Τι σκέφτηκε ο παλιοσατανάς να κάνει με το νερό στους ανθρώπους – Το λένε Ιδιωτικοποίηση νερού

Τι σκέφτηκε ο παλιοσατανάς να κάνει με το νερό στους ανθρώπους – Το λένε Ιδιωτικοποίηση νερού


Την σταγόνα πόσιμου νερού την βλέπεις; Θα σε βάλουν να την πληρώνεις μόνο αν έχεις το χάραγμα, δείχνοντας τα ηλεκτρονικά στοιχεία για να γνωρίζουν πόσες σταγόνες ήπιες.

Στο βίντεο φαίνετε πόσο καλά φέρνονται στους ανθρώπους με χρόνια έλλειψη νερού. Πίσω έχει όμως η αχλάδα την ουρά. Βλέπεις δεν πολυ βρέχει τώρα τελευταία σε πολλές χωρές, γιατί οι με χάρακα τραβηγμένες γραμμές στους ουρανούς του πλανήτη, δεν το επιτρέπουν.

Αν σκεφτείς ότι ο πλανήτης αποτελείτε με 80% απο νερό, ενω ο πονηρός μαύρος θέλει να ελέγξει όλες τις στάλες που πίνεις με το να σε ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ να πάρεις το χάραγμα του, για κάτι που είναι τζάμπα στην γαία, δεν έφτασε η στιγμή να αποφασίσεις τι σου ανήκει και τι όχι;

Ή αν χρειάζεσαι νταβατζή για να μείνεις στην ζωή;

Ξαφνικά, ακούς την είδηση και στην χώρα μας, γιατί έχουν σχέδια με την ιδιωτικοποίηση του νερού, συνΕλληνα αντιλαμβάνεσε πια είναι τα σχέδια του μισάνθρωπου;


πηγη
https://korakas-news.gr/



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.