Τι πραγματικά συμβαίνει με τις καταρρίψεις των ATIA; – Μας την “πέσαν” οι εξωγήινοι, ή κάτι άλλο…

 

Τι πραγματικά συμβαίνει με τις καταρρίψεις των ATIA; – Μας την “πέσαν” οι εξωγήινοι, ή κάτι άλλο…


Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ένα αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος F-22 κατέρριψε ένα άγνωστο κυλινδρικό αντικείμενο πάνω από τον Καναδά το Σάββατο, το δεύτερο περιστατικό εμφανίστηκε στη Βόρεια Αμερική όπου επίσης εικάζεται πως ήταν αγνώστου ταυτότητας. Ο αμερικανικός στρατός επίσης έριξε μαχητικά αεροσκάφη στη Μοντάνα επειδή ξεπέρασαν τα ραντάρ του ομοσπονδιακού εναέριου χώρου.

Ωστόσο, το γεγονός και μόνο που η είδηση αυτή παίρνει μεγάλες διαστάσεις (χωρίς να δίνει πολλές λεπτομέρειες) απο τα συστημικά ΜΜΕ μας βάζει σε σκέψεις. Το γνωστό για τις δόλιες ειδήσεις CNN, μεταδίδει αυτήν την ιστορία υποδηλώνοντας ότι κάποια κακόβουλη πλοκή βρίσκεται σε εξέλιξη… Το κάνει για να αποσπάσει την προσοχή ή για να παραπλανήσει το κοινό απο άλλα πράγματα;

Η μαριονέτα του WEF, ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό μίλησε πρώτος για την κατάρριψη του ΑΤΙΑ το Σάββατο στη βόρεια επικράτεια του Γιούκον, λέγοντας ότι οι καναδικές δυνάμεις θα ανακτήσουν και θα αναλύσουν τα συντρίμμια.

Εκτός απο τα UFO μας έχουν “πρίξει” για ένα κινεζικό μπαλόνι κι όλα αυτά σε μόλις μία εβδομάδα, όλα καλυμμένα από το CNN, ένα κανάλι που είναι η φωνή της CIA…

Μην ξεχνάτε και τα πράσινα λέιζερ που ακτινοβολούν κοντά στη Χαβάη:

Είναι πιθανόν να μας προετοιμάζουν για μια ακόμη απάτη επίθεσης εξωγήινων ως κάλυψη για μια παγκόσμια “επαναφορά” ή κάποιο παρόμοιο γεγονός; Δε θα μας φαινόταν περίεργο απο την στιγμή που έχουν τα μέσα να το κάνουν.

Δεν είμαστε οι μόνοι που αναρωτιόμαστε για κάτι τέτοιο…

Μην ξεχνάτε και το περίεργο αντικείμενο που μοιάζει με νύχια και έπεσε από τον ουρανό πάνω από την Αλάσκα τον Απρίλιο του περασμένου έτους.

Όλα αυτα έχουν ένα κοινό μεταξύ τους. Εμφανίζονται στους βόρειους ουρανούς και η Ρωσία έχει μια στρατιωτική βάση κοντά στον Βόρειο Πόλο, καταλαμβάνοντας το «υψηλό έδαφος» στον πλανήτη Γη, από το οποίο η Ρωσία μπορεί εύκολα να χτυπήσει στόχους της Βόρειας Αμερικής.

Είναι αυτά τα μυστικά ρωσικά σκάφη ή πύραυλοι που καταρρίπτονται πάνω από τη Βόρεια Αμερική;  λέιζερ, μπαλόνια, UFO, αντικείμενα που πέφτουν, ίχνη καπνού… και στρατιωτικά μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ να καταρρίπτουν αυτά τα αντικείμενα, χωρίς περεταίρω εξηγήσεις. Μια αίσθηση στο κοινό ότι γίνεται πόλεμος στους ουρανούς.

Σήμερα ο στρατηγός Γκλεν Βαν Χερκ ανέφερε ότι το Πεντάγωνο δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προέλευση, τους σκοπούς αλλά και τον μηχανισμό λειτουργίας των τριών αντικειμένων που καταρρίφθηκαν το προηγούμενο τριήμερο.

Μάλιστα είπε «Δεν έχουμε τη δυνατότητα να τα κατατάξουμε, σχετικά με το πως κινούνται, από μηχανολογικής άποψης. Ωστόσο, ξεκάθαρα έχουν τη δυνατότητα να παραμένουν στον αέρα για μεγάλο διάστημα», αφήνοντας σαφής υπόνοιες πως μπορεί να πρόκειται για εξωγήινους!

Τι είναι το Project Blue Beam που δημιουργεί ολογράμματα και πως θα μπορουσε να αποσκοπήσει σε μια παγκόσμια παραπλάνηση;

Με αφορμή όλες αυτές τις πρόσφατες αποκαλύψεις περί καταρίψεων UFO και θεάσεις τέτοιων αντικειμένων τις τελευταίες μέρες, αναβιώνουν πάλι οι υποψίες ότι πίσω από «την έλευση εξωγήινων» ίσως κρύβονται γεωπολιτικές και πολιτικές σκοπιμότητες που θα ωφελούσε ένα παγκόσμιο σύστημα διοίκησης το οποίο θα απατούσε την εφαρμογή ενός μεγαλεπήβουλου σχεδίου γνωστού ως «blue beam project».

Πρόκειται για ένα μυστικό υποτίθεται σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών το οποίο αποσκοπεί με την χρήση τεχνολογιών να δημιουργήσει την αίσθηση στους ανθρώπους όλου του πλανήτη ότι δέχονται επίθεση από εξωγήινα όντα ή ότι ένας συνασπισμός χωρών επιτίθεται στις υπόλοιπες χώρες (κατά προτίμηση στις δυτικές όπως θέλει το σενάριο αμοιβαίας καταστροφής).

Οι πρώτες αναφορές έρχονται απο την δεκαετία του 60′ όμως το μεγάλο «μπάμ» έγινε στην δεκαετία του 90′. Όταν ο Καναδός δημοσιογράφος serge monast έφερε στο φώς το 1994 μία πολύχρονη δικιά του μελέτη σχετικά με ένα περίεργο πρόγραμμα ονόματι project blue beam.

«Από τότε που άρχισα να ερευνώ τα ιατρικά και στρατιωτικά θέματα κατέληξα στην παγκόσμια Οικονομική Δύναμη μιας πολύ ειδικής ελίτ ανθρώπων που σχεδιάζουν να εφαρμόσουν ένα είδος μιας «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» πάνω στα ελεύθερα έθνη αυτού του κόσμου».

Σύμφωνα με τον serge monast, το project blue beam θα έχει 4 στάδια υλοποίησης

Στο 1ο στάδιο θα είναι μέσω του HAARP – θα παραχθούν τεχνητοί σεισμοί, στο 2ο στάδιο η ΝΑΣΑ θα ενεργοποιήσει ειδικά μηχανήματα για την προβολή ολογραμμάτων. Το 3ο στάδιο θα αφορά ολογράμματα σε μουσουλμάνους όπου θα τους κάνουν να επιτεθούν στο όνομα του Αλλάχ, και στο 4ο στάδιο θα μεταδοθεί το ψευδές μήνυμα ότι δεχόμαστε επίθεση απο εξωγηίνους!

Τζόζεφ Σπένσερ – Ο άνθρωπος που δούλευε για τους Men in Black μιλάει για την ατζέντα των εξωγηίνων!

«Ο κόσμος θα γίνει μάρτυρας μιας τεράστιας εισβολής εξωγήινων, χιλιάδες ολογραφικά εξωγήινα πολεμικά πλοία θα καλύψουν τον ουρανό, θα βυθίσουν τους ανθρώπους σε παγκόσμιο πανικό και τα πραγματικά στρατιωτικά αεροσκάφη ανάμεσα στα ολογράμματα θα δώσουν ένα πραγματικό πλήγμα».

Στο Βίντεο που είναι περίπου από το 2012. Από τη μια περιγράφει αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή με τον COVID19 με μερικά χρόνια καθυστέρηση, υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είχε συμβεί το 2017. Μας λέει αργότερα ότι έχει δουλέψει υπό τη μυστική υπηρεσία που είναι γνωστή ως MEN IN BLACK. και μάλιστα λέει ότι έχει δουλέψει και με εξωγήινους… Αργότερα όμως, λέει ότι αυτή η σκιώδης κυβέρνηση – > σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση του project blue beam (το περιγράφει ως Sky Beam) σε παγκόσμιο επίπεδο για να εφαρμόσει οριστικά μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Παρακολουθήστε το βίντεο με αυτόματους υπότιτλους:

Γιατί τα λέμε αυτα:

Οι ειδήσεις είναι σημαντικές για όλους τους ανθρώπους, επειδή εκεί μαθαίνουμε νέα πράγματα για τον κόσμο, κάτι που οδηγεί στην διεύρυνση του νου και σε περισσότερες ανακαλύψεις. 

Με τη δύναμη ενός ανοιχτού μυαλού που αναζητά την αλήθεια, το άτομο μπορεί να γίνει πιο δημιουργικό χρησιμοποιώντας την δική του κρίση. Συνεπώς αυτό επιδρά συλλογικά και κάνει τον κόσμο σοφότερο.

Δείτε ακόμα: Όταν ο Νίκολα Τέσλα δημιουργούσε σεισμικές δονήσεις με μια μικρή συσκευή, ήδη απο το 1896!

πηγη

https://anazitiseis.gr/



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Θα μας βρείτε στο Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.