Η Αυστραλία έδωσε την άδεια στην εταιρία εμβολίων PaxVax – να ψεκάσει μέσω αέρος τον πληθυσμό με τροποποιημένα ζωντανά βακτήρια για την χολέρα!

Η Αυστραλία έδωσε την άδεια στην εταιρία εμβολίων PaxVax – να ψεκάσει μέσω αέρος τον πληθυσμό με τροποποιημένα ζωντανά βακτήρια για την χολέρα!

 

Η Αυστραλία έδωσε την άδεια στην εταιρία εμβολίων PaxVax – να ψεκάσει μέσω αέρος τον πληθυσμό με τροποποιημένα ζωντανά βακτήρια για την χολέρα!

Η Αυστραλία ενέκρινε την αίτηση άδειας από την εταιρεία Big Pharma PaxVax που θα της επιτρέψει να απελευθερώσουν σκόπιμα μια ουσία εμβολίου στον αέρα που αποτελείται από ζωντανά βακτήρια στο Κουίνσλαντ, αυτό θα γίνει με αερόπλάνα “chemtrails”.

Το Γραφείο του Ρυθμιστή Γονιδιακής Τεχνολογίας (OGTR) λέει ότι το εμβόλιο πληροί τις προϋποθέσεις ως περιορισμένης και ελεγχόμενης απελευθέρωσης σύμφωνα με την ενότητα 50Α του νόμου για τη γονιδιακή τεχνολογία του 2000.

Η δοκιμή αναμένενται να ολοκληρωθεί κατα την διάρκεια ενός έτους, αρχικά σε δοκιμαστικές περιοχές στο Κουίνσλαντ, την Νότια Αυστραλία, την Βικτώρια και την Δυτική Αυστραλία.

Η Pax Vax ισχυρίζεται πως θα περιορίσουν την εξάπλωση της χολέρας και του εισαγόμενου γενετικού υλικού της. Ωστόσο, δεν έχει γίνει καμμιά έρευνα κατα πόσο μπορεί αυτό να μολύνει την ατμόσφαιρα, την άγρια ζωή και τα οικοσυστήματα.

Στην Pax Vax ισχυρίζονται επίσης, ότι θα δοκιμαστεί πρώτα σε περιοχές ανα 1000 εθελοντές και θα τους δίνεται μέσω υγρού που δεν ψεκάζεται στον αέρα.
Αλλά είναι γνωστό ότι η πρόθεση είναι υπάρξει εμβολιασμός με ψεκασμό και η τεχνολογία αυτή βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Δεν ξέρουμε κατά πόσο έχει συμβεί το ίδιο σε ποιες χώρες θα δοκιμαστεί.

Γνωρίζουμε ωστόσο, πως κάτι παρόμοιο συνέβη για τον Covid στην Ισπανία, όπου η ισπανική κυβέρνηση ενέκρινε τον αεροψεκασμό “chemtrails” υπό το πρόσχημα της “κατάστασης έκτακτης ανάγκης” που κηρύχθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τι έγινε στην Ισπανία;

Ένα Βασιλικό Διάταγμα που δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου 2020 από την ισπανική κυβέρνηση στην Επίσημη Κρατική Εφημερίδα  κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της πανδημίας Covid-19, που επιτρέπει τη χρήση βιοκτόνων χημικών ουσιών: 

“Διάταγμα SND/351/2020, της 16ης Απριλίου, το οποίο επιτρέπει στις Ένοπλες Δυνάμεις και Μονάδες και στις Στρατιωτικές Μονάδες Έκτακτης Ανάγκης να χρησιμοποιούν βιοκτόνα χημικά που έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Υγείας για απολύμανση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υγειονομική κρίση Covid-19.

Το Βασιλικό Διάταγμα 463/2020, της 14ης Μαρτίου, κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση της κατάστασης υγειονομικής κρίσης που προκλήθηκε από το Covid-19, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά μέτρων που αποσκοπούν στην προστασία της ευημερίας, της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών και στον περιορισμό της εξέλιξης της νόσου και στην ενίσχυση του συστήματος δημόσιας υγείας”.

“Ειδικότερα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4.3 του βασιλικού διατάγματος 463/2020, της 14ης Μαρτίου, ο υπουργός Υγείας εξουσιοδοτείται να υπαγορεύει τις διαταγές, τα ψηφίσματα, τις διατάξεις και τις ερμηνευτικές οδηγίες που, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ως εντεταλμένη αρχή, είναι απαραίτητες για να διασφαλιστεί η παροχή όλων των υπηρεσιών, συνήθων ή έκτακτων, για την προστασία των ανθρώπων, των αγαθών και των χώρων, με τη λήψη οποιουδήποτε από τα μέτρα που προβλέπονται στο άρθρο έντεκα του οργανικού νόμου 4/1981, της 1ης Ιουνίου, για τις καταστάσεις συναγερμού, εξαίρεσης και χώρου.

Για την αποτελεσματική εκπλήρωση των μέτρων αυτών, οι εντεταλμένοι των αρμόδιων αρχών μπορούν να ζητήσουν τη δράση των Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 15.3 του Οργανικού Νόμου 5/2005, της 17ης Νοεμβρίου, για την Εθνική Άμυνα.”

Η Γεωμηχανική ως Πύλη Κοινωνικού Ελέγχου

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό σε τεχνικές γεωμηχανικής. Το 2010, χρηματοδότησε έρευνα για την ανάπτυξη μηχανών που θα ψέκαζαν θαλασσινό νερό στα σύννεφα με στόχο την αύξηση της ικανότητας αντανάκλασης του ηλιακού φωτός στο διάστημα και συνεπώς τη μείωση των παγκόσμιων θερμοκρασιών.

Το 2018, ο Γκέιτς βοήθησε επίσης στη χρηματοδότηση πειραμάτων για επιστήμονες του Χάρβαρντ, οι οποίοι πρότειναν τον ψεκασμό της στρατόσφαιρας με χλωριούχο ασβέστιο για να βοηθήσει στην επιβράδυνση της θέρμανσης της Γης, εμποδίζοντας τον ήλιο.  Αλλά όπως εξήγησε η Vandana Shiva, PhD σε προηγούμενη συνέντευξή μας, η  τροποποίηση του καιρού μέσω της γεωμηχανικής θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όπλο ελέγχου, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου της γεωργίας.

Γράφοντας στο The Defender, ο Robert F. Kennedy Jr. προειδοποίησε επίσης ότι οι επιδρομές του Gates στον έλεγχο του κλίματος θα μπορούσαν εύκολα να αποτελέσουν πρόσχημα για κοινωνικό έλεγχο: 

«Η επενδυτική του ιστορία υποδηλώνει ότι η κλιματική κρίση, για τον Γκέιτς και τους συντρόφους του, δεν είναι άλλο από ένα άλλοθι για παρεμβατικό κοινωνικό έλεγχο, επιτήρηση σε κλίμακα «Μεγάλη Επαναφορά» και τεράστιες γελοιότητες γεωμηχανικής επιστημονικής φαντασίας, συμπεριλαμβανομένων των απαξιωτικών και τρομακτικών σχεδίων ματαιοδοξίας του. ψεκάστε τη στρατόσφαιρα με χλωριούχο ασβέστιο ή θαλασσινό νερό για να επιβραδύνετε τη θέρμανση, για να αναπτύξετε γιγάντια μπαλόνια και να κορεστούν την ατμόσφαιρά μας με αντανακλαστικά σωματίδια για να σβήσουν τον ήλιο ή το επικίνδυνο παιχνίδι του να απελευθερώσει εκατομμύρια γενετικά τροποποιημένα κουνούπια στη Νότια Φλόριντα».





dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


Les Belles Histoires Des Pays D'en Haut - Les Deux Ivresses

Les Belles Histoires Des Pays D'en Haut - 
Les Deux Ivresses

source
Roi Dunord
6.35K subscribers





La meilleure série télévisée Canadienne de tous les temps !


BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


You can find us on Twitter

Les Belles Histoires Des Pays D'en Haut - Le Bon Samaritain

Les Belles Histoires Des Pays D'en Haut - 
Le Bon Samaritain


source
6.35K subscribers




dioskourosnews.com          
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


Hot Mic at Emergency Act Inquiry records Obstruction of Justice // ( Must watch this video )


Hot Mic at Emergency Act Inquiry records Obstruction of Justice

( Must watch this video )

source

WARCAMPAIGN
51.2K subscribers
Ottawa Mayor Candidate Catherine McKenney Obstructs Justice with Mathieu Fleury (City Councillor) on October 14, 2022 at Public Order Emergency Commission POEC in Ottawa at inquiry into the use of the events that led up to the Emergency Act which replaced the War Measures Act. SUBSCRIBE To the WARCAMPAIGN Newsletter! http://WCFREEDOM.COM

dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Viva Saturday! Emergencies Act Inquiry AND MORE!


video

Viva Saturday! Emergencies Act Inquiry AND MORE!



source

Viva Frei
550K subscribers

dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


Διευθύντρια της Pfizer ομολόγησε ότι από την αρχή δεν γνώριζαν αν το μπόλι εμποδίζει την μετάδοση. (βίντεο)


Διευθύντρια της Pfizer ομολόγησε ότι από την αρχή δεν γνώριζαν αν το μπόλι εμποδίζει την μετάδοση. (βίντεο)

Posted on October 12, 2022

σ.σ. Κι όμως, σε εμάς πούλαγαν από την αρχή το παραμύθι ότι το τρύπημα με τα πειραματικά m-RNA σκευάσματα είναι πράξη αγάπης προς το πλησίον! Σύμφωνα όμως με τις δικές τους ομολογίες αποδεικνύεται ότι από την αρχή όλα ήταν στον αέρα και ότι τελικά ήταν ΠΡΑΞΗ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΛΗΣΙΟΝ. Παρακολουθείστε τί παραδέχθηκε η διευθύντρια της Pfizer J. Small στον Ολλανδό ευρωβουλευτή Ρομπ Ρους [Rob Roos].

ΣΧΟΛΙΟ 1 ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΜΠ ΡΟΣ: 

Εάν δεν εμβολιαστείς είσαι αντικοινωνικός. Αυτό μας είπαν ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Υγείας της Ολλανδίας. Δεν εμβολιάζεσαι μόνο για τον εαυτόν σου αλλά και για τους άλλους. Το κάνεις για όλη την κοινωνία. Αυτό έλεγαν. Σήμερα αυτό αποδεικνύεται ότι ήταν μεγάλη ανοησία. Σε μία ακρόαση για τον κορωνοϊό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μία διευθύντρια της Pfizer παραδέχτηκε ενώπιόν μου ότι κατά την εισαγωγή του το εμβόλιο δεν είχε ποτέ ελεγχθεί για το αν σταματάει την μετάδοση του ιού. Αυτό αναιρεί ολόκληρη τη νομική βάση για το κορωνοδιαβατήριο. Το κορωνοδιαβατήριο, το οποίο οδήγησε σε εκτεταμένο θεσμικό ρατσισμό καθώς οι άνθρωποι δεν είχαν πρόσβαση σε απαραίτητους τομείς της κοινωνίας. Αυτό το θεωρώ τρομερό ακόμη και εγκληματικό. Παρακολουθήστε παρακαλώ το βίντεο μέχρι το τέλος.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ PFIZER ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ

ROB ROOS – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: Αλλά για εσάς κυρία Σμολ, έχω την κάτωθι σύντομη ερώτηση, στην οποία θα ήθελα να πάρω μία καθαρή απάντηση. Και θα μιλήσω στα αγγλικά για να μην υπάρχουν παρανοήσεις:

Είχε εξεταστεί το κόβιντ εμβόλιο της Pfizer, πριν την είσοδό του στην αγορά, ότι σταματάει την μετάδοση του ιού;

Αν όχι, πείτε το παρακαλώ καθαρά. Αν ναι, είστε διατεθειμένη να μοιραστείτε τα δεδομένα με αυτήν την επιτροπή; Και θέλω πραγματικά μία ειλικρινή απάντηση. Ναι ή Όχι. Αναμένω την απάντηση. Σας ευχαριστώ πολύ.

J. SMALL PFIZER Σχετικά με την ερώτηση γύρω από το αν γνωρίζαμε ότι σταματάει η ανοσοποίηση πριν αυτό [σ.σ. το εμβόλιο] βγει στην αγοράΟΧΙ (χα,χα). Αυτές… ξέρετε… έπρεπε να κινηθούμε στην ταχύτητα της επιστήμης για να καταλάβουμε τί συμβαίνει στην αγορά.

[σ.σ. Η επιστήμη προχωρά με τέτοια ταχύτητα ή το αντίθετο; Όποιος κατάλαβε τί μας είπε σε αυτό το σημείο η κυρία να μας το εξηγήσει.]


ΣΧΟΛΙΟ 2 ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΜΠ ΡΟΣ: 

Αυτό είναι σκανδαλώδες. Εκατομμύρια άνθρωποι ένοιωσαν ότι αναγκάζονται να εμβολιαστούν για τον μύθο ότι «το κάνεις για τους άλλους». Τώρα αυτό αποδεικνύεται ότι είναι ένα φτηνό ψέμα. Πρέπει να μαθευτεί αυτό. Παρακαλώ μοιραστείτε το βίντεο.


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.

Η διευθύντρια της Pfizer δεν απάντησε ευθέως στην ερώτηση για το αν ΕΞΕΤΑΣΑΝ ότι το εμβόλιο σταματάει την μετάδοση του ιού πριν το ρίξουν στην αγορά. Αυτό που έκανε η διευθύντρια, στην προσπάθειά της ενδεχομένως να μην εκθέσει την εταιρεία ως ανεύθυνη, ήταν να απαντήσει πλάγια ότι δεν ήξεραν ότι η ανοσοποίηση σταματάει. Αν παρακολούθησε κανείς τον Μπιλ Γκέιτς στις αρχικές του δηλώσεις τα ίδια έλεγε και γι’ αυτό απορούσε με την λύσσα όλων, πολιτικών, εκκλησιαστικών και αργυρώνητων ΜΜΕ, να διαφημίσουν και να σπρώξουν σώνει και καλά στον γενικό πληθυσμό αυτό το πειραματικό σκεύασμα. Ένας νουνεχής άνθρωπος όμως θα πει, δεν ξέρατε διότι δεν ψάξατε ή μπορεί και να ξέρατε αλλά προσποιείστε με διάφορες δικαιολογίες ότι δεν ξέρατε.

Η διευθύντρια της Pfizer απαντά στο ερώτημα του ευρωβουλευτή για την μεταδοτικότητα με την παύση της ανοσοποίησης. Η παύση της ανοσοποίησης δηλαδή στους ήδη εμβολιασμένους με τον ιό έχει σχέση με την μεταδοτικότητα και γνωρίζουμε ότι δεν κυκλοφορείς μαζικά ένα εμβόλιο την ίδια στιγμή που ο ιός βρίσκεται σε έξαρση διότι τον κάνεις ανθεκτικότερο. Δηλαδή κάποιοι σα να πήγαιναν γυρεύοντας. Οι έντιμοι ειδικοί μπορούν να μας το εξηγήσουν με ακρίβεια.

Και δεν θα καταπιαστώ με την γενικότερη καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος και τις βλάβες που προκαλεί στον οργανισμό. Περιορίζομαι στην λήξη του λογισμικού… εεε της ανοσίας ήθελα να πω απέναντι στον κόβιντ-19.

Οι εταιρείες όμως εδώ επικαλούνται τις «έκτακτες συνθήκες», το ίδιο και οι κυβερνήσεις, για να δικαιολογήσουν οτιδήποτε που κάνουν, ακόμη κι αν γνωρίζουν με τα έως τώρα δεδομένα ότι θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Κινούνται δηλαδή με την «λογική» σε σκότωσα εγώ με το μπόλι πριν σε σκοτώσει ο ιός και με αυτήν την λογική θα πρέπει να δικαστούν.

Η παραδοχή της διευθύντριας εξηγεί την μετάδοση του ιού στα νοσοκομεία των μπολιασμένων υγειονομικών και ξεφτιλίζει πλήρως τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και το επιτελείο του που έλεγαν και συνεχίζουν να λένε ότι οι υγειονομικοί δεν μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους την στιγμή που δεν σέβονται την επιστήμη!

Και τι να πει κανείς για τους ιεράρχες που βγήκαν και ευλόγησαν το μπόλι και το διαφήμισαν ως πράξη αγάπης προς το πλησίον; Εδώ δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την ξεφτίλα διότι αυτοί οι #$%^&*(% [Θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματί μου καί θύραν περιοχής περί τά χείλη μου] ενέπλεξαν τα Θεία. «Δώρο του Θεού» ανέβαζαν το μπόλι των εκτρωμένων εμβρύων που μεταδίδει τον ιό, «δώρο του Θεού» το κατέβαζαν. Γιατί το έκαναν αφού δεν γνώριζαν; Το έκαναν και αυτοί για λόγους «έκτακτης ανάγκης»; Διπλό κακό προκάλεσαν αυτοί, όχι μόνο στους ανθρώπους αλλά δυσφήμισαν και τον Θεό. Αν έχουν λίγη συνείδηση, με όλα αυτά που αποκαλύπτονται κάθε ημέρα, θα πρέπει να παραιτηθούν από τους θρόνους τους και να αποσυρθούν σε κάποιο Μοναστήρι για την μετάνοιά τους. Και να εύχονται να τους προλάβει η ανθρώπινη δικαιοσύνη πριν αντικρύσουν τον Κύριο.

Τι να πει κανείς για τα αποκρουστικά ναζιστοειδή τύπου Βασιλακόπουλου που ύβριζαν, τρομοκρατούσαν, και συνεχίζουν να τα κάνουν, όσους αρνούνταν να κάνουν το λεγόμενο «εμβόλιο»; Τι να πει για τα αργυρώνητα ΜΜΕ, τους πλασιέ δημοσιοκάφρους και τις πλασιέ δημοσιοκαφρίνες που γέμισαν τα μυαλά των ανθρώπων με τα απόβλητα των φαρμακευτικών;

Τι να πει και για την δική μας την κατάντια που γίναμε πιο κακομοίρηδες και από τους κακομοίρηδες;

Καλή μετάνοια σε όλους μας, μπας και φωτιστούμε και δούμε άσπρη μέρα.


https://tasthyras.wordpress.com/.

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ


dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

Premier Kenney On Trudeau Invoking The Emergency Act


Premier Kenney On Trudeau Invoking The Emergency Act


source




dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


Calgary Herald

Emergencies Act inquiry: How to avoid answering questions the Canadian way

Emergencies Act inquiry: How to avoid answering questions the Canadian way

source
Canada Info


Ottawa city councillor Mathieu Fleury has given answers in fluent English for a couple of hours. Then, he’s suddenly a francophone when asked to define "microaggression" - a word he has used multiple times. Watch till the end and you’ll love how the convoy lawyer deals with it. #cdnpoli #EmergenciesActInquiry #FreedomConvoy #protests



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.