Mikis Theodorakis in East Berlin 1987: 20 Ena to Chelidoni










BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


ΠΑΤΕΡ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ

 

ΠΑΤΕΡ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ



Published December 20, 2022

video


πηγη







BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Guilty! The New Liberal Corruption Story with Trudeau's Minster NG and CBC Pundit






BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Εάν περάσει αυτή η συνθήκη ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, μπορείτε να ξεχάσετε οτι είστε άνθρωποι και οχι Κινέζοι.

 

Εάν περάσει αυτή η συνθήκη ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, μπορείτε να ξεχάσετε οτι είστε άνθρωποι και οχι Κινέζοι.



Αυτόν τον μήνα, μια νομικά δεσμευτική συνθήκη πανδημίας έφτασε ένα βήμα πιο κοντά. Τα κράτη μέλη του ΠΟΥ συμφώνησαν να καταρτίσουν ένα πρώτο προσχέδιο. Η συνθήκη υποτίθεται ότι «προστατεύει τον κόσμο από μελλοντικές πανδημίες». Η ιδέα θα συζητηθεί τον Φεβρουάριο του 2023.

Η ευρωβουλευτής Κριστίν Άντερσον είχε προειδοποιήσει προηγουμένως ενάντια σε αυτή τη συνθήκη πανδημίας. «Οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν: εάν αυτή η συνθήκη επιτευχθεί, μπορείτε να θάψετε τη δημοκρατία. Τότε τελείωσε αυτό που ξερατε».

Δεν θα μπορείς να τους πας στα δικαστήρια

«Μπορούν στη συνέχεια να κηρύξουν μια πανδημία, μετά την οποία η κυβέρνηση θα επιβάλει περιορισμούς. Μπορούμε να τους αμφισβητήσουμε, αλλά πώς θέλετε να νικήσετε τον ΠΟΥ;» ρώτησε η Άντερσον. «Δεν μπορείς να τους πας στο δικαστήριο. Δεν μπορείς να απειλήσεις ότι θα σταματήσεις να τους ψηφίζεις. Δεν δινουν σημασια και αυτό είναι και το σσχέδιο τους.”

«Χρηματοδοτούνται από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο», τόνισε ο ευρωβουλευτής. “Δεν δινουν σημασια. Έχουν όλα τα λεφτά (ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ: και ιδίως το μονοπώλιο την έκδοση τους σε ότι χρώμα και σχήμα θες). Δεν τους ενδιαφέρουν τα θεμελιώδη δικαιώματα ή η δημοκρατία». Για παράδειγμα, αν λένε: θα πρέπει να μένεις σπίτι, τότε θα μείνεις σπίτι. (ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ: Δεν έχεις καμία νομική υποστήριξη διότι δεν είσαι πλέον υγιης και ελευθερος άνθρωπος αλλά ενας μεταλλαγμένος γενετικά υπάνθρωπος που δεν του χρειάζονται δικαιώματα).

Η Άντερσον συμβουλεύει τους ανθρώπους να κλείνουν τις τηλεοράσεις τους. «Έκλεισα την τηλεόρασή μου εδώ και πολύ καιρό και ήταν πολύ ευεργετικό για την ψυχική μου υγεία».

Εμείς εδώ θα σας συμβουλεύαμε να ξεσηκωθείτε τώρα που μπορείτε και να τους στείλετε στον αγύριστο, οι κινέζοι θα έχουν περισσότερες ελευθερίες και από εμάς αν τους αφήσουμε ατιμώρητους.

πηγη

Ο “βρώμικος” ρόλος της Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν: Εκπροσωπεί τη Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ευρώπη η οποία ζητάει την πλήρη εξαθλίωση των λαών

Ο “βρώμικος” ρόλος της Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν: Εκπροσωπεί τη Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ευρώπη η οποία ζητάει την πλήρη εξαθλίωση των λαών


 Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη με τα σκάνδαλα που έχουν βγει στη δημοσιότητα σχετικά με το όνομα της αλλά και του συζύγου της που λαμβάνει για εκατομμύρια ευρώ για χρηματοδότηση στο εργαστήριο του.

Χρήματα τα οποία κανονίζει η γυναίκα του να φανούν ως επιχορηγήσεις δήθεν για έρευνες φυσικά είναι όλα από τις τσέπες των ευρωπαίων πολιτών.

Όπως αναφέρουν διεθνή δημοσιεύματα η Ούρσουλα βρίσκεται πίσω από τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας που είχαν ως αποτέλεσμα να εξαθλιώσουν τους πολίτες των χωρών αφού στην κυριολεξία έχουν γονατίσε οιι οικονομίες τους και οι άνθρωποι θα καταλήξουν στην ασιτία αλλά εμπλέκεται και στις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί με τη Pfizer σχετικά με το θέμα των εμβ#λίων.

Με λίγα λόγια πρόεδρος της Κομισιόν χειρίζεται δύο θέματα τα οποία με το πρώτο δηλαδή τις κυρώσεις έχει οδηγηθεί σε φτωχοποίηση η Ευρώπη και ο κόσμος αναγκάζεται να ψάχνει στα σκουπίδια για να ζήσει και με τη δεύτερο έστειλε στον τάφο χιλιάδες ανθρώπους με τις παρενέργειες που προκαλούν τα εμβόλι@.

Εκτελεί πιστά τις εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ζητάει την Μεγάλη Επανεκκίνηση με λίγους και εκλεκτούς πάνω στον κόσμο.

Η Καναδική Κυβέρνηση Ετοιμάζεται να κάνει Ευθανασία σε Παιδιά Χωρίς Γονική Συναίνεση

 

Η Καναδική Κυβέρνηση Ετοιμάζεται να κάνει Ευθανασία σε Παιδιά Χωρίς Γονική Συναίνεση


Published December 17, 2022

video





πηγη



Σημείωση: στο 1:42 που λέει: - Ξέρω ότι με την παρούσα κατάσταση της υγείας μου θα επιβίωνα ούτως ή άλλως.
το σωστό είναι: - Ξέρω ότι με την παρούσα κατάσταση της υγείας μου ΔΕΝ θα επιβίωνα ούτως ή άλλως.

------------

Η καναδική κυβέρνηση προτείνει κυριολεκτικά την κρατική εκτέλεση ζωντανών παιδιών.

Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης έχουν καθιερωμένο ιστορικό προώθησης της αυτοκτονίας ως λύση για την κλιματική αλλαγή, μεταξύ άλλων μοντέρνων πολιτικών προβλημάτων.

Οι κοινωνικοί μηχανικοί ονομάζουν κατ' ευφημισμό την αυτοκτονία που διευκολύνεται από το κράτος ως "ιατρική βοήθεια στο θάνατο" (MAID). Η καναδική κυβέρνηση συντάσσει ακόμη και εκπαιδευτικά "βιβλία δραστηριοτήτων" για να κατηχήσει τα παιδιά στο νέο πρότυπο από τα πρώιμα βήματα, όπως αυτό του Καναδικού Εικονικού Νοσηλευτικού Ιδρύματος:

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ: https://bit.ly/3HMCBP5

-------------

Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLE: https://rumble.com/c/NIOLAND
2. Στο BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/nioland/
3. Στο ODYSEE: https://odysee.com/@NIOLAND
4. Στο BRIGHTEON: https://www.brighteon.com/channels/NIOLAND







BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.