MEP Mislav Kolakušić Blows the Lid off Garbage Green Policies

image by Trendsmap

MEP Mislav Kolakušić Blows the Lid off

 Garbage Green Policies

25K EXPIRED VAXS TOLD TO REVAX, MASK NAZI BLITZKRIEG; GERMS, HEAT, ANY EXCUSE TO DEPOPULATE

 

25K EXPIRED VAXS TOLD TO REVAX, MASK NAZI BLITZKRIEG; GERMS, HEAT, ANY EXCUSE TO DEPOPULATE


video

25K Expired Vaxs Told To ReVax, Mask Nazi Blitzkrieg; Germs, Heat, Any Excuse To Depopulate


source

Tim Truth


Want more videos? Join the leading researchers on https://GroupDiscover.com to find the best videos from across the free speech internet platforms like Odysee, Rumble, Bitchute & Brighteon.

Έτσι θα γίνονται οι διακοπές ρεύματος – Δείτε πως θα ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ την Ελλάδα!!! ΒΙΝΤΕΟ


Έτσι θα γίνονται οι διακοπές

 ρεύματος – Δείτε πως θα

 ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ την

 Ελλάδα!!! ΒΙΝΤΕΟ


Πώς υποδέχθηκαν το θέμα τα κανάλια


Η ΡΑΕ, όπως διαβάσατε νωρίτερα, θεωρεί πολύ πιθανό και πολύ υψηλού κινδύνου για το σύστημα της χώρας το ενδεχόμενο να διακοπεί πλήρως η ροή του φυσικού αερίου από την Ρωσία. Και σε μια χώρα, όπως η Ελλάδα, όπου το ηλεκτρικό σύστημα στηρίζεται κατά 40% στο φυσικό αέριο, τότε οι διακοπές ρεύματος ή το ρεύμα με δελτίο μοιάζουν μονόδρομος.

Το χαρακτηρίζουν ως ύστατο μέτρο, ωστόσο, κατά τα φαινόμενα, είναι πολύ πιο πιθανό από όσο το παρουσιάζουν, καθότι οι διεθνιστές της Δύσης επιθυμούν εξάπλωση της φτώχειας, στο πλαίσιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Αρχικά λοιπόν οι διακοπές ρεύματος θα ξεκινούν στην βιομηχανία, θα συνεχίζουν στις επιχειρήσεις, ώστε να καταστραφούν όσες έχουν απομείνει και θα συνεχίζονται στα νοικοκυριά!!! ΑΡΠΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΙΝ!!!

Κρίσιμες δομές για την λειτουργία του Κράτους θα εξαιρούνται (ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)!!! Στο τέλος θα λειτουργεί μόνο το Κράτος και όλοι θα είναι εξαρτημένοι από αυτό και μια παγκόσμια εξουσία να το ελέγχει.

Δείτε πως υποδέχονται το θέμα στα κανάλια!!!

scr


πηγη

Νίκος Ξυλούρης - Γεια σου Χαρά σου Βενετιά





Νίκος Ξυλούρης - Γεια σου Χαρά σου Βενετιά


πηγη

SmileLikeYouMeanIt88

Νίκος Ξυλούρης - Γεια σου χαρά σου Βενετιά Στίχοι: Νίκος Γκάτσος Μουσική: Σταύρος Ξαρχάκος Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Ξυλούρης Γεια σου χαρά σου Βενετιά πήρα τους δρόμους του νοτιά
κι απ' το κατάρτι το ψηλό τον άνεμο παρακαλώ Φύσα αεράκι φύσα με μη χαμηλώνεις ίσαμε να δω γαλάζια εκκλησιά Τσιρίγο και Μονεμβασιά Γεια σου χαρά σου Βενετιά βγήκα σε θάλασσα πλατιά
και τραγουδώ στην κουπαστή σ' όλο τον κόσμο ν' ακουστεί Φύσα αεράκι φύσα με μη χαμηλώνεις ίσαμε να δω στην Κρήτη μια κορφή που έχω μανούλα κι αδελφή

He just officially became a dictator with this WEF move on climate | Redacted with Clayton Morris

#redacted #claytonmorris

He just officially became a dictator with this WEF move on climate | Redacted with Clayton Morris




source


Should President Biden declare a climate emergency? He has stopped short of doing just that but we break down what it would mean if he does and how climate change policies are not really climate change policies. This was all planned to hurt the poor and middle class.

Redacted

ΜΙΑ ΜΠΟΧΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ


ΜΙΑ ΜΠΟΧΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ







Δε ξερω αν πρεπει να γελασω η να κλαψω...

Το εξωτερικο χρεος της χωρας μετα τις καραντινες κι ολες αυτες τις "μουφες" εχει ξεπερασει τα 400 δις..

Δηλαδη ειναι μεγαλυτερο απο τοτε που μας εβαλαν στα μνημονια για να μας "σωσουν"....!!!

Δεν συζηταω για το εσωτερικο χρεος που ειναι υπερδιπλασιο...

Το χειροτερο απ ολα ειναι οτι η χωρα δεν παραγει απολυτως τιποτα...

Το μονο που ενδιεφερε τις μεταπολιτευτικες κυβερνησεις ειναι

πως θ "αγιοποιησουν" το ΚΚΕ και πως θα γεμισουν τη χωρα λαθρομεταναστες

κανοντας την να χασει τη συνοχη της με οτι συνεπαγεται αυτο...

Οι Ελληνες εμαθαν να ειναι τεμπεληδες,παρτακηδες,κλεφτες κι απατεωνες.

Η εντιμοτητα εχει γινει αγνωστη λεξη κι αν κατα συμπτωση καποιος την εχει ακομα

χλευαζεται γιατι θεωρειται συνωνυμο της ηλιθιοτητας

Μετα απο 50 χρονια "φροντιστηριο" αυτο δυσκολα αλλαζει...

Αυτος ειναι κι ενας απο τους βασικους λογους που επιμενω

πως η χωρα πρεπει να διαλυθει εντελως και αν μπορεσει να ξεκινησει απο την αρχη

διοτι στην κατασταση που βρισκεται δεν μπορει να διορθωθει τιποτα...

Αλλωστε μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας

Δεν μπορει μια χωρα να εχει απατεωνες και κλεφτες πολιτικους

ενω εχει εντιμους πολιτες...

Μια μποχα εχει πλημμυρισει ολη την Ελλαδα...

Ναι μεν το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι

αλλα πλεον η βρωμα εχει φτασει μεχρι την ουρα....!!!


sinomosiologos.blogspot.gr

Ο ΠΟΥ "ΑΝΟΙΓΕΙ" ΞΑΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ"


Ο ΠΟΥ "ΑΝΟΙΓΕΙ" ΞΑΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ  

ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ

ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ"


Ο ΠΟΥ (Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας) ζήτησε εκ νέου διαπραγματεύσεις για τη θέσπιση της «Συμφωνίας για την Πανδημία», μια συμφωνία για «ενίσχυση της πρόληψης, ετοιμότητας και αντιμετώπισης πανδημιών» και την ανάπτυξη ενός ενοποιημένου παγκόσμιου συστήματος υγείας. Το θέμα αυτό τέθηκε επί τάπητος μεταξύ των κρατών μελών σε συνάντησης που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα στη Γενεύη.

Ο ΠΟΥ προσπαθεί να οριστικοποιήσει το σχέδιο του που δεν είναι άλλο από το να αναλάβει όλες τις εξουσίες και να αποφασίζει για τα κράτη μέλη χωρίς αυτά για θέματα εκτάκτων αναγκών και πανδημιών. 

Ο ΠΟΥ πραγματοποίησε την πρώτη του συνάντηση για να διαπραγματευτεί το σχέδιο συμφωνίας για την πανδημία τον Δεκέμβριο του 2021. Στις 30 Μαρτίου 2021, 25 παγκόσμιοι ηγέτες απηύθυναν μια «επείγουσα έκκληση για μια διεθνή συμφωνία πανδημίας», δηλώνοντας ότι μια τέτοια συμφωνία είναι απαραίτητη για να ενορχηστρώσει μια ενοποιημένη παγκόσμια απάντηση στις πανδημίες, σύμφωνα με τον ιστότοπο του ΠΟΥ.



πηγη


Γραικούλης: ΝΑ ΓΙΑΤΙ αφήνει την Ελλάδα να…ΚΑΙΓΕΤΑΙ συνέχεια ο Μητσοτάκης. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ να λάβει προληπτικά μέτρα σύμφωνα με τον…ΟΗΕ και την Ατζέντα 21!!!

 


Γραικούλης: ΝΑ ΓΙΑΤΙ αφήνει την Ελλάδα να…ΚΑΙΓΕΤΑΙ συνέχεια ο Μητσοτάκης. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ να λάβει προληπτικά μέτρα σύμφωνα με τον…ΟΗΕ και την Ατζέντα 21!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 21 Ιουλ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθο άρθρο (που είχαμε πρωτοβγάλει το 2018) θα σας εξηγήσει ΠΟΛΛΑ σχετικά με το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ συμβαίνουν αυτές οι λίαν ασυνήθιστες φωτιές τόσο στην Ελλάδα όσο και οπουδήποτε αλλού! Αλλά προτού πάμε εκεί, διαβάστε πρώτα το εξής πόστ, ανάρτηση ενος χρήστη του facebook που συνοψίζει καλά αυτό το θέμα….

         Ένα καινούριο πολεμικό Ραφάλ κοστίζει 90 εκατομμύρια ευρώ. 

Ένα πυροσβεστικό Canadair CL-215 κοστίζει 4 εκατομμύρια ευρώ. 

Η Ελλάδα αγόρασε 18 Ραφάλ (καινούρια και μεταχειρισμένα). 

Εάν αγοράζαμε ΕΝΑ Ραφάλ λιγότερο, θα μπορούσαμε να πάρουμε 22 επιπλέον πυροσβεστικά Canadair CL-215. 

Ή 3 υπερσύγχρονα Canadair CL-515 που πετάνε και το βράδυ (κόστος 25-35 εκατομμύρια ευρώ το καθένα). 

Ασφαλώς μπορούμε να πάρουμε και ΡΑΦΑΛ και ΜΠΕΡΙΕΦ (Ρωσικά Πυροσβεστικά μεγαθήρια)  και πλήθος από μεταχειρισμένα  Canadair ή κορυφαία αμερικάνικα πυροσβεστικά.



Όπως μπορούσαμε εδώ και χρόνια να έχουμε κάνει αντιπυρικές ζώνες και δασοφύλακες που να επιτηρούν κάθε καλοκαίρι τα περάσματα .

Άρα είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν, όχι ότι δεν μπορούν.

Αυτά που καταλαβαίνει και ένα παιδί, δεν εφαρμόζονται όχι λόγω βλακείας αλλά λόγο σκοπιμότητας.

Μην ξαναγίνεις συνένοχός τους.

______________

Πάμε τώρα στο άρθρο!…


Πως οι πολιτικές του ΟΗΕ, που ελέγχουν οι ΗΠΑ, προκαλούν τις φωτιές στην Ελλάδα (και ΠΑΝΤΟΥ) με τη συναίνεση της κυβέρνησης Τσίπρα και…ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!! Δηλαδή, πάει σε…ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ!!! Δεν είχει κατακαθίσει ακόμη ο κουρνιαχτός και η….ΣΤΑΧΤΗ από τις φωτιές, ΔΕΝ είχαν βρεθεί ακόμη όλες οι…ΣΩΡΟΙ των ΘΥΜΑΤΩΝ, και πήγε αυτός ο ΣΑΤΑΝΑΣ να κάνει…ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΣΚΑΦΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ με συνείδηση…ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ για τους νεκρούς μιας και μιλάμε για…ΦΩΤΙΕΣ…!!!

Για όσους δεν το ξέρουν ή δεν έχουν ξυπνήσει ακόμη στην πραγματικότητα αυτού που πρόκειται να σας αποκαλύψωμε από τούτο το βήμα, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ», όλα τα κακά του κόσμου έχουν την προέλευσή τους στους διεθνείς φορείς της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωσις, ο ΟΗΕ, το ΔΝΤ., κ.τλ., τους οποίους φορείς τους δημιούργησαν οι Πεφωτισμένοι (Ιλλουμινάτι = Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, οι βασιλικές οικογένειες, κτλ.) με τη βοήθεια τόσο της Μασονίας όσο και των πολλών μυστικών οργανώσεών τους, όπως η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, το Συμβούλιον Ξένων Σχέσεων, κ.ο.κ..

Εδώ όπως θα εστιάσουμε την προσοχή μας στον «αγαπημένο» μας Ο.Η.Ε., που δεν είναι τίποτε άλλο από την έδρα της…ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Το ξέρετε ότι σύμφωνα με το καταστατικό της πολιτείας της Νέας Υόκης ότι αυτή η μεγάλη πόλις αποτελεί και την…ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;  ΕΚΕΙ είναι η έδρα των Ηνωμένων Εθνών που όπως είπα, είναι η έδρα της ΝΤΠ!!! Το είπε και η μεγάλη εφημερίς “The New York Times” στις 14 Σεπτ. του 2017 στο άρθρο τους με τίτλο  “When the World Called for a Capital” (Όταν ο κόσμος καλούσε για τη δημιουργία δικής του πρωτεύουσας).



Και τυχαίνει να είναι ο ΟΗΕ που μας έχει επιφέρει τις τελευταίες δεκαετίες τα χείριστου είδους κακά που έχουν επισκιάσει ποτέ την γην, όπως…Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21. Και όπως θα σας αποδεικνύω και καταδεικνύω στο παρόν άρθρον, είναι η μεγάλη Ατζέντα αυτή, που υπέγραψαν τόσο…ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΟΛΑ τα έθνη στον ΟΗΕ το 1992, και που ανανεώθηκε το 2013 (Ατζέντα 2030) πάλι από ΟΛΑ τα έθνη (όπως η…ΡΩΣΙΑ του ΠΟΥΤΙΝ, κτλ.), που είναι πίσω από όλες αυτές τις δήθεν «φυσικές καταστροφές», όπως οι «σεισμοί», «πλημμύρες» και…«ΦΩΤΙΕΣ» με βοηθό τις διατάξεις της, τους…ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ, τα…ΟΠΛΑ ΛΈΙΖΕΡ των ΗΠΑ και με κύριο υποστηρικτή-προπαγανδιστή την «αγαπημένη» μας…ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ (του Κ*ΛΟΥ) και το…ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ….ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! ΠΑΜΕ!!….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 08 Μάιου 2019, 18:15μμ / ανανέωθηκε στις 23 Ιουλ. 2021, (ὠρα Λος Άντζελες) | | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Οι κανονισμοί που εφαρμόστηκαν τα τελευταία τριάντα χρόνια από το Γραφείο Χωροταξίας των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν πολύ επιζήμιοι για την υγεία και την ασφάλεια των Αμερικανών που ζουν σε αγροτικές και ορεινές περιοχές. Αυτοί οι κανονισμοί προκάλεσαν άμεσα την απροσδόκητη εξάπλωση των πυρκαγιών στην Καλιφόρνια, χωρίς εμπόδια, που έχουν καταστρέψει ολόκληρες κοινότητες και πόλεις στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Οι κανονισμοί αυτοί δημιούργησαν νομοθεσία που κατήργησε πολιτικές όπως αντιπυρικές ζώνες (ζώνες πυροπροστασίας) και ελεγχόμενες φωτιές, οι οποίες είναι πάρα πολύ κρίσιμες όταν πρόκειται για την καταπολέμηση πυρκαγιών. Μιλάμε για χιλιάδες χρόνια πολιτικών διαχείρισης γης που καταργήθηκαν εν μια νυκτί! Γιατι όμως?!

Τώρα, όλες οι μεγάλες ενώσεις πυροσβεστών και ενώσεις διαχείρισης γης στην Καλιφόρνια και στις υπόλοιπες ΗΠΑ έχουν αρχίσει να επαναλαμβάνουν τη στάση του Προέδρου Τράμπ στις πολιτικές διαχείρισης πυρκαγιών, όπως το γεγονός ότι δεν χτίζουμε πλέον τις αντιπυρικές ζώνες. Ο στρατός, όμως, το κάνει όλη την ώρα για προφανείς λόγους.

περισσότερα 

'Unscientific, unconstitutional, and discriminatory': Viva Frei on Canada's travel restrictions

 

'Unscientific, unconstitutional, and discriminatory': Viva Frei on Canada's travel restrictions


video

https://rumble.com/v1d0qap-unscientific-unconstitutional-and-discriminatory-viva-frei-on-canadas-trave.html


►FULL REPORT by Alexa Lavoie: https://rebelne.ws/3PEkJqZ
Viva Frei speaks out about the forced quarantine on his 12-year-old daughter, as well as problems related to the new electronic pass imposed on Canadians but also on tourists.

Rebel News: Telling the other side of the story. https://www.RebelNews.com for more great Rebel content.

Unlike almost all of our mainstream media competitors, Rebel News doesn’t receive any government funding. We rely on our generous audience to help keep us reporting.

►DONATE - https://rebelne.ws/donation
►EMAILS - https://rebelne.ws/emails
►Crypto - http://rebelne.ws/crypto
►SUBSCRIBE - https://rebelne.ws/plus
►SHOP - https://rebelne.ws/store
►PODCAST - https://rebelne.ws/podcast

Make sure to follow Rebel News on social media too!
RUMBLE - http://rebelne.ws/rumble
ODYSEE - https://odysee.com/@RebelNews:9
SUPERU - https://rebelne.ws/SuperU
FACEBOOK - https://rebelne.ws/fbook
TWITTER - https://rebelne.ws/twitter
INSTAGRAM - https://rebelne.ws/Instagram
TIKTOK - https://www.tiktok.com/@rebelnews
TELEGRAM - https://t.me/RealRebelNews

Subscribe to the "Rebel News Clips" channel on YouTube: https://www.youtube.com/c/RebelNewsClips

An original video production by Rebel News.


source

'Unscientific, unconstitutional, and discriminatory': Viva Frei on Canada's travel restrictions

 

'Unscientific, unconstitutional, and discriminatory': Viva Frei on Canada's travel restrictions


Viva Frei speaks out about the forced quarantine on his 12-year-old daughter, as well as problems related to the new electronic pass imposed on Canadians and tourists.



It all started with the complications at the airports. With the increased lack of personnel due to the pandemic, the airports became a real nightmare. Cancelled or delayed flights were common.

Then the passport offices got out of control, causing Canadian citizens to lose many travel opportunities. Now, it is the ArriveCAN application that is mandatory to enter Canada, regardless of citizenship. The application sometimes does not work, creating delays and flight cancellations. A hefty fine of $5,750 is given to people who refuse to comply with the application.



You've probably heard horror stories of Canadians trying to get back into the country, only to have a quarantine imposed on them due to difficulties with the application. Tickets of $5000 and more are given for not complying with border requirements, even for travellers who are quadruple vaccinated!

David Freiheit, also known as Viva Frei, speaks out about the forced quarantine on his 12-year-old daughter, as well as problems related to the new electronic pass imposed on Canadians as well as tourists.


source



Γερμανικό υπουργείο Υγείας: «Ναι, υπάρχουν ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ από το εμβόλιο»»

Γερμανικό υπουργείο Υγείας: «Ναι, υπάρχουν ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ από το εμβόλιο»»


Ξαφνική παραδοχή για το εμβόλιο COVID... Πώς το σχολιάζουν οι τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα;;;


Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας, ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ, αναφέρει στο Twitter ότι μία στις 5.000 δόσεις εμβολίου έχει σοβαρή παρενέργεια.

Στο παρελθόν ο Γερμανός υπουργός Υγείας είχε κάνει λόγο για «εμβόλιο χωρίς παρενέργειες», όπως οι τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα, που το αποκαλούσαν «ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ»!

Ωστόσο, ενάμιση χρόνο μετά την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού, το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας σχολίασε τις πιθανές σοβαρές παρενέργειες των υπό όρους εγκεκριμένων εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Twitter την Τετάρτη:

«Ένας στους 5.000 ανθρώπους επηρεάζεται από μια σοβαρή παρενέργεια μετά από εμβολιασμό κατά του COVID-19. Εάν υποψιάζεστε ανεπιθύμητες ενέργειες, ζητήστε ιατρική βοήθεια και αναφέρετε τα συμπτώματά σας στο @PEI_Germany».

Με άλλα λόγια, έστω και με αυτόν τον αριθμό πιθανοτήτων που δίνουν, ο οποίος, σύμφωνα με επιστήμονες, μοιάζει κατά πολύ μεγαλύτερος, παραδέχτηκαν αυτό που ισχύει, πως δηλαδή οι άνθρωποι που επιλέγουν να εμβολιαστούν ΠΑΙΖΟΥΝ ΛΟΤΤΟ!!!

Ποιά θα είναι η λύση;;; Άλλα πιο προηγμένα και… ασφαλή εμβόλια;;;

photo intime


πηγη

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.