Η Παρανοϊκή Ελιτ υπέγραψε να τρωτε αλευρο-σκουλήκια σε σκόνη στα προϊόντα που αγοράζετε.(Video)


Η Παρανοϊκή Ελιτ υπέγραψε να τρωτε αλευρο-σκουλήκια σε σκόνη στα προϊόντα που αγοράζετε.(Video)


ΦΑΤΕ ΕΝΤΟΜΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΑΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΛΙΤ.


ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΩΣΑΝ ΣΚΟΝΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΤΕ..
Μετα την μείωση πληθυσμού με τα βιολογικά τους οπλα η Παρανοϊκή Ελιτ περνάει στα επόμενα σχεδια της που ειναι ο έλεγχος τροφής και η προστασία δηθεν του Περιβάλλοντος.Για να προστατευτεί σας λενε Φατε έντομα και σκόνη απο αυτα !!!
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέτρεψε με υπογραφή της Ursula VON DER LEYEN μεταξύ άλλων τη διάθεση στην αγορά κατεψυγμένων προνυμφών αλευροσκώληκων ή αποξηραμένων σε μορφή πολτού και σε μορφή σκόνης (Alphitobius diaperinus) ως συστατικό σε διάφορα τρόφιμα για τον γενικό πληθυσμό και σε συμπληρώματα διατροφής
Η Ε.Ε το πέρασε στον Εκτελεστικο Κανονισμό της 2023/5 να τρως αλευρόσκονη απο έντομα σε προϊόντα που αγοράζεις στα Σούπερ Μάρκετ..
Μάλιστα κάνουν και αθλια Προπαγάνδα απο τα πληρωμένα και ελεγχόμενα Μεσα εξαπάτησης..
Το κυάνιο που περιέχεται σε αυτη τη σκονη είναι ένα δηλητήριο του οποίου η κατάποση μιας δόσης μεταξύ 0,5 και 3,5 χιλιοστογραμμων ανά κιλό μπορεί να αποβεί θανατηφόρα, δηλαδή μεταξύ 0,03 και 0,2 γραμμαρίων για ένα άτομο 60 κιλών, σύμφωνα με την Figaro!
Δειτε σε ποια προϊόντα τα εχουν χώσει μεσα με την αδεια της Λυκο-συμμαχίας τους στην Ε.Ε και με την ευλογία και της Δικής μας Κυβέρνησης Μαριονέτα της Νέας Τάξης..
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ στο amazonios TV .σχολιάζει ο Δημοσιογράφος Χρόνης Προσαλέντης

 



πηγη




dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Θα μας βρείτε στο Twitter

https://twitter.com/SpartacusGr2 

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.