Ελληνική νεολαία μόνο για τα καρναβάλια

Ελληνική νεολαία μόνο για τα καρναβάλια


 Τα παλιά καλύτερα χρόνια η νεολαία θεωρείτο και ήταν η ελπίδα του έθνους. Στη νεολαία που “βράζει το αίμα της” εναπέθεταν τις ελπίδες τους οι μεσήλικες και οι ηλικιωμένοι για την ανατροπή καταπιεστικών καθεστώτων. Δυστυχώς όμως, χρόνο με το χρόνο, δεκαετία μετά δεκαετία, το αίμα της νεολαίας από κόκκινο μεταλλασσόταν σε ροζ, ακριβώς όπως το είχαν οραματιστεί και μεθοδεύσει οι επικυρίαρχοι για να βιάζουν την κοινωνία χωρίς αντίσταση.

Έτσι, σήμερα οι νέοι της Ελλάδας κατάντησαν να είναι μόνο για τα πανηγύρια και τα καρναβάλια, καθότι το κύτταρό τους εκφυλίστηκε.

Χιλιάδες καρναβαλιστές νέοι, λάτρεις του χαβαλέ, της σάρκας και του Μαμμωνά, έσπευσαν να παρευρεθούν στο ειδωλολατρικής προέλευσης καρναβάλι της Πάτρας, όπου, ως ήταν αναμενόμενο, επαναλάμβαναν ρυθμικά το γνωστό χυδαίο σύνθημα κατά του πρωθυπουργού “Μητσοτάκη gamiesai”,  νομίζοντας ότι αυτό συνιστά αντικυβερνητική διαδήλωση!

Τα αξιοθρήνητα αυτά παιδάρια δεν έχουν συνειδητοποιήσει την πικρή αλήθεια πως, όταν έτρεχαν παρά τη θέλησή τους να “τσιμπηθούν” για να τσιμπήσουν το δόλωμα των 150 ευρώ ή τα 50 Gb, ήταν ο ίδιος ο Μητσοτάκης που τα gamouse χωρίς σάλιο. Το μεταλλαγμένο IQ τους δεν τα βοηθάει να κατανοήσουν πως οι μάσκες, ο εγκλεισμός, τα SMS και τα πρόστιμα στη διάρκεια που παιζόταν το θέατρο της στημένης κορωνοπανδημίας, ήταν επί της ουσίας ένας απροκάλυπτος βιασμός από εκείνον κατά του οποίου επαναλαμβάνουν αυτοϊκανοποιούμενα το χυδαίο σύνθημα “Μητσοτάκη gamiesai”.

Θλίβομαι κατάκαρδα για τον εκφυλισμό της νεολαίας μας που διαπρέπει μόνο στο χαβαλέ και στη χυδαιότητα.  Αλλά τι να περιμένει κανείς από μια νεολαία που στις καφετέριες, στις πλατείες, στις παραλίες, στα γήπεδα προσφωνούν εαυτούς και αλλήλους με το υποκοριστικό του malaka; Είναι κι αυτό μια κακιά συνήθεια ή μήπως η γλώσσα προδίδει την μαλάκυνση εγκεφάλου που η κουλτούρα του τίποτα τούς έχει προκαλέσει; Τείνω να πιστεύω το δεύτερο, καθώς “εκ του περισσεύματος της καρδίας λαλεί η γλώσσα”..

Υπάρχουν όμως οι ηθικοί αυτουργοί που εργάστηκαν συνειδητά ή ασυνείδητα, με πράξεις ή με παραλείψεις – για τον πνευματικό εκφυλισμό της νεολαίας. Είναι η ανεκπαίδευτη Παιδεία, η Κακόδοξη Εκκλησία της τυπολατρίας και όχι της πνευματικής ουσίας, τα ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης, οι εκάστοτε κατοχικές κυβερνήσεις, οι 300 χαραμοφάηδες της Βουλής – λάτρεις του Μαμμωνά – η σε παρατεταμένη χειμερία νάρκη κατ’ ευφημισμόν λεγόμενη “Ακαδημαϊκή Ηγεσία”, η διαπλεκόμενη με την εξουσία αδίκως νομοθετούσα “Δικαιοσύνη” και φυσικά η οικογένεια, η οποία όμως είναι κι αυτή θύμα όλων των προαναφερθέντων, διότι ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος.

Μην χαίρεστε, λοιπόν, όταν ακούτε τη νεολαία να αλαλάζει ως κύμβαλον το χυδαίο σύνθημα “Μητσοτάκη gamiesai”, αλλά να θρηνείτε και να οδύρεστε που τα παιδιά της Ελλάδας δεν μπορούν να βροντοφωνάξουν ένα δυναμικό και ουσιαστικό σύνθημα για να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους κατά της κυβερνητικής τυραννίας και της εξαθλίωσης που αυτή επέφερε στον λαό.




πηγη

https://www.seferou-maria.gr





dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Θα μας βρείτε στο Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.