Αρχίζουν πάλι και προετοιμάζουν τον κόσμο για μέτρα περιορισμού – Δεν έβαλαν μυαλό και συνεχίζουν την τρομοκράτηση

Αρχίζουν πάλι και προετοιμάζουν τον κόσμο για μέτρα περιορισμού – Δεν έβαλαν μυαλό και συνεχίζουν την τρομοκράτηση


Ξεκίνησε και επίσημα ο «χορός» των νέων μέτρων, που προετοιμάζουν για εφαρμογή ,από τους «ειδικούς», με πρόσχημα αυτή τη φορά την παραλλαγή «Κράκεν» η οποία «καλπάζει» όπως λένε και   “διαφεύγει” των εμβο-λίων για τον CO-VID.

Με άλλα λόγια παραλλαγή του κορω-νοϊού, ξεφεύγει από τα εμβ-όλια για τον κορω-νοϊό…  Κατά συνέπεια και όπως λένε οι ειδικοί θα πρέπει να πάρουμε μέτρα για την υποπαραλλαγή του κορω-νοϊού, καθώς θα νοσήσουν και όσοι είναι εμβολ-ιασμένοι για άλλες υποπαραλλαγές του κορ-ωνοϊού, οι οποίες όμως δεν περιλαμβάνονται στα υπάρχοντα εμβόλ-ια για τον κορω-νοϊό.

Η Αθηνά Λινού ανέφερε ότι τα κρούσματα του κορω-νοϊού μπορεί να φτάσουν τα 200.000 κάθε μέρα στην Ελλάδα σε περίπτωση που δεν υπάρξουν μέτρα προστασίας, καθώς ήδη 2-3 ιοί βρίσκονται σε έξαρση.

Η καθηγήτρια επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ μίλησε στην ΕΡΤ και ανέφερε πως αναμένεται στα τέλη Φεβρουαρίου η κορύφωση της γρίπης, ανάλογα όμως με το πότε θα εντοπιστεί η νέα υποπαραλλαγή «Κράκεν» στην Ελλάδα, που…  «καπλάζει» στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, είπε για τη μετάλλαξη XBB.1.5 πως «αυτή η μορφή του κορωνοϊού είναι απλά μια παραλλαγή της Όμικρον», οπότε τα μέτρα δεν χρειάζεται να διαφοροποιηθούν.

Σημείωσε όμως, ότι η «Κράκεν» εμφανίζει κάποιες διαφοροποιήσεις ως προς τη μεταδοτικότητα αλλά και ως προς την παράκαμψη των εμβο-λίων ή και προηγούμενης νόσου, γεγονός που σημαίνει ότι θα υπάρχουν περισσότερα κρούσματα.

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.