Αποκάλυψη . Οι μυστικές υπηρεσίες είχαν προειδοποιηθεί για σαμποτάζ . Αυτές είναι οι ενδείξεις που το δείχνουν και που απαιτούν σχετική έρευνα


Αποκάλυψη . Οι μυστικές υπηρεσίες είχαν προειδοποιηθεί για σαμποτάζ . Αυτές είναι οι ενδείξεις που το δείχνουν και που απαιτούν σχετική έρευνα


 Τι λέτε , θα βρεθούν ποτέ οι σωροί των μηχανοδηγών ;

Όταν μια κατάσταση αρχίζει να αποσυντίθεται , το αναπόφευκτο διατίθεται ενίοτε σε εγκληματικά μυαλά στη βάση σκοπιμοτήτων . Πολιτικών ; οικονομικών συμφερόντων ; επίρριψης ευθυνών;

Το θέμα – ακόμα και ως σενάριο – είναι τεραστίων διαστάσεων αφού σε μια τέτοια περίπτωση βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ό,τι πιο εγκληματικό έκτρωμα έχει δημιουργήσει η φύση το οποίο , εκμεταλλεύτηκε όλη αυτήν την κατάπτυστη και απερίγραπτη κατάσταση που έχει περιέλθει το εν λόγω σιδηροδρομικό δίκτυο -για την οποία θα έπρεπε ήδη να είχαν συλληφθεί και οι άμεσα υπεύθυνοι της ΟΣΕ- ΤΡΑΙΝΟΣΕ της Hellenic Train και του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών – την ανείπωτη οδύνη και το σοκ που προκλήθηκε στην κοινωνία , προκειμένου να φέρει εις πέρας συγκεκαλυμμένα και για τους δικούς του αρρωστημένους λόγους , το φρικαλέο του σχέδιο.

Τα σενάρια τρία …. και τα ερωτήματα αμείλικτα .

Λίγες ώρες πριν , στις 16.32’ , η αμαξοστοιχία του θανάτου παραμένει στο σταθμό του Παλαιοφάρσαλου λόγω τεχνικού προβλήματος καλωδίου ηλεκτροκίνησης. Αιτία ένα κομμένο καλώδιο ηλεκτροκίνησης που έπεσε πάνω στην αμαξοστοιχία με αποτέλεσμα την ακινητοποίησή της . Ωστόσο , ένα τέτοιο συμβάν που λογικά θα έπρεπε να οδηγήσει σε μεγαλύτερη εποπτεία το δρομολόγιο του θανάτου ,δεν ενεργοποιεί την αντίληψη κάποιων ώστε να έχουν τεταμένη την προσοχή τους .

Αντιθέτως λίγο μετά , ο ¨άπειρος¨ σταθμάρχης βρέθηκε σε τέτοια διανοητική κατάσταση ώστε να κάνει τρία λάθη μαζεμένα . Δει είδε την αλλαγή κατεύθυνσης του σιδηροδρόμου, που κατευθύνθηκε αντί για την άνοδο στην πορεία καθόδου , δεν έλεγξε την στιγμή που ξεκίνησε και έφυγε, σε ποια γραμμή κινείται ( ήταν υποχρέωση του ) και τ ότι , από την στιγμή που έχει μπροστά του το πάνελ που ρυθμίζει τα κλειδιά και το συγκεκριμένο 118 , θα μπορούσε την στιγμή που έφυγε το τρένο με μία απλή παρατήρηση – ματιά να δει τις γραμμές ,κι ότι έφυγε στην ανάποδη γραμμή , και να ειδοποιήσεις άμεσα τον μηχανοδηγό να σταματήσει.

Ο ίδιος υποστήριξε αρχικά ότι, «Πάτησα το κουμπί, δε λειτούργησε το σύστημα» , το οποίο ερμηνευόμενο δείχνει ότι , εκ του αποτελέσματος δεν λειτούργησε , δείχνει ότι βρισκόταν σε ¨αποσύνδεση με την πραγματικότητα ¨

Δεν είναι μόνο αυτό . Οι μηχανοδηγοί– που προφανώς θα είχαν κάνει πολλές φορές το ίδιο δρομολόγιο – εύκολα θα μπορούσαν να παρατηρήσουν , βλέποντας την κίνηση του τρένου τους πάνω στις ράγες , ότι βρισκόταν στη λάθος πλευρά , σε λάθος γραμμή , ότι ¨οδηγούν ανάποδα ¨. Επιπλέον , ούτε ο ένας μηχανοδηγός ούτε ο άλλος είδαν ότι υπάρχει κόκκινο φανάρι . Δυστυχώς δεν μπορούν να μιλήσουν τώρα .

Υπάρχουν κι άλλες διαπιστώσεις που δείχνουν μεταξύ άλλων γιατί θα επιλέχτηκε η ¨καταραμένη κοιλάδα ¨ , τις οποίες για ευνόητους λόγους δεν θα αποκαλύψουμε … προς το παρόν .

Συνεχίζεται …

OMΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ


πηγη

https://katohika.gr




dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Θα μας βρείτε στο Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.