Το τέλος του παιχνιδιού πλησιάζει καθώς η Χαζαρική Μαφία παιζει το τελευταιο της χαρτι με την ψευτικη εισβολη εξωγηινων

Το τέλος του παιχνιδιού πλησιάζει καθώς η Χαζαρική Μαφία παιζει το τελευταιο της χαρτι με την ψευτικη εισβολη εξωγηινων


Φαίνεται ότι η Χαζαρική Μαφία

ξεκινά επιτέλους το έργο της Bluebeam ψεύτικη εισβολή εξωγήινων με όλες αυτές τις δημόσιες «καταστροφές UFO». Αυτό είναι μόνο μέρος μιας συνεχιζόμενης "διαστημικής ταινιας" στα μέσα που ελέγχονται από το KM. Μπορείτε να δείτε 10 βίντεο που αποτελούν μέρος αυτής της εκπομπής στον παρακάτω σύνδεσμο. 

http://themostimportantnews.com/archives/10-videos-that-prove-that-things-just-got-quite-a-bit-weirder/

 Θα ήταν αστείο εκτός από το ότι το ιστορικό της KM σημαίνει ότι πιθανότατα σχεδιάζουν να κατηγορήσουν τις μαζικές δολοφονίες αμάχων σε «εξωγήινους».

Οι μόνοι εξωγήινοι που πρέπει να πολεμήσουμε είναι δαιμονισμένοι «ηγέτες» όπως ο ψεύτικος Τζο Μπάιντεν (ακόμη και η εγγονή του Άσλεϊ Μπάιντεν λέει τώρα ότι είναι νεκρός), ο Τζάστιν Καστρντό, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου και η Εμανουέλ Μακρόν. Γι' αυτό η σύλληψη αυτών των εγκληματιών είναι απαραίτητη για την αποτροπή περαιτέρω μαζικών δολοφονιών.

 

 

 Ως υπενθύμιση στους αναγνώστες, άρχισα αρχικά να πολεμάω με τη μαφία των Χαζάρων επειδή δολοφόνησαν πολλούς από τους συναδέλφους μου και προσπάθησαν να με δολοφονήσουν για να μας εμποδίσουν να πούμε την αλήθεια. Τώρα, προσπαθούν να δολοφονήσουν εσάς και τις οικογένειές σας με εμβόλια κ.λπ. Το κάνετε τώρα; Ή τoυς παίρνουμε ή μας παίρνουν. Είναι απολύτως νόμιμο να συλλάβετε κάποιον όπως ο Justin Castrudeau επειδή είναι ένας αποδεδειγμένος μαζικός δολοφόνος που προσπαθεί ενεργά να σκοτώσει εσάς και την οικογένειά σας. Η εξουδετέρωση αυτών των ανθρώπων είναι δικαιολογημένη αυτοάμυνα.

Αν ακόμα δεν είστε πεπεισμένοι, δείτε όλες αυτές τις πατέντες για τις ασθένειες με τις οποίες προσπαθούσαν να μας σκοτώσουν.

 


 Αυτοί οι εγκληματίες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι τώρα επειδή αντιμετωπίζουν τη χρεοκοπία του κύριου εργαλείου επιβολής τους, της United States of America Corporation.

Αυτό βγαίνει πλέον δημόσια. Ο Brian Moynihan, Πρόεδρος της Bank of America, δήλωσε στο CNN: «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για [μια χρεοκοπία κρατικού χρέους των ΗΠΑ]».

https://edition.cnn.com/2023/02/06/investing/bank-of-america-ceo-brian-moynihan-debt-default/index.html#:~:text=The%20CEO%20of%20Bank%20of,possibility%20that%20cannot%20be%20ignored.

 Η BOA είναι ένας από τους κορυφαίους μετόχους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ και της θυγατρικής της US Corporation, επομένως, έχει εκ των έσω γνώσεις.

Μια άλλη ομάδα εμπιστευτικών πληροφοριών, η οικογένεια Rothschild, έκανε επίσης μια κίνηση διαγράφοντας την Rothschild & Co. Γίνεται σοβαρή ανασυγκρότηση και επιβλέπεται από τη συμμαχία των λευκών καπέλων. Φαίνεται ότι έχει επιτευχθεί μια αμοιβαία συμφωνία», λέει μια πηγή της Μοσάντ. Σημειώνει ότι «οι Ρότσιλντ είπαν στο δελτίο τύπου τους ότι ο Μακρόν είναι «το αγόρι τους».

 https://nypost.com/2023/02/06/rothschild-family-to-take-paris-listed-investment-bank-private/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

http://sinomosiologos.blogspot.com/



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Θα μας βρείτε στο Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.