Canada just completely shut down...

CANADA

Canada just completely shut down...



source

JustinCredibleTV

Rogers Communications, just one service provider, had an outage and suddenly millions of Canadians couldn't call 911 or make purchases. Talk about a serious wake-up call that was desperately needed. Cash is KING and it must always remain that way, so carry it and use it EVERY SINGLE DAY.

Αποχωρεί και από την Ινδία η PFIZER: «Ας χάσω 1,5 δισεκατομμύριο πελάτες»

Αποχωρεί και από την Ινδία η PFIZER: «Ας χάσω 1,5 δισεκατομμύριο πελάτες»




Μετά την αποχώρηση και την αναστολή στις πωλήσεις των σκευασμάτων κατά του ιού η Pfizer αρνούμενη να γίνουν μελέτες πάνω στην χημική σύσταση των τσιμπημάτων αποχωρεί και από την Ινδία.


Οι αρχές της χώρας ζήτησαν από την εταιρεία να τους αφήσει να κάνουν ανάλυση και μελέτη των εμβ@λίων προτού τα διοχετεύσουν στον λαό της Ινδίας.


Η εταιρεία αρνήθηκε λέγοντας ότι προτιμώ να χάσω 1,5 δισεκατομμύριο πελάτες παρά να σας δώσω τα έγγραφα.


Τι φοβάται και δεν δίνει στις αρχές τις ουσίες που περιέχουν μέσα τα εμβόλι@?


πηγη


KARDITSASTAKRA.COM

Η Νέα Ζηλανδία ανακοινώνει ξανά μια σειρά περιορισμών και νέων μέτρων κατά της γρίπης με το όνομα Corona - VIDEO

 Η Νέα Ζηλανδία ανακοινώνει ξανά μια σειρά περιορισμών και νέων μέτρων κατά της γρίπης με το όνομα Corona - VIDEO


Η Νέα Ζηλανδία αναμένεται να ανακοινώσει μια σειρά από νέους περιορισμούς για τον COVID αύριο, προς μεγάλη απογοήτευση των εμβολιασμένων  που μόλις επίστρεφουν στην κανονικότητα.

Η κομμουνιστική δικτατορία της Jacinda Ardern δεν έχει καμία πρόθεση να επιτρέψει ποτέ στον λαό να ζήσει ξανά ελεύθερος.

Η Νέα Ζηλανδία σχεδιάζει να επιβάλει περισσότερους περιορισμούς σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες ως απάντηση στην εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων.

Οι σημερινοί κανόνες - οι οποίοι είναι πιο αυστηροί απο αλλού τους επιτρέπει τις καθημερινές δραστηριότητες, αλλά πρέπει να "προστατεύουν τις ευάλωτες κοινότητές μας".

Αυτό σημαίνει ότι, με εντολή της κυβέρνησης, πρέπει να φορούν μάσκα σε πολλούς εσωτερικούς χώρους, αλλά δεν υπάρχουν περιορισμοί στις συγκεντρώσεις ή απαιτήσεις απόστασης.

Ωστόσο, οι κανόνες θα μπορούσαν να γίνουν αυστηρότεροι.

Η NZ Herald αναφέρει ότι ο υπουργός Αντιμετώπισης του Covid Ayesha Verrall θα προτείνει αύριο μια σειρά αλλαγών στους πορτοκαλί κανόνες σχετικά με τις μάσκες και τις περιόδους απομόνωσης.


πηγη

FORCED VAXX IS WAR ON HUMANITY – DR. SHERRI TENPENNY

 

FORCED VAXX IS WAR ON HUMANITY – DR. SHERRI TENPENNY


video

FORCED VAXX IS WAR ON HUMANITY – DR. SHERRI TENPENNY

source

TRUTH MEDIA

Dr. Sherri Tenpenny discusses the numerous and documented Covid vaccine injuries and the detrimental, long-lasting, heath effects.

Video download link:
https://www.dropbox.com/s/hkmy6ng1jui7cjr/Dr-Tenpenny.mp4?dl=0

Ελευθερη Γνωμη με τον Αγγελο Αγγελατος // Σημερα : Β.Σπυρου & Γιαλτουριδης 7-13-2022

Ελευθερη Γνωμη με τον Αγγελο Αγγελατος

// Σημερα : Β.Σπυρου & Γιαλτουριδης 

7-13-2022



πηγη

Δρ. Coleman: Όποιος κάνει την ένεση στο μέλλον αξίζει το τέλος του. Είναι πολύ ανόητοι για να επιζήσουν

Δρ. Coleman: Όποιος κάνει  την ένεση στο μέλλον αξίζει το τέλος του. Είναι πολύ ανόητοι για να επιζήσουν


Υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι η απειλή του Covid έχει τελειώσει. Ωρα για λίγη ΧΑΛΑΡΩΣΗ. Φοβάμαι ότι ένας τέτοιος εφησυχασμός είναι επικίνδυνος, γράφει ο Δρ. Βέρνον Κόλμαν.

Προειδοποίησα πριν από περισσότερο απο μισό χρόνο ότι δεν τελείωσαν με τη δηλητηριώδη σύριγγα, τις μάσκες, τα lockdown, τη σφαγή ηλικιωμένων και όλες τις υπόλοιπες ανοησίες που έχουν προκαλέσει τόσο μεγάλο κακό το 2020 και το 2021.

Υπάρχουν περισσότερα, πολύ περισσότερα σουρεαλιστικά σκουπίδια covid στο δρόμο. Ταιριάζει απόλυτα στην απάτη για την υπερθέρμανση του πλανήτη, στον πόλεμο σχεδιασμού και στο σύστημα κοινωνικής πίστωσης που οδηγεί τα ζόμπι κατευθείαν στη Μεγάλη Επαναφορά. Είναι μια απάτη που τους ήταν πολύ χρήσιμη για να τα παρατήσουν.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η επιμονή είναι μέρος της ουσιαστικής διαδικασίας διάσπασης τόσο των ατόμων όσο και των πληθυσμών. Είναι ένα από τα λίγα πράγματα για τα οποία συμφωνούσαν πάντα η CIA και η KGB.

Είναι ένα κλασικό κόλπο.

Νανουρίζουν τα θύματά τους στην αυταπάτη ότι ο κίνδυνος έχει τελειώσει. Δημιουργούν μια ψευδή αίσθηση γαλήνης και ενθαρρύνουν την αρχή μιας άνεσης.

Και μετά επιστρέφουν. Σαν κακός αλλά άφθαρτος κακοποιός σε μια ταινία τρόμου.

Έτσι σκοπεύουν να σπάσουν το πνεύμα σου. Ξέρουν ότι αν ασκήσουν αρκετή πίεση σε αυτό, μπορούν να σπάσουν και να πιέσουν περισσότερους ανθρώπους να συμφωνήσουν σχεδόν σε οτιδήποτε. Η απάτη του Covid αφορούσε πάντα τον φόβο, γιατί ο φόβος σπάει τους ανθρώπους και τους κάνει πειθήνιους και πρόθυμους να κάνουν αυτό που τους λένε.

Και με τη βοήθεια άπληστων, ανίκανων και ηλίθιων γιατρών που κόβει την ανάσα και διεφθαρμένων μη επανδρωμένων μέσων μαζικής ενημέρωσης, είναι ένα σχέδιο που έχει αποδειχθεί απίστευτα επιτυχημένο.

Κάθε μέρα τους τρυπανε με το δηλητήριο.

Οι εργαζόμενοι που βοήθησαν στην προώθηση των εμβολίων Covid-19 έλαβαν ένα ειδικό βραβείο. Κατά το ήμισυ περίμενα ότι ο Chris Whitty και η Hilary Jones θα έπαιρναν ένα μετάλλιο τιμής. Μάλλον το φθινόπωρο. Ιππότης Κρις Γουίτι. Ιππότης Χίλαρι Τζόουνς. Αυτό ακούγεται καλό. 

Πριν από ένα χρόνο, προειδοποίησα ότι το 2022 θα υπήρχαν περισσότεροι θάνατοι από ό,τι πριν – εν μέρει από τους θανάτους που προκλήθηκαν από τα lockdown και τις ακυρωμένες ιατρικές υπηρεσίες και εν μέρει από τους θανάτους από τα θανατηφόρα τρυπήματα Covid.

Η μυστηριώδης εμφάνιση των απινιδωτών παντού πριν από μερικά χρόνια εξηγείται τώρα από κατά τα άλλα υγιείς ανθρώπους που πέφτουν νεκροί με ξαφνικά ανεξήγητα καρδιακά επεισόδια.

Τα τελευταία στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι υπήρχαν 1.540 υπερβολικοί θάνατοι την εβδομάδα που έληξε στις 24 Ιουνίου.

Να τι είχε να πει η Daily Telegraph: «Εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας έχουν ζητήσει μια επείγουσα έρευνα για το τι κρύβεται πίσω από την υπερβολική θνησιμότητα.

Ο Paul Hunter, καθηγητής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Αγγλίας, λέγεται ότι είπε ότι ορισμένοι από τους υπερβολικούς θανάτους θα μπορούσαν να είναι άτομα των οποίων η υγεία είχε εξασθενήσει από τον Covid.

Ωστόσο, ο κ. Χάντερ είπε ότι θα μπορούσαν να παίζουν και άλλοι πιο περίπλοκοι παράγοντες.

«Θα μπορούσε να σχετίζεται με άλλες επιπτώσεις της πανδημίας, όπως δυσκολίες πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη, καθυστερημένες παραπομπές θεραπείας και πράγματα που σχετίζονται με τους περιορισμούς που ζούσαμε, όπως η μειωμένη δραστηριότητα», είπε. «Νομίζω ότι η πραγματικότητα θα είναι αρκετά περίπλοκη, αλλά είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζουμε και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ υπερβολικών θανάτων και στερήσεων, οπότε ίσως η τρέχουσα οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε να το επιδεινώνει αυτό».

Πλήρης εκτίμηση, αχτίδα ηλιοφάνειας. Κάποια από αυτά τα έχεις καταλάβει. Ακριβώς αυτό που ήδη ήξερα και είχα προβλέψει πριν από δύο χρόνια. Τα lockdown θα ήταν θανατηφόρα. Είτε οι άνθρωποι που σχεδίαζαν είχαν ενα δείκτη νοημοσύνης χαμηλότερο από τη θερμοκρασία του Δεκεμβρίου, είτε ήξεραν ότι τα lockdown θα προκαλούσαν εκατομμύρια θανάτους.

Αλλά ο κύριος Χάντερ ξέχασε τα τρυπήματα του Covid που, αποδεικνύουν τα άβολα στατιστικά στοιχεία, ακρωτηριάζουν και σκοτώνουν αμέτρητες χιλιάδες.

Ή ίσως η Telegraph απλώς ξέχασε να αναφέρει αυτό το μέρος. Αυτό θα μπορούσε να αναστατώσει τη φιλική τους σχέση με την κυβέρνηση και να τους κοστίσει όλα αυτά τα υπέροχα διαφημιστικά χρήματα. 



ΑΠΟΔΟΣΗ / ΠΗΓΗ

Crude Oil WTI Futures - Aug 22 (CLQ2) . JULY 14 , 2022

 


Crude Oil WTI Futures - Aug 22 (CLQ2)


92.73-3.57(-3.71%)
  • Prev. Close:
    96.3
  • Bid/Ask:
    92.72/92.75
  • Day's Range:
    92.48 - 97.00


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.