Rebel News drops off the 'Free Tamara Lich' petition at Medicine Hat police headquarters

 

Rebel News drops off the 'Free Tamara Lich' petition at Medicine Hat police headquarters


Rebel News' own Mocha Bezirgan and Sydney Fizzard drove to Medicine Hat's police headquarters and dropped off a petition to free Tamara Lich that gathered more than 23 thousand signatures. Shortly after, the duo covered a protest.

Medicine Hat police recently arrested Tamara Lich, and 20,000 people call for her freedom.

Over 20,000 now, at FreeTamara.ca where people who think Tamara Lich shouldn't have been arrested, are signing their names to this rapidly growing list. We brought that list to Medicine Hat police state who arrested her on orders from the Ottawa police after they issued a nation wide warrant.

Tamara Lich is one of the Freedom Convoy organizers who was arrested over mischief charges - amongst other things - in relation to the peaceful protest that took place in Ottawa.

We gave this petition to Medicine hat police who were quick to say the recipient should be the local MP instead. Soon after, we were able to interview the former MP for the Medicine Hat area, while attending a protest in support of Tamara Lich at the Remand Centre.

"The only thing that wasn't peaceful, was the police," former MP said about the protests in Ottawa, as he explained why Tamara shouldn't be in the position she is now.

If you agree that Tamara is closer to being a political prisoner than an actual criminal, please head on to FreeTamara.ca and sign the petition to set her free.



source

Rebel News: Telling the other side of the story. https://www.RebelNews.com for more great Rebel content.

MASSIVE 2022 DROP IN BIRTHS: GERMANY -14%, GREECE -12%, HUNGARY & FINLAND -11%, UK -9% & MUCH MORE

                     First published at 00:06 UTC on June 29th, 2022.

MASSIVE 2022 DROP IN BIRTHS: GERMANY -14%, GREECE -12%, HUNGARY & FINLAND -11%, UK -9% & MUCH MORE


video



source :

Tim Truth

Πως κάνω οικονομία - Βασίλης Λογοθετίδης

Πως κάνω οικονομία - Βασίλης Λογοθετίδης



πηγη :


Στιγμιότυπο από την ταινία "Ένα βότσαλο στη λίμνη"

Trudeau RCMP mass shooting scandal: Attorney requests more evidence

Trudeau RCMP mass shooting scandal: Attorney requests more evidence


source :
FULL REPORT by Drea Humphrey: https://rebelne.ws/3nruDQg Proceedings for the Mass Casualty Commission, a public inquiry probing into the 2020 Nova Scotia mass shooting, continued yesterday and Rebel News was on the scene at the Halifax Convention Centre to bring you a full report about it. Rebel News: Telling the other side of the story. https://www.RebelNews.com for more great Rebel content.


ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ μέσα μας και από τα ΤΡΟΦΙΜΑ;;; Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ από τις ΗΠΑ


ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ μέσα μας και από τα ΤΡΟΦΙΜΑ;;; Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ από τις ΗΠΑ


Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά 

χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ 

ή κατά αυτών..


«Ξαφνικά στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α., οι κρατικές υπηρεσίες οι οποίες συνεχώς δοκιμάζουν δείγματα αίματος και άλλων ιστών, αναφέρουν για πρώτη φορά μικροπλαστικά νανοσωματίδια στο αίμα και στον ανθρώπινο ιστό!!!».

Αυτό αναφέρουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ και συνεχίζουν:

«Λοιπόν τι συνέβη; Ξεκινώντας πριν από δύο χρόνια σε ένα παγκόσμιο πρόγραμμα που διευθύνεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, πήραν εξουσιοδότηση από διάφορες ρυθμιστικές υπηρεσίες στον κόσμο, να ψεκάσουν τα τρόφιμά σας με ανιχνεύσιμα μικροπλαστικά νανοσωματίδια».

Έτσι λοιπόν μετά από τα εμβόλια, υπάρχει θέμα τώρα και με τα τρόφιμα, έτσι ώστε την λύση σην διατροφή να δώσει μία παγκόσμια αρχή με τα τρόφιμα εργαστηρίου, τα οποί ενδέχεται να έχουν ακόμα περισσότερα σωματίδια μέσα τους!

Μάλιστα, όπως θα δείτε στο βίντεο, Υuval Ηarari, που λέει ότι «βάζουμε μικρο-νανοτεχνολογία στο φαγητό και το νερό σας, για να αναλάβουμε τον έλεγχο του σώματος σας».

Δείτε το βίντεο:

photo pixabay


πηγή :


Όλοι «προσκύνησαν» την Τουρκία στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη και όλοι ήθελαν συνάντηση με τον Ρ.Τ.Ερντογάν…


Όλοι «προσκύνησαν» την

 Τουρκία στη σύνοδο του ΝΑΤΟ

 στη Μαδρίτη και όλοι ήθελαν

 συνάντηση με τον

 Ρ.Τ.Ερντογάν…


Η Ελλάδα απούσα


Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρ.Τ.Ερντογάν είναι αναμφίβολα ο μεγάλος νικητής της συνόδου του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη. Επέτρεψε την είσοδο Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, πήρε τα F-16 Block 72 Viper και οι οι πάντες τον προσκυνούσαν: Τζο Μπάιντεν, Εμμανουέλ Μακρόν και Μπόρις Τζόνσον παρακαλούσαν την τουρκική αντιπροσωπεία για μια συνάντηση μαζί του.

Μια χώρα που όχι απλώς αρνείται να επιβάλλει εμπάργκο στη Ρωσία, αλλά έχει αγοράσει τους ρωσικούς S-400, εισβάλλει όπου θέλει, όποτε θέλει κλπ.

Αυτή την χώρα προσκυνούν στο ΝΑΤΟ.

Ο Τζο Μπάιντεν ευχαρίστησε τον Ταγίπ Ερντογάν για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τη Φινλανδία και τη Σουηδία, η οποία άνοιξε τον δρόμο για την ένταξη των δύο σκανδιναβικών χωρών στο ΝΑΤΟ.

Πριν ξεκινήσουν οι μεταξύ τους συνομιλίες, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Μαδρίτης, ο Μπάιντεν ευχαρίστησε επίσης τον Ερντογάν για τις προσπάθειες που καταβάλλει η Τουρκία για να βοηθήσει στην εξαγωγή σιτηρών από την Ουκρανία.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν ο Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο Διευθυντής Επικοινωνιών του Προέδρου Φαχρετίν Αλτούν ο Προεδρικός Εκπρόσωπος Ιμπραχίμ Καλίν και ο διευθυντής της MIT Χακάν Φιντάν (σ.σ. ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει η Τουρκία στη συνάντηση αυτή)…

Νωρίτερα, ο Μπόρις Τζόνσον είχε εκφράσει την ικανοποίησή του για τη συμφωνία Τουρκίας, Σουηδίας, Φινλανδίας, και έδωσε τα εύσημα στον Τούρκο Πρόεδρο «για τις προσπάθειές του για να βρεθεί μια έξοδος διαφυγής για τα ουκρανικά σιτηρά».

Με τη σειρά του ο Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε την ικανοποίησή του «για τα σχέδια ένταξης της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ».

πηγή :

Ο Γιάννης Κουντούρης στην εκπομπή «ΠΡΩΤΑ η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ» με τον Τάσο Λυμπερόπουλο! Μια συζήτηση εφ ‘όλης της ύλης, για την Νέα Τάξη Πραγμάτων, το Ελληνοτουρκικό , την «πανδημία» και για το Ουκρανικό!

 

Ο Γιάννης Κουντούρης στην εκπομπή «ΠΡΩΤΑ η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ» με τον Τάσο Λυμπερόπουλο! Μια συζήτηση εφ ‘όλης της ύλης, για την Νέα Τάξη Πραγμάτων, το Ελληνοτουρκικό , την «πανδημία» και για το Ουκρανικό!



Tasôs Lymperôpoulos

Μεγάλες  αποκαλύψεις από τον  Δημοσιογράφο και Ερευνητή Γιάννη Κουντούρη.

Δείτε την εκπομπή για να καταλάβετε ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί…____________

Απίστευτα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων σποκαλύπτει ο Γιαννης Κουντούρης, Δημοσιογράφος-Ερευνητής…

GreekSwissRadio

Σε μια συζήτηση εφ ‘όλης της ύλης, για την Νέα Τάξη Πραγμάτων για το Ελληνοτουρκικό για την πανδημία και για το Ουκρανικό μίλησε ο Δημοσιογράφος -Ερευνητής Γιάννης Κουντούρης  στο  greekswissradio, στην εκπομπή •ΠΡΩΤΑ η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ• με τον Τάσο Λυμπερόπουλο.

Μας τιμάτε αν κάνετε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας ΕΔΩ:

https://youtube.com/channel/UC0N2GKIS…

 

πηγή :

Greek News On Demand / ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ.

ΜΠΟΥΡΛΑ και PFIZER χύνουν ΑΙΜΑ στο Ισραήλ και την Πορτογαλία


ΜΠΟΥΡΛΑ και PFIZER

 χύνουν ΑΙΜΑ στο Ισραήλ

 και την Πορτογαλία 

29 Ιουνίου, 2022  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

Το 4πλα εμβολιασμένο Ισραήλ περνάει 6ο κύμα – Σε σοβαρή κατάσταση πολλοί ασθενείς, αυξάνονται οι θάνατοι!

Το ίδιο συμβαινει και στην πιο εμβολιασμένη χώρα της ΕΕ την Πορτογαλία

 


Ο ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣ Μπουρλά και η εταιρεία του PFIZER, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…

Να θυμίσω πως στο χαζαροκρατούμενο Ισραήλ του Ρότσιλντ, αγόρασαν ΜΟΝΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ PFIZER…

Και να θυμίσω επίσης πως,  οι απλοί εβραίοι, δεν είναι χαζαρικής καταγωγής ή ασκενάζι, ή σεφραδίτες όπως ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Κι αυτό το ΚΤΗΝΟΣ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΒΡΑΒΕΥΣΕ Η ΚΝΙΤΙΣΣΑ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ…

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΥΡΙΩΣ…

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό και ο τίτλος είναι δικά μου

 

 

Το 4πλα εμβολιασμένο Ισραήλ περνάει το έκτο πανδημικό κύμα της νόσου Covid με τις υγειονομικές αρχές να προειδοποιούν ότι πολλοί ασθενείς είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ, παράλληλα, καταγράφεται αύξηση του αριθμού των θανάτων.

Σύμφωνα με χθεσινά στοιχεία του ισραηλινού υπουργείου Υγείας, 11.438 πολίτες βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό την Κυριακή, ενώ την τελευταία εβδομάδα τα κρούσματα ανήλθαν σε 68.000.

Όπως αναφέρει η ισραηλινή εφημερίδα «Jerusalem Post», (εδώ το δημοσίευμα) τα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα καταγράφουν αύξηση των ασθενώνπου νοσηλεύονται, εκείνων που νοσούν σοβαρά όπως και του αριθμού των νεκρών.

Στην τελευταία καταμέτρηση του ισραηλινού υπουργείου Υγείας, 53.828 άτομα είχαν ενεργή λοίμωξη, τα περισσότερα από αυτά είχαν προσβληθεί από την υποπαραλλαγή της Omicron «BA.5».


Υπήρχαν 285 ασθενείς σε σοβαρή κατάσταση και 56 σε κρίσιμη, όπως ανέφερε το υπουργείο προσθέτοντας ότι 50 χρειάστηκαν αναπνευστήρα.

Το ίδιο συμβαινει και στην πιο εμβολιασμένη χώρα της ΕΕ την Πορτογαλία, που αποτελεί το επίκεντρο ενός νέου κύματος της πανδημίας της COVID-19, φέρνοντας επαναφορά ορισμένων περιοριστικών μέτρων, σύσταση μάσκας, ενώ έχει ξεκινήσει και ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων με 4η δόση…

Και αναρωτιέται κανείς κάλο έχουν στον εγκέφαλο;

Παράλληλα οι λιγότερο εμβολιασμένες χώρες δείχνουν να τα καταφέρουν καλύτερα. Σε πολλές χώρες στην Αφρική με εξαίρεση την Νότια Αφρική, ο κορονοϊός δείχνει να μην είναι σοβαρό πρόβλημα.

Στην Ελλάδα αυτοί που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 41 (46.59%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 47 (53.41%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι (τρεις δόσεις) με τον αριθμό τους συνεχώς να αυξάνεται.



Το ερώτημα είναι αν συνεχίζουμε να έχουμε το Ισραήλ και την Πορτογαλία ως χώρα πρότυπο και γιαυτό συστήνουμε την 4η δόση στον Ελληνικό πληθυσμό; ποια ακόμη απόδειξη χρειαζόμαστε για να πούμε πως τα εμβόλια είναι όχι μόνο άχρηστα αλλα και επικινδυνα!

 

Πηγή


ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ 



Sesame Street Propaganda Pushes Covid Vaccines on Children Under 5 Years Old

 

  


Elmo received a COVID-19 vaccine in a recent Sesame Street PSA that encourages young children to line up for COVID-19 vaccines despite the fact they are extremely unlikely to become seriously ill with the disease.

In the bizarre propaganda segment, Elmo and his dad appear in a doctor’s office after receiving a COVID-19 vaccine. “You were super-duper today, getting your COVID vaccine Elmo,” the puppet dad says.

“There was a little pinch but, it was OK,” Elmo replies.

“I had a-lot of questions about Elmo getting the COVID vaccine,” the dad says after Elmo exits the set. “Was it safe? Was it the right decision? I talked to our pediatrician so we could make the right choice,” the puppet continues.

“I learned that Elmo getting vaccinated is the best way to keep himself, our friends, neighbors and everyone else healthy and enjoying the things they love.”

The segment then cuts to a Big Pharma-friendly message from the CDC that encourages parents to get their young children vaccinated.

The official Sesame Street account on Twitter later shared the clip on platform.

“It’s okay to have questions about COVID-19 vaccines for children! Elmo’s dad Louie talked to their pediatrician, and learned that Elmo getting vaccinated is the best way to keep him and his whole neighborhood safe and healthy!” reads the caption.

The popular children’s TV show previously aired a special where puppets talk to CNN’s Sanjay Gupta about the vaccine’s supposed safety and effectiveness. All of the puppets end up taking the vaccine, including Big Bird.

National File report: The CDC recently recommended COVID-19 vaccination for children under the age of five. This guidance has been released despite overwhelming data showing that COVID-19 is far less severe for children when compared with adults.

“While children are as likely to get COVID-19 as adults, kids are less likely to become severely ill,” the Mayo Clinic says. Up to 50% of children and adolescents might have COVID-19 with no symptoms.


source :

 News Punch

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.