Ο Λούλα λέει ότι οι γονείς θα αναγκαστούν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους για να πάρουν την κρατική υποστήριξη

Ο Λούλα λέει ότι οι γονείς θα αναγκαστούν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους για να πάρουν την κρατική υποστήριξη

Ακόμη και τα εναλλακτικά κανάλια μιλάνε για κλεμμένες εκλογές όπως στην Αμερική, αλλά και στη Νότια Αμερική. Φυσικά όλα είναι παραμύθια επειδή και οι δυο πλευρές ανήκουν σε ένα αφεντικό. Τόσο ανόητοι είναι οι σημερινοί σκλάβοι για να καταλάβουν πόσο ραδιουργός είναι ο εχθρος της ανθρωπότητας..

Ο νέος «Πρόεδρος» της Βρασιλίας Λούλα δίνει στον κόσμο πώς θα μοιάζει η βιοϊατρική τυραννία αν οι υποστηρικτές του στο WEF νικήσουν.
Επειδή ο Μπολσονάρο αρνήθηκε να υπογράψει τη σύμβαση του ΠΟΥ για την παγκόσμια πανδημία, λέγοντας ότι θα προτιμούσε να πεθάνει παρά να εισαγάγει το διαβατήριο του εμβολίου, έπρεπε να δώσει τη θέση του στον πρόεδρο του WEF Λούλα. Έτσι γράφουν για να διαχωρίζονται σε παρατάξεις και να βάζουν τον επόμενο κομπάρσο την επόμενη φορά στην καρέκλα.

Εάν θέλετε να φάτε, να έχετε ιατρική περίθαλψη και θα ακούτε ένα εγκληματικό κυβερνητικό σύστημα, που πρέπει να δείξετε το «εμβολιαστικό διαβατήριό σας». Φυσικά, μετά έρχονται οι 15λεπτες «έξυπνες πόλεις», τις οποίες δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψουν οι γενετικά τροποποιημένοι πολίτες που έχουν φάει στον ώμο τα βιολογικά όπλα.

Αυτοί οι πολίτες θα τρέφονται με αποξηραμένα έντομα μόνο μετά την απαγόρευση όλων των εστιών αερίου, με την προϋπόθεση ότι κάποιος έχει περάσει το όριο κοινωνικής πίστωσης για φαγητό και ποτό.

Rio Times Online:

Ο Λούλα λέει ότι οι γονείς θα αναγκαστούν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους για να διατηρήσουν την κρατική υποστήριξη.

Ο Πρόεδρος Luiz Inácio Lula da Silva είπε ότι το πρόγραμμα Bolsa Familia θα απαιτήσει και πάλι από τους γονείς να αποδείξουν ότι τα παιδιά τους έχουν εμβολιαστεί για να συνεχίσουν να λαμβάνουν επιδόματα.

Το Bolsa Familia είναι ένα πρόγραμμα κοινωνικής βοήθειας για τις φτωχότερες οικογένειες στη Βραζιλία.

Είναι ένα καθολικό βασικό εισόδημα που είναι εγγυημένο σε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους, αλλά μόνο, όπως φαίνεται τώρα, αν ακούσουν τον κομμουνιστή κύριο Λούλα.

«Η Bolsa Familia επιστρέφει και επιστρέφει με κάτι σημαντικό. επιστρέφει με προϋποθέσεις. Τα παιδιά πρέπει να πάνε σχολείο. Αν δεν πάνε σχολείο, η μητέρα χάνει το όφελός της».

«Τα παιδιά πρέπει να εμβολιαστούν. Ας υποθέσουμε ότι δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού. Σε αυτή την περίπτωση, η μητέρα χάνει το όφελος», είπε η Λούλα κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των οφθαλμικών και διαγνωστικών μονάδων του Κέντρου Υγείας Super Carioca στην Μπενφίκα του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, ο Λούλα είχε ήδη πει ότι ο εμβολιασμός θα ήταν υποχρεωτικός.

Όπως λέει ο Γουρλομάτης και τα τακίμια του στο Ελλάντα των μαζικών αιφνίδιων θανάτων. Θα σας θάψουν ζωντανούς και εσάς και τα παιδιά σας γι αυτό, κουράγιο και καλή ανακύκλωση στην Λούναρ να έχετε.

Εάν πιστεύετε ότι τα σχέδια για υποχρεωτικό εμβολιασμό έχουν τελειώσει, επειδή υπάρχει μια σχετική ησυχία, συνειδητοποιήστε ότι θα συνεχιστεί σε άλλες χώρες και είναι θέμα χρόνου να σας το επιβάλουν με βία και μίσος.

Πατέρας τους είναι ο πατήρ του Ψεύδους.


πηγή:






dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Θα μας βρείτε στο Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.