Reignite World Freedom: Ένα νέο παγκόσμιο κίνημα γεννιέται – δήλωσε συμμετοχή τώρα! (βίντεο)

Reignite World Freedom: Ένα νέο παγκόσμιο κίνημα γεννιέται – δήλωσε συμμετοχή τώρα! (βίντεο)

Reignite World Freedom: Ένα νέο παγκόσμιο κίνημα γεννιέται – δήλωσε συμμετοχή τώρα! (βίντεο)


Η αποστολή του Reignite World Freedom είναι να εφαρμόσει παγκόσμια, ενοποιημένη και στρατηγική ώθηση ενάντια στην παγκοσμιοποιητική ατζέντα, διασφαλίζοντας ότι διατηρούμε την ατομική και συλλογική μας ελευθερία.

Αυτή η ιδέα εμπνεύστηκε από τους Καναδούς φορτηγατζήδες που μετέβησαν στην πρωτεύουσά τους. Όλοι παρακολουθούσαμε με θαυμασμό καθώς αυτά οι γενναίοι φορτηγατζήδες στέκονταν στο έδαφος στο παγωμένο κρύο.

Φανταστείτε αν ολόκληρο το παγκόσμιο κίνημα ελευθερίας συμμετείχε σε μια συντονισμένη και οργανωμένη εκδήλωση ταυτόχρονα και με κοινό στόχο. για να δείξουμε στους παγκοσμιοποιητές ότι δεν θα ανταλλάξουμε τις ελευθερίες μας με μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας.

Η παγκόσμια κοινότητα ελευθερίας είναι ήδη αρκετά μεγάλη για να επηρεάσει τη μακροχρόνια θετική αλλαγή, απλά χρειάζεται να ενωθούμε και να διαμορφώσουμε στρατηγική ΜΑΖΙ. Γι’ αυτό δημιουργήθηκε το Reignite World Freedom.

Δείτε το βίντεο και δηλώστε συμμετοχή στο reignitefreedom.com

Μετάφραση Κλαίρη Πολενάκη

Πηγή

Κ.Φαρσαλινός σε Θ.Πλεύρη: «Στείλατε σε μονάδες Covid όσους έπαθαν καρδιά ή εγκεφαλικό και τους καταδικάσατε σε θάνατο»

Κ.Φαρσαλινός σε Θ.Πλεύρη: «Στείλατε σε μονάδες Covid όσους έπαθαν καρδιά ή εγκεφαλικό και τους καταδικάσατε σε θάνατο»

 Κ.Φαρσαλινός σε Θ.Πλεύρη: 

«Στείλατε σε μονάδες Covid 

όσους έπαθαν καρδιά ή 

εγκεφαλικό και τους 

καταδικάσατε σε θάνατο»

«Αυτό που κάνατε είναι ιατρικό έγκλημα - Πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη»

Απάντηση έδωσε ο γνωστός καρδιολόγος Κωνσταντίνος Φαρσαλινός στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη ο οποίος είπε πως αν κάποιος υποστεί έμφραγμα ή εγκεφαλικό & τύχει να είναι θετικός στον Covid δεν πηγαίνει στο καρδιολογικό ή στο νευρολογικό, αλλά «βάσει πρωτοκόλλου θα μπει σε μονάδα κορωνοϊού»!

Όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός με ανάρτηση του στο twitter πρόκειται για «ομολογία πιθανών ιατρικών εγκλημάτων που θα έπρεπε ερευνήσει επειγόντως η Δικαιοσύνη. Η μονάδα εγκεφαλικών ελαττώνει την θνησιμότητα κατά 50-55%  αλλά ο υπουργός έχει “σύστημα” να τους πετάνε όλους σε κλινικές Covid. Η Δικαιοσύνη αγνοείται… »

Με άλλα λόγια αυτό που καταγγέλλει ο γνωστός καρδιολόγος είναι πως πολλοί ασθενείς που έχουν καταγραφεί ότι εξέπνευσαν λόγω Covid στην πραγματικότητα πέθαναν λόγω άλλου σοβαρότερου ιατρικού περιστατικού το οποίο δεν αντιμετωπίστηκε όπως έπρεπε στην μονάδα που του αναλογεί.

Αντιμετωπίστηκαν ως ασθενείς Covid και εν τέλει πέθαναν από έμφραγμα ή εγκεφαλικό.

Το ποσοστό που αναφέρει ο Κ.Φαρσαλινός είναι συγκλονιστικό.

Με αυτό το σκεπτικό καθίσταται σαφές γιατί τελικά έχουν καταγραφεί τόσες χιλιάδες θάνατοι ΜΕ Covid (και όχι AΠΟ Covid).

Oι ευθύνες της κυβέρνησης που δημιούργησε αυτά τα πρωτόκολλα σε συνεργασία με τους «ειδικούς» είναι τεράστιες.

 

video :

https://rumble.com/v1ehgo5-84795557.html

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΕΝΑ


Pronews.gr

NEW INTEL FROM CANADA WITH CHRIS SKY - MUST WATCH!!!


image by  CTV News Toronto

NEW INTEL FROM CANADA WITH CHRIS SKY - MUST WATCH!!!

 


First published at 15:28 UTC on August 2nd, 2022.

video

MIRRORED FROM: Published July 21, 2022
therevealreport: https://rumble.com/user/therevealreport
https://rumble.com/v1d4iyp-new-intel-from-canada-with-chris-sky-must-watch.html
New Intel from Canada with guest Chris Sky

source

SixthSense


Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΦΑΝΤΗ ...!!!


Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΦΑΝΤΗ ...!!!


πηγη

TIME IS U

Πως είναι δυνατόν όταν 4 κορυφαίοι Εβραίοι επιστήμονες και νομικοί προειδοποιούν για τον κατασκευασμένο ιό COVID-19 και το ρόλο των εμβολίων η ελληνική πολιτεία να απαντά με επιστήμονες από τη συλλογή της Αννίτας Πάνια;

Πως είναι δυνατόν όταν 4 κορυφαίοι Εβραίοι επιστήμονες και νομικοί προειδοποιούν για τον κατασκευασμένο ιό COVID-19 και το ρόλο των εμβολίων η ελληνική πολιτεία να απαντά με επιστήμονες από τη συλλογή της Αννίτας Πάνια;


Τα εμβόλια ως εργαλείο μείωσης του πληθυσμού και η κατασκευασμένη πανδημία

Τρεις κορυφαίοι Εβραίοι καθηγητές (Jeffrey Sachs, Joseph Mercola, David Martin) και ο κορυφαίος Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri ο οποίος ανάγκασε τη Pfizer να ξεκινήσει να δίνει στη δημοσιότητα τα 400 χιλιάδες έγγραφα της αδειοδότησης του εμβολίου της τα οποία επιχείρησε να κρατήσει 95 χρόνια σε εμπάργο, μιλάνε για κατασκευασμένο ιό COVID-19 και επιχείρηση μείωσης του πληθυσμού, όταν οι Εβραίοι πολίτες από 6.900.000 που έκαναν τη πρώτη δόση της Pfizer, μόνο 838.000 να έχουν κάνει την 4η και έξω από το θέατρο της Ιερουσαλήμ οι συγκεντρωμένοι Eβραίοι πολίτες να αποκαλούν τον CEO της Pfizer δολοφόνο.

Βy Die Another Day

Την ίδια στιγμή ανοίγουν ακόμη και γραφεία συνοικεσίων που αφορούν αποκλειστικά ανεμβολίαστους Εβραίους, με τους υποψιασμένους πολίτες να χρησιμοποιούν στις μετακινήσεις του ανεμβολίαστους ταξιτζήδες σε μια απέλπιδα προσπάθεια να προφυλαχθούν από τα δεκάδες τροχαία που συμβαίνουν καθημερινά στο Ισραήλ μια και οι εμβολιασμένοι οδηγοί φεύγουν ξαφνικά στο τιμόνι προκαλώντας απανωτά τροχαία.

Πως είναι δυνατόν η απάντηση της ελληνικής πολιτείας να έχει ως εξής;

Έλεος πια με τις αθλιότητες των pin ups επιδημιολόγων. Πως είναι δυνατόν κορυφαίοι Εβραίοι επιστήμονες ( υπογραμμίζουμε το Εβραίοι γιατί έχουν στο DNA τους το βίωμα του Ολοκαυτώματος) να μιλάνε για κατασκευασμένο ιό COVI-19 και για προσχεδιασμένη μείωση του πληθυσμού η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και η ελληνική πολιτεία να στρουθοκαμηλίζει εν μέσω ενός κυκεώνα αιφνιδίων θανάτων με απειλές επιστημόνων τύπου Μαγιορκίνη, Γκάγκα, Παυλάκη, Mόσιαλου, Βασιλακόπουλου και όλου αυτού του θλιβερού θιάσου επιπέδου Παρατράγουδων της Αννίτας Πάνια;

Ως πότε θα στρουθοκαμηλίζουμε μπροστά σε μια οδυνηρή σημερινή πραγματικότητα η οποία προδιαγράφεται ήδη εφιαλτική.

Για δείτε εδώ>

Kωνσταντίνος Αρβανίτης> Τους πρώτους 5 μήνες του 2022 είχαμε 8.500 νεκρούς περισσότερους από τους αντίστοιχους του 2020!

Στο μεταξύ σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε ο γνωστός καρδιολόγος Κωνσταντίνος Αρβανίτης σχολιάζοντας την τεράστια αύξηση στην ολική θνησιμότητα της χώρας με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ τους πρώτους πέντε μήνες για το έτος 2022 .

Προκύπτει ότι μόνο σε σύγκριση με πέρσι οι θάνατοι στην χώρα για το αντίστοιχο διάστημα αυξήθηκαν κατά 5.5οο άτομα περίπου, ενώ σε σχέση με το 2020 αυξήθηκαν κατά 8.500!

Πέρσι όμως είχαν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί ενώ το 2020 είχαμε μόνο Covid χωρίς εμβολιασμούς.

Φυσικά οι «ειδικοί» θα μιλήσουν περί «τυχαιότητας» και ότι θα πρέπει να «διερευνηθούν» τα «αίτια» και όλες τις γνωστές ασαφείς και αόριστες δικαιολογίες που επικαλούνται όταν τα αποτελέσματα και τα νούμερα δεν ταιριάζουν με το «επιστημονικό» τους αφήγημα το οποίο εν συνεχεία γίνεται κυβερνητικό.

«Βλέπω ότι πριν μερικές ημέρες η ΕΛΣΤΑΤ δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα των πρώτων 22 εβδομάδων του 2022, της χρονιάς αυτής δηλαδή.

Ξέρετε βγάζει κάθε φορά τέσσερις η πέντε εβδομάδες κατά τον Μάρτιο μήνα, μετά βγάζει κατά τον Απρίλιο άλλες τέσσερις εβδομάδες, είχανε σταματήσει στις 17 εβδομάδες, τώρα βγήκανε άλλες 5 και εν τέλει βγήκανε οι πρώτες 22 βδομάδες της χρονιάς που σημαίνει πως είναι από την Πρωτοχρονιά μέχρι τις 6 Ιουνίου οι μετρήσεις.

Μέσα σε αυτά τα στοιχεία βλέπουμε ανά μία εβδομάδα την ολική θνησιμότητα στην Ελλάδα από κάθε αίτιο που υπάρχει.

Αν τα συγκρίνουμε με τις προηγούμενες χρονιές τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ ανησυχητικά. Φαίνεται φέτος μία πρωτοφανής αύξηση της ολικής θνησιμότητας που όμοια της δεν υπήρχε ούτε πέρσι ούτε πρόπερσι ούτε καμιά από τις προηγούμενες χρονιές,

Τις πρώτες 22 εβδομάδες του 2019 είχαμε 55.869 θανάτους . Σημειώνεται ότι το 2019 είναι χρόνια χωρίς Covid.

Το 2020 είναι η χρονιά που εμφανίστηκε ο Covid αλλά δεν είχαμε εμβόλια.


Δεν βλέπουμε να προκάλεσε καμιά αύξηση πάλι είχαμε 55.669, μάλιστα ήταν 200 θάνατοι λιγότεροι..

Είχαν εμφανιστεί τα εμβόλια από την αρχή της περσινής χρονιάς και αυτοί που είχαν κάνει δύο δόσεις αυτό το πεντάμηνο ήταν ένα ποσοστό περίπου 18,5% διπλοεμβολιασμένων.

Γιατί 18,5, γιατί στην αρχή της χρονιάς ήτανε μηδέν και με την παρέλευση του πενταμήνου ήταν 37%, αυτό μας κάνει έναν μέσο όρο  πενταμήνου γύρω στο 18,5% διπλοεμβολιασμένων.



Και έρχεται το 2022 και όπως βλέπουμε οι θάνατοι έχουν φτάσει στους 64.191 θανάτους.

Είναι τεράστια η διαφορά από τις προηγούμενες χρονιές, στο διάστημα αυτό θα δείτε ότι με δύο δόσεις ήταν εμβολιασμένο το 71% του ελληνικού πληθυσμού.

Τι βλέπουμε εδώ, πρώτη μπάρα (2019) χωρίς Covid, δεύτερη μπάρα (2020) με Covid καμιά αύξηση.

Τρίτη μπάρα μόλις άρχισαν τα εμβόλια με ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού κατά μέσο όρο λίγο πιο κάτω από το 20% και έχουμε μία αξιόλογη αύξηση της ολικής θνησιμότητας και φέτος έχουμε πολύ μεγαλύτερη».

Πάμε τώρα στους κορυφαίους Εβραίους συναδέλφους του Κωνσταντίνου Αρβανίτη αφού απολαύσουμε για μια ακόμη φορά Βασιλακόπουλο. Τον οργασμό της επιστημονικής επάρκειας η οποία ασυγκράτητη αναβλύζει στο γνωστό video.

Δείτε αυτό το video με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ξανά και ξανά. Αυτή είναι η εικόνα της ελληνικής πολιτείας αλλά και ο δείκτης της πνευματικής μαλθακότητας των πολιτών-ημών των ιδίων. Ο επιστήμων Βασιλακόπουλος τον οποίο η Τράπεζα Πειραιώς διόρισε στην εντατική του ελεγχόμενου από την ίδια Ερρίκος Ντυνάν και τον οποίο τα εγχώρια ΜΜΕ του είχαν ελευθέρας στα άθλια τηλεπεράθυρά τους ώστε να προπαγανδίζει τα θανάσιμα εργαλεία Pfizer, Μoderna, etc, σήμερα που οι συμπολίτες του φεύγουν ξαφνικά από τη ζωή και σωριάζονται στον άλλο κόσμο συνεχίζει να μιλά για 4η δόση.

Αυτό είναι επιλογή υψηλού ρίσκου τόσο για τη Τράπεζα Πειραιώς όσο και για την Ελληνική Πολιτεία μια και οι Τσίπρας, Ανδρουλάκης λάτρεις της Ελβετίας αμφότεροι όπως τα ταγαρολαικά παιδιά που μετατρέπονται εύκολα σε πεκινουά των σαλονιών-την ίδια οδηγία είχαν για τους ψηφοφόρους πολίτες.

-Εμβολιασθείτε χωρίς αύριο!

video

https://youtu.be/XObuor3S3Nc


Ο Jeffrey Sachs παρουσιάζει αποδεικτικά στοιχεία για την πιθανή εργαστηριακή προέλευση του Covid-19
Ένα άρθρο στο Proceedings of the National Academy of Sciences ζητά μια ανεξάρτητη διερεύνηση των πληροφοριών που κατέχουν ιδρύματα με έδρα τις ΗΠΑ που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην προέλευση του Covid.

By Sharon Lerner/theintercept.com

Ο Jeffrey David Sachs είναι Αμερικανός οικονομολόγος, ακαδημαϊκός, αναλυτής δημόσιας πολιτικής και πρώην διευθυντής του The Earth Institute στο Πανεπιστήμιο Columbia, όπου κατέχει τον τίτλο του καθηγητή Πανεπιστημίου

Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, ο οικονομολόγος Jeffrey Sachs ζήτησε μια ανεξάρτητη έρευνα των πληροφοριών που κατέχουν ιδρύματα που εδρεύουν στις ΗΠΑ που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην προέλευση της πανδημίας του Covid-19.

Γράφοντας στα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών (Proceedings of the National Academy of Sciences), ο Sachs και ο συν-συγγραφέας του, Neil Harrison, καθηγητής μοριακής φαρμακολογίας και θεραπευτικής στο Columbia University, είπαν ότι οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες και τα πανεπιστήμια διαθέτουν στοιχεία που δεν έχουν αναθεωρηθεί επαρκώς, συμπεριλαμβανομένων των βάσεων δεδομένων ιών, βιολογικά δείγματα, αλληλουχίες ιών, επικοινωνίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σημειωματάρια εργαστηρίου.

Οι Sachs και Harrison τόνισαν επίσης μια δελεαστική επιστημονική λεπτομέρεια που μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι ο SARS-CoV-2, ο κορωνοϊός που προκαλεί τον Covid-19, προήλθε από εργαστήριο: μια αλληλουχία οκτώ αμινοξέων σε ένα κρίσιμο μέρος της πρωτεΐνης ακίδας του ιού που είναι πανομοιότυπη με μια αλληλουχία αμινοξέων που βρίσκεται σε κύτταρα που καλύπτουν τους ανθρώπινους αεραγωγούς.

(Δείτε εδώ κάποιες σατανικές συμπτώσεις μιας άσκησης πανδημίας με τη πραγματική πανδημία. Ένα άρθρο που οφείλουν να διαβάσουν και οι αναγνώστες της εγκρίτου Καθημερινής καθώς και οι γονείς που αδημονούν να στείλουν τα παιδιά τους στο Κολλέγιο Αθηνών. Βασική προυπόθεση για την αυτονόητη και θεμιτή φιλοδοξία των γονέων είναι ο Νους υγιής εν σώματι υγιεί κάτι που προυποθέτει και σωστά αντανακλαστικά, αναλυτική σκέψη, και παρατήρηση των όσων συμβαίνουν υπό το φως της διαρκούς αμφισβήτησης)


Ο Sachs και ο Harrison δεν είναι οι πρώτοι που προτείνουν ότι ο SARS-CoV-2 μπορεί να είχε δημιουργηθεί σε εργαστήριο. Από τότε που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά η γενετική του αλληλουχία τον Φεβρουάριο του 2020, οι επιστήμονες έχουν προβληματιστεί σχετικά με το σημείο διάσπασης της φουρίνης (furin cleavage site), μια περιοχή στην ακίδα του ιού που του επιτρέπει να διασπαστεί από μια πρωτεΐνη στη μεμβράνη των ανθρώπινων κυττάρων και καθιστά τον κοροναϊό ιδιαίτερα επικίνδυνο για τους ανθρώπους. Μόλις διασπαστεί, ο ιός απελευθερώνει το γενετικό του υλικό στο κύτταρο και αναπαράγεται. Ενώ η προσκόλληση στα κύτταρα και η διάσπαση της ακίδας είναι μέρος του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν όλοι οι κοροναϊοί, ο SARS-CoV-2 είναι ο μόνος στην κατηγορία των σαρμπεκοϊών-sarbecoviruses, που μπορεί να χρησιμοποιήσει φουρίνη για τη διάσπαση.

Όπως και με προηγούμενες συζητήσεις για πιθανή εργαστηριακή προέλευση του SARS-CoV-2, αυτή η τελευταία θεωρία έχει ήδη αντιμετωπιστεί με σημαντικές αντιδράσεις. Ακόμη και ορισμένοι επιστήμονες που είναι ανοιχτοί στην ιδέα ότι ένα εργαστηριακό ατύχημα θα μπορούσε να πυροδότησε την πανδημία δεν πείθονται από τα συγκεκριμένα ίχνη αποδεικτικών στοιχείων που παρείχαν οι Sachs και Harrison.

Το άρθρο του περιοδικού προσφέρει έναν επιστημονικό οδικό χάρτη για το πώς αυτή η ασυνήθιστη αλληλουχία αμινοξέων θα μπορούσε να έχει εισχωρήσει στη θέση διάσπασης της φουρίνης, ή FCS, του ιού. Ο Sachs και ο Harrison αναγνωρίζουν ότι η σειρά θα μπορούσε να έχει προκύψει φυσικά. Παρουσιάζουν, όμως, και μια άλλη πιθανότητα: ότι οι επιστήμονες μπορεί να έχουν εισαγάγει σκόπιμα αυτή τη συγκεκριμένη σειρά αμινοξέων σε έναν κοροναϊό νυχτερίδας κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Εστιάζουν ιδιαίτερα σε επιστήμονες που υπέβαλαν μια μη χρηματοδοτούμενη πρόταση επιχορήγησης σε ένα τμήμα του Υπουργείου Άμυνας που ονομάζεται Defense Advanced Research Projects Agency, ή DARPA, εκθέτοντας σχέδια για την εισαγωγή μιας θέσης διάσπασης φουρίνης σε έναν κορονοϊό νυχτερίδας.

«Δεν γνωρίζουμε εάν η εισαγωγή του FCS ήταν αποτέλεσμα φυσικής εξέλιξης — ίσως μέσω ενός γεγονότος ανασυνδυασμού σε ένα ενδιάμεσο θηλαστικό ή έναν άνθρωπο — ή ήταν αποτέλεσμα σκόπιμης εισαγωγής του FCS σε έναν ιό που μοιάζει με SARS ως μέρος ενός εργαστηριακού πειράματος», γράφουν οι Sachs και Harrison. «Γνωρίζουμε ότι η εισαγωγή τέτοιων ακολουθιών FCS σε ιούς που μοιάζουν με SARS ήταν ένας συγκεκριμένος στόχος εργασίας που προτάθηκε από τη συνεργασία EHA-WIV-UNC στο πλαίσιο μιας πρότασης επιχορήγησης του 2018 («DEFUSE») που υποβλήθηκε στην αμερικανική Defense Advanced Research Projects Agency, ή DARPA.

Η EHA είναι μια αναφορά στην EcoHealth Alliance, μια μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα με έδρα τη Νέα Υόρκη που έχει λάβει περισσότερα από 118 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις και συμβάσεις από ομοσπονδιακούς φορείς. Το WIV, ή το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, είναι ένας κινεζικός ερευνητικός οργανισμός που συνεργάστηκε με την EcoHealth Alliance στο παρελθόν και ήταν καταχωρισμένος ως υπεργολάβος για την επιχορήγηση DARPA. Το UNC αναφέρεται επειδή ο Ralph Baric, ένας μοριακός βιολόγος στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, στο Chapel Hill, επρόκειτο να διεξαγάγει μέρος της εργασίας που παρουσιάστηκε στην DARPA. Η πρόταση επιχορήγησης διαφήμιζε το «ρεκόρ δύο δεκαετιών του Baric στην αντίστροφη μηχανική των coronavirus και άλλες πρωτεΐνες ακίδας ιού».


περισσότερα :

kourdistoportocali.com

Dr RASHID BUTTAR: Εχετε ηδη μέσα σας την επόμενη Πανδημία..



Dr RASHID BUTTAR: Εχετε ηδη μέσα σας την επόμενη Πανδημία..







Ο Αμερικανός Οστεοπαθητικός Dr Ρασίντ Μπουτάρ τα λέει εξω απο τα δόντια. : Οι εμβολιασμένοι ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ..

RASHID BUTTAR: Το σημερινό πρόβλημα ειναι η Μητρα Υδρογέλης που περιέχει ενα τεράστιο φορτίο διαφόρων παθογόνων οργανισμών συμπεριλαμβανομένου και του ιου ΜΠΑΡΜΠΟΥΓΚ που εχει θνησιμότητα 88% και προκαλεί αιμορραγικό πυρετό , HIV και πολλά αλλα…


πηγη

Αυστρία: Τέλος η καραντίνα για όσους βγαίνουν θετικοί, σαν μία απλή γρίπη ο ιός // Austria: Quarantine is over for those who test positive, the virus is like a simple flu

Αυστρία: Τέλος η καραντίνα για όσους βγαίνουν θετικοί, σαν μία απλή γρίπη ο ιός



















Τέλος βάζει η Αυστρία στην καραντίνα για όσους βγαίνουν θετικοί στον κορων@ϊό. Όπως χαρακτήρισε το Υπουργείο Υγείας της χώρας ο ιός πλέον θεωρείται σαν μία απλή γρίπη και δεν χρειάζονται πρόσθετα μέτρα. 

Να θυμίσουμε ότι η Αυστρία ήταν από τις πλέον σκληροπυρηνικές στο θέμα των μέτρων και του εμβολι@σμού και τώρα κάνει στροφή 180 μοίρες.             
                          

Austria: Quarantine is over for those who test positive, the virus is like a simple flu






Austria puts an end to the quarantine for those who test positive for the corona virus. As described by the country's Ministry of Health, the virus is now considered a simple flu and no additional measures are needed.

Let's remember that Austria was one of the most hard-line on the issue of measures and vaccination and now it is turning 180 degrees.

 

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.