ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-19


ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-19


Η λήθη στην απάτη του ονομαζόμενου «εμβόλιου κορωνοϊού» εξαφανίζετε ακόμη και στους τρυπημένους

Τα ΜΜΕ έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να τρομάξουν λίγο τους κοιμησμένους, αυτή τη φορά πάλι με τους Κινέζους.

Οι ευρωπαικές εξουσίες προγραμματισμού του ΝΟΥ πραγματοποιούν έκτακτες συνεδριάσεις για να τους κρατήσουν κοιμησμένους. Με τον τρόμο των Κινέζων που έρχονται να μας αρρωστήσουν με τον ιο που δεν σκοτώνει κουνούπι. Αλλά κάτι φαίνετε να αλλάζει σιγά σιγά με τους κοιμησμένους.

Ίσως λίγοι συνειδητοποιούν πόσο γελοία είναι τα ΜΜΕ αυτή την ιστορική στιγμή για την ανθρωπότητα. Πόσο επικίνδυνοι υποκριτές ήταν και είναι. Όμως κανείς δεν τους πιστεύει στις οθόνες πλύσης εγκεφάλου και ούτε διαβάζει τις φυλλάδες τους. Γιατί άραγε; Τι συμβαίνει μαζικά και η κοιμησμένη μάζα αρχίζει να ξυπνάει;

Στην Κίνα, οι πολίτες έχουν περάσει από μια πολιτική μηδενικών ελευθεριών στην μεγαλύτερη απάτη Covid-19 στην ελευθερία, άφησαν ολα τα φρένα ελεύθερα για να πείσουν με εικόνες μέσω του Χόλιγουντ ότι οι Κινέζοι πέφτουν νεκροί σωρηδόν. Οτι η φροντίδα των αρρώστων είναι υπερφορτωμένη και δεν ξέρουν πλέον πού να αποθηκεύσουν τα πτώματα των Κινέζων.

Αυτή είναι η πραγματικότητα στην Κίνα.

Εδώ βλέπετε την νέα κανονικότητα για τους ανεμβολίαστους και δεν κάνουμε πλάκα.



πηγη

https://korakas-news.gr



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.