Ο Λευκός Οίκος συνεχίζει το “δούλεμα” με τα UFO για να αποφύγει την σοβαρή επικαιρότητα «Εξακολουθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ανάκτηση συντριμμιών»

Ο Λευκός Οίκος συνεχίζει το “δούλεμα” με τα UFO για να αποφύγει την σοβαρή επικαιρότητα «Εξακολουθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ανάκτηση συντριμμιών»


Ο Λευκός Οίκος δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν στον εναέριο χώρο της Βόρειας Αμερικής τις τελευταίες ημέρες, προφανώς για κρατήσει το θέμα στην επικαιρότητα, λέγοντας ότι οι συνθήκες έυρεσης των αντικειμένων είναι δύσκολες… είπε μόνο πως δεν πρόκειται για γνωστά μαχητικά ή άλλα ιπτάμενα αντικείμενα και διευκρίνησαν (άλλη μια φορά) ότι τα 4 ΑΤΙΑ που καταρρίφθηκαν από F-22 δεν είχαν καμία σχέση με κατασκοπευτικό μπαλόνι της Κίνας.

Ο Τζον Κίρμπι , εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, υποστήριξε περαιτέρω ότι τα άγνωστα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν στην Αλάσκα, στο Yukon και τη λίμνη Huron δεν συνδέονταν με κατασκοπευτικές προσπάθειες, σε αντίθεση με το μπαλόνι μεγάλου υψομέτρου που καταρρίφθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Και πρόσθεσε, «Θέλω να προειδοποιήσω ότι δεν βρήκαμε τα συντρίμμια. Εξακολουθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με τις παρατηρήσεις που έγιναν από τους πιλότους, με τα δεδομένα προφίλ πτήσης που προσπαθήσαμε να συλλέξουμε».

Οι προσπάθειες για την ανάκτηση συντριμμιών από τα αντικείμενα έχουν παρεμποδιστεί λόγω «αρκετά δύσκολων συνθηκών», συμπεριλαμβανομένων των καιρικών συνθηκών της Αρκτικής στην Αλάσκα, της άγριας φύσης στην επικράτεια Yukon και των γεωγραφικών προκλήσεων γύρω από τη λίμνη Huron.

«Αρκετά δύσκολες καιρικές συνθήκες, πόσο μάλλον γεωγραφικά, απλώς δύσκολη εποχή του χρόνου», είπε ο Kirby. Για παράδειγμα, οι θερμοκρασίες στο Deadhorse της Αλάσκας, όπου ένα αντικείμενο καταρρίφθηκε την περασμένη εβδομάδα, οι θερμοκρασίες έφτασαν τους μείον 30 βαθμούς F την Τρίτη.

Ο Κίρμπι προειδοποίησε  τους δημοσιογράφους ότι «μπορεί να περάσει λίγος χρόνος μέχρι να εντοπίσουμε τα συντρίμμια…» και είπε ότι η λίμνη Χιούρον είναι βαθιά. Οι καιρικές συνθήκες κοντά στο σημείο που καταρρίφθηκε το αερόστατο εκεί είναι επίσης κακές, σημείωσε.

«Το παίρνουμε αυτό μέρα με τη μέρα και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τα συντρίμμια και στη συνέχεια να αναπτύξουμε ένα σχέδιο για την ανάκτησή τους», είπε.

Μέχρι στιγμής, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και άλλοι κορυφαίοι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι έχουν πει λίγα για τις πολλαπλές καταρρίψεις, οι οποίες ξεκίνησαν με ένα ύποπτο κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Τρία ακόμη άγνωστα αντικείμενα καταρρίφθηκαν, με το τελευταίο πάνω από τη λίμνη Χιούρον την Κυριακή. Αξιωματούχοι του Πενταγώνου δήλωσαν ότι δεν αποτελούν απειλές για την ασφάλεια, αλλά δεν έχουν αποκαλύψει την προέλευση ή τον σκοπό τους.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre απάντησε σε έναν ισχυρισμό που προέκυψε από το έπος των μπαλονιών.

«Ξέρω ότι υπήρξαν ερωτήσεις και ανησυχίες σχετικά με αυτό, αλλά δεν υπάρχει ακόμα καμία ένδειξη– εξωγήινων δραστηριοτήτων με αυτές τις πρόσφατες καταστροφές», είπε η Ζαν-Πιερ στους δημοσιογράφους. «Ήθελα να βεβαιωθώ ότι ο αμερικανικός λαός το γνώριζε αυτό, όλοι σας το ξέρατε και ήταν σημαντικό για εμάς να το πούμε αυτό από εδώ γιατί ακούγαμε πολλά για αυτό».

Νωρίτερα την Τρίτη, ο στρατηγός Mark Milley, Πρόεδρος του Μικτού Επιτελείου Επιτελείου, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη ότι ο πρώτος πύραυλος F-16 που εκτοξεύτηκε στο αντικείμενο πάνω από τη λίμνη Χιούρον έχασε. Το δεύτερο χτύπησε, είπε.

Ο πρώτος πύραυλος Sidewinder «προσγειώθηκε ακίνδυνα στο νερό της λίμνης Χιούρον», είπε ο Milley σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες. «Είμαστε πολύ προσεκτικοί για να βεβαιωθούμε ότι αυτά τα πλάνα είναι στην πραγματικότητα ασφαλή», πρόσθεσε.

Ο ανώτατος στρατηγός σημείωσε ότι ο αμερικανικός στρατός έκανε επίσης «μεγάλα μήκη» για να διασφαλίσει ότι οι πυραυλικές επιθέσεις πάνω από αμερικανικό έδαφος δεν έβαλαν σε κίνδυνο αμάχους ή περιουσίες.

Epoch Times Photo
Ένα F-16 Fighting Falcon πετάει μια αποστολή σε μια φωτογραφία αρχείου. (Φωτογραφία της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ από τον επιτελάρχη Cherie A. Thurlby)

«Όταν έγινε η κατάρριψη, όλα τα συντρίμμια έπεσαν στη λίμνη Χιούρον, επομένως δεν υπήρξαν ζημιές σε περιουσίες ή ανθρώπινες ζωές», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τζακ Μπέργκμαν (R-Mich.) σε δήλωση αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή, ο Μπέργκμαν είπε στο Fox News ότι το αντικείμενο είχε «οκταγωνικό» σχήμα.

Ο Αμερικανός στρατηγός Γκλεν Βαν Χερκ, ερωτώμενος εάν είναι πιθανό τα αντικείμενα να είναι εξωγήινες μορφές, δήλωσε: «Δεν έχω αποκλείσει τίποτα αυτή τη στιγμή. Δεν πρόκειται να τα κατηγοριοποιήσω ως μπαλόνια. Τα ονομάζουμε ακόμα άγνωστα αντικείμενα…». 

Εν τω μεταξύ, στα ανοικτά των ακτών της Νότιας Καρολίνας όπου καταρρίφθηκε το κινεζικό αερόστατο, τα πληρώματα κατάφεραν να ανακτήσουν σημαντικά συντρίμμια από το σημείο, σύμφωνα με δήλωση την Τρίτη από το NORAD και τη Βόρεια Διοίκηση των ΗΠΑ. Η δήλωση ανέφερε ότι τα πληρώματα έχουν ανακτήσει «όλους τους αισθητήρες προτεραιότητας και τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα που εντοπίστηκαν καθώς και μεγάλα τμήματα της δομής».

Την Παρασκευή, η Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας της Βόρειας Αμερικής, η συνδυασμένη οργάνωση ΗΠΑ-Καναδά γνωστή ως NORAD που παρέχει κοινή άμυνα του εναέριου χώρου πάνω από τα δύο έθνη, εντόπισε και κατέρριψε ένα αντικείμενο κοντά στο αραιοκατοικημένο Deadhorse της Αλάσκας.

Αργότερα το ίδιο βράδυ, η NORAD εντόπισε ένα δεύτερο αντικείμενο που πετούσε σε μεγάλο ύψος πάνω από την Αλάσκα, δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι. Πέρασε στον καναδικό εναέριο χώρο το Σάββατο και βρισκόταν πάνω από το Yukon, μια απομακρυσμένη περιοχή, όταν δόθηκε εντολή να καταρριφθεί από τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό.

Η διαφημιστική εκστρατεία σχετικά με άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από τις ΗΠΑ και τον Καναδά χρειάζεται για να αποσπάσει την προσοχή των δημοσιογράφων από την έρευνα των εκρήξεων στο North Streams ή από ζητήματα προϋπολογισμού των ΗΠΑ“, έγραψε ο Σνόουντεν στο Twitter.

Δείτε ακόμα: Οικολογική τρομοκρατία; Οι «αρχές» στο Οχάιο πυρπόλησαν δέκα βαγόνια τρένου και απελευθέρωσαν εξαιρετικά τοξικά χημικά στην ατμόσφαιρα! (βίντεο)

πηγη :

https://anazitiseis.gr/



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Θα μας βρείτε στο Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.