Ο κατηγορούμενος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας Τόνι Μπλερ – ζητά απο το βήμα του WEF, ψηφιακή αναγνώριση για τα εμβόλια πολλαπλών δόσεων! (Βίντεο)

Ο κατηγορούμενος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας Τόνι Μπλερ – ζητά απο το βήμα του WEF, ψηφιακή αναγνώριση για τα εμβόλια πολλαπλών δόσεων! (Βίντεο)

Δεν είναι τυχαία τα πρόσωπα που συνεργάζονται με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Συνήθως πρόκειται για μη σοβαρά πρόσωπα (όπως τον ‘Ελληνα πρωθυπουργό) ή για πρόσωπα με βεβαρημένο ιστορικό στη πολιτική, όπως ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας και κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου Τόνι Μπλερ.

Ο Τόνι Μπλερ επίτιμος καλεσμένος του Davos, προτείνει ψηφιακές υπόδομές για τα μελλοντικά εμβόλια πολλαπλών δόσεων! Θέλει να ξέρει ποιοι είναι εμβολιασμένοι και ποιοι όχι… γιατί τα επόμενα εμβολια λέει θα είναι πολλαπλών δόσεων και θέλει να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα ψηφιακής καταγραφής!

Για την ιστορία… το Ανώτατο Δικαστήριο στο Ηνωμένο Βασίλειο είχε κρίνει ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ δεν θα διωχθεί για εισβολή στο Ιράκ το 2003, επειδή το έγκλημα που κατηγορείται δεν υπάρχει στην αγγλική και την ουαλική νομοθεσία, και ως εκ τούτου ακυρώθηκαν οι κατηγορίες.

Δείτε ακόμα: Όλα τα στοιχεία στο φως: Είπαν ψέματα για το ποσοστό θανάτων από Covid – Κυρίως στον μη ηλικιωμένο πληθυσμό (πριν τον εμβολιασμό) ήταν εντελώς ασήμαντο!

πηγη :

https://anazitiseis.gr




dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Θα μας βρείτε στο Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2 

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.