Ντράγκ Κουιν (Τραβεστί) σε σχολείο να διαβάσει Παραμύθια στο αθώο μέλλον της Χώρας.(Video)

Ντράγκ Κουιν (Τραβεστί) σε σχολείο να διαβάσει Παραμύθια στο αθώο μέλλον της Χώρας.(Video)


Ανθρωποειδή άτομα Τραβεστί ντύθηκαν με Γυναικεία ρούχα και Εκπαιδευτικοί μαζί με Γονείς τους άφησαν να πουν παραμύθια σε μικρά παιδιά εως 13 ετων στο σχολείο τους…Ναι εγινε και αυτό στην Θεσσαλονίκη!!!

Με την “ευλογία” της Κυβέρνησης και της Αντιπολίτευσης περνάνε ολα τα Παρανοϊκά τους σχέδια..Όταν μιλάς σε παιδιά 3 έως 12 ετών για τον «έμφυλο ρόλο των παιχνιδιών» (αν υπάρχει κάτι τέτοιο) και εκμεταλλεύεσαι την αθωότητά τους προκειμένου να τους επιβάλεις την ανωμαλία τι να πεις?? Τι άλλο θα δούμε να περνάνε με ανοχή μέρους της Κοινωνίας ??

Ενας Πόλεμος κατα των παιδιών μας στο αθώο μέλλον της Χώρας μας…και υπάρχουν ξεφτιλισμένα Πολιτικά ανδράποδα που το υποστηρίζουν..

 

Ξέσπασε μέσω του Instagram κατά της εκδήλωσης που διοργανώθηκε από παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη όπου drag queen δηλαδή άνδρας ντυμένος γυναίκα  διάβασε παραμύθια σε μικρά παιδιά έως και 13 ετών η  Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Θα αφήνατε εσεις οι Γονείς αυτο το Τραβέλι να πει παραμύθια στα παιδιά σας?? Αυτή η διαπαιδαγώγηση εγινε δεκτή απο την Κυβέρνηση και  Πολιτικούς αυτής της Βουλής Μπουρδέλο!!

πηγη
https://amazonios.net


BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.