Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε, σταμάτα να εμπαίζεις τον Θεό και να εξαπατάς τους πιστούς!

Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε, σταμάτα να εμπαίζεις τον Θεό και να εξαπατάς τους πιστούς!


 Νισάφι πια η κοροϊδία σας!  Η “Ορθοδοξία” σας είναι πνευματικά νεκρή! Τα είδωλα που προσκυνάτε και προσφέρετε στους πιστούς για προσκύνηση αποδείχτηκαν ανίκανα να σώσουν τους πιστούς από συμφορές.

Γι’ αυτό ανέβαλες την έλευση της δήθεν θαυματουργικής εικόνας “Άξιον Εστί”. Διότι λόγω της Τραγωδίας των Τεμπών η περιοδεία δεν θα είχε ικανοποιητικές εισπράξεις.

Διάβασα, λοιπόν, αδέλφια μου, πνευματικά εξαπατημένοι “Ορθόδοξοι” πιστοί, την εξής ανακοίνωση στην ιστοσελίδα romfea.gr:

Κατά την σημερινή Συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (8.3.2023), ο Μακαριώτατος Πρόεδρος, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ενημέρωσε τα μέλη Αυτής περί της ελεύσεως της Ιεράς Εικόνος «Άξιον Εστί» από το Άγιον Όρος.

Ειδικότερα, ο Μακαριώτατος ενημέρωσε ότι, λόγω έντονου προβληματισμού μεταξύ των μελών της αρμόδιας Οργανωτικής Επιτροπής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, των εκπροσώπων της Ιεράς Κοινότητος και των εμπλεκομένων Φορέων της Ελληνικής Πολιτείας περί του χρόνου ελεύσεως της Ιεράς Εικόνος, αποφασίσθηκε η αναβολή της ελεύσεως Αυτής κατά την παρούσα χρονική συγκυρία, δι’ ευθετώτερον χρόνον, περί του οποίου θα υπάρξει στο μέλλον σχετική ανακοίνωση.

Τα μέλη της Δ.Ι.Σ. συγκατετέθησαν στην ως άνω απόφαση.

Εκ της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου
της Εκκλησίας της Ελλάδος

==============

Υποκριτά Αρχιεπίσκοπε! Τι ευθετώτερος χρόνος θα μπορούσε να υπάρξει για την έξοδο της “θαυματουργικής” εικόνας από την κρύπτη της στο σκοταδιστικό κατ’ ευφημισμό Άγιο Όρος από τούτη την περίοδο που όλη η Ελλάδα είναι βυθισμένη στο πένθος και στην απόγνωση λόγω του ολοκαυτώματος των Τεμπών;

Αυτή είναι σκαστή απόδειξη ότι εσύ ο ίδιος δεν πιστεύεις ότι το είδωλο “Άξιον Ετσί” έχει κάποιες θαυματουργικές δυνάμεις και ότι όποιος το προσκυνήσει θα ανακουφιστεί από τον ψυχικό ή σωματικό πόνο και θα ευλογηθεί. Με άλλα λόγια εξαπατάς τους πιστούς συνειδητά όταν τους το προσφέρεις για να το προσκυνήσουν.

Έχω μια ιδέα, Αρχιεπίσκοπε: Αν εγώ είμαι λάθος κι εσύ ο σωστός, τότε γιατί δεν στέλνεις την “θαυματουργική” εικόνα “Άξιον Εστί” στον τόπο της τραγωδίας – κρανίου τόπο – για να ξορκίσει το κακό; Και γιατί δεν πάει σύσσωμη η “Ιερά” Σύνοδος, κουβαλώντας όλα τα θαυματουργικά συμπράγκαλά σας – εικόνες, λείψανα,  ζώνες  κλπ. – για  να ξορκίσετε τη στοιχειωμένη κοιλάδα των Τεμπών όπου, περιέργως αλλά όχι συμπτωματικά, ο Διάβολος δείχνει προτίμηση όταν πρόκειται για μαζικές ανθρωποθυσίες νέων παιδιών;

Να σου πω εγώ γιατί δεν πάτε; Διότι τα μεν “θαυματουργικά” συμπράγκαλά σας είναι νεκρά είδωλα, εσείς δε οι ίδιοι δεν έχετε ούτε ίχνος πνευματικής δύναμης για να αντιπαρατεθείτε με τις δυνάμεις του σκότους και ο διάβολος δεν σας φοβάται καθόλου. Απεναντίας, εσείς τον φοβάστε και τον τρέμετε, κι ας έχετε κρεμασμένους στο λαιμό σας τρεις σταυρούς.

Και χωρίς αμφιβολία, τα δαιμόνια της στοιχειωμένης Κοιλάδας των Τεμπών – Κοιλάδα του θανάτου και των οδυρμών  – θα σας περιγελάσουν απαντώντας όπως απάντησαν στους υιούς του Σκευά, σύμφωνα με το αφήγημα της Καινής Διαθήκης:

“Και τινές από των περιερχομένων εξορκιστών Ιουδαίων επεχείρησαν να προφέρωσιν επί τους έχοντας τα πνεύματα τα πονηρά το όνομα του Κυρίου Ιησού, λέγοντες· Σας ορκίζομεν εις τον Ιησούν, τον οποίον ο Παύλος κηρύττει.
Και οι πράττοντες τούτο ήσαν επτά τινές υιοί Ιουδαίου αρχιερέως ονομαζομένου Σκευά.
Αποκριθέν δε το πνεύμα το πονηρόν, είπε· Τον Ιησούν γνωρίζω και τον Παύλον εξεύρω· σεις δε τίνες είσθε;
Και πηδήσας επ’ αυτούς ο άνθρωπος, εις τον οποίον ήτο το πνεύμα το πονηρόν, και νικήσας αυτούς, ίσχυσε κατ’ αυτών, ώστε γυμνοί και τετραυματισμένοι έφυγον εκ του οίκου εκείνου”. (Πράξεις των Αποστόλων 19: 13-16)

Αδέλφια μου Ορθόδοξοι, ξυπνήστε επιτέλους γιατί χανόμαστε! Η Ορθοδοξία είναι μόνο για τα πανηγύρια. Έχει μηδενική πνευματική δύναμη και γι’ αυτό ο Βελζεβούλ ανεμπόδιστα έχει στήσει μακάβριο χορό πάνω στη χώρα μας.  Ακούσατε ποτέ την “Ιεραρχία” να ελέγχει την αμαρτωλή Πολιτεία για τα εγκλήματά της; Και όμως αυτή είναι η υψηλή αποστολή την οποία πρόδωσε. Έχει εναγκαλιστεί με την Πολιτεία σ’ ένα θανάσιμο ταγκό και από εκεί πηγάζουν όλα τα δεινά μας. Το μαύρο ράσο δεν είναι τυχαία επιλογή. Είναι συμβολικό του πνευματικού σκότους που έχει σκεπάσει τη χώρα μας.

Αναζητήστε το Θεό μέσα σας, ζητήστε φώτιση και σοφία από το πνεύμα μέσα σας για να σας αποκαλύψει  την Αλήθεια και να σας δώσει δύναμη, προσευχόμενοι  ένθερμα “εν παντί τόπω και χρόνω”. Δεν χρειάζονται μεσάζοντες, ζωντανοί ή νεκροί αγιοποιημένοι, για να προσεγγίσουμε το Θεό. Μάλιστα ο Ιησούς είχε πει στους παριστάνοντας τους μεσίτες προς τον Θεό:

“Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί, διότι κλείνετε την βασιλείαν των ουρανών έμπροσθεν των ανθρώπων· επειδή σεις δεν εισέρχεσθε ουδέ τους εισερχομένους αφήνετε να εισέλθουν”. (Κατά Ματθαίον 23:14

πηγη:

https://www.seferou-maria.gr/



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Θα μας βρείτε στο Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.