Η Ευρώπη «βράζει»: Εξεγέρσεις σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία – Πού πάμε;


Η Ευρώπη «βράζει»: Εξεγέρσεις

 σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία,

 Ολλανδία – Πού πάμε;


Κύμα λαϊκών αντιδράσεων για τις αυξήσεις στις τιμές σε καύσιμα και τρόφιμα


«Βράζει» ολόκληρη η Ευρώπη από τις συνεχιζόμενες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων που συμπαρασύρουν και τις τιμές των τροφίμων απόρροια των ανοήτων  αντιρωσικών κυρώσεων της Δύσης για χάρη του Κιέβου.

Στην Ισπανία, την Ολλανδία, την Γερμανία αλλά και την Γαλλία με τα «κίτρινα γιλέκα» το κλίμα της λαϊκής δυσαρέσκειας είναι  έντονο , με την ΕΕ όχι μόνο να μην εξετάζει κάποιες συμβιβαστικές λύσεις, αλλά αντίθετα να προχωρά σήμερα στην εξέταση επιβολής νέων κυρώσεων στο ρωσικό χρυσό αυτή τη φορά.

Στην Ολλανδία οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους καθώς αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης για τον περιορισμό στη χρήση των λιπασμάτων και του αριθμού των κοπαδιών με πρόφαση την… κλιματική αλλαγή.

Στην πραγματικότητα πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι κυρώσεις στην Ρωσία καθώς η Ολλανδία δεν έχει πρόσβαση πλέον στα ρωσικά λιπάσματα, αλλά η κυβέρνηση της χώρας δεν το ομολογεί εφευρίσκοντας το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής.

Δηλαδή σε μία εποχή που θα υπάρξει επισιτιστική κρίση, η ολλανδική κυβέρνηση επέλεξε να μειώσει την παραγωγή τροφής μέσω της γεωργίας και της κτηνοτροφίας για το… περιβάλλον.

Στο Ter Apel της Ολλανδίας Ολλανδοί και Γερμανοί αγρότες απέκλεισαν κέντρο διανομής τροφίμων σε μια πρώτη κοινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας μεταξύ των αγροτών δύο χωρών.

Οι αγρότες της Ισπανίας απέκλεισαν αυτοκινητόδρομους στη νότια περιοχή της Ανδαλουσίας για να διαμαρτυρηθούν για την αύξηση των τιμών των καυσίμων. Οι ίδιες σκηνές καταγράφηκαν σε βίντεο στην Ολλανδία όπου αγρότες έχουν αποκλείσει τα κέντρα διανομής σούπερ μάρκετ. Και οι ψαράδες έχουν πλέον συμμετάσχει στις διαδηλώσεις αποκλείοντας λιμάνια.

Αν και ο πληθωρισμός έχει αρχίσει να μειώνεται στην Ολλανδία, τα νοικοκυριά εξακολουθούν να αισθάνονται το βάρος της αύξησης των τιμών των τροφίμων και της ενέργειας, όλα για χάρη του καθεστώτος του Κιέβου.

Η ολλανδική εθνική στατιστική υπηρεσία CBS διαπίστωσε ότι ο πληθωρισμός μειώθηκε τους τελευταίους τρεις μήνες με τις τιμές των καυσίμων να μειώνονται ελαφρώς, αλλά οι τιμές των τροφίμων εξακολουθούν να αυξάνονται.

Στην Ισπανία, ωστόσο, ο πληθωρισμός συνέχισε την ανοδική του πορεία και έφτασε σε διψήφια επίπεδα, σύμφωνα με την ισπανική στατιστική υπηρεσία.

Ο ετήσιος ρυθμός πληθωρισμού αυξήθηκε από 8,5 τοις εκατό τον Μάιο σε 10 τοις εκατό τον Ιούνιο.

Στην Γαλλία κατά την διάρκεια της χθεσινής επετείου και εθνικής εορτής της χώρας στις 14 Ιουλίου, τα «κίτρινα γιλέκα» κατέβηκαν ξανά στους δρόμους διαμαρτυρόμενα για τις συνεχώς αυξανόμενες τιμές σε όλα τα αγαθά, και την ανεργία.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως όλη η Ευρώπη δείχνει να βρίσκεται στο χείλος μιας εξέγερσης την ώρα που οι κυβερνήσεις αντί να επιχειρούν να προστατέψουν τους πολίτες τους ρισκάρουν τα πάντα για τα «μάτια του Ζελένσκι». Και η ανοησία έχει ένα όριο.

Την ίδια ώρα αμετάπειστος εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι αναφορικά με την παραίτησή του από την πρωθυπουργία της Ιταλίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Μάριο Ντράγκι προτίθεται να μεταβεί στο κοινοβούλιο, πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη, μόνον για να επιβεβαιώσει την παραίτησή του, αιτιολογώντας την με ακόμη αναλυτικότερο τρόπο.


Αυτή η θέση του Ντράγκι στηρίζεται στο γεγονός ότι καθώς δεν είναι εκλεγμένος πρωθυπουργός θεωρεί πως μπορεί να συνεχίσει μόνο εάν υπάρξει ευρύτατη κοινοβουλευτική υποστήριξη.


πηγη

HOOOONK! Dutch Firefighters and Truckers Come to the Aid of Farmers and Protest in Support

HOOOONK! Dutch Firefighters and Truckers Come to the Aid of Farmers and Protest in Support


video

source


Together, blue-collar workers are taking a stand against bureaucratic betrayal.

Source: https://twitter.com/RadioGenova/status/1548056315536084994?s=20&t=gLrQaXEovgFzCRl_trTHxA


Trudeau is doing it AGAIN and he didn’t learn anything from the trucker convoy | Redacted News


Trudeau is doing it AGAIN and he didn’t learn anything from the trucker convoy 


Redacted News


source


Justin Trudeau's government warns that upcoming regulations in the name of climate change will result in less food for all and less business for farmers. It seems to be a page out of The Netherlands playbook, which is fine in Canada after the government already made an example of the Trucker Convoy. Or did they?

TODAY THEY WERE FORCED TO ADMIT THAT 'COVID-19' DOES NOT EXIST ( December 23rd, 2020 )

TODAY THEY WERE FORCED TO ADMIT THAT 'COVID-19' DOES NOT EXIST


First published at 23:37 UTC on December 23rd, 2020.

video



source


 

"AS PART OF OUR LEGAL ACTION we had been demanding the evidence that this virus actually exists [as well as] evidence that lockdowns actually have any impact on the spread of viruses; that face-masks are safe, and do deter the spread of viruses - They don’t. No such studies exist; that social distancing is based in science - It isn't. it's made up; that contact tracing has any bearing on the spread of a virus - of course it doesn't. This organisation here - is making it up as they go along." - Gemma O'Doherty

Originally streamed live from the office of Tony Holohan Chief Medical Officer of Ireland.

https://gemmaodoherty.com/



dioskourosnews.com            
BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

You can find us on Twitter


DID HUMANKIND JUST HAVE IT'S GENOME POISONED? MORE DOCTORS DEMAND INVESTIGATION

 First published at 09:55 UTC on July 15th, 2022.

DID HUMANKIND JUST HAVE IT'S GENOME POISONED? MORE DOCTORS DEMAND INVESTIGATION


video

Did Humankind Just Have It's Genome Poisoned? More Doctors Demand Investigation


source

Tim Truth


Ως πότε θα κρύβουν τους θανάτους απο τα εμβόλια; – Στοιχεία σοκ, δισεκατομμύρια εμβολιασμένοι με αδιάγνωστη μυοκαρδίτιδα!


Ως πότε θα κρύβουν τους θανάτους απο τα εμβόλια; – Στοιχεία σοκ, δισεκατομμύρια εμβολιασμένοι με αδιάγνωστη μυοκαρδίτιδα!

Ως πότε θα κρύβουν τους θανάτους απο τα εμβόλια; – Στοιχεία σοκ, δισεκατομμύρια εμβολιασμένοι με αδιάγνωστη μυοκαρδίτιδα!

Όλο και περισσότεροι νέοι πεθαίνουν απο τα εμβόλια και τα εταιρικά ΜΜΕ κάνουν ότι μπορούν για να το κρύψουν αλλα για πόσο ακόμα;

Δέκα εκατομμύρια Αμερικανοί χρειάστηκε να νοσηλευτούν μετά τη λήψη των εμβολίων.

Πέντε εκατομμύρια Αμερικανοί δεν μπορούν να εργαστούν μετά τον εμβολιασμό.

Τουλάχιστον 600.000 Αμερικανοί πέθαναν αφού εμβολιάστηκαν.

Ο Steve Kirsch στο Substack διεξήγαγε μια έρευνα και τα αποτελέσματα είναι τόσο ανησυχητικά που κανείς στα εταιρικά μέσα δεν πρόκειται να την αναφέρει.

Τι συμβαίνει όταν 3 δισεκατομμύρια εμβολιασμένοι άνθρωποι έχουν αδιάγνωστη μυοκαρδίτιδα 3

Περισσότεροι από 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει την ένεση με τουλάχιστον μία δόση εμβολίου για τον COVID – επομένως, αν υπολογίσουμε ένα ποσοστό καρδιακών τραυματισμών/ νοσηλείας 6% από την έρευνα, αυτό θα σήμαινε ότι έχουν πληγεί 300 εκατομμύρια άνθρωποι.

Εάν ο Δρ Μαλόουν έχει δίκιο και η πλειοψηφία των εμβολιασμένων έχει μη διαγνωσθείσα μυοκαρδίτιδα, αυτό θα σήμαινε ότι 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο αιφνίδιου καρδιακού θανάτου.

Δεν μπορείτε να το φανταστείτε (και δεν μπορώ να το φανταστώ) αλλά αν αυτό συμβεί πραγματικά ακόμη και στο ένα δέκατο των 3 δισεκατομμυρίων ανθρώπων τα επόμενα χρόνια, τότε μιλάμε για ένα γεγονός που αλλάζει τον κόσμο.

Εάν δίνετε προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τότε γνωρίζετε ήδη ότι αυτή η ανθρωπογενής καταστροφή συμβαίνει σε τεράστια κλίμακα, επειδή έχετε δει πάρα πολλές αναρτήσεις ποδοσφαιριστών να καταρρέουν ξαφνικά στο γήπεδο ή νεαροί άνθρωποι που βρέθηκαν στο νοσοκομείο μετά τον πρώτο τους εμβολιασμό με θρομβώσεις.

Στην πραγματικότητα, τα ποσοστά θνησιμότητας για τους νέους σε όλη την Ευρώπη αυξάνονται δραματικά – ένα ακόμη σημάδι ότι η χρήση των πειραματικών εμβολίων για τον COVID θα πρέπει να σταματήσει αμέσως.

Οι υγιείς άνθρωποι πεθαίνουν πιο συχνά και ξαφνικά από καρδιακή ανεπάρκεια και τα εντελώς διεφθαρμένα εταιρικά μέσα ενημέρωσης έχουν εφεύρει ονόματα όπως το Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων («SADS») για να εξηγήσουν αυτούς τους προφανώς σχετιζόμενους με εμβόλια θανάτους.

Εκτός απο αυτό έχουν εφεύρει και άλλες χίλιες δύο αιτίες με το θέμα αυτό, να καταντά πια γελοίο!

Ξαφνικά, τα νήπια έχουν τώρα επιληπτικές κρίσεις αφού εμβολιαστούν επίσης.

Όσο για τις εμβολιασμένες γυναίκες που είναι έγκυες, παρουσιάζουν αποβολές και γεννήσεις νεκρών σε πολύ υψηλότερα ποσοστά από ό,τι στο παρελθόν.

Τι έχει κάνει η ιατρική κοινότητα για αυτήν την καταστροφή; Το βοήθησαν και το ξαναβοήθησαν σε όλη τη διαδρομή.

Πήραν πολύ χρήμα απο την Big Pharma και το δικό σου χρήμα απο τις κυβερνήσεις — και έμειναν σιωπηλοί ενώ έκαναν ένεση στους φίλους σας και την οικογένειά σας με αυτά τα θανατηφόρα εμβόλια που τους έβλεπαν να πεθαίνουν.

Το ξέρεις – και το ξέρω.

Όταν οι ασθενείς τους ζήτησαν ιβερμεκτίνη για τη θεραπεία του COVID, τους αρνήθηκαν αυτές τις συνταγές και τους αντιμετώπισαν σαν “ψεκασμένους” επειδή τα ζητούσαν – Το μόνο που συνέστησαν ανεπιφύλακτα ήταν να εμβολιαστούν.

Όταν οι τραυματίες είχαν το θράσος να παραπονεθούν για τις παρενέργειες από το εμβόλιο, οι γιατροί και οι νοσοκόμες τους είπαν να μείνουν σιωπηλοί ή τους είπαν ότι δεν είχαν ιδέα γιατί αντιμετωπίζουν αυτα τα προβλήματα.

Ξαφνικοί θάνατοι. Βρεφικές κρίσεις. Θρόμβοι αίματος. Αποβολές. Καρδιακές προσβολές. Αυξάνονται τα ποσοστά θνησιμότητας. Μείωση των γεννήσεων.

Μπορεί ο ιός COVID να εξαφανιστεί, αλλά ο παγκόσμιος εφιάλτης των εμβολίων μόλις ξεκίνησε.

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο Substack .

Δείτε ακόμα: Power Pass: Άλλη μια κοροϊδία της κυβέρνησης – Πώς θα δείτε το φανταστικό ποσό που θα λάβετε


Health minister of Canada : Toddlers can get vaccinated within days

Health minister of Canada: 

Toddlers can get vaccinated within

days



source

Health Minister Jean-Yves Duclos says parents can expect the Moderna vaccine to be available to children under 5 in a matter of days.

==============================

Important : See comments in the video .

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ 70 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ .


Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ 70 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ .


Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ GRANT R. JEFFREY < ARMAGEDDON APPOINTMENT WITH DESTINY > ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟ 1997 .


ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ .

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΑΝΙΗΛ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ .


ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ,

ΔΑΝΙΗΛ , ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9 , ΠΑΡ. 24 – 27 .


( ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΝ ΔΙΚΑ ΜΟΥ . ) .

24 Εβδομήντα εβδομάδες διορίστηκαν για τον λαό σου, (ΙΣΡΑΗΛ)  και για την άγια πόλη σου, ( ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ) ώστε να συντελεστεί η παράβαση, και να τελειώσουν οι αμαρτίες, και να γίνει εξιλέωση για την ανομία, και να εισαχθεί αιώνια δικαιοσύνη, και να σφραγιστεί η όραση και η προφητεία και να χριστεί ο Άγιος των αγίων.

25 Γνώρισε, λοιπόν, και κατάλαβε, ότι, από την έκδοση του προστάγματος για να ανοικοδομηθεί η Ιερουσαλήμ, μέχρι του Χριστού τού Ηγήτορα, θα είναι επτά εβδομάδες, και 62 εβδομάδες· θα οικοδομηθεί ξανά η πλατεία και το τείχος, μάλιστα σε καιρούς στενοχώριας.
26 Και μετά τις 62 εβδομάδες, ο Χριστός θα εκκοπεί, όμως, όχι για τον εαυτό του· και ο λαός τού ηγήτορα, που θάρθει, θα αφανίσει την πόλη και το αγιαστήριο· 
 (ΤΟ 70 μ.χ.) και το τέλος της θάρθει με κατακλυσμό, και μέχρι το τέλος τού πολέμου είναι διορισμένοι αφανισμοί.

27 Και θα κάνει στερεή διαθήκη με πολλούς για μια εβδομάδα· ( 7 ΧΡΟΝΙΑ ), και στο μέσον τής εβδομάδας ( 3.1/2 ΧΡΟΝΙΑ )  θα σταματήσει η θυσία και η προσφορά, και επάνω στο πτερύγιο του Ιερού θα είναι το βδέλυγμα της ερήμωσης, (Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ), και μέχρι τη συντέλεια του καιρού, θα δοθεί διορία στην ερήμωση. ( ΔΙΟΡΙΑ 3.1/2 ΕΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ).


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΦΗΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΤΟ 445 π.χ. , ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ “ΕΚΚΟΠΗ” ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ , ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ “ΑΙΩΝΑ” , ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ .

ΟΙ 70 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 490 ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΝΙΗΛ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΟΙ 70 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ 490 ΕΤΗ ( 70 χ 7 = 490 ) .

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ , ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΓΙΑ 360 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΩΝ 365 ΗΜΕΡΩΝ .

ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΑΝΙΗΛ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ( ΝΕΕΜΙΑΣ ΚΕΦ. 2 ΚΑΙ 3 ) ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ( Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΚΚΟΠΕΙ ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 62 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ( 7 + 62 = 69 χ 7 ΗΜΕΡΕΣ Η ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ = 483 ΙΟΥΔΑΙΚΑ ΕΤΗ ) .

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 445 π.χ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ GREENWICH ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ “ΕΚΚΟΠΗΣ” ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ 32 μ.χ. (ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ ΑΠΕΡΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ) , ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ :

ΑΠΟ 14 ΜΑΡΤΗ 445 π.χ. ΕΩΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 32 μ.χ. ΕΙΝΑΙ 477 ΕΤΗ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ . ( 445 + 32 = 477 ) .

ΜΕΙΟΝ 1 ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ π.χ. ΠΡΟΣ ΤΟ μ.χ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΑΙ ,

ΕΧΟΥΜΕ 476 ΕΤΗ ( ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ) .

ΕΠΙ ( χ ) 365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ,

ΣΥΝΟΛΟ 173.740 ΗΜΕΡΕΣ . ( 476 χ 365 = 173.740 ) .

ΣΥΝ 24 ΗΜΕΡΕΣ ( ΑΠΟ 14 ΜΑΡΤΗ ΕΩΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ) =

ΕΧΟΥΜΕ 173.764 ΗΜΕΡΕΣ ,

ΣΥΝ 116 ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΤΩΝ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 445 π.χ. ΕΩΣ ΤΟ 32 μ.χ.

ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΟ 173.880 ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ .

ΕΧΟΥΜΕ , ΔΗΛΑΔΗ , 173.880 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 14 ΜΑΡΤΗ 445 π.χ. ΕΩΣ ΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 32 μ.χ. .

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΟ 445 π.χ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΑΡΤΑΞΕΡΞΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ GREENWICH ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ .

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΑΥΤΟ , ΟΜΩΣ , ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 173.880 ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ 7 + 62 = 69 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 360 ΗΜΕΡΕΣ .

ΕΧΟΥΜΕ Δηλ. 69 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙ ( χ ) 7 ΗΜΕΡΕΣ Η ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , = 483 ΕΤΗ ΙΟΥΔΑΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ .

ΕΠΙ ( χ ) 360 ΗΜΕΡΕΣ ( ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ) = 173. 880 ΗΜΕΡΕΣ .

ΔΗΛΑΔΗ , ΟΙ 69 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΤΩΝ 173.880 ΗΜΕΡΩΝ ,

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΗΜΕΡΩΝ , 173.880 .

ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ Ο ΔΑΝΙΗΛ ΤΟ 538 π.χ. ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ( ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ ) , ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ 173.880 ΗΜΕΡΕΣ ?

ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ 93 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ? ( 538 – 445 = 93 ) .

ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ , Ο ΧΡΙΣΤΟΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΚΟΠΕΙ ?

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΚΑΙ 62 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ .

ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΔΑΝΙΗΛ ΓΙΑ 70 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ .

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΕΚΛΠΗΡΩΤΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , Η ΕΒΔΟΜΗΚΟΣΤΗ , ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ 7 ΕΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ .

ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΗΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΩΝ 69 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ , ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ .

ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ .

ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 70 μ.χ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΜΑΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ .

Ο ΝΑΟΣ , ΕΠΙΣΗΣ , ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΛΕΓΟΝΤΑΣ , < ΟΤΑΝ , ΛΟΙΠΟΝ , ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΑΝΙΗΛ , ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΟΠΟ …. > , ( ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 24 : 15 ) , ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΛΑΚΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ .

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ  ΑΠΟ TO 1967 MEΤΑ TON ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΕΞΗ ΗΜΕΡΩΝ .

Ο ΔΕ ΝΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ .

ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ .

< ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ , ΟΜΩΣ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ , ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , >

( ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ 24 : 36 ) .

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΕΑ , ΚΑΘ ΟΣΟΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ < ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΕΑ , ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ . > , ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΙΣΡΑΗΛ ( ΤΟ 1967 ) .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ , ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ 

HEKTOR : ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ; , ΚΑΙ ΣΤΟ  Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ . 


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΗΚΟΣΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ , Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ .

ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ .

ΜΕ ΚΑΡΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ .


HEKTOR




ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ


Μπορείτε να μας βρείτε στο Twitter


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.