Οι άνθρωποι πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζονται για αυτό που έρχεται.

Οι άνθρωποι πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζονται για αυτό που έρχεται.


Οι άνθρωποι πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζονται για αυτό που έρχεται. Αν απλώς ακούτε τα mainstream media ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια και δεν έχετε μπει στον κόπο να ψάξετε αλλού για πληροφορίες, πιθανότατα αντιμετωπίζετε το σοκ της ζωής σας.

Για όσους προσέχουν, η κατεύθυνση που ακολουθούμε είναι πλέον ξεκάθαρη και τα γεγονότα αυξάνονται τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέρα με τη μέρα. Η Αλήθεια θα γίνει γνωστή και από αυτές τις αλήθειες θα πέσουν οι κυβερνήσεις και οι θεσμοί που κάποτε εμπιστεύονταν.

Αυτοί που επέτρεψαν το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκε ποτέ κατά της ανθρωπότητας αντιμετωπίζουν τη θανατική ποινή ή τη ισόβια κάθειρξη για μια λεγόμενη προμελετημένη πανδημία. Αυτό θα γίνει μέσω διεθνών στρατιωτικών δικαστηρίων. Για όσους γνωρίζουν την ιστορία, θα θυμάστε τη Νυρεμβέργη και τις δίκες των Ναζί και των συνωμοτών τους. Θα συμβεί ξανά, αλλά σε μια κλίμακα πολύ μεγαλύτερη από ό,τι φαντάζεστε, και αυτή τη φορά δεν θα έχει ως αποτέλεσμα ορισμένοι να ξεφύγουν από τα εγκλήματά τους.

Δεν θα υπάρξει αμνηστία και καμία συμφωνία.

Ο κόσμος δέχεται επίθεση για δεκαετίες, αλλά στην πραγματικότητα συνεχίζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η παγκοσμιοποίηση βρίσκεται στο τέλος της. Έχετε προγραμματιστεί ψυχολογικά για γενιές να πιστεύετε τη διπροσωπία και τα ψέματά τους. Αυτοί είναι πολύ υπολογισμένοι, πολύ έξυπνοι, τεχνοκράτες κοινωνικοί μηχανικοί και χρησιμοποιούν την αποκρυφιστική γνώση για να προωθήσουν τους στόχους τους και να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον παγκόσμιο πληθυσμό.

Εκεί που κάποτε διαμαρτυρήθηκαν για να σταματήσουν τους πολέμους, τώρα φέρουν σημαίες της Ουκρανίας και απαιτούν όλο και περισσότερους εξοπλισμούς για να παρατείνουν έναν ανατριχιαστικό πόλεμο που ξεκίνησε από τη Δύση και διεξάγεται από το ναζιστικό τάγμα Azov, των ΗΠΑ, και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εκεί που κάποτε διαμαρτυρηθήκατε για την ιατρική ελευθερία και ένα καλό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, τώρα σηκώνεστε και επιτρέπετε σε μια κυβέρνηση να σας επιβάλει ένα επικίνδυνο, μη δοκιμασμένο φάρμακο- εμβόλιο από φόβο μήπως χάσετε τις θεόδοτες ελευθερίες σας. Επιτρέψατε στα παιδιά σας να το κάνουν αυτό.

Εκεί που κάποτε πολεμούσατε για καλύτερα εκπαιδευτικά συστήματα, τώρα τους επιτρέπετε να κλείνουν σχολεία κατά βούληση και να απομονώνουν τα παιδιά σας πίσω από “συρματοπλέγματα”.

Εκεί που κάποτε σας αηδίαζε η παιδεραστία, τώρα καθίστε αναπαυτικά και μην κάνετε τίποτα όταν αντιπαθητικά πρακτορεία μοντέλων όπως η Balenciaga εκτίθενται για τις αποκρουστικές φωτογραφίες μικρών παιδιών με δεσμά. Τι κάνατε όταν πιάστηκε ο Έπσταϊν, μιλήσατε;

Ήρθε η ώρα να βγάλετε το κεφάλι σας από την άμμο, να σταματήσετε να ζείτε σε μια φούσκα που πιστεύετε ότι θα σας προστατεύσει, και να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα κατάματα προτού η πραγματικότητα σας χτυπήσει στα μούτρα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι όσοι συνεχίζουν να μένουν ανίδεοι θα παλεύουν πάρα πολύ όσο περνούν οι μήνες.

Περισσότερα:

https://nikolaosanaximandros.gr/oi-anthropoi-prepei-na-arxisoun-na-proetoimazontai/.

Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ 



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Θα μας βρείτε στο Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.