Μετα τον Αντωνίου επιβεβαιώνεται η μετάδοση παραλλαγών του ιου απο μπολιασμένους απο Nature. Μούτζωσε τον εαυτό του Δημόσια γιατί εκανε 5 εμβόλια και αρρωσταίνει..

Μετα τον Αντωνίου επιβεβαιώνεται η μετάδοση παραλλαγών του ιου απο μπολιασμένους απο Nature.


Μούτζωσε τον εαυτό του Δημόσια γιατί εκανε 5 εμβόλια και αρρωσταίνει..


Ο Έλληνας γιατρός Δημήτρης Αντωνίου Ογκολόγος ειχε δηλώσει οτι : “Μην απορείται γιατί ολη η Ελλάδα η Κινα η Αμερική η Ευρώπη βρίσκεται στο κρεββάτι….Τα εμβόλια ενσωματώθηκαν στο DNA των εμβολιασμένων και λειτουργούν ως εργαστήρια παραγωγής νέων μεταλλάξεων και νεων Ιών”..

Τωρα έρχονται επιβεβαιώσεις απο το Διεθνες Ιατρικό Περιοδικο Nature και απο Κλινική στο Kl;ibelant μεσω της Αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal..

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ…

Τα εμβόλια μάλλον τροφοδοτούν νέες παραλλαγές Covid» αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «Wall Street Journal» ενώ σύμφωνα με μελέτη κλινικής του Κλίβελαντ, τα άτομα που εμβολιάστηκαν πολλές φορές εν τέλει ήταν πιθανότερο να μολυνθούν από τον κορωνοϊό.

Τα αυξανόμενα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι οι επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί   μπορούν να τροφοδοτήσουν την ταχεία εξέλιξη του ιού.

«Η τόσο γρήγορη και ταυτόχρονη εμφάνιση πολλαπλών παραλλαγών με τεράστια πλεονεκτήματα ανάπτυξης είναι άνευ προηγουμένου», σημειώνει μια μελέτη στις 19 Δεκεμβρίου στο περιοδικό Nature.

Κάτω από επιλεκτικές εξελικτικές πιέσεις, ο ιός φαίνεται να έχει αναπτύξει μεταλλάξεις που του επιτρέπουν να μεταδίδει πιο εύκολα και να ξεφεύγει από τα αντισώματα που προκαλούνται από εμβόλια και προηγούμενη μόλυνση.

Ως εκ τούτου, η μελέτη Nature συμπεραίνει, «η τρέχουσα ανοσία της αγέλης και οι εμβολιασμοί  ενδέχεται να μην αποτρέψουν αποτελεσματικά τη μόλυνση των συγκλινουσών παραλλαγών Omicron».

Μια μελέτη της κλινικής του Κλίβελαντ που παρακολούθησε τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης διαπίστωσε όσο περισσότερο εμβολιάζονταν οι υγειονομικοί τόσο πιο πιθανό ήταν να μολυνθούν από τον κορωνοϊό!

«Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι που είχαν λάβει περισσότερες δόσεις διέτρεχαν υψηλότερο κίνδυνο να αρρωστήσουν.

Όσοι έλαβαν τρεις και περισσότερες δόσεις είχαν 3,4 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν από τους ανεμβολίαστους, ενώ εκείνοι που έλαβαν δύο είχαν μόνο 2,6 φορές περισσότερες πιθανότητες».

Μεχρι και ο Παπαδάκης μουτζώνει τον εαυτό του για τις 5 φορες που εμβολιάστηκε Δημόσια στην Ελληνική Τηλεόραση..

πηγη





dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH



POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.