Χαμός στις ΗΠΑ: Στέλεχος της CIA καρφώνει την επιχείρηση ανατίναξης των αγωγών Nord Stream, για να αποτραπεί ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος!

Χαμός στις ΗΠΑ: Στέλεχος της CIA καρφώνει την επιχείρηση ανατίναξης των αγωγών Nord Stream, για να αποτραπεί ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος!

Οι New York Times το χαρακτήρισαν «μυστήριο», αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες εκτέλεσαν μια μυστική θαλάσσια επιχείρηση που κρατήθηκε μυστική μέχρι σήμερα.

Ο Seymour Hers που έκανε το ρεπορτάζ είπε ξεκάθαρα: Δεν επιδέχεται αμφισβήτησης το ρεπορτάζ, η πηγή είναι αξιόπιστη και το μόνο που αποκάλυψε είναι πως “η πηγή” αφορά στέλεχος της CIA!

Ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί πλέον ο πόλεμος είναι να οδηγηθεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ στην δικαιοσύνη και να δικαστεί!

Το Κέντρο Καταδύσεων και Διάσωσης του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ βρίσκεται σε μια τοποθεσία τόσο σκοτεινή όσο το όνομά του. Το κέντρο εκπαιδεύει δύτες βαθέων υδάτων υψηλής εξειδίκευσης για δεκαετίες, οι οποίοι, αφού ανατεθούν σε αμερικανικές στρατιωτικές μονάδες σε όλο τον κόσμο, είναι σε θέση να κάνουν τεχνικές καταδύσεις χρησιμοποιώντας εκρηκτικά C4 για να καθαρίσουν λιμάνια και παραλίες από συντρίμμια και μηχανήματα που δεν έχουν εκραγεί – καθώς και ειδικές αποστολές, όπως η ανατίναξη ξένων εξέδρων πετρελαίου, η ρύπανση των βαλβίδων εισαγωγής για υποθαλάσσια εργοστάσια ηλεκτροπαραγωγής και η καταστροφή κλειδαριών σε κρίσιμα ναυτιλιακά κανάλια. 

Τον περασμένο Ιούνιο, οι ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες του Πολεμικού Ναυτικού, που δρούσαν υπό την κάλυψη μιας ευρέως δημοσιοποιημένης άσκησης του ΝΑΤΟ στα μέσα του καλοκαιριού, γνωστής ως BALTOPS 22 , τοποθέτησαν τα εκρηκτικά που πυροδοτήθηκαν από απόσταση, τρεις μήνες αργότερα, καταστρέφοντας τρεις από τους τέσσερις αγωγούς Nord Stream, σύμφωνα με μια διευθύνουσα πηγή της CIA με άμεση γνώση του επιχειρησιακού σχεδιασμού.

Δύο από τους αγωγούς, οι οποίοι ήταν γνωστοί συλλογικά ως Nord Stream 1, παρείχαν στη Γερμανία και σε μεγάλο μέρος της Δυτικής Ευρώπης φθηνό ρωσικό φυσικό αέριο για περισσότερο από μια δεκαετία. Ένα δεύτερο ζεύγος αγωγών, που ονομαζόταν Nord Stream 2, είχε κατασκευαστεί αλλά δεν ήταν ακόμη σε λειτουργία. O Πρόεδρος Τζo Μπάιντεν είδε τους αγωγούς ως όχημα για να οπλίσει με φυσικό αέριο τις πολιτικές και εδαφικές του φιλοδοξίες.

Η απόφαση του Μπάιντεν να σαμποτάρει τους αγωγούς ήρθε μετά από περισσότερους από εννέα μήνες άκρως απόρρητης συζήτησης στο εσωτερικό της κοινότητας εθνικής ασφάλειας της Ουάσιγκτον σχετικά με τον καλύτερο τρόπο επίτευξης αυτού του στόχου. Για μεγάλο μέρος εκείνου του χρόνου, το θέμα δεν ήταν αν θα εκτελούσε την αποστολή, αλλά πώς να την ολοκληρώσει χωρίς καμία προφανή ένδειξη για το ποιος ήταν υπεύθυνος.

Υπήρχε ένας ζωτικής σημασίας γραφειοκρατικός λόγος για να βασιστούμε στους αποφοίτους της σχολής καταδύσεων του κέντρου στην Πόλη του Παναμά. Οι δύτες ήταν μόνο στο Πολεμικό Ναυτικό και όχι μέλη της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων της Αμερικής, της οποίας οι μυστικές επιχειρήσεις πρέπει να αναφέρονται στο Κογκρέσο και να ενημερωθούν εκ των προτέρων στην ηγεσία της Γερουσίας και της Βουλής — τη λεγόμενη Συμμορία των Οκτώ .

Η κυβέρνηση Μπάιντεν έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να αποφύγει οποιαδήποτε διαρροή, καθώς ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2021 και στους πρώτους μήνες του 2022.


περισσότερα






dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Θα μας βρείτε στο Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.