Ο Τριντό αποκαλεί “φήμες” τις πωλήσεις κοκαΐνης

 Ο Τριντό αποκαλεί “φήμες” τις πωλήσεις κοκαΐνης

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό δήλωσε την Παρασκευή ότι ήταν «έκπληκτος» που οι εταιρείες που έχουν άδεια να πωλούν κοκαΐνη σε φαρμακεία ή νοσοκομεία φαινόταν να δείχνουν ότι ο Καναδάς θα επιτρέψει σύντομα τη νόμιμη πώληση σκληρών ναρκωτικών στο κοινό. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι δύο καναδικές εταιρείες Sunshine Earth Labs και Adastra Labs ανακοίνωσαν ότι η Canadian Health Service τους είχε δώσει άδεια να παράγουν και να πουλήσουν κοκαΐνη.

Ο Τριντό διευκρίνισε ότι οι εταιρείες «δεν επιτρέπεται να πουλήσουν εμπορικά ή να προσφέρουν σε ανοιχτή αγορά». Πρόσθεσε ότι η παρεξήγηση θα διορθωθεί: «Υπάρχουν περιορισμένα δικαιώματα για ορισμένες φαρμακευτικές εταιρείες να χρησιμοποιούν αυτήν την ουσία για ερευνητικούς σκοπούς και για πολύ συγκεκριμένους, στενά καθορισμένους ιατρικούς σκοπούς».

Ο Τριντό έκανε τα σχόλια αφού ο πρωθυπουργός της πολιτείας της Βρετανικής Κολομβίας Ντέιβιντ Έμπι εξέφρασε την έκπληξή του για τους ισχυρισμούς των δύο καναδικών εταιρειών.

«Έμεινα έκπληκτος όσο και ο πρωθυπουργός της Βρετανικής Κολομβίας όταν είδα μια εταιρεία να μιλά για την πώληση ή την εμπορία κοκαΐνης στην ανοιχτή αγορά», είπε ο Τριντό στους δημοσιογράφους.

πηγη

https://korakas-news.gr



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Θα μας βρείτε στο Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.