Έρχεται πείνα: Ανατιμήσεις «φωτιά» σε 800 κωδικούς προϊόντων στα σούπερ μάρκετ

 

Έρχεται πείνα: Ανατιμήσεις «φωτιά» σε 800 κωδικούς προϊόντων στα σούπερ μάρκετ


Οι Έλληνες πολίτες, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, θα έρθουν αντιμέτωποι με νέο κύμα ανατιμήσεων, καθώς αναμένεται να αυξηθούν 800 κωδικοί προϊόντων στα σούπερ μάρκετ κατά τουλάχιστον 10-15%.

Για παράδειγμα, τα τυροκομικά θα «δουν» αύξηση έως και 30% σε σχέση με σήμερα, ενώ αναμένεται να εκτοξευθούν αναψυκτικά και ροφήματα κατά 35%.

Μεγάλες θα είναι και οι αυξήσεις στις τιμές των απορρυπαντικών που η τιμή τους θα ανέβει 20% και κατά 21% θα αυξηθούν και οι βρεφικές πάνες.
Αυξήσεις που ζαλίζουν σε βασικά προϊόντα – Τα τρικ με την ποσότητα

Και ενώ οι ανατιμήσεις βασικών αγαθών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση επιφέροντας ένα ακόμη ισχυρό πλήγμα στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, οι καταναλωτές καλούνται να βρίσκονται σε εγρήγορση καθώς στα ράφια πωλούνται προϊόντα στην ίδια τιμή αλλά με μικρότερη συσκευασία.

Πολλές επιχειρήσεις για να αποφύγουν νέες ή μεγαλύτερες αναπροσαρμογές τιμών που θα έστρεφαν τους καταναλωτές σε ανταγωνιστές τους προχώρησαν σε κάποια τρικ, αφήνοντας την ίδια συσκευασία στο προϊόν αλλά μειώνοντας την ποσότητα.

Ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Γιώργος Λεχουρίτης μίλησε για «το νέο φαινόμενο εξαπάτησης του καταναλωτή με βάση τα τελευταία στοιχεία του Ινστιτούτου Καταναλωτή».

Και συνέχισε κάνοντας λόγο για «στημένο παιχνίδι» καθώς οι βιομηχανίες «ξεκίνησαν το καθεστώς της μείωσης της ποσότητας» ώστε να κρατιέται ίδια η τιμή των προϊόντων, αλλά σε μικρότερη ποσότητα και με την ίδια ακριβώς συσκευασία, για να μη φαίνεται η αύξηση της τιμής τους.

«Τερτίπια των εταιριών ώστε να εξαπατήσουν τους καταναλωτές», τονίζει φανερά εκνευρισμένος ο κ. Λεχουρίτης, δίνοντας παράλληλα παραδείγματα όπου συσκευασίες προϊόντων από 100ml έγιναν 80ml ή από 1 κιλό έγιναν 800 γραμμάρια.

Γιαούρτι από 250 γρ. σε 200 γρ. – 220 γρ.
Κρουασάν από 90 γρ. σε 70 γρ.
Πατατάκια από 120 γρ. σε 90 γρ.
Ψωμί από 1 κιλό σε 870 γρ.
Χαρτί υγείας από 1 κιλό σε 800 γρ.
Γατοτροφές / σκυλοτροφές από 2 κιλά σε 1.800 γρ.
Μακαρόνια από 500 γρ. σε 450 γρ.

«Έχουμε οριζόντια μείωση σε ποσότητες συσκευασμένων τροφίμων, αλλά και σε συσκευασμένα φρούτα και λαχανικά».

Οι «εκτοξεύσεις» των τιμών ανά κατηγορία:
Τρόφιμα

Τυροκομικά έως 30%
Αλλαντικά έως 8,5%
Γαλακτοκομικά έως 7%
Κρέατα 7%
Αρτοσκευάσματα έως 19%
Κονσέρβες, ελαιόλαδο, κρασιά έως 10%
Σάλτσες για ζυμαρικά έως 21%

Ποτά, καφές, σνακ

Αναψυκτικά και ροφήματα έως 35%
Αλκοολούχα ποτά έως 13%
Ελληνικός καφές έως 12%
Σοκολατοειδή έως 12%
Σνακ έως 12%

pronews.gr

https://amazonios.net




dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


Πολλοί Ρωσοι αποφεύγουν την επιστράτευση εξαιτίας του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αυτό θα μπορούσε να τους οδηγήσει σε 10 χρόνια φυλακή!


 Πολλοί Ρωσοι αποφεύγουν την επιστράτευση εξαιτίας του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αυτό θα μπορούσε να τους οδηγήσει σε 10 χρόνια φυλακή!


Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας κατέστησε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του COVID για όλο το προσωπικό συμπεριλαμβανομένων των στρατεύσιμων για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2021.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, ένας ανταποκριτής πληκτρολόγησε ένα σύντομο μήνυμα Telegram που αναρωτιόταν αν αυτή η πολιτική θα ίσχυε και για τους 300.000 Ρώσους που μόλις είχαν επιστρατευθεί.

Δεδομένου, πως μεγάλο μέρος του Ρώσικου λαού, συμπεριλαμβανομένου και του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΚΚΡΟ), που είναι αξιωματική αντιπολίτευση στη Ρωσία, τάσσονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Δυστυχώς τώρα έχουμε και την απάντηση…

Το φιλοκυβερνητικό ρωσικό κανάλι Tsargrad διευκρινίζει ότι, “οι στρατεύσιμοι και το στρατιωτικό προσωπικό εμβολιάζονται για την αποφυγή εμφάνισης επιδημιών, επομένως ο εμβολιασμός, είναι υποχρεωτικός και για αυτούς”. 

Αυτό επιβεβαιώνεται και απο άλλα Ρωσικά μέσα, όπως το penzavzglyad.ru και το Kommersant !

Τι ισχύει για το εμβόλιο κατά του Covid στην Ρωσία

Το φθινόπωρο του 2021, η κυβέρνηση Πούτιν υιοθέτησε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν τα δυτικά έθνη: Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός υπήρχε στο καθεστώς απασχόλησης… Εξαιτίας αυτού, η κυβέρνηση Πούτιν επανειλημμένα (και αξιολύπητα) ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε «πραγματικά» υποχρεωτικός εμβολιασμός στη Ρωσία, αφού πάντα μπορούσες να παραιτηθείς από τη δουλειά σου…

Αυτή όμως η νέα μορφή υποχρεωτικού εμβολιασμού είναι πολύ πιο ακραία από ό,τι είχε προηγουμένως η Ρωσία

Οι Ρώσοι που καλούνται να πολεμήσουν αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 10 ετών εάν προσπαθήσουν να αποφύγουν τη στρατιωτική θητεία. Κατ’ επέκταση, αυτό σημαίνει ότι η προσπάθεια αποφυγής του υποχρεωτικού εμβολιασμού θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια δεκαετία πίσω από τα κάγκελα.

Με άλλα λόγια, η Ρωσία μόλις υιοθέτησε μια από τις πιο αυστηρές πολιτικές καταναγκαστικής ένεσης στον κόσμο.

Ζητείται από τους Ρώσους να διακινδυνεύσουν τη ζωή τους στον πόλεμο στην Ουκρανία και σε αντάλλαγμα τους χορηγείται αναγκαστικά ένεση με μια αναπόδεικτη (και πιθανότατα ληγμένη  γενετική θεραπεία;

Είσαστε καλά; Γιατί τίποτα δεν είναι πια καλά σε αυτό το κόσμο…

Δείτε ακόμα: Έκκληση απο τα αρμενικά κανάλια: “Το Αζερμπαϊτζάν εκτελεί αιχμαλώτους πολέμου! (βίντεο)

πηγη

https://anazitiseis.gr/


 dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


Trudeau Govt. Claim Increasing Tax Will Save Canadians Money - Orwellian Newspeak

#trudeaumustgo #carbontax #canada

Trudeau Govt. Claim Increasing Tax Will Save Canadians Money - Orwellian Newspeak



source


Increasing taxes at a time of economic downturn is probably one of the most irresponsible things a government can do, but the Liberal coalition government thinks as long as they don't call it a tax increase, it's no problem. Pierre Poilievre speech: https://twitter.com/PierrePoilievre/s... Freeland takes down the Enterprise: https://twitter.com/GeorgeHampton25/s... Dan Albas tweet: https://twitter.com/DanAlbas/status/1... Trudeau in his own words: https://www.youtube.com/watch?v=1F7fT... True North article: https://tnc.news/2022/10/01/tobin-car...
Clyderibers




 dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


HIS SON DIED. HE WAS PERFECTLY HEALTHY UNTIL THE JAB.

HIS SON DIED. HE WAS PERFECTLY HEALTHY UNTIL THE JAB.


First published at 20:41 UTC on October 3rd, 2022.

video

 https://www.bitchute.com/video/Mcee9FhK0sfd/.


source

Truth Provider


Sept., 2022. Toronto, Canada. A father speaks out against vaccine mandates after losing his son. 2004-2021.RIP.

Source: TikTokTruth4 at: https://www.tiktok.com/@tiktoktruth4/video/7139345521373646086?



 dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


🚨HISTORIC VOTE🚨: Justin Trudeau about to vote in favour of increasing taxes on basic necessities


🚨HISTORIC VOTE🚨:

Justin Trudeau about to vote in favour of increasing taxes on basic necessities



source
Michelle Rempel Garner






dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


(3/10/2022) Απόψε η Χαρά Τρυφερή


(3/10/2022)  Απόψε η Χαρά Τρυφερή

πηγη

www.primenews.press
Prim




dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


CANADIAN GOVERNMENT COMMERCIAL PROMOTING BOOSTER JABS, STARRING DR. THERESA TAM.

 

CANADIAN GOVERNMENT COMMERCIAL PROMOTING BOOSTER JABS, STARRING DR. THERESA TAM.



First published at 09:16 UTC on October 3rd, 2022.

video

https://www.bitchute.com/video/NvQ8RcZeVWiX/.


source

Truth Provider


Oct. 1, 2022. Chief Public Health Officer of Canada, Theresa Tam, promoting "action" by keeping your "Covid-19 vaccinations up to date." Please carefully analyze this propaganda piece for what it is. No proof is given that the jabs have "helped protect us" and/or "potentially" reduce 'long-term complications'. Her statement that Covid-19 vaccines helped us "get back to the things we missed" is a veiled threat, if you do not comply. No proof that additional "doses" will provide better protection of severe illness and complications. No warnings given of adverse side-effects like DEATH, Bell's Palsy, clots, heart attacks, strokes etc (as is normally required for pharmaceutical sponsored advertising). The use of trendy upbeat music, dancing millennials, cheering and mask wearing virtue signallers all add to this state sponsored propaganda.

For a list of 1,291 adverse reactions to the Pfizer vaccine, please download the report here: https://www.riotimesonline.com/wp-content/uploads/2022/03/Pfizer-real-data-released.pdf

And see: https://newsrescue.com/the-9-pages-hundreds-of-side-effects-being-revealed-after-fda-lost-lawsuit-and-pfizer-mandated-to-publish-side-effects-of-covid-vaccine/

Source: https://twitter.com/canindependent/status/1573340216383111168



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH



Ο FDA αρνείται να δώσει τα αποτελέσματα απο τις νεκροψίες ανθρώπων που πέθαναν μετά από τους εμβολιασμούς Covid.

Ο FDA αρνείται να δώσει τα αποτελέσματα απο τις νεκροψίες ανθρώπων που πέθαναν μετά από τους εμβολιασμούς Covid..


Με τόσες αποκρύψεις ούτε Μυστική

 Υπηρεσία να ήταν..


Ο FDA που τελευταία μοιάζει περισσότερο με μυστική υπηρεσία παρά με οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων, αρνείται (και πάλι) να δημοσιοποιήσει στοιχεία. Αυτη τη φορά για τα αποτελέσματα των αυτοψιών που διενεργήθηκαν σε άτομα που πέθαναν μετά τη λήψη εμβολίων κατά του COVID-19.

Επικαλείται ότι απαγορεύεται να δημοσιεύει ιατρικούς προσωπικούς φακέλους, αλλά ένας συνήγορος για την ασφάλεια των φαρμάκων λέει ότι υποχρεούται να δημοσιοποιήσει τις αυτοψίες αρκεί να αποκρύψει τα προσωπικά στοιχεία.

Η άρνηση εκδόθηκε στους The Epoch Times, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο νόμο περί ελευθερίας πληροφοριών για όλες τις αυτοψίες που αναφέρθηκαν στον FDA σχετικά με τυχόν θανάτους απο το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.

Ο FDA αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει οποιεσδήποτε αναφορές, ακόμη και με μαυρισμένα προσωπικά στοιχεία.

Ο FDA ανέφερε την  ομοσπονδιακή νομοθεσία , η οποία επιτρέπει στις υπηρεσίες να αποκρύπτουν πληροφορίες απο «προσωπικούς ιατρικούς φάκελους και παρόμοια αρχεία η αποκάλυψη των οποίων θα συνιστούσε ξεκάθαρα αδικαιολόγητη παραβίαση του προσωπικού απορρήτου».

Οι ομοσπονδιακοί κανονισμοί απαγορεύουν επίσης την απελευθέρωση «προσωπικών, ιατρικών και παρόμοιων αρχείων, η αποκάλυψη των οποίων συνιστά αδικαιολόγητη παραβίαση του προσωπικού απορρήτου».

(Ωστόσο αυτα περι προσωπικών απορρήτων έχει το θράσος ο FDA να τα επικαλέιται την στιγμή που διενεργείται μαζικός εμβολιασμών του παγκόσμιου πληθυσμού!)

Οι Epoch Times άσκησαν έφεση για την άρνηση του FDA, επιπλέον της πρόσφατης άρνησης των αποτελεσμάτων της ανάλυσης δεδομένων των εκθέσεων VAERS.

Σχετικό: Ο FDA δεν θέλει να δούμε τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων για τον Covid – προφανώς γιατι είπε ψέματα στο κοινό!

Μπορούν να δημοσιευθούν χωρίς προσωπικά στοιχεία

Ο Kim Witczak, ένας συνήγορος για την ασφάλεια των φαρμάκων που συμβουλεύει τον FDA ως μέρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Ψυχοφαρμακολογικών Φαρμάκων, είπε ότι οι αναφορές θα μπορούσαν να δημοσιοποιηθούν με τα προσωπικά στοιχεία να είναι σβησμένα.

«Οι προσωπικές πληροφορίες θα μπορούσαν εύκολα να διαγραφούν χωρίς να χαθούν οι πιθανές γνώσεις από [την] αυτοψία», είπε ο Witczak στους The Epoch Times μέσω email.

«Εάν κάποιος υποβάλει την εμπειρία του στο VAERS, θέλει και περιμένει να την διερευνήσει ο FDA. Αυτό περιλαμβάνει και τις εκθέσεις αυτοψίας», είπε.

«Οι αυτοψίες μπορεί να είναι ένα σημαντικό μέρος της μεταθανάτιας ανάλυσης και θα πρέπει να γίνονται ειδικά σε αυξημένους θανάτους μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19», είπε ο Witczak.

Ο FDA απαντά

Ένας εκπρόσωπος του FDA σημείωσε ότι οι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 είναι σπάνιοι, επικαλούμενος τον αριθμό των αναφορών που έγιναν στη VAERS.

Αλλά μόνο μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, έχουν αναφερθεί 16.516 αναφορές θανάτου μετά από εμβολιασμό κατά του COVID-19. Περίπου 616 εκατομμύρια δόσεις έχουν χορηγηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να πει εάν ο FDA θα δημοσιοποιήσει ποτέ τα αποτελέσματα των αυτοψιών.

Μια εργασία , η οποία δεν έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους, ανέλυσε περίπου 9.800 αναφορές θανάτων από το VAERS μετά τον εμβολιασμό για τον COVID-19 που υποβλήθηκαν από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 17 Νοεμβρίου 2021. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα ποσοστά αναφοράς ήταν πολύ χαμηλότερα από τα αναμενόμενα.

Οι ερευνητές σημείωσαν ότι προηγούμενες μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν στο VAERS αποτελούν υπομέτρηση του πραγματικού αριθμού συμβάντων.

anazitiseis.gr

https://amazonios.net/.



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.