία:

«Τον τελευταίο καιρό η Αλεξάνδρα αισθανόταν κάποιους πονοκεφάλους και η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε μπει στην διαδικασία για κάποιον ιατρικό έλεγχο γιατί ήταν καλά. Όπως έμαθα όμως τώρα από το νοσοκομείο εδώ, προέκυψε ανεύρυσμα το οποίο επιβαρύνθηκε από το ταξίδι μας, γιατί αλλάξαμε δυο πτήσεις. Το ανεύρυσμα προφανώς «έσκασε» το βράδυ που φτάσαμε. Ήρθαμε Καππαδοκία μεσημέρι, όλο το απόγευμα κοιμόταν και κάποια στιγμή που σηκώθηκε έπεσε και χτύπησε. Την παρέλαβε ασθενοφόρο κι αμέσως την πήγαμε νοσοκομείο αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Δεν έβρισκε κανέναν να συνεννοηθεί στα ελληνικά ή τα αγγλικά

Από την στιγμή που η νεαρή γυναίκα βρέθηκε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο και μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί, ξεκίνησε ο «εφιάλτης» και για τον Τάσο Μπαλάσκα, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να συνεννοηθεί. Όσο κι αν αναζητούσε κάποιον να μιλάει αγγλικά ή ελληνικά δεν έβρισκε, καθώς ακόμα κι ο γιατρός που την είχε αναλάβει μιλούσε μόνο τουρκικά:

«Δυστυχώς καμία συνεννόηση και με κανέναν. Έπαθα πανικό. Από την μια έχανα την γυναίκα μου κι από την άλλη δεν ήξερα από τι. Μόνος μου αναζητούσα λύση. Επικοινώνησα με την Πρεσβεία, μου έλεγαν τι να κάνω αλλά κανένας δεν καταλάβαινε. Λυπάμαι αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις έπρεπε να προβλέπονται κάποια πράγματα, έστω να μου στείλουν ένα μεταφραστή κάπως να συνεννοηθούμε. Δυστυχώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος» αναφέρει και προσθέτει :

«Από τα πολλά σεβάστηκαν την αγωνία μου, κατανόησαν τον εφιάλτη που ζω μόνος μου στην Καππαδοκία κι έστειλαν έναν κρατικό μεταφραστή, ο οποίος ανέλαβε να προχωρήσει την υπόθεση. Αν ξέραμε την γλώσσα ίσως να γνωρίζαμε τι να κάνουμε κι όχι να ζήσουμε όλη αυτή την φρίκη».

πηγη

https://korakas-news.gr/2023/04/paei-kai-i-35chroni-alexandra



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Θα μας βρείτε στο Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.