ΤΟ ΑΛΗΤΑΚΙ ΤΣΑΟΥΣΑΚΗΣ - ΡΕΝΑ ΝΤΑΛΜΑ // Ας θυμηθούμε για λίγο τα παλιά

ΤΟ ΑΛΗΤΑΚΙ ΤΣΑΟΥΣΑΚΗΣ - ΡΕΝΑ ΝΤΑΛΜΑ

Ας θυμηθούμε για λίγο τα παλιά


πηγη

1iakov

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 60ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΥ! ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 60ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΥ! ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ

Απεβίωσε ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Κομοτηνής, Στέφανος Παύλου

26/07/2022

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο Στέφανος Παύλου, δικηγόρος, καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Κομοτηνής του ΔΠΘ, και μέλος της Επιστημονικής επιτροπής της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, η οποία και γνωστοποίησε τη θλιβερή είδηση αναφέροντας: “Μόλις πληροφορηθήκαμε με συντριβή τον απρόσμενο θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου, καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μέλους της Επιστημονικής επιτροπής της Ένωσης, Στέφανου Παύλου. Να είναι ελαφρύ το χώμα Στέφανε”.

Σε ψήφισμα που εξέδωσε ο Τομέας Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ, του οποίου ο ίδιος διατελούσε Διευθυντής, αναφέρει:

“O Τομέας Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Διευθυντή του, Καθηγητή της Νομικής Σχολής ΔΠΘ Στέφανου Παύλου, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για την απώλεια του φίλου και συναδέλφου, διακεκριμένου επιστήμονα, που με το ακαδημαϊκό του ήθος, την άριστη επιστημονική του κατάρτιση και τις άοκνες προσπάθειές του, προσέφερε τα μέγιστα στις ποινικές επιστήμες και συνέδραμε σημαντικότατα στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Τομέα μας. O Τομέας Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών συνήλθε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε:

να εκφράσει ο Καθηγητής Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης, ως αρχαιότερος Καθηγητής του Τομέα, εκ μέρους των μελών του Τομέα, τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου Καθηγητή,

να εκφωνήσει ο ίδιος τον επικήδειο στην εξόδιο ακολουθία,

τα μέλη του Τομέα να παραστούν στην κηδεία,

να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκ μέρους του Τομέα,

να δημοσιευτεί το παρόν Ψήφισμα”.


inkomotini


Ελεύθερη Γνώμη με τον Άγγελο Αγγελάτο.Απόψε καλεσμένος στην εκπομπή,ο εκλεκτός, Αντώνιος Φώσκολος


 Ελεύθερη Γνώμη με τον Άγγελο Αγγελάτο.
 Απόψε καλεσμένος στην εκπομπή ο εκλεκτός
 Αντώνιος Φώσκολος

πηγη

Greek Voice TV

Ελεύθερη Γνώμη με τον Άγγελο Αγγελάτο. Απόψε καλεσμένος στην εκπομπή,ο εκλεκτός, Αντώνιος Φώσκολος. Ομότιμος καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά. Πρωην σύμβουλος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για ενεργειακά ζητήματα.

‘Biggest Crime Ever Committed on Humanity:’ Member of European Parliament Denounces Covid Vaccines

 

‘Biggest Crime Ever Committed on Humanity:’ Member of European Parliament Denounces Covid Vaccines


Covid-19 vaccinations are the greatest scandal and “biggest crime every committed on humanity” according to Christine Anderson, a Member of the European Parliament, who warned that “unscrupulous” globalist elites are waging war on humanity.

This vaccine campaign will go down as the biggest scandal in medical history and moreover it will be known as the biggest crime ever committed on humanity,” said Anderson, who is the political spokesperson for the ID parliamentary group in the European Parliament through her party Alternative for Germany.

The German MEP also had words of praise and encouragment for those who are courageous enough to stand up for their convictions and defy the globalist elites.

You are very brave people. Bravery is actually what it takes. Courage is what it takes to stand in the way of the globalist elites because they are unscrupulous and they will do whatever they can.”

RELATED: Bill Gates Recruiting 3,000 Strong Army To Flood Internet With Vaccine Propaganda

Anderson is not one to mince her words. During Canada Prime Minister Justin Trudeau’s visit to the European Parliament in March, she took the opportunity to set the record straight.

“Mr. Trudeau, you are a disgrace for any democracy,” said the German MEP.

Anderson went on to accuse Trudeau of civil rights violations during the trucker convoy protest, calling him a dictator who treats citizens as “terrorists.”

Baxter Dmitry

Baxter Dmitry

Baxter Dmitry is a writer at News Punch. He covers politics, business and entertainment. Speaking truth to power since he learned to talk, Baxter has travelled in over 80 countries and won arguments in every single one. Live without fear.
Email: baxter@newspunch.com

 

Greek News On Demand / ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ.

Το γεροντάκι Τσαουσάκης 1963 Θοδ Πολυκανδριώτης Τσανάκας // Ας θυμηθούμε για λίγο τα πολύ παλιά


Το γεροντάκι . 
Τσαουσάκης 1963 
Θοδ Πολυκανδριώτης Τσανάκας

Ας θυμηθούμε για λίγο τα πολύ παλιά


πηγή

ThanosGR Bouzouki Channel

ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ (Ήμουνα παιδάκι) Στίχοι Τσανάκας / Μουσική: Θεοδ. Πολυκανδριώτης / Εκτέλεση: Πρ. Τσαουσάκης 1963, Δισκος: RCA VICTOR (48G 2359). *Μπουζούκι: Θοδ. Πολυκανδριώτης. + "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ Θόδωρος Πολυκανδριώτης & Υιοί" -εδώhttp://mpouzoukimpouzouksides.blogspo... by MPOYZOYKI KAI MPOYZOYKSIDES!!!! Facebook Page: http://www.facebook.com/BouzPage Bouzouki - laika rebetika - songs of Greece - Greek songs Παλιά & Σπάνια Λαϊκά - Ρεμπέτικα - παλιές φωτογραφίες Λαογραφία Ελλάδα - Μπουζουξήδες - Γνήσιο Αστικό Λαϊκό Τραγούδι.


Ο Αυστριακός Υπουργός Υγείας και ο Ιατρικός Kλάδος Διαφωνούν Για Το Ποιός Φέρει Την Ευθύνη για τους Μαζικούς Θανάτους και τις Βλάβες στην Υγεία από το “εμβόλιο” Covid



Ο Αυστριακός Υπουργός Υγείας και ο Ιατρικός Kλάδος Διαφωνούν Για Το Ποιός Φέρει Την Ευθύνη για τους Μαζικούς Θανάτους και τις Βλάβες στην Υγεία από το “εμβόλιο” Covid










Μετάφραση: Απολλόδωρος     

1 Ιουλίου 2022, PAUL CRAIG ROBERTS 

Διαβάστε το εδώ

Στην Αυστρία η μαζική βλάβη που προκάλεσαν στην ανθρώπινη ζωή και υγεία τα “εμβόλια” Covid είχε ως αποτέλεσμα ο Αυστριακός Υπουργός Υγείας να μεταθέσει την ευθύνη στους γιατρούς που πρόδωσαν την ιατρική τους ευθύνη να ενημερώσουν τους ασθενείς για τους κινδύνους του εμβολίου.

Φυσικά, αν οι γιατροί το είχαν κάνει αυτό, θα είχαν τιμωρηθεί για “διασπορά παραπληροφόρησης”. Ήταν η αυστριακή κυβέρνηση που προσπάθησε να επιβάλει τον εξαναγκαστικό εμβολιασμό κάθε Αυστριακού.

Στην πραγματικότητα, η “πανδημία του Covid” ήταν μια άσκηση μαζικής παραπληροφόρησης από τις “υγειονομικές αρχές”, γνωστές και ως πράκτορες μάρκετινγκ της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας, ανίκανους, άμυαλους πολιτικούς και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που έλεγαν ψέματα μέχρι τελικής πτώσης και συνεχίζουν να το κάνουν.

Τώρα που ο Αυστριακός υπουργός Υγείας έχει μεταφέρει την ευθύνη στους γιατρούς, πόσο ακόμα μπορεί το απόλυτα διεφθαρμένο “δημόσιο σύστημα υγείας” των ΗΠΑ να αρνείται ότι υπάρχουν μαζικές βλάβες από “εμβόλια”;

Εδώ είναι η πηγή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google για να την μεταφράσετε.

https://www.wochenblick.at/corona/haftungshammer-gesundheitsminister-bestaetigt-aerzte-bei-impfschaeden-verantwortlich/

Ο δείκτης θνησιμότητας στις ΗΠΑ κατά το έτος Covid του 2020 ήταν ο ίδιος με αυτόν του 2019. Το ποσοστό θανάτων εκτινάχθηκε μετά την εκστρατεία εμβολιασμού. Οι ασφαλιστικές εταιρείες των ΗΠΑ ανέφεραν εκπληκτικές αυξήσεις μετά τον εμβολιασμό με Covid. Ο διευθύνων σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρείας υγείας OneAmerica δήλωσε: “Βλέπουμε, αυτή τη στιγμή, τα υψηλότερα ποσοστά θανάτου που έχουμε δει στην ιστορία αυτής της επιχείρησης – όχι μόνο στην OneAmerica”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Scott Davison κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου αυτή την εβδομάδα. “Τα δεδομένα είναι συνεπή σε όλους τους παίκτες αυτής της επιχείρησης”.

Η Big Pharma και οι πράκτορές της στο NIH, το CDC και το FDA, καθώς και οι αρμόδιοι πολιτικοί και οι πρεσβευτές θα προσπαθήσουν να ελέγξουν την αφήγηση και να συμπεράνουν ότι οι θάνατοι είναι θάνατοι του Covid που οφείλονται στη φθίνουσα αποτελεσματικότητα του “εμβολίου”. Οι ανεξάρτητοι και ειλικρινείς επιστήμονες θα επισημάνουν ότι οι θάνατοι ήταν θάνατοι που προκλήθηκαν από το εμβόλιο. Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να συγκαλυφθεί η μαζική δολοφονία κατηγορώντας τους τίμιους γιατρούς για “διασπορά παραπληροφόρησης” και αφαιρώντας τους την άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος επειδή είπαν την αλήθεια.

 ***********

Δικτυογραφία:

Austrian Health Minister and Medical Profession Dispute Responsibility for Massive Covid “Vaccine” Deaths and Health Damage, by Paul Craig Roberts – The Unz Review

https://www.unz.com/proberts/austrian-health-minister-and-medical-profession-dispute-responsibility-for-massive-covid-vaccine-deaths-and-health-damage/

πηγη

Σοκ στον Καναδά: Τρεις νέοι γιατροί πέθαναν λίγες μέρες, μετά την 4η δόση του εμβολίου για τον Covid.

Σοκ στον Καναδά: Τρεις νέοι γιατροί πέθαναν λίγες μέρες, μετά την 4η δόση του εμβολίου για τον Covid.


Τρεις νέοι και κατά τα άλλα υγιείς γιατροί πέθαναν την περασμένη εβδομάδα, μετά τον εμβολιασμό για Covid.

Τρεις γιατροί πέθαναν μέσα σε τέσσερις ημέρες λίγο αφότου το νοσοκομείο άρχισε να κάνει ένεση στο προσωπικό με τα τέταρτα εμβόλια Covid
Τρεις νέοι και κατά τα άλλα υγιείς γιατροί πέθαναν την περασμένη εβδομάδα. Όλοι δούλευαν για το ίδιο νοσοκομειακό σύστημα.
Ο θάνατός τους ήρθε λίγες μέρες αφότου το νοσοκομείο τους άρχισε να υποβάλλει σε εμβολιασμό το προσωπικό του με την 4η δόση του εμβολίου.
«Τρεις γιατροί στα νοσοκομεία του Mississauga πέθαναν αυτή την εβδομάδα. Ο πρώτος Δευτέρα, ο δεύτερος Τρίτη και ο τρίτος Πέμπτη.

Η αιτία του θανάτου δεν αναφέρεται στο σημείωμα, αλλά πόσες φορές έχουν πεθάνει 3 γιατροί σε 1 εβδομάδα, λίγες ημέρες αφότου το νοσοκομείο άρχισε να χορηγεί την 4η βολή στο προσωπικό», γράφει ο ερευνητής Steve Kirsch.
Οι θάνατοι αυτοί έρχονται να προστεθούν στην απώλεια του γιατρού που εργαζόταν στο North York General ο οποίος πέθανε αυτή την εβδομάδα, γράφει ο ιστότοπος Noqreport.
Και οι τρεις πέθαναν σε διάστημα 3 ημερών, λίγες μέρες μετά την 4η δόση.
Όλοι είναι νέοι γιατροί.
Και οι τρεις στο Trillium Health στη Mississauga του Οντάριο του Καναδά.
Οι τρεις γιατροί από το ίδιο νοσοκομείο και ο τέταρτος από ένα κοντινό νοσοκομείο είναι ο Δρ Jakub Sawicki, ο Dr Stephen McKenzie, ο Dr Lorne Segall και ο Dr Paul Hannam.
a_39.JPG
b_32.JPG

c_33.JPG

Ανθεκτικά στελέχη με τον συνεχή εμβολιασμό

Οι υγειονομικές αρχές ανά τον κόσμο συνεχίζουν να αγνοούν αυτό για το οποίο ο Dr. Robert Malone και άλλοι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει: ο εμβολιασμός κατά τη διάρκεια της πανδημίας θα οδηγήσει στην εξέλιξη ανθεκτικών στελεχών.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα με τις παραλλαγές BA.4 και BA.5 της Omicron, οι οποίες παρακάμπτουν τόσο τη φυσική ανοσία όσο και τα αντισώματα που προκαλούνται από το εμβόλιο Covid.
Αγνοούν επίσης την πραγματικότητα της ανοσολογικής αποτύπωσης, η οποία αναγκάζει τα εμβολιασμένα άτομα που πάσχουν από Covid να μολύνονται πιο συχνά και επανειλημμένα.
Παράλληλα καταβάλλεται προσπάθεια να δημιουργηθεί φόβος για νέα στελέχη Covid, παρά τα στοιχεία που δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα ποσοστά νοσηλείας παραμένουν σταθερά, παρόλο που τα ποσοστά μόλυνσης αυξάνονται.

www.bankingnews.gr

Premier Legault allows company to expose Quebecers to toxic emissions


Premier Legault allows company to 

expose Quebecers to toxic emissions


source

Rebel News

Mr. Legault decided, despite the disagreement of his 18 regional public health departments, to authorize an increase of more than five times the previously permitted nickel emissions into the atmosphere of Quebec. ►FULL REPORT: https://rebelne.ws/3PVZpwG

ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΈΝΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ = ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ



ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΈΝΕ ΓΙΑ

 ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ

 ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ = ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ

 ΔΕΛΤΙΟ


Είδατε πως ο πόλεμος 5 μήνες έφτασε τα καύσιμα στα ουράνια; 2,50 euro/Liter

Είδατε πως ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ένας πόλεμος εναντίον σας; 

Είδατε πως ο πόλεμος στην οβριοκρατούμενη Ουκρανία είναι η αιτία της κατάρεευσης του ευρώ; 

Είδατε ότι το ευρώ είναι ισότιμο με το δολάριο; Και το δολάριο με την σειρά του τόσο τρύπιο όπως μια παλιά δεκάρα;

Είδατε ότι ο πληθωρισμός σύμφωνα με την χούντα έχει φτάσει στο 10%;;; 

Είδατε ότι ο πληθωρισμός δεν είναι όπως τα λέει η οικονομική χούντα στο 10% αλλά στο 25%-40% ;;;

Είδατε ότι οι 50ρηδες 40ρηδες δολοφονούνται μαζικά απο την "υπερθέρμανση" και τις ξαφνικές πυρκαγιές ΠΑΝΤΟΥ;;;

Είδατε ότι από εχθές είχαμε μια συμφωνία για μείωση της ενέργειας απο την μασονία της ΕΕ με 15%;;; Σας ρώτησαν αν συμφωνείτε και εσείς συμφωνήσατε ομόφωνα. Ή δεν είναι έτσι;

Είδατε σήμερα ότι η χούντα Γουρλομάτη σας έδωσε ηλεκτρονική ταυτότητα και δίπλωμα για την διευκόλυνση σας;;;

Είδατε ρε μάγκες πόσο μπροστά είναι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην Ελλάδα;;; Ενώ στην Ολλανδία δεν υπάρχει αυτό το πράγμα και είναι οι λοπωδύτες της κορώνας 60 χρόνια μπροστά στα ηλεκτρονικά συστήματα κλεψιάς και επιτήρησης. Ρε είμαστε πιο μπροστά και από αυτούς!!!

Δεν είδατε ότι το Δελτίο για όλους μας πλησιάζει ή το είδατε και αυτό οπως τους μαζικούς φόνους της υγειονομικής χούντας Γουρλομάτη-Χαβαναγκίλα τόσων ανυποψίαστων θυμάτων ή αιγοπροβάτων;;;

Πάω για βουτιά στον Σαρωνικό...το φυσάω και δεν κρυώνει...


πηγη

New Zealand PM: Government is 'your only source of truth'

Image J. Ardern: 内閣官房内閣広報室, CC BY 4.0 , via Wikimedia Commons


New Zealand PM: Government is 


'your only source of truth'


After doctors and scientists in New Zealand wrote in a letter calling for an investigation into deaths from the experimental Covid vaccines, Prime Minister Jacinda Ardern said the government was the "sole source of truth".

In New Zealand, which quickly adopted a “zero Covid policy” and the mass administration of the experimental Covid vaccine, the deaths associated with them are piling up. This led to a group of doctors and scientists (New Zealand Doctors Speaking Out With Science, NZDSOS ) sending a public letter to the left-liberal government of Prime Minister Jacinda Ardern (an agent of Klaus Schwab's World Economic Forum) calling for an investigation into demanded reference to the vaccination dead. Report24 reported extensively on this .

This led to the New Zealand police actually launching an investigation into the unexpectedly high number of deaths since the start of the vaccination programme. But this does not go down well with Prime Minister Ardern. She is trying to defend the official figures and data that keep people completely in the dark regarding the controversial Covid vaccinations and related deaths. "We will continue to be your only source of truth," Ardern said. "Until you hear it from us, it's not the truth."

Given that it is well known that governments around the world consistently lie to their citizens (only “for their good” of course), Ardern's testimony is a strong piece - WikiLeaks is an interesting source of examples here. All the more so as investigations are launched in a growing number of countries while governments struggle in vain to continue touting the supposed “safety” of the experimental Covid vaccines.

It now remains to be seen whether Prime Minister Ardern, through the Home Office, will put pressure on the police authorities to prevent a proper investigation into the Covid gene injection deaths.


Health tip (not only) for autumn: vitamin K2 & D3 !  

Hardly anything is more important for health than an intact immune system. The sunshine vitamin D3, in combination with vitamin K2, helps to keep your immune system in top form.   


 source

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.