The Rifleman - Season 5, Episode 5 - Death Never Rides Alone - Full Episode

 

#therifleman #fullepisodes #season5

The Rifleman - Season 5, Episode 5 - 

Death Never Rides Alone - Full Episode


source
FilmRise Television

Gunslinger Johnny Drako rides into town and tells the bartender that he is looking for Lucas McCain. After Johnny leaves the saloon, Sweeney hurries to tell Lucas.

The action-packed series about a dedicated rancher trying to raise his son in a turbulent, untamed West. Their adventures are filled with rousing, two-fisted action set against sweeping beautiful and authentic locations. A classic hit-series, "The Rifleman" is rich with high production standards, moral values and a superb list of guest stars.

#therifleman #fullepisodes #season5 #classic #classictv #westerns #westerntv #chuckconnors

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ, "ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ"

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ, "ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ"



«Βασιστήκαμε περισσότερο στην ελπίδα ότι τα εμβόλια θα λειτουργούσαν για να εμποδίσουν την μετάδοση του κορωνοϊού», είπε μεταξύ άλλων σε κατάθεση της ενώπιον του Κογκρέσου η συντονίστρια αντιμετώπισης του κορωνοϊού του Λευκού Οίκου Deborah Birx. Είναι μια δήλωση που συζητιέται έντονα και που προκαλεί ερωτηματικά για τις επιλογές της κυβέρνησης σχετικά με την προώθηση του εμβολίου.

Η ίδια επεσήμανε μεταξύ άλλων και στα εξής:

«Υπήρχαν στοιχεία από την πανδημία ότι συνέβαινε φυσική επαναμόλυνση. Και επειδή το εμβόλιο βασίστηκε στη φυσική ανοσία, δεν μπορείτε να βγάλετε το συμπέρασμα ότι το εμβόλιο θα κάνει καλύτερα από τη φυσική μόλυνση. Ήξερα ότι τελικά η ανοσία του εμβολίου θα εξασθενούσε όπως η φυσική ανοσία».



πηγη

ΕΕΡΛΕΥΘΗ ΠΕΝΑ



Situation Update, June 24, 2022 – Putin announces new BRICS global reserve currency project to REPLACE the petrodollar

Situation Update, June 24, 2022 – Putin announces new BRICS global reserve currency project to REPLACE the petrodollar



video link :


Situation Update, June 24, 2022 – Putin announces new BRICS global reserve currency project to REPLACE the petrodollar


source :


Health Ranger Report

Αλλαγή στρατηγικής από το ΝΑΤΟ: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει με διαπραγματεύσεις – Προς συντριπτική ήττα οι Ουκρανοί


Αλλαγή στρατηγικής από το ΝΑΤΟ: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει με διαπραγματεύσεις – Προς συντριπτική ήττα οι Ουκρανοί


Αποκαλυπτικός ο Βρετανός πρωθυπουργός προδιαγράφει τη ρωσική νίκη στο μέτωπο και την «κακή ειρήνη» στην οποία θα υποχρεωθούν οι Ουκρανοί


(upd 3) Η βαριά ήττα των Ουκρανικών δυνάμεων στην Ανατολική Ουκρανία και οι μαζικές απώλειες εδαφών και ουκρανών στρατιωτών… οδηγούν σε αναδίπλωση το ΝΑΤΟ… που τώρα υποστηρίζει ότι ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας δεν θα επιλυθεί στο πεδίο της μάχης αλλά στις διαπραγματεύσεις… με τον Βρετανό πρωθυπουργό Boris Johnson να φοβάται την έκβαση μιας «κακής ειρήνης» για την Ουκρανία.

Ταυτόχρονα το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 έγινε γνωστή η πλήρης κατάληψη της στρατηγικής σημασίας πόλης στην Ανατολική Ουκρανία, του Severodonetsk.

Η αλλαγή στρατηγικής του ΝΑΤΟ, προφανώς έχει βαθύτερα αίτια…

1) Η Ουκρανία ξεκάθαρα ηττάται στο πεδίο της μάχης, οι Ουκρανοί τις τελευταίες εβδομάδες έχουν υποστεί βαριές ήττες ενώ η πτώση του Severodonetsk και η περικύκλωση του Lysychansk στην περιοχή του Luhansk στο Donbass αποτέλεσαν μεγάλο πλήγμα για τον Ουκρανικό στρατό…

2) Παρά την προπαγάνδα της Δύσης η ανωτερότητα του ρωσικού στρατού είναι εντυπωσιακά μεγάλη, στο πυροβολικό και στα πυραυλικά συστήματα η σχέση Ρωσίας – Ουκρανίας είναι 10 προς 1.
Όπως παραδέχθηκαν οι Ουκρανοί… σε λίγο θα πολεμούν με φτυάρια…

3) Τα οπλικά συστήματα που διοχετεύουν Αμερικανοί και Δύση στην Ουκρανία είτε δεν αποδίδουν, είτε καταστρέφονται πριν φθάσουν στο πεδίο της μάχης.

4) Οι Ουκρανικές δυνάμεις εσχάτως προβαίνουν σε υποχωρήσεις γιατί φοβούνται να μην περικυκλωθούν και τότε το σοκ θα είναι συγκλονιστικό…
Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η Ουκρανία έχει χάσει πάνω από 44.000 στρατιώτες μαζί με τραυματίες ενώ εσχάτως υπήρξαν απώλειες σε ημερήσια βάση έως και 1.000 στρατιώτες.
Επίσης οι ρωσικές δυνάμεις έχουν αιχμαλωτίσει περίπου 8.000 Ουκρανούς στρατιώτες.

5) Η Ρωσία έχει καταλάβει όλο το Luhansk, απομένουν ελάχιστα μέρη στο Donetsk, νότια στην Μαριούπολη και νοτιοδυτικά στην Kherson και Zaporizhia.

Stoltenberg (ΝΑΤΟ): Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει με διαπραγματεύσεις

Η κατάσταση γύρω από την Ουκρανία είναι πιθανό να επιλυθεί μέσω διαπραγματεύσεων, την άποψη αυτή εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg σε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα El País.
«Πιθανότατα, αυτός ο πόλεμος θα τελειώσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».
«Είμαστε υπεύθυνοι να διασφαλίσουμε ότι η Ουκρανία είναι όσο το δυνατόν πιο δυνατή και να παραμείνει ένα κυρίαρχο και ανεξάρτητο ευρωπαϊκό έθνος».
«Και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι η παροχή ισχυρής στρατιωτικής και οικονομικής υποστήριξης και η προώθηση σκληρών κυρώσεων κατά της Ρωσίας», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της συμμαχίας.
«Τους βοηθάμε τους Ουκρανούς γιατί το ζητούν», συνέχισε.
Σύμφωνα με τον Jens Stoltenberg, «δεν υπάρχει ολοκληρωτικός πόλεμος μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας».
«Το να θεωρείς τον κόσμο δεδομένο είναι πάντα επικίνδυνο», πρόσθεσε ο γενικός γραμματέας της συμμαχίας.

Βαριά ήττα των Ουκρανών στο Severodonetsk, οι Ουκρανοί θα υποχωρήσουν και από το Lysychansk

Ουκρανοί αξιωματούχοι διέταξαν απόσυρση στρατευμάτων από το Severodonetsk στις 24 Ιουνίου.
Ο Επικεφαλής της Διοίκησης της Περιφέρειας Luhansk, Serhiy Haidai, ανακοίνωσε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις αποσύρονται από «χαμένες θέσεις» στο Severodonetsk για να αποτρέψουν περαιτέρω απώλειες προσωπικού και να διατηρήσουν ισχυρότερη άμυνα σε άλλα σημεία.
Ο Αρχηγός της Περιφερειακής Στρατιωτικής Διοίκησης του Severodonetsk δήλωσε ότι αρκετές ουκρανικές μονάδες παραμένουν στο Severodonetsk από τις 24 Ιουνίου, αλλά οι ουκρανικές δυνάμεις θα ολοκληρώσουν την πλήρη αποχώρηση σε «λίγες ημέρες».
Ένας ανώνυμος αξιωματούχος του Πενταγώνου σημείωσε ότι η ουκρανική απόσυρση από το Severodonetsk θα επιτρέψει στα ουκρανικά στρατεύματα να εξασφαλίσουν καλύτερες αμυντικές θέσεις.

Οι ουκρανικές δυνάμεις πιθανότατα θα διατηρήσουν την άμυνά τους γύρω από το Lysychansk.
Οι ουκρανικές δυνάμεις θα καταλάβουν υψηλότερα εδάφη στο Lysychansk, κάτι που μπορεί να τους επιτρέψει να αποκρούσουν τις ρωσικές επιθέσεις για κάποιο χρονικό διάστημα, εάν οι Ρώσοι δεν μπορέσουν να τους περικυκλώσουν ή να τους απομονώσουν. Οι ρωσικές δυνάμεις στο Severodonetsk θα χρειαστεί επίσης να ολοκληρώσουν τις διελεύσεις ποταμών από τα ανατολικά, κάτι που θα απαιτήσει επιπλέον χρόνο και προσπάθεια.
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk (LNR) ισχυρίστηκε ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα περικυκλώσουν πλήρως το Lysychansk τις επόμενες δύο ή τρεις ημέρες μετά την πλήρη κατάρρευση των ουκρανικών επίγειων γραμμών επικοινωνίας (GLOC).
Οι ρωσικές δυνάμεις εξασφάλισαν με επιτυχία την πρόσβαση στα ουκρανικά GLOC κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Hirske -Lysychansk διαπερνώντας το Hirske στις 24 Ιουνίου, αλλά οι ρωσικές δυνάμεις θα χρειαστεί να κόψουν τις ουκρανικές διαδρομές υλικοτεχνικής υποστήριξης από το Bakhmut και το Siversk για να απομονώσουν πλήρως το Lysychansk.
Οι ρωσικές δυνάμεις είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν προκλήσεις για την ολοκλήρωση μιας μεγαλύτερης περικύκλωσης γύρω από το Lysychansk.


περισσότερα 

ΕΔΩ


www.bankingnews.gr

Ψεύτικα πόθεν έσχες δήλωσαν τα 300 λαμόγια που είναι στη Βουλή

Ψεύτικα πόθεν έσχες δήλωσαν τα 300 λαμόγια που είναι στη Βουλή
















Στη φόρα βγάζει η εφημερίδα Δημοκρατία στη σημερινή της έκδοση τις απάτες των βουλευτών για τα πόθεν έσχες.

Αδήλωτα ακίνητα, ξεχασμένα χρήματα,  σπίτια που αγοράστηκαν κοψοχρονιά,  πολυτελείας αμάξια πού αποκτήθηκαν με ψίχουλα και άλλα πολλά περιλάμβαναν τα ψεύτικα πόθεν έσχες των τριακοσίων λαμογιών που έχουν διαλύσει την Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια.

Τρώνε με χρυσά κουτάλια όταν ο λαός δεν μπορεί να πληρώσει ούτε το λογαριασμό του ρεύματος.

Θλίψη στη Λάρισα: “Έφυγε” από τη ζωή 50χρονη καθηγήτρια Μαθηματικών


Θλίψη στη Λάρισα: “Έφυγε” από τη ζωή 

50χρονη καθηγήτρια Μαθηματικών


Θλίψη επικρατεί στη Λάρισα καθώς “έφυγε” πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών η καθηγήτρια Μαθηματικών Σταυρούλα Τσιτσιφλή.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου και ώρα 6.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου Ν. Κοιμητηρίου Λάρισας.

Καλούνται οι συγγενείς και φίλοι να προσέλθουν να συνοδεύσουν την εκφορά της.

Η Μητέρα: Μαρία Τσιτσιφλή

Τα Παιδιά: Λεωνίδας, Χρήστος

Ο Αρραβωνιαστικός: Χαράλαμπος Μπαρμπαρούσης

Τα αδέλφια: Αθανάσιος – Μαρία Τσιτσιφλή

Οι ανιψιοί οι λοιποί συγγενείς


onlarissa.gr



Η ΕΕ επιμένει στη συνταγή της αποτυχίας για Covid – Επαναφέρει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και εισάγει νέες διακρίσεις


Η ΕΕ επιμένει στη συνταγή της αποτυχίας για Covid – Επαναφέρει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και εισάγει νέες διακρίσεις


Tο ψηφιακό πιστοποιητικό της ΕΕ εξελίχθηκε γρήγορα σε μοντέλο και μερικές φορές η βάση για τα εγχώρια πιστοποποιητικά «υγείας» ή Covid


Μετά από πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπως ήταν αναμενόμενο, ψήφισε για την ανανέωση του Ψηφιακού Πιστοποιητικού Covid της ΕΕ για έναν ακόμη χρόνο.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 453 υπέρ, 119 κατά και 19 αποχές.
Ο κανονισμός για τα πιστοποιητικά είχε προγραμματιστεί να λήξει στις 30 Ιουνίου.
Νωρίτερα τον Ιούνιο 2022 μια αντιπροσωπεία του κοινοβουλίου είχε ήδη καταλήξει σε «πολιτική συμφωνία» με την Επιτροπή για την ανανέωση του πιστοποιητικού, καθιστώντας έτσι την ψηφοφορία ουσιαστικά αναπόφευκτη, αναφέρει δημοσίευμα του «The Brownstone Institute».
Ο κανονισμός για τα πιστοποιητικά εγκρίθηκε αρχικά τον Ιούνιο του 2021, φαινομενικά για να διευκολύνει το «ασφαλές ταξίδι» μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ.

Μοντέλο παρά τις αντιδράσεις

Όμως, το ψηφιακό πιστοποιητικό της ΕΕ εξελίχθηκε γρήγορα σε μοντέλο και μερικές φορές η βάση για τα εγχώρια πιστοποποιητικά «υγείας» ή Covid που θα χρησίμευαν στον περιορισμό της πρόσβασης σε πολλούς άλλους τομείς της κοινωνικής ζωής κατά το επόμενο έτος.
Η ΕΕ επέλεξε να παρατείνει το πιστοποιητικό covid παρά τα συντριπτικά αρνητικά αποτελέσματα μιας δημόσιας διαβούλευσης για το θέμα που ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με τίτλο «Πείτε τη γνώμη σας» και ήταν ανοιχτή στο κοινό από τις 3 Φεβρουαρίου έως τις 8 Απριλίου.
Η διαβούλευση προκάλεσε περισσότερες από 385.000 απαντήσεις – σχεδόν όλες από τις οποίες φαίνεται να είναι αντίθετες στην ανανέωση του πιστοποιητικού.
Σε επιστολή προς τον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή η Γαλλίδα βουλευτής Virginie Joron έγραψε στο Twitter:
Διάβασα εκατοντάδες απαντήσεις τυχαία με την ομάδα μου. Δεν βρήκα κανένα υπέρ της επέκτασης του κωδικού QR (δηλ. το ψηφιακό πιστοποιητικό).
Με βάση αυτή τη μεγάλη έρευνα, φαίνεται προφανές ότι σχεδόν όλες οι απαντήσεις ήταν αρνητικές.
Η συντριπτικά αρνητική τάση των απαντήσεων ήταν πράγματι εμφανής από την αρχή.

Καθολική αντίδραση

«Είμαι εντελώς αντίθετος με τη θέσπιση αυτού του πιστοποιητικού, δεδομένου του τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή με τον καταστροφικό χειρισμό του Covid από την ΕΕ… Θέλω αυτό το cst (πιθανώς μια αναφορά στο «Ασφαλές εισιτήριο Covid» του Βελγίου) ή το διαβατήριο εμβολίου απλώς να εξαλειφθεί…», γράφει ένας χρήστης.
Υπάρχουν ισχυρισμοί που διατυπώνονται στο προσχέδιο εγγράφου που δεν υποστηρίζονται επιστημονικά.
Για παράδειγμα, υποστηρίζεται ότι το πιστοποιητικό Covid αντιπροσωπεύει αποτελεσματική προστασία από την εξάπλωση του ιού – ποια δεδομένα μπορούν να υποστηρίξουν αυτόν τον ισχυρισμό;…
 Το πιστοποιητικό covid ή το green pass πρέπει να καταργηθεί άμεσα ως μεροληπτικό και αντισυνταγματικό και μη τεκμηριωμένο από κανένα επιστημονικό στοιχείο, γιατί βασίζεται αποκλειστικά σε τιμωρητικά μέτρα για τους πολίτες… Είμαι αντίθετος στην παράταση του green pass, η οποία δεν εξυπηρετεί κανέναν άλλο σκοπό από τη δημιουργία διακρίσεων…
Δεν θέλω ποτέ να υποβληθώ ξανά σε πιστοποιητικό που εισάγει διακρίσεις…
Το ψηφιακό πιστοποιητικό Covid θα πρέπει να λήξει αμέσως», γράφει ένας από τους χιλιάδες χρήστες.

Μηδενικός ο θετικός αντίκτυπος

Υπάρχουν τόσα πολλά δεδομένα που υποστηρίζουν το γεγονός ότι τα ψηφιακά διαβατήρια έχουν μηδενικό θετικό αντίκτυπο στους ρυθμούς μετάδοσης και στην πραγματικότητα στις πιο εμβολιασμένες και άκρως ελεγχόμενες χώρες, τα ποσοστά Covid έχουν εκτοξευθεί…
Η ανανέωση του Ψηφιακού Πιστοποιητικού Covid δεν σημαίνει ότι θα εφαρμοστεί άμεσα, αλλά ότι η υποδομή θα παραμείνει στη θέση της και πως μπορεί να εφαρμοστεί εάν και όταν τα κράτη μέλη κρίνουν σκόπιμο να το κάνουν.
Οι ισχύοντες κανόνες για την κατοχή έγκυρου ψηφιακού πιστοποιητικού Covid της ΕΕ δεν κάνουν μόνο διακρίσεις κατά των μη εμβολιασμένων, αλλά και κατά της φυσικής ανοσίας, η οποία αντιμετωπίζεται ως πιο εφήμερη από την ανοσία που προκαλείται από το εμβόλιο.
Η απόδειξη του ολοκληρωμένου αρχικού εμβολιασμού καθιστά το πιστοποιητικό έγκυρο για 270 ημέρες.
Η απόδειξη ότι έχει λάβει αναμνηστική δόση παρέχει απεριόριστη ισχύ προς το παρόν.
Από την άλλη πλευρά, η απόδειξη «ανάρρωσης» – με τη θετική δοκιμασία PCR να είναι η μόνη αποδεκτή απόδειξη – παρέχει μόνο 180 ημέρες ισχύος.

www.bankingnews.gr

ΤΑ ΟΦΈΛΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΈΝΟΥ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΌ ΒΊΝΤΕΟ ΑΠΌ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΆΝΑΤΟ-19


Τα οφέλη του μισοπεθαμένου - 

συγκλονιστικό βίντεο από 

εμβολιασμένο με τον θάνατο-19

Ο μισοπεθαμένος είναι χειρότερος από τον νεκρό προφανώς.  Το όνομα αυτού του άντρα είναι Zac Galloway.  Ο κ. Galloway έχει κάποια προβλήματα.  Τον λυπόμαστε.  Αλλά αν κάποιος κάνει το εμβόλιο αυτή τη στιγμή, έχει πραγματικά το κεφάλι του χαμένο. Τι άλλο θέλετε για να ξυπνήσετε βρε γκοιμ;;; Σας δολοφονούν ή στην χειρότερη περίπτωση σας σακατεύουν!  

Παρά τις απαγορεύσεις, τα οργανωμένα ψέματα, το λάδωμα των υπαλλήλων τους και τον υπνωτισμό σας υπάρχουν πλέον πολλές πληροφορίες για το δηλητηριώδες τρύπημα στον ώμο.

Το τέλος είναι τώρα και δεν έχετε καταλάβει το παραμικρό γι αυτό δείτε το βιντεάκι:




πηγη

ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ τους Αμερικανούς- Η κατάλληλη στιγμή πριν το τελικό χτύπημα του καταστροφέα Μπάιντεν


ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ τους Αμερικανούς-

 

Η κατάλληλη στιγμή πριν το


 τελικό χτύπημα του καταστροφέα

 

Μπάιντεν



Εγκρίθηκε νομοσχέδιο για τον περιορισμό, δήθεν, της βίας με χρήση όπλων, με απώτερο σκοπό τον αφοπλισμό των Αμερικανών για να μην ξεσηκωθούν την ώρα της οικονομικής καταστροφής που φέρνει η κυβέρνηση Μπάιντεν στις ΗΠΑ.


Το νομοσχέδιο θα σταλεί τώρα στον πρόεδρο Μπάιντεν για να το επικυρώσει.


Ισχυρό πλήγμα για το λόμπι της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ, καθώς η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε διακομματικό νομοσχέδιο, που έχει ως στόχο να περιοριστούν τα εγκλήματα με τη χρήση πυροβόλων όπλων, για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια.

Το νομοσχέδιο αυτό θα σταλεί τώρα στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ώστε να το επικυρώσει με την υπογραφή του.

Το νομοσχέδιο πέρασε από τη Βουλή με ψήφους 234 υπέρ έναντι 193 κατά.


Κανείς Δημοκρατικός δεν το καταψήφισε, ενώ 14 Ρεπουμπλικάνοι το στήριξαν, μια σπάνια ήττα για την αμερικανική οπλοβιομηχανία και το ισχυρό λόμπι υπέρ της οπλοκατοχής NRA.


Αργά το βράδυ της Πέμπτης η Γερουσία ενέκρινε επίσης το νομοσχέδιο με ψήφους 65 υπέρ έναντι 33 κατά, με 15 Ρεπουμπλικάνους να ψηφίζουν υπέρ – μεταξύ αυτών ήταν και ο ηγέτης της μειοψηφίας, ο Μιτς Μακόνελ.


Το νομοσχέδιο επικεντρώνεται κυρίως στην εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας ανά Πολιτεία που επιτρέπει να αφαιρούνται όπλα από ανθρώπους που κρίνονται επικίνδυνοι για τον εαυτό τους ή την κοινωνία. Προβλέπει επίσης αυστηρότερη επαλήθευση του ποινικού μητρώου και του ψυχολογικού ιστορικού επίδοξων αγοραστών όπλων ηλικίας 18 ως 21 ετών, αυστηρότερη καταστολή των παράνομων πωλήσεων όπλων, καθώς και προγράμματα αφιερωμένα στην ψυχική υγεία.


Η δολοφονία 19 μαθητών και δύο δασκάλων στις 24 Μαΐου στο δημοτικό σχολείο του Ουβάλντε του Τέξας φαίνεται ότι προκάλεσε την αντίδραση μικρής διακομματικής ομάδας γερουσιαστών που οδήγησε στο νομοσχέδιο.



EL


SINOMOSIOLOGOS 

Προειδοποίηση σοκ επιστημόνων: Τα εμβόλια covid -19 ενεργοποίησαν την ανεμοβλογιά και έρπη ζωστήρα


Προειδοποίηση σοκ επιστημόνων: Τα 

εμβόλια covid -19 ενεργοποίησαν την 

ανεμοβλογιά και έρπη ζωστήρα


Γιατροί και επιστήμονες βλέπουν μια αύξηση στην επανενεργοποίηση του ιού της ανεμοβλογιάς, γνωστού ως ιός ανεμοβλογιάς – ζωστήρα (VZV), μετά από εμβολιασμό για covid 19.

Κάθε μέρα που περνάει αποκαλύπτεται πόσα λάθη έγιναν από τις φαρμακευτικές εταιρίες οι οποίες στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν τα Ταμεία τους… και όχι προφανώς τον κόσμο… κατασκεύασαν πειραματικά εμβόλια για τον covid 19, εξαπατώντας με ψευδή στοιχεία τις κοινωνίες και κάνοντας πειράματα στους πολίτες του κόσμου…

Τα εμβόλια covid -19 ενεργοποίησαν την ανεμοβλογιά και έρπη ζωστήρα

Γιατροί και επιστήμονες βλέπουν μια αύξηση στην επανενεργοποίηση του ιού της ανεμοβλογιάς, γνωστού ως ιός ανεμοβλογιάς – ζωστήρα (VZV), μετά από εμβολιασμό για covid 19.

Ο ιός της ανεμοβλογιάς είναι ένας από τους οκτώ ιούς του έρπητα που είναι γνωστό ότι μολύνει τον άνθρωπο.
Αφού ένα άτομο προσβληθεί και αναρρώσει από την ανεμοβλογιά, ο ιός δεν φεύγει ποτέ από το σώμα, αλλά παραμένει αδρανής στο νευρικό σύστημα χρόνια αργότερα έως ότου επανενεργοποιηθεί με την μορφή του έρπητα ζωστήρα ή έρπη ζωστήρα (HZ).

Οι ομοσπονδιακές υγειονομικές αρχές ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ των εμβολίων για τον COVID-19 και του έρπητα ζωστήρα, αλλά οι μελέτες δείχνουν ότι υπάρχει υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης έρπητα ζωστήρα σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί.

Τι δείχνουν τα στοιχεία από το Ισραήλ;

Το Ισραήλ ήταν μία από τις χώρες που δημοσίευσε μια σειρά περιπτώσεων έξι γυναικών (από 491 συμμετέχουσες) με αυτοάνοση διαταραχή που εμφάνισαν έρπητα ζωστήρα 3 έως 14 ημέρες μετά τη λήψη της πρώτης ή της δεύτερης δόσης εμβολίου της Pfizer για τον COVID-19.
Κανένας από τους 99 συμμετέχοντες στην ομάδα ελέγχου δεν εμφάνισε έρπητα ζωστήρα.
Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Rheumatology τον Απρίλιο του 2021.

Από ό ,τι γνωρίζουμε, δεν υπήρξαν αναφορές για δερματικό εξάνθημα τύπου ανεμευλογιάς ή έρπη ζωστήρα στις κλινικές δοκιμές COVID-19 που βασίζονται σε mRNA και η σειρά περιπτώσεων μας είναι η πρώτη που αναφέρει αυτή την παρατήρηση σε ασθενείς σε σχετικά νεαρή ηλικία: 36 –61, μέση ηλικία 49 ±», τόνισαν οι επιστήμονες.

Ήλπιζαν ότι η δημοσίευση της σειράς περιστατικών θα «αυξήσει την ευαισθητοποίηση για μια πιθανή αιτιώδη σύνδεση μεταξύ του εμβολιασμού κατά του COVID-19 ως έναυσμα επανενεργοποίησης του έρπη ζωστήρα σε σχετικά νέους ασθενείς με σταθερή AIIRD (αυτοάνοσα φλεγμονώδη ρευματικά νοσήματα)».
Τι δείχνει μελέτη στην Ταϊβάν;

Σε μια άλλη μελέτη από την Ταϊβάν, οι ερευνητές ανέφεραν τρεις υγιείς άνδρες ηλικίας 71, 46 και 42 ετών που εμφάνισαν έρπητα ζωστήρα δύο έως επτά ημέρες μετά την πρώτη δόση των εμβολίων Moderna ή AstraZeneca για τον COVID-19.
«Πιστεύαμε ότι μπορεί να υπάρχει σύνδεση μεταξύ του εμβολίου COVID-19 και της εμφάνισης έρπη ζωστήρα».

Μελέτη σε 2 εκατ ασθενείς

Η μεγαλύτερη μελέτη μέχρι σήμερα, βασισμένη σε πραγματικά δεδομένα που αφορούσε δύο εκατομμύρια ασθενείς, διαπίστωσε ότι υπήρχε υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης έρπητα ζωστήρα μεταξύ των εμβολιασμένων (που εμβολιάστηκαν για COVID-19 εντός 60 ημερών) από ότι στους μη εμβολιασμένους, οι οποίοι διαγνώστηκαν με έρπητα ζωστήρα εντός 60 ημερών από την επίσκεψη σε ιατρείο για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο κίνδυνος εμφάνισης έρπητα ζωστήρα υπολογίστηκε ως 0,20% για την ομάδα που εμβολιάστηκε και 0,11% για τους μη εμβολιασμένους και η «διαφορά ήταν στατιστικά πολύ σημαντική».

«Η επανενεργοποίηση του ιού της ανεμοβλογιάς – έρπη ζωστήρα φαίνεται να είναι μια πιθανή ADR δηλαδή ανεπιθύμητη αντίδραση φαρμάκου στα εμβόλια για τον COVID-19, τουλάχιστον στα εμβόλια τεχνολογίας mRNA», προσθέτοντας ότι «ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 φαίνεται να αυξάνουν τον κίνδυνο έρπητα ζωστήρα».

Ο Dr. Richard Urso, ειδικός στο σχεδιασμό φαρμάκων και τη θεραπεία, τόνισε ότι από τους τρεις έως πέντε ασθενείς που βλέπει μια εβδομάδα με μακροχρόνιο COVID-19 ή προβλήματα μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19 «Ένας τεράστιος αριθμός από αυτούς έχει επανενεργοποιήσει τον Epstein -Barr, τον απλό έρπητα, τον έρπη ζωστήρα».

Ανεξάρτητα από την αύξηση των αναφορών για έρπητα ζωστήρα μετά την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID-19, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) ισχυρίζεται ότι δεν έχει εντοπίσει…κάποιο πρόβλημα.

«Ο FDA δεν έχει δει ενδείξεις για έρπητα ζωστήρα μετά τη χορήγηση των εγκεκριμένων εμβολίων για τον COVID-19» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του FDA, προσθέτοντας ότι η υπηρεσία «θα συνεχίσει να παρακολουθεί την ασφάλεια αυτών των εμβολίων».

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ισχυρίζονται επίσης ότι «δεν υπάρχει τρέχουσα σύνδεση» μεταξύ των εμβολίων για τον COVID-19 και της επανενεργοποίησης του ιού της ανεμοβλογιάς.

Ο εκπρόσωπος του CDC, Scott Pauley, δήλωσε ότι τυχόν ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό για τον COVID-19 είναι προσωρινές και αποτελούν θετικό σημάδι ότι το εμβόλιο λειτουργεί.

«Μερικοί άνθρωποι έχουν παρενέργειες από το εμβόλιο, οι οποίες είναι φυσιολογικές ενδείξεις ότι το σώμα τους δημιουργεί προστασία», ανέφερε ο Pauley στους The Epoch Times.

«Αυτές οι παρενέργειες μπορεί να επηρεάσουν την ικανότητά τους να κάνουν καθημερινές δραστηριότητες, αλλά θα πρέπει να υποχωρήσουν σε λίγες μέρες.
Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν παρενέργειες και οι αλλεργικές αντιδράσεις είναι σπάνιες».

bankingnews.gr

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.