Ο Τριντό απειλεί τους πρωθυπουργούς - Θα διακόψει τη χρηματοδότηση της υγειονομικής περίθαλψης, εκτός εάν συμφωνήσουν με την ψηφιακή ταυτότητα υγείας

 Φωτογραφία από το  Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Ο Τριντό απειλεί τους πρωθυπουργούς - Θα διακόψει τη χρηματοδότηση της υγειονομικής περίθαλψης, εκτός εάν συμφωνήσουν με την ψηφιακή ταυτότητα υγείας

avatar δημιουργούEden Reports


10 Φεβρουαρίου 2023

Ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό φέρεται  να έχει προειδοποιήσει αυστηρά  τους   πρωθυπουργούς των επαρχιών.

Σύμφωνα με  δημοσιεύματα , τους έχει δώσει ένα  τελεσίγραφο : είτε να συμφωνήσουν να εφαρμόσουν ψηφιακά αναγνωριστικά υγειονομικής περίθαλψης είτε να αντιμετωπίσουν την απώλεια της ομοσπονδιακής χρηματοδότησης για την υγειονομική περίθαλψη.

"Χθες, στον Καναδά, ο Justin Trudeau συνάντησε όλους τους πρωθυπουργούς της επαρχίας μας", είπε ένας  χρήστης του Tiktok  ( @introverts008 ) "Και βασικά τους είπα ότι δεν θα μπορέσουμε να λάβουμε χρηματοδότηση για την υγειονομική μας περίθαλψη εκτός και αν οι πρωθυπουργοί συμφωνήσουν με τις ψηφιακές ταυτότητες...Δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε καμία υγειονομική περίθαλψη χωρίς αυτές τις ψηφιακές ταυτότητες. Στην πραγματικότητα δεν θα μπορείτε να μεταφέρετε έναν τραπεζικό λογαριασμό ή να κάνετε οτιδήποτε στο Διαδίκτυο σχετικά με οικονομικές συναλλαγές...Για τους αγρότες και τους καταναλωτές, δεν θα μπορείτε να μπείτε σε καταστήματα. Δεν θα μπορείτε καν να πουλήσετε οπουδήποτε. Μόλις εγκαταστήσουν αυτό το σύστημα, εδώ είναι το ψηφιακό νόμισμα θα εισέλθει...Δεν θα μπορείτε να κάνετε αγορές στο διαδίκτυο...Θα χρειαστείτε κυριολεκτικά αυτό το αναγνωριστικό για να αποκτήσετε το TikTok, το Twitter ή το Facebook. Όχι άλλοι ψεύτικοι λογαριασμοί...Εάν θέλετε να εξοφληθούν οι φόροι σας ή κάθε είδους κρατικά οφέλη, θα χρειαστείτε μια ψηφιακή ταυτότητα...Δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε έναν πάροχο Διαδικτύου χωρίς αυτήν την ψηφιακή ταυτότητα, και θα μπορούν να σας παρακολουθούν. Πρόκειται ουσιαστικά για μια κατάσταση ομηρίας των φορολογικών μας χρημάτων».

Την Τρίτη, ο Τριντό αποκάλυψε μια  σημαντική επένδυση  στην υγειονομική περίθαλψη, με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να διαθέσει ένα εκπληκτικό  ποσό 196,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων  τα επόμενα  10 χρόνια .

Υπό τους  ομοσπονδιακούς όρους  για αυτή τη χρηματοδότηση, δηλώνει ότι για να χρησιμοποιηθούν οι προηγμένες Κοινοτικές Ομάδες Υγείας (CHT), οι επαρχίες πρέπει να δεσμευτούν ότι θα βελτιώσουν τις μεθόδους συλλογής, κοινής χρήσης, χρήσης και αναφοράς δεδομένων υγείας στο κοινό για μεγαλύτερη διαφάνεια και αποτελεσματικότητα. διαχείριση έκτακτων περιστατικών δημόσιας υγείας, σύμφωνα με το ιστορικό έγγραφο της κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση  αναζητά αυτές τις πληροφορίες  για να παρακολουθεί και να αξιολογεί την απόδοση και τα αποτελέσματα του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. Επιπλέον, η κυβέρνηση θέλει να βελτιώσει την επικοινωνία και την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, των φαρμακοποιών, των ειδικών και των νοσοκομείων.

Η κυβέρνηση  πιστεύει  ότι οι Καναδοί έχουν δικαίωμα πρόσβασης στις προσωπικές τους πληροφορίες υγείας και ότι θα πρέπει να κοινοποιούνται ελεύθερα μεταξύ των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης σε διαφορετικά περιβάλλοντα και δικαιοδοσίες.

Η πρόταση για ένα ψηφιακό σύστημα αναγνώρισης της υγειονομικής περίθαλψης προκάλεσε  εκτεταμένη δημόσια κατακραυγή , με πολλά άτομα να εκλιπαρούν τους αντίστοιχους πρωθυπουργούς να μην δώσουν τη συγκατάθεσή τους στο σχέδιο.

Σε απάντηση, ο πρωθυπουργός Scott Moe από το Saskatchewan  δήλωσε  στη διοίκηση του Trudeau ότι η επαρχία του  δεν θα δημιουργήσει ούτε θα συμμετάσχει στη  δημιουργία μιας εθνικής ψηφιακής ταυτότητας υγειονομικής περίθαλψης.

«Η κυβέρνηση του Σασκάτσουαν δεν δημιουργεί ψηφιακό αναγνωριστικό, ούτε θα δεχθούμε οποιεσδήποτε απαιτήσεις για τη δημιουργία ψηφιακής ταυτότητας που να συνδέεται με τη χρηματοδότηση της υγειονομικής περίθαλψης», είπε ο Μοε σε δημόσια επιστολή  προς  τους κατοίκους της Σασκατσεβάν.

Σύμφωνα με τον Moe, η επαρχία θα  αρνηθεί  οποιαδήποτε χρηματοδότηση υγειονομικής περίθαλψης από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση που  επιβάλλει τη συμμετοχή  σε ψηφιακό αναγνωριστικό υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτή η στάση είναι σύμφωνη με τον  Νόμο για την Προστασία Πληροφοριών Υγείας , ο οποίος απαγορεύει στην επαρχιακή κυβέρνηση να μοιράζεται προσωπικές ιατρικές πληροφορίες.

«Η κυβέρνηση του Σασκάτσουαν δεν θα μοιραστεί προσωπικά ιατρικά στοιχεία με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Αυτές οι πληροφορίες προστατεύονται βάσει του Νόμου περί Προστασίας Πληροφοριών Υγείας και θα παραμείνουν έτσι»,  δήλωσε ο Moe .

«Η κυβέρνηση του Σασκάτσουαν μπορεί να κοινοποιήσει ήδη δημόσια διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των γιατρών στο Σασκάτσουαν και των χρόνων αναμονής για χειρουργική επέμβαση, εάν ζητηθεί από οποιοδήποτε μέρος, συμπεριλαμβανομένης της ομοσπονδιακής κυβέρνησης»,  πρόσθεσε ο Μοε .

Ως  απάντηση  σε μια δημόσια κατακραυγή και εκστρατεία συγγραφής επιστολών από ενδιαφερόμενους πολίτες, ο Premier Moe  έγραψε μια επιστολή  σχετικά με την εισαγωγή των ψηφιακών ταυτοτήτων υγειονομικής περίθαλψης.

Η επιστολή  αφορούσε επίσης τη μείωση  της ομοσπονδιακής χρηματοδότησης της υγειονομικής περίθαλψης, η οποία μειώθηκε από  35%  σε  22% .

Ο Moe  τόνισε τη σημασία  της αποκατάστασης του ρόλου της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ως εταίρου πλήρους χρηματοδότησης στην υγειονομική περίθαλψη, λέγοντας ότι αυτό είναι κρίσιμο για την παροχή στους Καναδούς του επιπέδου υγειονομικής περίθαλψης που αναμένουν και αξίζουν.

Τόνισε επίσης   ότι η κυβέρνηση του Σασκάτσουαν δεν θα συμβιβαστεί με τα προσωπικά δικαιώματα προστασίας της υγείας κατά τη διαπραγμάτευση μιας νέας συμφωνίας μεταφοράς υγείας στον Καναδά.

Αντίθετα, ο Moe  δεσμεύτηκε  να εργαστεί για μια συμφωνία χρηματοδότησης που θα ωφελήσει τους κατοίκους του Saskatchewan, επενδύοντας στην υγειονομική περίθαλψη τόσο στις αγροτικές όσο και στις αστικές περιοχές της επαρχίας.

Ένα παρόμοιο αναγνωριστικό ενδέχεται να έρθει στις Ηνωμένες Πολιτείες στο  εγγύς μέλλον  με το όνομα  Real ID . Οι άνθρωποι  προειδοποιούν  ότι η REAL ID θα μπορούσε να γίνει  υποχρεωτική απαίτηση  για όλες τις πτυχές της αμερικανικής ζωής, με πιθανές συνέπειες πέρα ​​από τον αρχικό της σκοπό, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου της κατοχής όπλων και της χρήσης μαριχουάνας.

πηγή

https://original.newsbreak.com/@eden-reports-1601258/2920405117197-trudeau-threatens-premiers-he-will-cut-off-healthcare-funding-less-they-agree-to-digital-health-id .

=====================================

Αλλοίμονο σ' αυτούς που κατοικούν στη γη και στη θάλασσα, επειδή ο διάβολος κατέβηκε σε έχοντας μεγάλον θυμό, δεδομένου ότι γνωρίζει ότι έχει λίγο καιρό.

Αποκάλυψη 12 : 12


dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Θα μας βρείτε στο Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.