Sinaina . // Ας θυμηθούμε τις παλιές Αξέχαστες Επιτυχίες του Μεγάλου Γιάννη Καλατζή .

Sinaina  // Ας θυμηθούμε τις παλιές 

Αξέχαστες Επιτυχίες του Μεγάλου Γιάννη Καλατζή .


πηγη

Provided to YouTube by Universal Music Group Sinaina · Giannis Kalatzis · Horodia Giannis Kalatzis Epitihies Tis Minos ℗ 1974 Minos - EMI SA Released on: 1975-05-22

Σε λίγο θα ΠΕΙΝΑΜΕ, αλλά οι ΕΜΒΟΛΙΟΛΑΓΝΟΙ επιμένουν! Γενική οδηγία για «4η δόση σε όλους άνω των 30»


Σε λίγο θα ΠΕΙΝΑΜΕ, αλλά οι ΕΜΒΟΛΙΟΛΑΓΝΟΙ επιμένουν! Γενική οδηγία για «4η δόση σε όλους άνω των 30»


Αποφασισμένοι να ξεστοκάρουν εμβόλια...


Δεν μας λυπούνται οι κάθε λογής κορωνοειδικοί και φαίνεται πως ετοιμάζουν το έδαφος για το νέο κύμα κορωνοχούντας από τον Σεπτέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα στην καθιερωμένη συνεδρίασή της νωρίτερα σήμερα η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείας συνέστησε την χορήγηση 4ης δόσης (2ης αναμνηστικής) σε ΟΛΑ τα άτομα άνω των 30 ετών ανεξαρτήτος ιατρικούς ιστορικού.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανοίξει και η σχετική πλατφόρμα για το κλείσιμο ραντεβού.

Μέχρι σήμερα η 4η δόση αφορούσε μόνο τα άτομα άνω των 60 ετών.

Η αύξηση των κρουσμάτων αλλά και η ΚΑΘΕΤΗ ΠΤΩΣΗ της κίνησης στα εμβολιαστικά κέντρα τις τελευταίες εβδομάδες οδηγεί της χουντοκυβέρνηση Μητσοτάκη να αναζητήσει άμεσες λύσεις για να “φύγουν” από τις αποθήκες τα εκατομμύρια αγορασμένα εμβόλια.

(φωτο:intime)


πηγη

ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ-19 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΙΣ ΣΚΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥΣ

 NWO

ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ 

ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ-19 ΚΑΙ ΤΟΥΣ 

ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΙΣ 

ΣΚΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥΣ


Οι πιλότοι δεν μπορούν πλέον να πετάξουν λόγω βλάβης από τον εμβολιασμό


Ενώ το χάος στα αεροδρόμια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό συνεχίζεται, όλο και περισσότεροι πιλότοι αρχίζουν να μιλούν ανοιχτά για σοβαρές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού.


Οι πιλότοι υποφέρουν από πόνο στο στήθος και διαγιγνώσκονται με παράλυση προσώπου, μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα. Υπάρχουν επίσης πιλότοι που παθαίνουν εγκεφαλικό ή έμφραγμα ή ακόμα και τυφλώνονται.


Όταν οι πιλότοι μιλούν ανοιχτά, λογοκρίνονται, επιπλήττονται ή ακόμα και απολύονται. Υπάρχει μεγάλη έλλειψη πιλότων στον κλάδο των αερομεταφορών. Η American Airlines δεν πετά πλέον σε τρεις πόλεις λόγω της έλλειψης πιλότων.


Ο Αυστραλός πιλότος Γκλεν Γουότερς απολύθηκε μετά από 19 χρόνια. Σε μια συνέντευξη στο The Defender, υπερασπίζεται τους πιλότους που αναγκάζονται να κάνουν τα εμβόλια και στη συνέχεια να υποστούν σοβαρές παρενέργειες.


Οι περισσότεροι φοβούνται να μιλήσουν από φόβο μήπως τους χαρακτηρίσουν «αντι-εμβολιαστές» ή τους απολύσουν. Ο Γουότερς είπε ότι οι πιλότοι της Virgin Australia δεν θα πρέπει να μιλήσουν ανοιχτά για βλάβες από τα εμβόλια και θα απολυθούν αν το έκαναν.


Ο Γουότερς είπε επίσης ότι εννέα από τους 900 πιλότους της Virgin Australia δεν μπορούν πλέον να πετάξουν λόγω βλάβης απο το ονομαζόμενο “εμβόλιο”. «Δεν υπάρχει αμφιβολία πολλοί περισσότεροι που έχουν παράπονα αλλά εξακολουθούν να πετούν», είπε.


Απειλή με απόλυση


Πρόσθεσε ότι ένας πιλότος είχε υποστεί εγκεφαλικό και είχε τυφλωθεί. Ένας άλλος υγιής πιλότος έπαθε ξαφνικά έμφραγμα και έπεσε από τις σκάλες κοντά στο αεροπλάνο του. Ο Γουότερς είπε ότι οι προηγουμένως υγιείς πιλότοι υπέφεραν από πονοκεφάλους, πόνο στο στήθος και δύσπνοια.


Ο Steven Hornsby, ένας 52χρονος πιλότος, σταμάτησε να πετά επειδή εμφάνισε μυοκαρδίτιδα, υψηλούς παλμούς και αρρυθμίες μετά τις ενέσεις-19. Ο εργοδότης του τον πίεσε απειλώντας να τον απολύσει.


Πολλοί πιλότοι, όπως ο Hornsby, υποφέρουν από καρδιακές λοιμώξεις και θρόμβους αίματος. Όλο και περισσότεροι από αυτούς μιλούν ανοιχτά για αυτό που έχουν υποστεί.


πηγη

What they just said about economic COLLAPSE should scare us all | Redacted with Clayton Morris

What they just said about economic 

COLLAPSE should scare us all .

Redacted with Clayton Morris



source

A growing chorus of economists and investors are sounding the alarm over recession as inflation hits a 40-year high this morning in Europe and the United States. Meanwhile, this is all part of the plan from the unelected billionaires at The World Economic Forum, take away your property and cash so they can consolidate power.

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.