Κάπως έτσι χάθηκε η Ελλάδα…


Κάπως έτσι χάθηκε η Ελλάδα…

 

Καίγεται η Ιτέα.. Καίγεται η Φωκίδα, το Κρανίδι, το Άγιο Όρος, η Ζάκυνθος, το Σχηματάρι Βοιωτίας, η Ηλεία, η Αχαΐα…

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!…

Κάψανε το μεγαλύτερο και αρχαιότερο ελαιώνα των Βαλκανίων στην Άμφισσα με 1.300.000 ελαιόδεντρα που η χρονολογία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων.
Τα κανάλια δεν μιλάνε..


ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ

ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ

ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΌΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ 2,5€

ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ

ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΥΨΗ

ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ

ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΉΤΡΙΕΣ

ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΎΡΕΣ

ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ

ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΎΒΟΙΑ

ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΏΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΜΗΝΕΣ

ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕ ΕΙΛΩΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΟΥΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΣΑΝ ΥΒΡΙΔΙΟ

ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ

ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σε τροχιά πρόωρων εκλογών η Ιταλία – Salvini και Berlusconi λένε «όχι» σε συνεργασία με το Κίνημα Πέντε Αστέρων


Σε τροχιά πρόωρων εκλογών η Ιταλία – Salvini και Berlusconi λένε «όχι» σε συνεργασία με το Κίνημα Πέντε Αστέρων


H θέση αυτή της ιταλικής κεντροδεξιάς, αυξάνει τις πιθανότητες οριστικής και αμετάκλητης παραίτησης του Draghi από την πρωθυπουργία


Μετά τη συνάντησή τους την Κυριακή (17/7/2022) στην Σαρδηνία, ο ηγέτης της Forza Italia Silvio Berlusconi και ο γραμματέας της Lega, Matteo Salvini απέκλεισαν κάθε δυνατότητα συνέχισης της κυβερνητικής συνεργασίας με τα Πέντε Αστέρια.

Σε κοινό τους ανακοινωθέν υπογράμμισαν ότι το Κίνημα Πέντε Αστέρων είναι αφερέγγυο και ότι η συμμετοχή της ιταλικής κεντροδεξιάς στην κυβέρνηση Draghi μπορεί να συνεχιστεί μόνον υπό την προϋπόθεση να αποκλειστεί από την κυβερνητική αυτή συμμαχία το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού Giuseppe Conte.
Σύμφωνα με τους περισσότερους πολιτικούς αναλυτές, η θέση αυτή της ιταλικής κεντροδεξιάς, αυξάνει τις πιθανότητες οριστικής και αμετάκλητης παραίτησης του Draghi από την πρωθυπουργία και προκήρυξης πρόωρων βουλευτικών εκλογών, πιθανώς το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

Τα τέσσερα σενάρια

Σε πολιτική περιδίνηση βρίσκεται η Ιταλία με τον τεχνοκράτη πρωθυπουργό Mario Draghi να επιμένει στην παραίτησή του, αν και ο Ιταλός πρόεδρος την απέρριψε.
Επί του παρόντος ο Draghi εξακολουθεί να είναι επικεφαλής της κυβέρνησης με τον ιταλικό Τύπο να κάνει λόγο για «κοινοβουλευτικοποίηση της κρίσης».
Στην πραγματικότητα υπάρχουν 4 ανοιχτά σενάρια αλλά με πολύ διαφορετικές πιθανότητες μεταξύ τους.
Όπως όλα δείχνουν το πιθανότερο σενάριο είναι οι κάλπες

Σενάριο 1: Δεν αλλάζει τίποτα

Οι πολιτικές δυνάμεις της σημερινής πλειοψηφίας - ξεκινώντας από το Κίνημα των Πέντε Αστέρων (Μ5S) - δηλώνουν έτοιμες να διατηρήσουν την υποστήριξη προς την κυβέρνηση, ο Draghi το αναγνωρίζει και συμφωνεί να παραμείνει στην πρωθυπουργία μετά, πιθανώς, την παρουσίαση ενός νέου κυβερνητικού προγράμματος και την επακόλουθη ψήφο εμπιστοσύνης .
Αυτό το σενάριο θα το προτιμούσε ιδιαίτερα το Δημοκρατικό Κόμμα και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Πάντως δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό, πέραν των αντιρρήσεων του Κινήματος των Πέντε Αστέρων, η Lega και η Forza Italia, έχουν ήδη εκφράσει την αντίθεσή τους στη διατήρηση της κυβερνητικής συμμαχίας με το M5.

Σενάριο 2: Παραμονή Draghi

Ο πρωθυπουργός παραιτείται αλλά λαμβάνει νέα εντολή από τον αρχηγό του κράτους για να σχηματίσει την κυβέρνηση που θα μπορούσε να έχει την ίδια πλειοψηφία ή διαφορετική, μικρότερη ή μεγαλύτερη.
Αυτό το σενάριο προσκρούει στην αντίθεση του Draghi καθώς ο τεχνοκράτης πρωθυπουργός έχει θέσει ως προαπαιτούμενο τη στήριξη από το Κίνημα των Πέντε Αστέρων.

Σενάριο 3: Νέα κυβέρνηση χωρίς M5S

Ο πρωθυπουργός επιβεβαιώνει ότι δεν θέλει να συνεχίσει, παραιτείται και ο Ιταλός πρόεδρος Sergio Mattarella δίνει σε κάποιον άλλο πολιτικό την εντολή να ολοκληρώσει τουλάχιστον τον νόμο για τον προϋπολογισμό και να πορευθεί η Ιταλία μέχρι τα τέλη του 2022 με μία υπηρεσιακή κυβέρνηση.
Πιθανότεροι αντικαταστάτες του Draghi είναι ο υπουργός Οικονομικών Daniele Franco ή μια θεσμική προσωπικότητα όπως ο πρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου Giuliano Amato.
Οι πιθανότητες για την επικράτηση του εν λόγω σεναρίου δεν είναι πολλές καθώς η κεντροδεξιά δύσκολα θα δεχόταν μία τέτοια εξέλιξη με δεδομένη και τη στάση του Δημοκρατικού κόμματος.

Σενάριο 4: Εκλογές στις 25 Σεπτεμβρίου

Ο Draghi επιβεβαιώνει ότι οι προϋποθέσεις για να συνεχιστεί ο βίος της κυβέρνησης δεν υπάρχουν πλέον.
Ο Ιταλός πρόεδρος δέχεται τη θέση αυτή και διαλύει το Κοινοβούλιο.
Η κυβέρνηση παραμένει στην εξουσία με τον σημερινό πρωθυπουργό προκειμένου να οδηγήσει την Ιταλία σε εκλογές στις 25 Σεπτεμβρίου.
Ωστόσο επειδή η Ιταλία βρίσκεται σε οικονομική καμπή και επειδή θα χρειαζόταν τουλάχιστον ενάμισι μήνας προκειμένου να συγκληθεί το νέο Κοινοβούλιο θα μπορούσε ο Draghi να παραμείνει πρωθυπουργός μέχρι τον Νοέμβριο ώστε να προωθηθούν κρίσιμοι νόμοι, όπως ο προϋπολογισμός.
Πρόκειται για το σενάριο με τις περισσότερες πιθανότητες στην παρούσα φάση.
Όμως στην πολιτική, τα πράγματα αλλάζουν ραγδαία και από τώρα μέχρι την Τετάρτη (20/7), όταν ο Draghi απευθυνθεί στο Κοινοβούλιο, τα πάντα θα μπορούσαν να αλλάξουν.

www.bankingnews.gr

ΠΆΕΙ ΚΑΙ Ο 54ΧΡΟΝΟΣ ΆΓΓΛΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΠΛΏΣΤΡΑ! ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΊΣΤΕΣ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΆΝΟΥΝ ΠΆΝΩ ΣΤΗΝ ΞΑΠΛΏΣΤΡΑ!


Πάει και ο 54χρονος Άγγλος στην ξαπλώστρα! Οι εμβολιασμενοι τουρίστες έρχονται να πεθάνουν πάνω στην ξαπλώστρα!


Κρήτη: Νεκρός πάνω στη ξαπλώστρα 54χρονος τουρίστας

Επί ώρες ο 54χρονος τουρίστας έμενε ακίνητος πάνω στην ξαπλώστρα, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των ανθρώπων που διαχειρίζονται την παραλία οι οποίοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Το τελευταίο του μπάνιο στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σταλίδα έμελλε κάνει ένας τουρίστας από τη Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο βρετανός τουρίστας ηλικίας 54 ετών απολάμβανε τον ήλιο θάλασσα ενώ ήταν ξαπλωμένος στην ξαπλώστρα σε οργανωμένη παραλία στην περιοχή της Σταλίδας.

 ώρες ο 54χρονος τουρίστας έμενε ακίνητος πάνω στην ξαπλώστρα, γεγονός που κίνησε τους ανθρώπους που διαχειρίζονται παραλία οι οποίοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

διασώστες προέβησαν σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (καρπα) στον άτυχο 54χρονο όμως δίχως κάποιο αποτέλεσμα.  Ο βρετανός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Ηρακλείου όπου ο θάνατος του.

Η νεκροψία/ νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που έριξαν στο θάνατο τον άτυχο 54χρονο. 

Δεν θα μάθει κανείς την αλήθεια διότι οι γιατροί είναι πουλημένα τομάρια και τα παίρνουν χοντρά να τους εκφοβίζουν και να εμβολιάζουν 


πηγη


Εκτός από τα εργοστάσια τροφίμων, καίνε τώρα και τις…εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στις ΗΠΑ!!!

Εκτός από τα εργοστάσια τροφίμων, καίνε τώρα και τις…εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στις ΗΠΑ!!! 

Εκτός από τα εργοστάσια τροφίμων, καίνε τώρα και τις…εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στις ΗΠΑ!!!

4 εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στις ΗΠΑ καταστράφηκαν σε «φρικτά γεγονότα» τις τελευταίες 2 εβδομάδες


16 Ιουλίου 2022 Baxter Dmitry


Όπως αναμφίβολα γνωρίζετε, φέτος σημειώθηκε μια σειρά από πολύ περίεργες πυρκαγιές σε βασικές εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων στις ΗΠΑ. Οι αρχές επιμένουν ότι κάθε μία από αυτές τις πυρκαγιές ήταν ένα «ατύχημα» και ότι δεν υπάρχει «τίποτα να δούμε εδώ». Τώρα όμως το ίδιο αρχίζει να συμβαίνει και στην ενεργειακή βιομηχανία.

Συγκεκριμένα, έχουμε δει μια σειρά από «μυστηριώδεις εκρήξεις» σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου τις τελευταίες εβδομάδες. Φυσικά, οι τιμές του φυσικού αερίου έχουν εκτοξευθεί δραματικά σε όλο τον κόσμο, και έτσι αυτή η σειρά από «παράξενα γεγονότα» έρχεται σε μια βαθιά ύποπτη στιγμή.

Το Σάββατο, μια απολύτως τεράστια έκρηξη σε μια πολύ σημαντική εγκατάσταση φυσικού αερίου στο Medford της Οκλαχόμα έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο το έθνος. Τα παρακάτω προέρχονται από το CBS News:

Μεγάλη πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου κατέκαψε εργοστάσιο φυσικού αερίου στη μικρή πόλη Μέντφορντ στη βόρεια Οκλαχόμα. Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει σφοδρές φλόγες και καπνό να υψώνονται εκατοντάδες πόδια στον αέρα. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε «εγκατάσταση κλασμάτωσης υγρών φυσικού αερίου» που λειτουργεί η ONEOK, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας σε δήλωση στο CBS News.

Η έκρηξη που προκάλεσε αυτή τη φωτιά ήταν τόσο μεγάλη που στην πραγματικότητα σημειώθηκε στην κλίμακα Ρίχτερ. Το ιστολόγιο Economic Collapse αναφέρει:

Ο μαύρος καπνός που έβγαινε από το εργοστάσιο ήταν ορατός για πολλά μίλια τριγύρω και η ζημιά που προκλήθηκε είναι πιθανό να διαταράξει τη λειτουργία της εγκατάστασης για πολύ καιρό ακόμη. Μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, σημειώθηκε μια άλλη «μυστηριώδης έκρηξη» κοντά στο Χιούστον του Τέξας…

Τα παρακάτω προέρχονται από το Fox News:

Οι αρχές λένε ότι η φωτιά έχει πλέον σβήσει μετά από έκρηξη κατά μήκος μιας γραμμής φυσικού αερίου που έστειλε μια στήλη φλόγας από ένα χωράφι στην κομητεία Φορτ Μπεντ την Πέμπτη. Σύμφωνα με το Fort Bend County Pct. 1 Γραφείο Αστυφυλάκων, η έκρηξη σημειώθηκε πριν από τις 11 π.μ. στο τετράγωνο 15400 του JoAnn κοντά στο FM 1952, δυτικά του Orchard.

Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι άκουσαν «ένα δυνατό ΜΠΑΜ!» όταν σημειώθηκε η έκρηξη.

Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν δύο μεγάλες εκρήξεις φυσικού αερίου όπως αυτή σε μόλις τρεις ημέρες; Οχι, δεν είναι.

Και είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι υπήρξαν και άλλες «ύποπτες εκρήξεις» πρόσφατα. Τον περασμένο μήνα, μια τεράστια έκρηξη σε τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου στο νησί Quintana του Τέξας κατέληξε να «αφαιρέσει μια σημαντική ποσότητα καυσίμου από την αγορά».

Το NPR ανέφερε για το περιστατικό:

Έκρηξη σε τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου στο Τέξας έχει προκαλέσει ταραχή στους κατοίκους της περιοχής και έχει αφαιρέσει σημαντική ποσότητα καυσίμου από την αγορά σε μια εποχή που η παγκόσμια ζήτηση εκτινάσσεται στα ύψη. Το Freeport LNG θα είναι εκτός σύνδεσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, δήλωσε η εταιρεία την Πέμπτη, μετά από πυρκαγιά στην εξαγωγική της εγκατάσταση.

Πολλοί στο Διαδίκτυο επισημαίνουν ότι υπήρξε μια άλλη πολύ ασυνήθιστη πυρκαγιά σε μια εγκατάσταση στο Valdez της Αλάσκας στις 27 Ιουνίου. Τα παρακάτω είναι από το ADN:

Φορτηγό βυτιοφόρο που έπιασε φωτιά σε διυλιστήριο Valdez το απόγευμα της Δευτέρας σταμάτησε τις δραστηριότητες φόρτωσης καυσίμων στην εγκατάσταση την Τρίτη, δήλωσαν κρατικοί αξιωματούχοι. Το φορτηγό φόρτωνε ντίζελ όταν σημειώθηκε η έκρηξη, σύμφωνα με το Τμήμα Περιβαλλοντικής Διατήρησης της Αλάσκας.

Τα παλιά χρόνια, μια τυχαία πυρκαγιά όπως αυτή δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει μια έκρηξη στις ειδήσεις. Αλλά με όλες τις άλλες πυρκαγιές που συμβαίνουν τώρα, ο κόσμος βρίσκεται σε επιφυλακή.

Ξανά και ξανά, έχουν συμβεί πραγματικά παράξενα ατυχήματα και οι άνθρωποι θέλουν απαντήσεις.

Εν τω μεταξύ, η παγκόσμια τεχνοκρατική ελίτ έχει πρόθεση να καταλάβει τη γη και τους φυσικούς πόρους μας, συμπεριλαμβανομένου του νερού. Είναι η ελίτ σε πόλεμο με την ανθρωπότητα;

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/4-natural-gas-facilities-in-us-destroyed-in-freak-events-in-last-2-weeks/

 Greek News On Demand / ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΔΥΣΤΥΧΗΣΤΕ ΤΟΥΣ


Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

  

ΔΥΣΤΥΧΗΣΤΕ ΤΟΥΣ


Φεγγαράκι μου λαμπρό φεγγε μου να φαγωθώ  και ας σκάσεις σύντομα 

17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Ως ελληνικός λαος έχουμε μια υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας!!! 
Μόνο μία! Να διώξουμε απλώς τους ηλίθιους πολιτικούς όπως οι Γουρλομάτηδες Α6δες και αλλά απόβλητα όπως Αδωναη Κοτζιάς κτλ. Αυτοί είναι οι υπηρέτες της χούντας που έχει απλώσει τα πλοκάμια με τις ενέσεις και περιοριστικά μέτρα εναντίον των παιδιών σας. Οι κλώνοι τους, ή ο μαύρος ιερέας Schwab είναι καθ οδών στο νέο σκλαβοπάζαρο της ανθρωπότητας με τις νάνο ουσίες τους στις ενέσεις για αποψίλωση, μετανθρωπισμο, εξαθλίωση, φτωχοποίηση, και αποκτήνωση σας σε υβρίδιο ή μετανθρωπο.

Δεν είναι άνθρωποι όπως εσείς και εμείς και σας έχουμε εξηγήσει ότι είναι Σελίνάνθρωποι απο τον Τσίγκο με το φεγγαράκι μου το λαμπρό φέγγε μου να φαγωθώ! Είναι υπερόπλο και σας το έχουμε δείξει σε πολλά βίντεο για αυτό οι μαύρες εξουσιες δεν λένε λέξη για το τσιγκο εκεί πάνω που ήταν τεράστιο στις 14/7 πριν 3 ημέρες γιατί έχει προβλήματα επιβίωσης σαν παράσιτο επάνω στην ανθρωπότητα και όλο και μας πλησιάζει για να αρπάξει τις μαύρες ψυχές που έχει γεμίσει ο πλανήτης. Να ξέρετε ότι θα διαλύσει και θα προσπαθήσει να πέσει επάνω μας όπως μας έδειξε το μαύρο Χόλιγουντ…για να αρπάξει ότι μπορεί σαν ενεργειακό πρωινό μεσημεριανό και βραδινό δείπνο!

Αν έχετε μαύρη ψυχή πάτε κατεύθυνση τσιγκο για ανακύκλωση και επιστροφή ξανά εδώ με σβησμένη την μνήμη. Οι εξουσιες εδώ στην γαία καταφέρνουν και πρέπει, να στήσουν μια εκπαίδευση που ποτέ δεν θα βρείτε ή θα μάθετε την αλήθεια. Αν ήσουν δικτάτορας θα έλεγες στο λαό ότι είσαι εναντίον του; Δεν θα προσπαθούσες να επιβληθείς όσο γίνετε περισσότερο επάνω στους εξουσιαζόμενους για να μην χάσεις την καρέκλα;;; Ρωτήστε έναν δημόσιο υπάλληλο τι θα έκανε για την καρέκλα του! Τούμπες και κωλοτούμπες…  κάπως έτσι λειτουργεί και ο δικτάτορας! Είναι η εξουσία της καρέκλας και η ισχύ επάνω στο διατροφικό ενεργειακό θέμα. Το αφεντικό τους είναι αποκομμένο από την πηγή και ζει από τους μαυροψυχους επάνω στην γαία.

Όμως τα παιδιά σας δεν σας φταίνε όταν τα οδηγείτε στην απόλυτη σκλαβιά τους. Αν τα αγαπάτε πρέπει να αντισταθείτε και να τους κάνετε να δυστυχήσουν στα υπουργεία ευθανασίας και αιφνίδιου θανάτου! Τα παιδιά σας τι φταίνε για να τα θανατώσετε με τις ουσίες του γουρλομάτη μπουρλα; Εκεί στις σέκτες των στοών και στις εξουσιες θέλουν μόνο να σας τρυπάνε για την νανοτεχνολογία και τον μετανθρωπισμο σας με σαν αποτέλεσμα υποβάθμιση γενετικού κώδικα σ ένα είδος σελινανθρωπου αποκομμένου εντελώς από την πηγή των πάντων! 

Αντίσταση παντού! Τα ζόμπι με τις μασκες είναι χάμενα  μην λυπάστε που θα πεθάνουν, θα καθαρίσει ο τόπος από τους σελινανθρωπους!

Σωστά διαβάσατε: ΕΠΕΚΤΑΣΗ στην δυστυχία των εξουσιών σταματήστε την υποβάθμιση του είδους μας, των παιδιών σας γιατί τους το χρωστάτε!

Από την απενεργοποίηση, στην ενεργοποίηση σας.
Τα παιδιά αυτής της χιλιετίας είναι το μέλλον. Πάρτε το για παράδειγμα και προσπαθήστε να μην τους υποβιβάσετε σε κούκλες βιτρίνας, έτοιμα μανεκέν και φανατικούς οπαδούς ενός συστήματος που δεν εχει χώρο πια για ανθρώπους ενωμένους με την πηγή των πάντων, που ενσαρκώθηκαν για να συνεχίσουν την εκπαίδευση τους μέσα στην ύλη.

Αντισταθείτε όπως οι αγρότες και οι μη εμβολιασμενοι εφόσον τώρα σας θεωρούν ανεμβολιαστους και ας έχετε κάνει 3 αναμνηστικές για να γίνετε ανάμνηση! Ξεκινήστε τις κλωτσιές. Κλωτσήστε τους πίσω στα αφεντικά τους.

Κάντε τους όσο μπορείτε περισσότερο δυστυχισμένους πριν σας ξανά κλείσουν με καραντίνες! Οι μαύροι έχουν ξαποστάσει και θα επανέλθουν δριμύτεροι, αν έχετε κάποιες αμφιβολίες για αυτό, ξεχάστε το.


πηγη

https://greek-dutch-truth.blogspot.com


ΚΑΝΑΔΑΣ: ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!


ΚΑΝΑΔΑΣ: ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ 

ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!


πηγη


Διαβάστε εδώ όλο το άρθρο: https://news12.gr/kanadas-epanerchont...
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΕΝΑ

Οι υπάλληλοι του NIH, του FDA και του CDC εγκαταλείπουν σωρηδόν τις δουλειές τους λόγω των θανατηφόρων βρεφικών εμβολίων Covid

 Photo: UNICEF/UNI346553/Karahoda

Οι υπάλληλοι του NIH, του FDA και του CDC εγκαταλείπουν σωρηδόν τις δουλειές τους λόγω των θανατηφόρων βρεφικών εμβολίων Covid


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 Ιουλ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


«Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός θέσεων εργασίας που ανοίγονται πλέον σε θέσεις υψηλότερου επιπέδου», είπε ένας επιστήμονας…

Γιατροί και επιστήμονες στα ανώτατα επίπεδα του NIH, του FDA και του CDC εγκαταλείπουν τις θέσεις τους στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση λόγω της πρόσφατης έγκρισης των εμβολίων Covid για τα βρέφη και των ενισχυτικών για τα παιδιά.

Άρθρο που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη από τον καθηγητή του πανεπιστημίου Johns Hopkins Marty Makary M.D., M.P.H. και σύμβουλος επιδημιολόγος στο Τμήμα Υγείας της Φλόριντα Tracy Beth Høeg M.D., Ph.D. υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με τις ανησυχίες των ειδικών υγείας.

COMMONSENSE

U.S. Public Health Agencies Aren't ‘Following the Science,’ Officials Say

‘People are getting bad advice and we can’t say anything.’

guteurls.de→ Read full article here

Ανώτερος αξιωματούχος του FDA είπε στους γιατρούς: «Είναι σαν μια ταινία τρόμου που αναγκάζομαι να παρακολουθήσω και δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου. Οι άνθρωποι λαμβάνουν κακές συμβουλές και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα».

Οι «κακές συμβουλές» στην οποία ανέφερε ο γιατρός του FDA είναι η έλλειψη κλινικών δεδομένων που να υποστηρίζουν τη χρήση εμβόλων Covid σε Αμερικανούς ηλικίας 6 μηνών έως πέντε ετών.



Ο γιατρός του FDA ήταν επίσης αναστατωμένος που ο οργανισμός παρέκαμψε εξωτερικούς εμπειρογνώμονες στην έγκριση των ενισχυτικών δόσεων για τα παιδιά.

Το άρθρο συνέχισε να επισημαίνει ότι κορυφαία στελέχη του Ερευνητικού Κέντρου Εμβολίων του NIH παραιτήθηκαν τον περασμένο χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του διευθυντή, του αναπληρωτή διευθυντή και του επικεφαλής ιατρού.

Έπιστήμονας του NIH είπε στους Makary και Høeg, «Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός θέσεων εργασίας που ανοίγονται σε θέσεις υψηλότερου επιπέδου».

Ένα ζευγάρι αξιωματούχων του CDC είπε ότι η υπηρεσία τους υποφέρει επίσης από χαμηλό ηθικό και ότι οι εργαζόμενοι έχουν κουραστεί από την πολιτικοποίηση της δουλειάς τους.

«Υπήρξε μεγάλη  εναλλαγή του προσωπικού στις θέσεις εργασίας. Το ηθικό είναι χαμηλό», σημείωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος του CDC. «Τα πράγματα έχουν γίνει τόσο πολιτικά, οπότε τι είμαστε εκεί;»

Έπιστήμονας του CDC είπε στους γιατρούς: «Ήμουν περήφανος που έλεγα στους ανθρώπους ότι εργάζομαι για το CDC. Τώρα ντρέπομαι».



Εξηγώντας γιατί οι ειδικοί θα ήταν «ντροπιασμένοι», το άρθρο ανέφερε: «Οι επικεφαλής των υπηρεσιών τους χρησιμοποιούν αδύναμα ή ελαττωματικά δεδομένα για να λάβουν κρίσιμα σημαντικές αποφάσεις για τη δημόσια υγεία».

Ένας από τους επιστήμονες του CDC που μίλησε με τους γιατρούς είπε ότι ο οργανισμός «απέτυχε να εξισορροπήσει τους κινδύνους του Covid με άλλους κινδύνους που προέρχονται από το κλείσιμο των σχολείων. Η απώλεια μάθησης, οι παροξύνσεις ψυχικής υγείας ήταν εμφανείς από νωρίς και αυτές επιδεινώθηκαν καθώς η καθοδήγηση επέμενε να διατηρούνται εικονικά τα σχολεία. Η καθοδήγηση του CDC επιδείνωσε τη φυλετική ισότητα για τις επόμενες γενιές. Απέτυχε για λογαριασμό αυτής της γενιάς παιδιών».

Το κορυφαίο ζήτημα που εξέφρασαν οι καταγγέλλοντες εντός της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ήταν τα αδύναμα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν για την υποστήριξη του εμβολιασμού παιδιών και βρεφών με τα πειραματικά εμβόλια Covid.

«Μπορείτε να τους το κάνετε ένεση ή να τους το ρίξετε στο πρόσωπο και θα έχετε το ίδιο όφελος», αστειεύτηκε ένας κορυφαίος υπάλληλος του CDC όταν συζητούσε για την αποτελεσματικότητα του πυροβολισμού της Pfizer.

«Φαίνεται εγκληματικό το ότι διατυπώσαμε τη σύσταση για να χορηγούνται εμβόλια mRNA Covid σε μωρά χωρίς καλά δεδομένα. Πραγματικά δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιοι είναι οι κίνδυνοι. Γιατί λοιπόν να το “σπρώνουμε” (διακινούμε) τόσο δυνατά;» ρώτησε ένας γιατρός του CDC τους γιατρούς.

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της FDA έκανε ένα παρόμοιο σχόλιο, λέγοντας στους Makary και Høeg, «Το κοινό δεν έχει ιδέα πόσο άσχημα είναι πραγματικά αυτά τα δεδομένα. Δεν θα γίνονταν δεκτά ως επαρκή ή ικανοποιητικά για οποιαδήποτε άλλη εξουσιοδότηση.»



Εκτός από την έντονη ανησυχία τους για την κυκλοφορία των εμβόλων mRNA για μωρά και παιδιά, οι αξιωματούχοι, οι επιστήμονες και οι γιατροί ανησυχούν ότι θα τιμωρηθούν επειδή θα μιλήσουν.

«Υπάρχει μια σιωπή, μια απροθυμία για τους επιστήμονες της υπηρεσίας να πουν το οτιδήποτε. Παρόλο που γνωρίζουν ότι ορισμένα από αυτά που λέγονται εκτός του οργανισμού είναι παράλογα», είπε ένας επιστήμονας του NIH.

Ένα περιβάλλον στο χώρο εργασίας όπου οι εργαζόμενοι φοβούνται να μιλήσουν για πράγματα όπως η φυσική ανοσία ή τα ασθενή κλινικά δεδομένα δεν αντικατοπτρίζει έναν οργανισμό που ακολουθεί την επιστήμη.

Την Παρασκευή, ο Δρ. Peter McCullough δημοσίευσε ένα απόσπασμα του οικοδεσπότη του Fox News, Tucker Carlson, που αποκαλύπτει τις αποτυχίες των CDC, FDA και NIH σε όλη την πανδημία Covid.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ\…

Ίσως ήρθε η ώρα για μερικά από αυτά τα ανώνυμα άτομα να δημοσιοποιηθούν, επειδή η υγεία της νεολαίας της Αμερικής είναι σε κίνδυνο.

 Greek News On Demand / ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ.

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.