Operation London Bridge - What Happens After The Queen's Death?


Operation London Bridge - What Happens After The Queen's Death?


Published September 8, 2022 

video

https://rumble.com/v1j8p2i-operation-london-bridge-what-happens-after-the-queens-death.html


source


King Charles and WEF just aligned on Great Reset agenda | Redacted with Clayton Morris

#redacted #claytonmorris #moomoo

King Charles and WEF just aligned on Great Reset agenda | 

Redacted with Clayton Morris



source
Redacted
1.01M subscribers
Did you know that Prince Charles, now King Charles, was the first to announced the Global Reset?
Boy was that prophetic. Farmers in the Netherlands are being persecuted more than ever to stop providing food to the masses. What is this all about? We break it down.

CLIMATE POLICE LOCKDOWN – DICTATOR JUSTIN TRUDEAU – STEW PETERS – ODESSA ORLEWICZ

 

CLIMATE POLICE LOCKDOWN – DICTATOR JUSTIN TRUDEAU – STEW PETERS – ODESSA ORLEWICZ



First published at 21:41 UTC on September 8th, 2022.


video

CLIMATE POLICE LOCKDOWN – DICTATOR JUSTIN TRUDEAU – STEW PETERS – ODESSA


source

TRUTH MEDIA

Justin Trudeau’s government is recruiting an army of new “environmental enforcement officers,” who will be armed and empowered to go around enforcing the government’s climate directives. Trudeau is now installing amours and interrogation rooms for the “ministry of climate change.

REACTIONS: A medical doctor in need of some mental assistance


#RebelNews

REACTIONS: A medical doctor in need of some mental assistance



source


https://rebelne.ws/LivestreamSignup | Never miss when Rebel News is live! Andrew Chapados, Mocha Bezirgan and Syd Fizzard share their reactions to a debate between doctors hosted by TVO's Steve Paikin. In this case, Syd says this is one medical doctor in need of some mental assistance. Rebel News: Telling the other side of the story. https://www.RebelNews.com for more great Rebel content.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ σε ηλικία 96 ετών


ΕΚΤΑΚΤΟ: Πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ σε ηλικία 96 ετών

















«Έφυγε» η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και η μακροβιότερη βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία


Σε ηλικία 96 ετών «έφυγε» από τη ζωή η βασίλισσα Ελισάβετ βυθίζοντας στο πένθος τη βασιλική οικογένεια και όλη τη Βρετανία μετά από 70 χρόνια συνεχούς διακυβέρνησης.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα τα Ανάκτορα είχαν εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ανέφεραν πως: «Η βασίλισσα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση στο Μπαλμόρα στη Σκωτία, καθώς οι γιατροί ανησύχησαν για την υγεία της», ενώ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ τοποθετήθηκε πινακίδα, με την οποία ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνει ούτε αλλαγή φρουράς.

Η υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες ώρες αλλά η ανησυχία έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2021, όταν πέρασε μια νύχτα σε νοσοκομείο, για λόγους που δεν διευκρινίστηκαν ποτέ.

Κοντά στη βασίλισσα έσπευσαν από την πρώτη στιγμή τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Παρατηρητές της μοναρχίας επισήμαναν ότι η συγκέντρωση όλης της βασιλικής οικογένειας, αλλά και η προσεκτικά γραμμένη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ μαρτυρούσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, η Καμίλα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, αλλά και τα παιδιά της 96χρονης μονάρχη Άννα, Έντουαρντ και Άντριου έσπευσαν στη Σκωτία.

Η Κέιτ Μίντλετον παρέμεινε ωστόσο στο Ουίνδσορ, καθώς τα τρία της παιδιά είχαν την πρώτη τους ημέρα στο σχολείο.

Στο κάστρο του Μπαλμόραλ είχαν μεταβεί και ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ενώ έξω από τα Ανάκτορα είχε ήδη ξεκινήσει να μαζεύεται κόσμος από νωρίς αν και η ίδια βρισκόταν στην Σκωτία.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ανέβηκε στον θρόνο το 1952 και είναι η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και η μακροβιότερη βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία.

Γεννήθηκε το 1926 και το πλήρες όνομά της ήταν Ελισάβετ Αλεξάνδρα Μαρία

Ήταν το πρώτο παιδί του Αλβέρτου, Δούκα της Υόρκης (μετέπειτα Γεωργίου ΣΤ΄), και της συζύγου του Ελισάβετ, Δούκισσας της Υόρκης (μετέπειτα Βασίλισσας Ελισάβετ).


πηγη

Humanity is facing a GLOBAL RUG PULL operation to exterminate BILLIONS

 

Humanity is facing a GLOBAL RUG 

PULL operation to exterminate 

BILLIONS


Sept. 8, 2022

video

Humanity is facing a GLOBAL RUG PULL operation to exterminate BILLIONS


source

channel image

For more updates, visit: http://www.brighteon.com/channel/hrreport


ΚΑΛΑΤΖΗΣ KALATZIS " ΑΜΑΝΑΜ " 1974


ΚΑΛΑΤΖΗΣ KALATZIS  " ΑΜΑΝΑΜ " 1974


πηγη


ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ " ΟΔΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ " ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 1974.

Είμαστε δυό, είμαστε τρεις - Αντώνης Καλογιάννης


Είμαστε δυό, είμαστε τρεις -  Αντώνης Καλογιάννης

πηγη


Μαρία Φαραντούρη - Είμαστε δυό


Μαρία Φαραντούρη - Είμαστε δυό

πηγη

AlexisStf

- Απο το αρχείο της ΕΡΤ - Τίτλος:Είμαστε δυο Στίχοι:Μίκης Θεοδωράκης Μουσική:Μίκης Θεοδωράκης Πρώτη εκτέλεση:Μίκης Θεοδωράκης Είμαστε δυο, είμαστε δυο, η ώρα σήμανε οχτώ κλείσε το φως, χτυπά φρουρός, το βράδυ θά 'ρθουνε ξανά έμπα μπροστά, έμπα μπροστά και οι άλλοι πίσω ακολουθούν μετά σιωπή και ακολουθεί το ίδιο τροπάρι το γνωστό Βαράνε δυο, βαράνε τρεις, βαράνε χίλιοι δεκατρείς Πονάς εσύ, πονάω εγώ, μα ποιος πονάει πιο πολύ θά 'ρθει καιρός να μας το πει Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς Καβάλα πάμε στον καιρό με τον καιρό με την βροχή το αίμα πήζει στην πληγή ο πόνος γίνεται καρφί Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς Καβάλα πάμε στον καιρό με τον καιρό με την βροχή το αίμα πήζει στην πληγή ο πόνος γίνεται καρφί Ο εκδικητής ο λυτρωτής είμαστε δυο, είμαστε τρεις είμαστε χίλιοι δεκατρείς

Η ΟΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΉΣ ΕΥΡΏΠΗΣ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΑΝΑΠΌΦΕΥΚΤΗ

 

Η ΟΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ

 ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΉΣ

 ΕΥΡΏΠΗΣ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ

 ΑΝΑΠΌΦΕΥΚΤΗ


Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι αυτό είναι το σχέδιο, αλλά το σχέδιο του WEF ήταν να καταρρεύσει ολόκληρος ο κόσμος, το ονόμασαν Build Back Better, όμως αυτό δεν συμβαίνει.

Μόνο η Δύση καταρρέει. Η Ρωσία και η Κίνα αρνούνται να συμμετάσχουν. 

Το 2019 ή το 2020, ο Klaus Schwab εξακολουθούσε να επαινούσε τον Xi Jingpin και περίπου εκείνη την εποχή ανέφερε επίσης ότι ο Πούτιν ήταν ένας Young Global Leader (ένας νέος (χαχαχα 69 ετών) Παγκόσμιος Ηγέτης).

Η σελίδα για τον Πούτιν στον ιστότοπο του WEF έχει αφαιρεθεί. Και στην τελευταία συνάντηση στο Νταβός δεν υπήρχε ρωσική αντιπροσωπεία επίσης η μικρή κινεζική αντιπροσωπεία απομακρύνθηκε όταν μίλησε ο Ζελένσκι!!!

Η Μεγάλη Επαναφορά απέτυχε, γιατί αυτό το παγκοσμιοποιητικό πραξικόπημα θα μπορούσε να πετύχει μόνο εάν όλος ο κόσμος υπάκουε. Τι κερδίζουν οι μαριονέτες του WEF καταστρέφοντας μόνο τη Δύση; Τίποτα, νομίζω. Στη συνέχεια παραδίδουν την εξουσία σε εθνικιστές ηγέτες όπως ο Πούτιν και ο XI, ενώ μισούν τον εθνικισμό.

Γιατί τότε συνεχίζουν με αυτή την καταστροφή της Δύσης; Γιατί είναι κοτόπουλα χωρίς κεφάλι. Δεν έχουν ιδέα τι κάνουν. Κοιτάξτε την ολλανδική κυβέρνηση, ή τη γερμανική ή τη βρετανική. Απλώς ακολουθούν οδηγίες και παπαγαλίζουν τους New York Times. Δεν μπορούν να σκεφτούν αυτόνομα, μόνοι τους, να είναι σε θέση να σκεφτούν. Το καθεστώς των κλόουν με τα διάφορα φύλα που εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ μετά το πραξικόπημα είναι ακόμη χειρότερο.

Αυτό που πρόκειται να συμβεί στην Ευρώπη είναι απλά εκπληκτικό, κυριολεκτικά εκπληκτικά τρομερά καταστροφικό και με σχέδιο.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, το συνδυασμένο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν λίγο πάνω από 17 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2021. Αυτό είναι το τελευταίο υπολογισμένο μέτρο. Η συνολική αξία του ΑΕΠ της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντιπροσωπεύει περίπου το 12,78 τοις εκατό της παγκόσμιας οικονομίας.

Σύμφωνα με αναλυτές της Goldman Sachs, η τρέχουσα ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη έχει προκαλέσει την αύξηση των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος με σχεδόν καθημερινό ρυθμό. Στο πλαίσιο των δεδομένων, υπολογίζεται τώρα ότι τα νοικοκυριά εντός της ΕΕ θα πληρώσουν επιπλέον 2 τρισεκατομμύρια δολάρια για ηλεκτρική ενέργεια το επόμενο έτος.

Βάλτε αυτά τα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια στο πλαίσιο του ΑΕΠ τους και αυτό το μέγεθος του ενεργειακού κόστους θα εξαφάνιζε το 12% της αγοραστικής δύναμης της συνολικής οικονομίας της ΕΕ. Ξεχάστε να αγοράσετε οτιδήποτε άλλο, εάν αυτή η ανάλυση είναι σωστή, οι Ευρωπαίοι θα αγοράσουν μόνο τρόφιμα και ενέργεια, τίποτα άλλο.

Αν σκεφτεί κανείς τι πραγματικά σημαίνει αυτό, είναι η πλήρη οικονομική κατάρρευση της Δυτικής Ευρώπης!!! 

Αυτό που περιγράφεται παραπάνω είναι αυτό που αναφέραμε όταν περιγράψαμε τον αντίκτυπο της «Ενεργειακής Οικονομίας». Όταν απορροφάτε το 12% της αγοραστικής δύναμης από έναν οικονομικό κινητήρα μόνο και μόνο για να διατηρήσετε την τρέχουσα κατάσταση χρήσης ενέργειας, όλα τα άλλα αρχίζουν να καταρρέουν.

Θυμηθείτε επίσης ότι μιλάμε μόνο για τον άμεσο αντίκτυπο των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας. Οι συνέπειες είναι πολύ μεγαλύτερες, επειδή οτιδήποτε παρασκευάζεται, παράγεται ή κατασκευάζεται, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, εξαρτάται από την ηλεκτρική ενέργεια – κάτι που θα αυξήσει το τελικό κόστος παραγωγής όλων αυτών των προϊόντων!!!

Η ζημιά είναι σχεδόν αδιανόητα ηλίθια

«Η αγορά συνεχίζει να υποτιμά το βάθος, το εύρος και τις διαρθρωτικές επιπτώσεις της κρίσης», γράφουν οι αναλυτές της Goldman Sachs. «Πιστεύουμε ότι αυτά θα είναι ακόμη πιο βαθιά από την πετρελαϊκή κρίση της δεκαετίας του 1970». – [fortune]

Η οικονομική καταστροφή δεν θα περιοριστεί στην Ευρώπη.

Οι συνέπειες για τον κοινωνικό ιστό είναι επίσης σχεδόν αδύνατο να ποσοτικοποιηθούν.

Παράδειγμα: 

Τι θα συμβεί με τα μεταναστευτικά πρότυπα εάν οι οικονομικοί μετανάστες θεωρηθούν πλέον ως απειλή για τους σπάνιους πόρους;

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Νομίζω ότι οι μετανάστες θα είναι οι πρώτοι που θα ξεσηκωθούν και θα αρχίζουν να λεηλατούν. Μπορούμε μόνο να φανταστούμε την αλυσιδωτή αντίδραση.

Στο παρελθόν θα έλεγα ότι αυτό το επίπεδο οικονομικού αντίκτυπου στην Ευρώπη θα οδηγούσε σε μια ολοκληρωτική εξέγερση κατά της κυβέρνησης. Ωστόσο, έχοντας κατά νου τα πρόσφατα lockdown και τους κυβερνητικούς ελέγχους για τον COVID, και εξετάζοντας τη συμμόρφωση των πολιτών με αυτές τις κυβερνητικές εντολές, είναι πλέον πιο πιθανό οι πολίτες στην Ευρώπη απλώς να υποκύψουν στους ενεργειακούς ελέγχους της κυβερνητικής αρχής.

Είναι σχεδόν σαν να ήταν το τεστ η συμμόρφωση για τον COVID…

Αυτό ήταν. Ήταν μια βρώμικη άσκηση. Στην υπακοή, για να δούμε αν ήταν δυνατόν να εγκαθιδρυθεί μια ολοκληρωτική δικτατορία. Αλλά όταν οι άνθρωποι είναι έξω στο κρύο και πεινούν, το ερώτημα είναι αν θα υπακούσουν, θα είναι το ίδιο υπάκουοι; Δεν είναι τυχαίο που βλέπουμε ότι σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες ο στρατός ετοιμάζεται να αναπτυχθεί εναντίον των πολιτών το! (έχουμε ανεβάσει άρθρα με ασκήσεις στρατού στις πόλεις).

Οι δικτάτορες γνωρίζουν πολύ καλά ότι ξεσηκώνουν μια πρωτοφανή εξέγερση. Θα είναι πολύ αιματηρή η επανάσταση που έρχεται.

πηγη

KORAKAS NEWS

Λιζ Τρας, η αλήθεια: Την έβαλαν να ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ την καταστροφή της Βρετανίας – ΒΙΝ



 Λιζ Τρας, η αλήθεια: Την 

έβαλαν να ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ 

την καταστροφή της Βρετανίας 

– ΒΙΝ


Οι λαοί οδηγούνται προς πλήρη διάλυση…



Λέει ο Βρετανός, Paul Watson, για την… πρωθυπουργό πλέον του Ηνωμένου Βασιλίου, Λιζ Τρας:

«Λοιπόν, είναι μια περίεργη εποχή να ζεις στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή τη στιγμή. Έχουμε μια νέα πρωθυπουργό.

Ναι! Θα αντιμετωπίσει τώρα την κρίση κόστους ζωής, που προκαλείται από την δική της κυβέρνηση, στην προσπάθεια να παρατείνει απεγνωσμένα έναν πόλεμο 1500 μίλια μακριά.

Πρόκειται να εγκρίνει έναν τεράστιο πακέτο παροχών, για το ευρύ κοινό.

Φυσικά κανείς δεν ρωτά από πού προέρχονται τα 100 δισεκατομμύρια λίρες για τα επιδόματα. Προφανώς, όπως πάντα από το μαγικό λεφτόδεντρο που ονομάζεται “ακρωτηριασμένοι  μελλοντικοί φόροι”.

Ναι οι άνθρωποι που εργάζονται σκληρά και πραγματικά κερδίζουν χρήματα, θα πληρώσουν τον λογαριασμό για να διασφαλίσουν ότι η αστική νεολαία δεν θα αναστατωθεί και δεν θα αρχίσει να διαλύει τα καταστήματα».

Δείτε το βίντεο:

  πηγη


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.